Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
megint én #27849 üzenetére
Ne úgy értem.
Erre gondoltam:
Biztonság és bejelentkezés -> Bejelentkezett helyek-> Kijelentkezés az összes helyről -
-
megint én
őstag
Most mindenen megyek át, amivel csak be voltam jelentkezve ott, és változtatgatom a jelszavakat.
Annyi még, hogy meg lehet adni az okiratokat ezeknek? -
megint én
őstag
válasz
Essejó #27844 üzenetére
Megtörtént, 3 elem volt amit gyanúsnak talált.
Amit meg én tartok gyanúsnak, hogy a munkahelyi gépról léptem be miután pár órával lebannoltak.
Szóval ott van az esély, de azzal most nem tudok foglalkozni.
Ami még mindig nagyon bosszantó, hogy mi van az emaillal? Miért nem tudok írni nekik?
Te mernéd megadni a személyidet? -
megint én
őstag
Nem. Noreplay mindegyik. Én is amiatt aggódom, hogy feltörték.
Sz.: illetve volt egy olyan, ami secutity@facebook.com de arra amikor elküldtem a gmail visszadobta. Szóval ez sem opció. Azóta is ezzel sz0p0k. Találtam olyat, hogy "támogatási üzenet mappa" ahova belépni szintén nem enged. De látom, hogy 23 üzenet van ott.
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha volt már kérdés, csak hirtelen nem tudom, hogy keressek rá.
Egy adott személlyel megosztott összes képet/videót le lehet valahogyan tölteni egyszerre? Esetleg még időrendi sorrendben valahogy dátumot kapcsolni hozzá?
Telefonon (android) még régebbi verziót használok, így még tudok böngészni a galériában, illetve windows alól is megy a galériás görgetés. -
megint én
őstag
válasz
megint én #27838 üzenetére
Annyira felb@sz. Miért nem tudok sehol se írni nekik? Fégignyálaztam a fórumokat meg mindent amit csak találtam...
Nincs olyan törvény, hogy kötelezi a Magyarországon tevékenykedő cégeket, hogy legyen elérhetőség?
Szrk.: Azóta még kaptam hirdetési számlákat is.
Sz2.: Most kaptam egy emailt, hogy köszönik, hogy elküldtem a személyazonosító okmányt, pedig nem csináltam ilyet. -
megint én
őstag
Egyre furább.
Most meg kaptam egy emailt (a lenti képen).
És nem adtam fel hirdetést!
Soha!
És a FB még mindig ezt írja:
"Ha továbbra is arra a következtetésre jutunk, hogy nem vagy elég idős ahhoz, hogy rajta legyél a Facebookon, a fiókod letiltva marad. Ennek az oka az, hogy a fiókod nem felel meg a felhasználási feltételeinknek" -
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Egyedi gond vagy kiszedték azt a funkciót a Messenger-ből, hogy ha küldök valakinek egy képet a galériábòl azt előtte lehetett "mòdosítani"?
Pl. Ecsettel kiemelni a lényeget vagy tenni rá smiley-t
Most már csak a küldés van. -
megint én
őstag
válasz
kidnou #27832 üzenetére
De ez egy szűk kis cset, ahol nincsenek ellenségeim. És most ha jelent bárki bárkit azt tiltják is?
Ráadásul nekem sokszor volt már, hogy profilképen félmeztelen csaj. ribik bejelölgettek googletranslate-s magyarral, hogy
pl: Ha szeret látni több kép amin lenni meztelen akkor nyomd link: ....
Jelentem, aztán fél évre jön az értesítés, hogy nem találtak kivetnivalót. -
Üdv. Srácok szeretnék segítséget kérni. Lehet kérdezték korábban, de nem találtam a kereső által. Korábban meg lehetett nézni egy hirdetésre jelentkező profilját, akivel beszélgetést folytatok. Most azonban nem találom ezt a lehetőséget. Kiszedték teljesen?
-
megint én
őstag
válasz
megint én #27827 üzenetére
Ja, és a trú adatok vannak megadva.
Visszapörgettem mindent, sem posztom, sem kommentem, semmi nem volt ami akár a legcsekélyebb mértékben ütközött volna bármivel.
Minden politikai kontextustól eltekintve annyit leírtam egy csoportos csetben (nem oldal, vagy csoport), hogy napjainkban a Mi Hazánk a náci. Lehet, hogy ez volt a kiváltó ok? -
megint én
őstag
Sziasztok!
Mi lehet a baj?
Egyik belépéskor ezt a szöveget kaptam. Amikr rányomtam az emailomra érkezett képre, ismét ugyan az fogadott.
-
törölt tag
Félmilliárd Facebook felhasználó telefonszámát árulják a sötét weben
2021 január 27. 15:28 írja a Főoldal - PC World -
tylerddd
veterán
Üdv! A Messengerben Androidon állítható, hogy a linkeket külső alkalmazásban nyissa meg, mint a FB esetén? Tehát webes linket az alapértelmezett böngészőben mondjuk. Köszi!
-
lanszelot
addikt
Hello,
Rengeteg dolog tűnt el a Messenger ből /kép szerkesztés, képek vissza keresése...stb/
Vissza pakoltam a 279-0-0-14-120 verziót, mert abban még benne van, az viszont egy hibás verzió.
Tud valaki olyan jól működő verziót amiben még minden benne van, és jól működik? -
krizmo_
Topikgazda
válasz
hwswinfo #27812 üzenetére
Élj ellenvetéssel, erre biztos reagálnak
Írd le a panaszod, és kivizsgálják a problémád. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
zsolti72837 #27810 üzenetére
Itt: [link], A születésnapoknál.
-
hwswinfo
lelkes újonc
válasz
krizmo_ #27809 üzenetére
..mire gondolsz..? Mert abban igen igaza van Essejó-nak, hogy a külső IP cím ugyanaz...de akkor mi a gond..? Írod összetettebb...Ugyanaz a nevünk, és őt is tiltották, áll a bál otthon emiatt, elvannak keseredve apámék, a facebooknak már jelentettem ezt a problémáknál több témakörben is, mi a megoldás..? Mi lehet ez..?
-
krizmo_
Topikgazda
Korábban már szóba került a nagyon bosszantó "Kit ismerhetek?" funkció, itt ki lehet kapcsolni:
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
zsolti72837 #27799 üzenetére
Próbáld meg ki-bekapcsolni az értesítéseknél, hátha segít.
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Baloldalon a csoportknál belehet kapcsolni valamilyen módon, hogy látni lehessen mennyi új hozzászólás van? Régiben számmal jelezte, most nem jelzi. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest