- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem személy szerint ez már túl drága. Vettem még tavaly egy SPB287J1-et, ami gyakorlatilag ugyanaz az óra mint amiket most kiadtak, csak abban 6R31 van ezekben meg 6L35. Hiába pontosabb az új szerkezet és 4hz-es, cserébe 45 óra járástartalék a 70 helyett. Külsőre meg semmivel sem lett jobb, kidolgozottabb és duplájába kerül. Kicsit több pénzért már lehet venni akár Tudor-t is és annak a közelébe se érnek. Ott kellett volna ezt a kollekciót hagyni 2000 USD környékén és nem hirtelen betolni bőven 3000 fölé.
Most az megint más kérdés, hogy a GS is nagyon kezd felfelé menni, már bőven a Rolex ársávjában vannak, sőt lassan felette. Egy sima három mutatós kézi húzós GS is 2,5 millió itthon, ennyiért meg kapsz Rolex OP-t is egy elég jó automata szerkezettel és sokkal jobb értéktartással, ha valakinek esetleg ez is számít.
-
Attila!
tag
Pont a tegnapi napon hoztam el az órát Hantostól. Összesen 105 ezret fizettem, ebben benne volt a nagyszervíz, egy alkatrésznek a cseréje (automata kerék) és a csatt felújítás. A tok nem lett polírozva, vannak rajta hajszál karcok, de gyári állapotú.
Beteszek pár képet róla.
Pont kérdeztem a 8ezres szerkezetekről, ugyanerről számolt be ő is. Összességében örülök, hogy ezt a modellt választottam, a picit kisebb tok és a letisztultabb számlap nekem jobban tetszik és az ETA alapú 2500c werk is tökéletes nekem.
----
A befektetés témához pedig: szerintem már az több mint kielégítő, ha egy mindennapokban viselt óra, az inflációval korrigálva tudja tartani az értékét. (Ezalatt használt modellekre gondolok, ahol a "boltból kihozod" értékcsökkenés már megvolt. Kivétel ez alól persze a Rolex.)
-
bigmasterg
addikt
" vettem a Datejustom 2019 januárban"
Egészségére mindenkinek!
Szerk.: Ha már 8000es omega. Ismerősnek most ugrott szét , az alig hordott 8800as semaster 300M-ben a rugó. (Tudja a fene pontosan mi volt, telefonban mesélte, hogy szervíz mondta neki. Meg előtte hogy nem indul sem koronáról, sem lóbálásra.)
Sas utcán is néztek, hogy ilyet elég ritkán látnak.Még kérdéses hogy gariban csinálják-e meg neki, vagy nem.
Ami szerintem elég furcsa, ennek garis hibának kellene lennie. -
Ja, folyton cserelodik a nep a Rolex butikban. Voltam bent par hete, pont egy teljesen normalis srac volt, lehetett vele ertelmesen beszelgetni, de tobbnyire normal eladokrol van szo igazi oras hozzaertes nelkul. Vivien szerintem rendben volt, illetve egy azsiai holggyel beszelgettem anno eleg sokat, mert valahogy sose neztek magyarnak.
A minosegrol annyit, hogy en mar nem eroltetem a nagyitot. Eddigi mindket Omega oramon volt valami apro hiba, Rolex-et nem mertem megnezni. Most kiprobalok egy Grand Seiko-t, na abban meg nagyon remenykedek.
-
WiZARD
addikt
Nagyjából egyetértek.
A mainstream középkategóriás márkákból egy ideje kiábrándultam és nem várok el tökéletességet, mert tudom, hogy úgyse lesz az. Ha veszek akkor elfogadom, hogy olyan lesz amilyen. El kell dönteni hogy tudok-e/akarok-e a hibákkal együtt élni és azokkal együtt "szeretni" az órát. A hibák felett nem hiszem, hogy szemet kell húnyni, szerintem érdemes róla beszélni.
Ahogy írod, a tökéletesség jelképének vannak beállítva és minél közelebbről nézzük annál messzebb kerülnek ettől és mennek át átlagos minőségű tömegtermék kategóriába. Kevesen nézik meg közelről, inkább jönnek a megjegyzések hogy minek nézeg nagyítóval, meg hogy x évesen már annak is örülsz ha az időt látod rajta, vagy csak a vak hit hogy y márka az tuti tökéletes.
Persze tudom nem én és hozzám hasonlók fogják pár makró fotóval ledönteni a nagy gyártókról kialakult képet. De kicsit bízok benne (tudom naiv vagyok), hogy előfordulhat 1-1 eset ami már ciki a gyártóknak és megpróbálnak esetleg javítani rajta, vagy csak picit jobban odafigyelni a jövőben. (gondolok itt például az instáról induló, azóta sokhelyen felbukkanó undorító szélű Patek mutatókra és hasonlókra)A felsorolt márkák azért jóval feljebb vannak pozicionálva mint a mainstream omega-rolex-gs.
Egyre inkább érdekelnek kis gyártók/órásmesterek, akár a legkisebbek is (Ophion, Ming, Laine, Ketelaars, stb), többre értékelek egy kézzel szépen finishelt unitast mint egy gyártósorból kieső középkategóriás inhouse szerkezetet.
De tisztában vagyok vele, hogy az alsóbb szegmensben ezeknél is megvannak a korlátok. -
WiZARD
addikt
Szíj-tok csatlakozással mi a baj? (Natora úgyis jól csatlakozna
)
A "sima" Polarist próbáltam, ott a koronazár hiányán nem tudtam túltenni magam, így jobban meg se néztem.
Az mondjuk vicces, hogy azon is búvárlünetta volt, kiadták szinte ugyanazt az órát és most diver-nek hívják. -
WiZARD
addikt
Én nem annyira látom, hogy vége lenne a nagyobb órák trendjének.
A túllövéseknek talán vége (ahogy lett 45.5 PO helyett 43.5), de ez nem feltétlen jelent visszafordulást a kis méret felé. (Na meg az is kérdés, hogy a kis méretet nekünk szánják-e, vagy inkább ázsia felé történő nyitás/nyomulás jele) -
WiZARD
addikt
Ha a hátát nem is, ott kevés van aki nem vérezne el, de szemből/oldalról meg átlag user is látja.
Lehetnek meglepetések -
Tulku
veterán
Neked kell magyarázzam, hogy Kishíro Uberfashza sokszor heteken át dolgozik egy ilyen kidolgozáson?
Hogy ez alatt böjtöl, majd elmegy egy speciális ércet felkutatni, amiből a kolduló szilkéjében hozhat haza csak igen kis mennyiséget, ezt keveri ürgeporral (vishíto foghu) és békanyállal (brkehentoeni ugyshefog) majd a sushiban áztatott brikettel rakott tűzön kotyvasztja, kavarja, s mini kalapáccsal (Magashitott Thoricuki) fél óránként kis koppintásokkal csalja elő ezt a mintázatot...
Ejnye -
K.Andras.Vfx
tag
Félre ne értsd nem akarok vitatkozni, én azt írtam, hogy otthonra jó az, de azért valamivel csak magyarázható a piaci jelenléte ugyan annak a svájci gyártónak az akár 10 millió feletti műszerei is.
Azt sem mondtam, hogy ne tesztelnének minden darabot a rolex-nél, csak feltettem a kérdést, hogy érdekes módon az omega miért meri bevállalni azt, hogy egy független harmadik fél is igazolja és felügyelhesse, amit ők állítanak?!
Amúgy egyébként a méréstechnológia konkrétan a rocket science-nak és az űrkutatásnak is a legfontosabb és talán a legbonyolultabb területe.
Viszont, hogy a negatív oldalt nézi vagy számításba veszi ma valaki, az nem véletlen van, az emberek elvesztik a bizalmukat, nézd meg az autógyáraktól kezdve a élelmiszer gyártókon át, naponta jelennek meg cikkek meg vizsgálatok, látjuk hogyan vezetik félre és vagy csapják be a vásárlókat, írhatják rá egy termékre akár azt is, hogy zero cukor, aztán nem is, meg mégsem annyi a káros anyag kibocsájtás amit az autó gyártó mondott, aztán meg jönnek az akár százmillió dolláros büntetések. Persze, hogy vannak emberek köztük én is, aki kezd elbizonytalanodni és vagy éppen ezért alapból is fenntartásokkal kezeli mindig azt amit bármelyik gyártó állít. Ez nem rosszindulat és negatívízmus, hanem egy egészséges és tudatos állampolgári magatartás.
-
K.Andras.Vfx
tag
Egyébként ki tudja, hogy Breguet vagy Perrelet vagy bármelyik másik órás akik a saját korukban innovátorok voltak, ha ma élnének milyen órákat készítenének, lehet ők is megcsinálták volna pl az eco-drive vagy solar órákat, vagy akár egy apple watch-t.
Merthogy ők nem azért gyártottak mechanikus órákat, mert mindenképp ragaszkodtak volna ahhoz ha lett volna más lehetőségük is, csakhogy akkoriban még az volt a technológia csúcsa. Simán el tudom képzelni ezekről az emberekről, hogy bármikor dobták volna a mechanikus szerkezeteket, ha találtak volna egy jobb vagy fejlettebb technológiát, amellyel még pontosabbá tehették volna az időt, vagy még több funkciót komplikációt érhettek volna el.
-
K.Andras.Vfx
tag
-
Mercutio_
félisten
Már én se
közben beugrott, hogy a Swatch-group-pal kevertem, de hogy ezt hogy sikerült összehoznom magam se tudom
Ettől függetlenül a kérdés fennáll a Rolexre is, vannak-e és ha igen milyen jelentőségű/mennyiségű felvásárolt szabadalmaik. (Bár lehet ez nem publikus/dokumentált infó)
-
Bling95
őstag
-
Bling95
őstag
Kéri a jelszót sajnos
De azért köszi! Az árát pl. nem láttam sehol korábban, csak rendelésre. Tényleg elképesztő. És szerintem nagyon jól néz ki a "számlap" is.
Na de most, hogy ez elkészült el lehet kezdeni megcsinálni ugyanezt csak automatába
Csak hogy legyen mindig valami kihívás...
-
nyilván nem reális szerintem, hogy ritka használat - és sajna ritka szervit - mellett meglegyen a 40 óra járástartalék, de ugyanígy a 6-8 órányi tartalék sem az. a "hozzánk" hol van egyébként? ha vége ennek a szarnak szívesebben hagyom a pénzem valakinél a fórumon
sikerült lemérned a fémcsatot?
dzsi23: nem hinném, hogy bármilyen presztízst romboltam volna. leírtam a tényeket: szerviz--->marha alacsony járástartalék -->eddig nem érdekelt, most van időm foglalkozni vele
-
Bling95
őstag
Nekem is kellene egy kis szerviz a sokat emlegetett és dícsért (se
) Speedmaster reduced-omnak. A járástartaléka olyan 12 óra lehet szóval félre is raktam mert valami nagyon nem oké vele. De legalább amikor jár akkor pontos
Szerintem a jövő hét folyamán meglátogatlak benneteket.
-
K.Andras.Vfx
tag
Persze, hogy arra gondoltam.
Egy luxus márkától az volna a minimum, hogy ilyen át se mehessen a több fokozatú minőség ellenőrzésen. Senki nem veszi észre, még azaz ember sem nézte meg a mutatót aki rátette?! Közel 40 ezer dollárért hadd legyen már tökéletes minden porcikája...
Nem is tudnék aludni, egész éjjel forgolódnék ha ilyen hiba lenne a 12 milliós órámon.
-
K.Andras.Vfx
tag
Ami engem illet én nem vagyok egy rolex rajongó, de mondjuk a meteorit számlapos white gold pepsi nekem is bejön.
Bár hogy ilyen hibák legyenek egy ilyen órán, az több mint elkeserítő.
-
K.Andras.Vfx
tag
Sokan szeretik, főleg a rapperek, gondolom a CR7-é sem factory setting legalábbis tudtommal rolex-nek nincs full kirakott gyémánt órája.
Amúgy ja, gagyi, akkor már legalább csak baguette gyémántokkal kellett volna kirakni, mondjuk van neki pár Jacob&Co ami olyan és a millió dolláros árat verdesi, kíváncsi is lennék Jacob fejére amikor meglátja CR7-et egy rolexben...
-
K.Andras.Vfx
tag
A Jacob&Co sokkalta szimpatikusabban csinálja, mert ők azért a szerkezeten is elég sokat változtatnak ha valami új limitált variációt építenek az asztronómia alapjára... De lehet benne van az is a kritikámban, hogy mondjuk nekem alapból is sokkal közelebb állnak a szívemhez a triple axis tourbillonok. Sokkal látványosabbak és sokkal inkább a jelent képviselik mint a múltat, számomra egy Patek mindig is túl konzervatív és túl maradi volt függetlenül attól, hogy nyilván magas minőséget képviselnek.
-
K.Andras.Vfx
tag
A Kronometert szándékosan rövidítettem volna így elvileg, nem tudtam, hogy van külön krono.hu is.
Azt viszont tudom, hogy írtak neked itt egyszer, hogy nem oszthatod meg.
Ami engem elgondolkodtatott a cikkel kapcsolatban, hogy no igen, azért ha veszel egy órát két és fél millió dollárért azzal a feltétellel, hogy egy 6 darabos limitált széria aztán kiderül hogy mégsem, akkor én sem örülnék. Persze az ár garantálja, hogy így sem lesz egy tömegtermék, de megvágja az értékét a 6 darabos limitnek az, hogy bárki megveheti ugyanazt a szerkezetet azzal a "kis különbséggel", hogy másba tokozzák. Igazából azért várható is volt, hogy egy 7 évig fejlesztett szerkezetből ilyen vagy olyan módon de ki fogják venni annyi pénzt amennyit csak lehet...
-
Gempas 70
aktív tag
gOn21
Néztem, tapiztam az Eaglet-t.. szerintem ár minőség arányban dobogós.
Lange érdekes.. 25 ezer körül és acél tok. Ha ugyanarról beszélünk.. "Odysseus" Az acéllal nincs bajom, viszont kb ugyanannyiba kerülnek a fehérarany óráik. Hm.. Szerintem nagy dátum ok. nagy nap nem ok. Ízlés dolga. Az Omega árajánlat még mindig várós.. -
Szulita28
senior tag
Szerintem ez azt sugallja, de lehet tévedek
A topik elején olvastam, hogy itt vannak olyan emberkék, akik esetleg tudnának segíteni barátibb áron történő beszerzésben, ha találok valamit, amibe beleszeretek.Köszi a linket. Ezt én is ismerem, de ez sajna nem 300e. Még alkuval se. De az kétségtelen, hha ebbe szeret bele, akkor talán akörül beszerezhető.
Squir, neked is köszi.
-
K.Andras.Vfx
tag
Ezt nem mondod komolyan?
Szakmai blogokat és írásokat hogy a francba ne lehetne linkelni ilyen fórumokon?!
-
WiZARD
addikt
Számomra tök érthetetlen ez az egész lassú dátumváltás téma, hogy egyáltalán miért fordul még elő bármi 100ezer forint feletti órában. Annyira gagyi.
Ráadásul nem tűnik egy megoldhatatlan témának. Damasko egy ETA-val megoldja.
50 ével ezelőtt egy Seiko 5106-8010 is így váltott, aztán valamiért mégis kidobták. De miért? Ugyanakkor a kvarc GS-nél meg mint feature kiemelik hogy de fasza, mert ez gyorsan vált dátumot...Egészen felső kategóriában is megvan a lassú dátumváltás, pl PP Nautilus
-
K.Andras.Vfx
tag
Egy a lényeg hogy ne rosszindulatnak fogd fel...
És igen, pl az első linken amit te magad mutattál ugye ez a trusted selleres magyar Quality time, (+meg a harmadik linken is az is egy trusted seller) ott pl a lünettán lévő fontok már valóban olyanok mint a tiéden,de ott meg a submariner felirat kompletten teljesen más fonttal készült.
Azt kell mondjam, ha tényleg ekkora szórások vannak meg lehetnek mind minőségben mind pl a fontok tekintetében, akkor gyakorlatilag tényleg ember nincs aki meg tudná mondani hogy mi hamis és mi nem?!...
De zárjuk is rövidre ezt a témát, és tudjuk be ahogy mondod: "A Rolex kétezres évekbeli gyártástechnológiájának."
És akkor ez a vita lezárva.
Üdv: András
-
K.Andras.Vfx
tag
"Egy ~25mbps h264, youtube által ~16 mbps-re konvertált változatát nézed"
Mit akarsz, a fakewatchbusta olyan képeket használ, hogy ez egy szuper ahhoz képest.
Amúgy nem volt semmi ilyesmiről szó, leírtam a véleményem nem kell hogy neked vagy bárki másnak tetsszen.
És itt le is zárhatnánk.
Hacsak nem azt a mások dolgot nem citáltad volna ide feleslegesen. De ha már megtetted akkor elmondom, hogy tetszik vagy sem, de bizony valami nem stimmel azzal a rolex-al...
Itt van pár kép 14060m-es rolexről egy Chrono 24-es trusted sellertől:
https://www.chrono24.hu/rolex/submariner-no-date--id11221471.htm
A képek alapján és a videón amit linkeltél a nagyobb felbontásút, a lünettán lévő számokkal gond van, pl a tízes számmal a 30-sal és a 40-sel sincs valami rendben, a 10-nél túl közel van az egyes a nullához ráadásként nagyon göröngyös is a széle, a harmincas szám túl közel van a belső részhez, a negyvenes számnál is vannak eltérések. Persze még ez sem bizonyíték semmire, még lehetne akár igazi is amit mutatsz mert lehet, hogy a rolexnél hol így hol úgy sikerülnek az órák, s nem pedig egy konstans minőséget adnak...
És félre ne értsd nem akartalak megbántani, de ha rolex-et látok az első gondolatom az, hogy ez az óra azért mégiscsak a legnagyobb számban hamisított óramárka, és ösztönösen keresem rajta a hibát. Most meg is találtam, ez nem jelenti azt, hogy igazam lenne ahogy az sem jelenti, hogy tévednék.
Leírtam a véleményem, akar a franc veled vagy bárki mással vitázni, leírom a véleményem oszt kész, nem tetszik? Így jártál! Ilyen az élet, vannak akik mást gondolnak. Meglepődtél rajta, hogy nincsenek egyforma emberek?
-
K.Andras.Vfx
tag
Én vagyok az, és persze a tévedés lehetősége is benne van, a fakewatchbusta is tévedett, pedig 90%-ban kiszúrták melyik hamis melyik nem. De az a rolex szerintem akkor is gyanús, pl nézd meg 7 óránál azt az indexet, göröngyös nagyon és több más indexnél is hasonló ahogy a fény rávetül látszanak a göröngyök, így szerintem nem jön ki egy rolex a gyárból... Emellett nézd meg a számok szélét is a minőségéét, szerintem több mint gyanús ez a rolex.
Másrészt nem, semmi választ nem adtál az általam felsorolt dolgokról, csak elkezdtél most terelni és más témát idehozni, azzal bizonygatva, hogy te mennyire szaki vagy. De nem, még csak órás sem vagy, semmiféle képesítésed nincs ahogy egyébként nekem sem, csak ne akard itt eladni, hogy te bármiféle extra erkölcsi bizonyítványt állíthatnál ki erre hivatkozva magáról a svájci óraiparról, és ne akard már eladni, hogy aki mást gondol mint amit a svájci marketing megenged, hogy gondolhass, hogy azt ne lehetne és szabadna meghaladni. Mert miért is ne? Ezek nem próféták ám ott, hanem kőkemény üzletemberek akiknek elsősorban az eladások és pénz az érdekük...
Amúgy itt van nagyobban és be is jelöltem a kérdéses részeket, hogy meg is lehessen nézni:
-
K.Andras.Vfx
tag
Nem azt mondtam, hogy szar az eta, hanem azt mondtam, hogy egy tömeg-gyártott és tetszik vagy sem de olcsó termék, és ez egészen biztos! Erre te most felsorolod azokat a közhelyes marketing fingokat, amire a svájci óraipar fizetett hirdetésekben évtizedek óta épít...
És persze az az elfogadott bizonyos órás körökben, hogy aki hibátlanul fel tudja mondani a fizetett hirdetésekben betanított olcsó mézes mázos leckét, azok a hozzáértők, akik gondolkodnak azok meg az eretnekek.
De ha őszinték akarunk lenni sajnos olyan a svájci luxus óraipar mint a gyémánt ipar! Átverésre épül.
Ugye azt mondják, hogy a gyémánt ritka, s valóban a nagy gyémánt az tényleg ritka meg különleges, viszont a kicsi egy karátosokból annyi van a földön mint grafitból!... Ugyan ez igaz az óragyártásra is, egykor valamikor régen kivételes tehetségű órások a korukban kiemelkedő művészien kivitelezett különleges órákat készítettek, és persze ma is vannak ilyen órások, csakhogy ezek az független órakészítők, s nem pedig a tömeg termelt kommersz luxus ipar termékei...
Szóval ez nem képzelgés, hanem a valóság. Pl ha egy Vianney Halter-tól vagy egy független órakészítőtől veszel egy órát, akkor tudod miért fizetsz, mert valóban kivételes minőséget kapsz, és egy különleges nem tömeg-gyártott terméket, na most ehhez képest sok esetben ugyan ennyit elkérnek egy olyan óráért is, amiből évente százezer darabot köpköd ki egy gép?!...
Szóval ja, ahogy a nagy gyémánt ritka és különleges, úgy az egyedi nem tömeg gyártott órák is azok... De csak azok és nem minden amire rá van írva, merthogy svejci.
-
K.Andras.Vfx
tag
"A világ jobbléti országainak tehetős lakói nem feltétlen hosszas-hosszas spóroláshoz kötik az óravásárlást."
De itt nem arról van szó, hogy mennyit spórolsz hanem arról, hogy az igazán gazdag emberek még véletlenül sem olyan slendriánok ahogy itt próbáljátok őket bemutatni, hogy eldobálják a dobozt és a papírt akár autóról akár óráról van szó. És nem nem él a gari kártya nélkül sehol! És ugye ezeket a jobb drága órákat szervizelni is kell, pl egy richard mille szerviz önmagában többe kerül mint egy rolex óra. Szóval az ilyen embereknél vigyázzban állnak még a cipók is a closet-ban mellette a saját részlegben pedig az óra dobozok benne a papírok stb, ahogy mondjuk producermichael-nek, aki itt éppen a félmilliós jacob astronomia óráját mutatja meg, ez már a harmadik ilyen órája megvan neki az 1 milliós baguette gyémántos verzió is, meg lennék lepve ha valaki kidobná az astronomia meteorból készült dobozát.
-
Azt szoktak mondani,minden mas termek eseten is, hogy azok tartjak meg a dobozt, akik eron felul vettek valamit es nem tudnanak barmelyik percben ujat venni belole. Ezert kell kiallitani otthon a dobozt, nagy becsben orizni, hatha majd el kell adni, ha nem lesz kenyerre penz. Nyilvan kivetel a gyujtok es stb. allatfajtak, de ez a nagy atlag. En regebben minden elektronikai kutyu dobozat is megtartottam, most meg elso nap a kukaban landolnak, mert pont nem erdekel. Az orak igazi celkozonsege pont igy van ezzel.
-
WiZARD
addikt
Usa boltok meg előre tudták, hogy jön valami, és szóltak az ügyfeleiknek, hogy lesz valami. (ST2)
Nekem az új fémszíj kell erről a Speedyről
Az viszont nem tetszik, hogy zafíros lett.
(illetve kíváncsi leszek, hogy a 1861-et leváltják-e idővel a standard moonwatch-ban is 3861-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest