Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpack89
tag
üdv! valami gond van a facebookal,beszéltem ismerőseimmel,majd egyszer csak ezt írta ki egy képernyőn,és azóta ezt is mutatja.
Sorry, something went wrong.We're working on getting this fixed as soon as we can.
Go Back
-
sixpack89
tag
Tegnap este óta,nehezen vagy sehogyan se jön be a face.
De a net,meg más oldalak gyorsak,mi lehet a gond? kikapcsoltam tűzfalat,de ugyan úgy lassú.
Nincs valami alternatív belépési lehetőség facebook.com-on kívül? -
sixpack89
tag
Üdv! elég macerás a kérdésem.
A volt barátnőm írogat facebookról,nem érti meg,hogy vége.
Van új nekem,de az ex nem akarja tudomásul venni.
Már letiltottam stb,de mindig újat csinál,és irogat.
Van az a lehetőség,hogy bejelntés,ha arra rányomok mi történik?
nem szeretném,ha rendőrségi ügy lenne belőle,mert sajnálom őt.
Elég lenne,ha soha többé nem írna,kitiltanák vagy ilyesmi. -
sixpack89
tag
Igazából a barátnőmre írt durva dolgokat,és ez fáj,nekem az is elég lenne,hogy amiket írt nekem eddig a rendszer valahogy törölje,mert én hiába is törlöm neki megmarad.
-
sixpack89
tag
üdv! hogyan lehetséges az,hogy letiltottam valakit,majd pár nap múlva feloldottam,de nem látom az adatlapját,mivel én tiltottam le őt,ezért furcsa,hogy nem látom az adatlapját,másokat is tiltottam már le,de a feloldás után láttam az adatlapjukat. ő nem tilthatott le mivel én már előtte őt,ez furcsa.
[ Szerkesztve ]
-
sixpack89
tag
sziasztok! hogyan lehetséges az,hogy akivel beszélek lássam hol van helyileg? ezt én betudom állítani valahogy,vagy pedig a felhasználó tudja csak akivel beszélek? mert régen emlékszem volt olyan,hogy akivel beszéltem chaten megjelenítette nekem,hogy ő hol van helyileg,még az utcát is.
-
sixpack89
tag
pár év után újra regisztráltam face-re,de nem jött még meg a megerősítő email mit tegyek? meddig kell várni?
-
sixpack89
tag
van egy ismerősöm facen,akinek azt írja ki idővonala baloldalt lenn,hogy 27 perccel ezelőtt új ismerőse lett,de nem látom,ugyan azok vannak ott. gondoltam arra,hogy le van tiltva nekem. ezért beléptem egy másik fiókommal,de ott meg nem jelzi hanem hogy április elsején volt utoljára új ismerőse. mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- MSI Evo üzleti laptop 2 az 1 ben új mediamartos szamlaval 36 honap garanciaval eladó
- HP ProDesk 600 g3
- Eladó Ipad 11 pro (2021) M1 chip + Apple pen 2nd gen
- Új Asus ROG Flow X16 WQXGA 240Hz G-Sync 2in1 Touch i9-13900H 16GB 1TB RTX 4060 Studio Win11 Garancia
- Vintage JVC Everio Hybrid GZ-MG130 (alku képes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest