Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Hát ez alapján tényleg gyökerek járnak oda... a RAID nem backup. Meg mi az hogy RAID szerver?!
Szóval ezt buktad. Ha nekem nem hiszel akkor kérdezd meg a rendszergazda topikot. A RAID nem biztonsági mentésre való... úgy egyáltalán. De én csak a Pécsre jártam... 
műegyetem...
hagyjuk már. Hány sztorit hallok(szakmabeliektől), hogy fél évig kell őket kézen fogni mert kiesnek a padból aztán ego van tudás meg kevésbé... (Tisztelet a nagyon kevés kivételnek, ott fordított helyzet van nincs ego, annál több tudás...ott más a gond.)Nem tudom milyen saját megoldásra gondolsz, de szerintem totál elég lenne lementeni a saját gépedre offline a nyamvadt jegyzetet... De a dropbox, gdrive, mega.nz... az mi? Nagyon kényelmetlen mindegyik. Nem lenne egyszerűbb linkeket osztogatni?
Annyira, hogy céges szinten Gsuite van. Ott kicsit más a rendelkezésre állás és a szerződés is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ezt buktad. Ha nekem nem hiszel akkor kérdezd meg a rendszergazda topikot. A RAID nem biztonsági mentésre való... úgy egyáltalán. De én csak a Pécsre jártam... 
krizmo_