Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Talán triviális kérdés,de nem látom ugye magamat...mi számít offnak?Ha nem megy a gép,akkor a probléma:ha bepislantok,de nem oldom fel a telót,mert csak pl.pár szót írtak,akkor on-ba is kerülök a Messengeren?Azt ugye tudom,hogy olvasáshoz jelölés akkor van,ha rendesen rá is nézek...használok a telón NoLED appot,ami a kijelzőt kapcsolja be,jelzi ikonnal,milyen esemény volt,de ez ugye bekapcsológomb-szerűt hoz,namármost ha eseményem volt,és a teló így felvillogtatja,feléledve,on-ba is kerülök?
Asztalin:ha a fész meg van nyitva,de nem azt nézem,1p-es vagyok,on,vagy off?És ha pl.elmegyek otthonról,de a fészen hagyom a gépet,de inaktív vagyok,akkor on-on maradok?
Sokszor van félreértés,hogy fent lógok,miközben melóban nem is hordom a telót,csak rá-ránézek sokszor,máskor meg tizenórákat vagyok off NAPPAL,ezért lenne jó valami szaki véleménye.Régen ugye jó volt,hogy tudta jelezni a fész,az ikonok kiszürkítésével,ha valaki nincs neten,kár,hogy kivették...a zasszonyt pl.remekül lehetett látni wifionly-ként,mikor ér haza/mikor indul el otthonról,stb
Most meg rugózás,ki mikor off.Másik bug,hogy aki rejti magát,annak 2 féle idő és visszajelzés van,pontosan nem tudom,mivel kapcsolja ki a láthatóságát,de mobilon attól valósan mutatja a fentlétét és az olvasását,asztalin viszont külön néz zöldpettyes óta időt,és ha titokban jön,nem is mutat üzire olvasottságot,pontosan hol/hogyan érdemes ezt beállítani?Van,akik előtt nem akar mutatkozni,de csalóka,hogy mobilon nem tud elbújni,pontosan hogy lehet offolni,kivéve pár személyt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Eladó MacBook Air (M1, 2020) asztoszürke 512Gb
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most meg rugózás,ki mikor off.
krizmo_