Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krizmo_
üzenetére
Köszi mindenkinek!
Idővel talán rájövünk.
Én még azt sem tartom kizártnak, hogy vesz bizonyos embereket, és csak őket rakja a véletlen-generátorba. Mert vannak, akik még sosem jelentek meg a 8-ban, és vannak, akik nagyon gyakran. Ahhoz tényleg lehet köze, hogy az illető mennyit jár nálam, vagy én nála, legalábbis olyat nem szokott betenni, akinek az oldalát én nem nézem meg soha, és akiről én nem feltételezem, hogy nálam nézelődik.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsolódó anyagok
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még azt sem tartom kizártnak, hogy vesz bizonyos embereket, és csak őket rakja a véletlen-generátorba. Mert vannak, akik még sosem jelentek meg a 8-ban, és vannak, akik nagyon gyakran. Ahhoz tényleg lehet köze, hogy az illető mennyit jár nálam, vagy én nála, legalábbis olyat nem szokott betenni, akinek az oldalát én nem nézem meg soha, és akiről én nem feltételezem, hogy nálam nézelődik.