- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Pár hete szinte már naponta kapok olyan képernyőt belépéskor, hogy gyanús tevékenység miatt zárolták a fiókomat. Az otthoni és munkahelyi pécén vagyok bejelentkezve (Chrome és Edge böngésző), a telefonon (Samsung internet) és a Messengerben, máshol nem.
Miután igazoltam magam, végig tudom nézni az elmúlt napok aktivitását, de semmi olyat nem látok, amit ne én csináltam volna. Próbáltam már jelszót és belépési email címet változtatni, ugyanúgy jártam, csak idő kérdése. A fiók biztonsági beállításokban megadtam kétfaktoros biztonsági alkalmazást is, de egyszer sem kérte azt a kódot belépésnél, vagy WhatsAppon jön vagy smsben, nem is értem akkor miért van beállítva alapértelmezetten az alkalmazás.
Van valakinek ötlete ez miért lehet? Megpróbálhatok még egyszer felhasználó/jelszót változtatni, de nem hiszem hogy használ. Itthon adguard home-ot használok, ha az számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Házimozi belépő szinten
- Vallás
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- BestBuy topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- További aktív témák...
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
krizmo_