- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
Ez elég lemondóan hangzott...tán megöregedtél?
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Nekem a Breitlingek viszik a pálmát, annak ellenére, hogy nem vagyok nagy öltönyórás típus. Sajnos a sok balga alul értékeli ezt a márkát, pedig nagyon rendben vannak.
Tudor kikerget a világból ezzel a sok 39 és 41mm óráikkal...
A BB Bronze a tökéletes szerintem!(43mm) Lehet hogy veszek is egyet idén, karácsonykor már majdnem vettem egyet. Nagyon menő patinás állapotban.Pana rulez,(de csak a Submersible
), számomra extra új dolgokkal nem álltak elő, szerintem kicsit túltolják ezt a környezetvédős sztorit. 
A Rolex, PP és IWC nem az én pályám, nem is nagyon figyeltem őket.
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Gratulálok! Akkor nem igazán vágom,hogy van ez a várólista, évek, hipe dolog Rolexéknál...??
-
Skimaster
senior tag
Egyszer csak szóltak,hogy gyere megjött? Bolti áron kaptad, 9 hónap alatt?
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Nekem továbbra is az a véleményem,hogy egy búváróra(ha még aszfalt is)mérete a leovashatóság miatt 43mm alatt vicces. Egy ikon, mint a Submariner szerintem csak kis méretű(nem pöcs méretre gondolok
) embereken áll jól maximum. Növeltek 1mm...minek? Teljesen lényegtelen, hogy 40-es vagy 41-es. Nem oszt nem szoroz. -
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Srácok gratulálok a kicsikhez és jó egészséget nekik!! Nektek pedig sok erőt, türelmet!!
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Nem vagyok oda,az ilyen órákért,de ez zseniális!
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Kár érte, számomra a Blake a megunhatatlan kategória,de szép a MIDO is!Gratula!
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Nagyon jó kis adás, hála Viktoréknak remélhetőleg a Breitling szkeptikusok is látják,hogy a Breitling nagyon komoly minőséget képvisel ebben az árkategóriában és a B01 egy igazi kuriózum. A 6 hónapos szervízről csak annyit,hogy azért tart addig,hogy az, aki kifizeti a borsos árat úgy érezze,hogy kap érte valamit.
Az idő pénz! vicc!
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Én Panerai-t vagy Breitling-t. Ez komoly hogy ruhákhoz külön óra kell?
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Ezt megnézném élőben,mérete jobb(nekem),mint az alap verzióé,de ettől a kúpos HE szeleptől kifutok a világból!
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Gratula,szerintem jó méret neked és a 8500-as szerkezettel meg tökéletes választás!
-
Skimaster
senior tag
Az igen...saját werkes?
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Komolytalanságos hozzáállás...Van azért sok menő és szép óra,amire nem kell éveket várni.Vicc a Rolex hype attól függetlenül,hogy a minőség előtt fejet hajtok,mert ezen a szintet rendben van..
-
Skimaster
senior tag
BOLDOG KARÁCSONYT A KEDVES FÓRUMTÁRSAKNAK!!(ma még kari van)
-
Skimaster
senior tag
Nekem is mások kezén jobban tetszik, nekem sem igazán a stílusom,de élőben nagyon mutatós.
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Köszi mindenkinek!!
Mindig kell egy ilyan búvár forma búvár,(bár a chronograph nem búvár kellék),de a szép lünetta,a tokforma....áááááá nagyon kell!
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Köszi mindenkinek az ajánlatokat!

-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Én szeretem a Breitlinget és inkább a kronókat, bár vannak szép 3 mutatósaik.Az általad említett Superocean Heritage kronó egy nagyon szép modell,a régebbiek 7750-el,az újak elérhetőek a B01-el is,ami nyilván komolyabb cucc.És már az új szériában 44mm is van.A milanese szíj pedig képeken vagány,(az én stílusomhoz nem passzol),szerintem egy jó kaucsukkal jobb,bár az új modelleken az is milanese design.Én ebben az évben egy B01 kronó beszerzését terveztem be,de még nem tudom milyen modellben.
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Az a baj,hogy a nepperek egy részének kicsit el van szállva a sérója (köszönhetően a sok seggnyalónak) és azt gondolják, hogy ők tévedhetetlenek.Mikor hibáznak,akkor megy a mutogatás,köpködés.Szomorú, hogy egy márkaszervizt megkérdőjeleznek egy óra eredetiségével kapcsolatban!Bohócok!

-
Skimaster
senior tag
Hát Kb ezt tudom elképzelni,de majd élőben is meglesem.

-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Elbírnék én is egy saját szerkezetes Panerai-t,csak nekem jobban tetszik a sima Luminor tok és abban tudomásom szerint nincs automata,csak kézi húzós,azt meg nem nagyon akarok+ a búvár kinézet is fontos.Ezért jelen állapotban a 024 van csak számomra moddolt 7750-el.
MÁS:Lassan a teszt végére érek a PO 8500-as járástartalék ellenőrzéssel,ma éjfélkor lesz meg a 60 óra.Most 54 óra után 4 mp késik
-
Skimaster
senior tag
Gratula, különleges darab az biztos, abszolút nem az én világom, de a belbecs előtt tisztelgek. Az biztos hogy nem sok ilyen fog szembe jönni.

-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Ezzel meg is jöttél!Gratula,jó választás! Halandó léptékkel nézve több szempontból a legjobbat vetted,itt most nem a külsőre gondolok!

-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Igen tényleg jó,mert a számlapon is van egy kis narancs felirat.Én is akarok rá kaucsukot mindenképp! Én tegnap a Baross utcába bevittem,(az enyém 2014-es), 270-es lengésszöggel bír,vízállóság rendben,azt mondták jövő tavasszal szerviz elférne rá.Az inhouse szerkezet miatt persze elég drága a művelet,de ez van.Korrektek nagyon a Barossba!!Le a kalappal!
Szép az órád,nekem kaucsukkal vagányabb! -
Skimaster
senior tag
Fácián volt egy nemrég,komplett szett kaucsukkal,néztem is,de irreális sokat kért az enyémre az eladó...
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Köszi,nekem az első szériából volt 45.5,az kicsit nagy,ez majd kiderül méret ügyileg,még szokom. A pont jó a 43.5mm( érzetre),de annak a fényes lünettája annyira nem tetszik,mint ez a verzió.Plusz annak a szíj szélesség(21)szintén nem szimpi.Barátkozunk egyelőre.

yodamastah: Pályáztál rá?
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
Én is boltolnék a Breitlinggel,de nem találkoztam normálissal a FB csoportban.Az egyik azt próbáltam megmagyarázni,hogy amennyiért kirakta az órát(Omega PO),annyiért számította be!

Nyilván ha valaki ebből él úgy csinálja,hogy neki jó legyen,de hogy ettől még miért kell hülyének nézni a másik embert,azt nem értem. -
Skimaster
senior tag
Még mindig az egyik legszebb búvár nekem,és nagyon passzol a kezedre,szerintem neked is ilyen 17 körüli a csuklód,nem?Kicsit irigykedem..

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- G.Skill Ripjaws DDR4 16GB 3200Mhz ram /Számlával!/
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), számomra extra új dolgokkal nem álltak elő, szerintem kicsit túltolják ezt a környezetvédős sztorit. 
Amióta van PO nekem ez a legszebb!Ez a kis méret gondolom!

Ez sajnos nem az enyém. Mérete nekem tökéletes, minőség az ugye nem kérdés. Nagyon rendben van ez az óra, pedig nem vagyok FAN. Amit linkeltél az arányai miatt nekem nem jön be.( Volt már olyan is a kezemen.)