Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myrkky
csendes tag
Sziasztok!
Visszagörgettem, keresgéltem.. Volt már előttem, aki feltette ezt a kérdést, de nem igazán volt rá válasz, hátha azóta valaki tapasztalt valamit
Szóval.. Nekem is eltűnt a ticker, még december elején-november végén. Nekem hiányzik, sok infóhoz jutottam onnan az ismerősökkel kapcsolatban, azóta hogyismondjam, olyan csend van a fecebookon. 244 ismerősöm van - valamikor a 100 ismerős volt a határ, az alatt nem volt ticker. Ha esetleg van valami tippetek, hogyan hozhatnám vissza, azt megköszönném! A nagyítós módszer nem jó, mert a menüben sincs benne, mellékelek egy képet is róla. És természetesen semmit sem állítottam el, egyik nap volt, másnap már nem...... :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Goddess of Victory:Nikke
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Microsoft Rewards
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval.. Nekem is eltűnt a ticker, még december elején-november végén. Nekem hiányzik, sok infóhoz jutottam onnan az ismerősökkel kapcsolatban, azóta hogyismondjam, olyan csend van a fecebookon. 244 ismerősöm van - valamikor a 100 ismerős volt a határ, az alatt nem volt ticker. Ha esetleg van valami tippetek, hogyan hozhatnám vissza, azt megköszönném! A nagyítós módszer nem jó, mert a menüben sincs benne, mellékelek egy képet is róla. És természetesen semmit sem állítottam el, egyik nap volt, másnap már nem...... :/
krizmo_