- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tails111
aktív tag
Abban hogy hackerek próbálkoztak abban igazad van. Fiókodon eljátszotta az elfelejtett jelszó lehetőséget. A rendszer pedig küldött egy helyreállító kódot.
A +36 20 900 0760 bérelhető telefonszám rengeteg fiók (Blink, TikTok, eMag, vinted.hu,, zoho Mail, GMXMail, MS fiók, Google, Avira Security , PayPal, Facebook stb) ezen küld belépési vagy jelszóhelyreállítási SMS kódot.
Viszont rengeteg spam üzenet is érkezik erről a számról. Adathalász kísérletek.
Utóbbi időben Multik által használt ismert biztonságos telefonszámokat próbálnak bevonni spoofing módszerrel.Hónapokkal ezelőtt letiltottam mert rövid időn belül több spam üzenet érkezett majd pár hétre rá szerettem volna az eMag fiókba belépni de nem jött meg a kód. Napokkal később rájöttem hogy azért mert spam ként tiltottam a számot.
Sokan ha erről a számról spontán SMS kódot kapnak telefonos csalásra gondolnak.
Mit kezdenél a kóddal amit küldtek hová írnád be ha nem is kérted. Ennek semmi értelme.A kódot az a fiók küldte amin éppen a hacker próbál belépni vagy jelszó visszaállítást kezdeményezni. Mivel a SMS kód be van kapcsolva a kód a telefonodra jön.
Amennyiben a kód jelszóvisszaállítás címen jön akkor csak az emailcímedet tudja és új jelszót próbál beállítani de a SMS hitelesítési kódhoz nem fér hozzá hisz te kapod.
Viszont ha belépési kódot kapsz akkor az emailcím mellett a jelszavad is ismert előtte csak a SMS kód hiányzik a belépéshez. Ez esetben is megvéd a kétfaktoros hitelesítés de ilyenkor illik jelszót cserélni. És miért próbálkozik ha úgy sem fér hozzá az SMS kód hiányában? Mert még mindig rengeteg fiókban nincs aktiválva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen autót vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- OLED TV topic
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- LEGO klub
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_