- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
-
insight
aktív tag
-
insight
aktív tag
-
OPiiPO
veterán
-
Petrol87
újonc
Nekem is csesztek már el Datejust 41-et.
Kiköszörűlték a mély karcokat a bal felső tokfülből, ezáltal megváltozott a formája.
Nem annyira feltünő, de aki figyelmes az észreveszi közelről
.
Ezt szeretném valahogy visszatöltetni és újra formáztatni.
Lehet érdemes lenne kiküldeni a Watches SPA-nak?
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
yodamastah
őstag
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
-
FLx
addikt
-
Macyke82
tag
-
bigmasterg
addikt
-
@mriya@
őstag
-
bigmasterg
addikt
-
FLx
addikt
-
Polarstar
nagyúr
Basszus! A szójavasló belepofázott megint a meglepetés erejével.
Még egyszer: az órának neked kell tetszeni! Nem trendeknek felülni, meg társai (májkelkorsz) hanem belül kell érezni, hogy ez kell neked! Ez a "tiéd!".
Itt az exkluzív óra csoportban a szint magasabb már mint bolti átlag.
Mido, Edox, Longines heritage belépő.
Engem utoljára a Frederique Constant Manufacture lepett meg egy igen kellemes GMT darabbal. Amire azt mondanám, hogy " kell!"!
Van pár óra ami nem annyira az árával lesz exkluzív, hanem itthoni ritkaságával. Itt már játszik pl a cseh Prim manufaktura, a ritkán látott francia Yema is, vagy amcsi, kanadai, ausztrál, vagy dél-afrikai óra is.
A Yema pl figyelemre méltó lehet neked is. -
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
Tulku
veterán
-
FLx
addikt
-
Skimaster
senior tag
-
TakiUZ
tag
-
@mriya@
őstag
-
phranxinatra
aktív tag
-
fagyalllo
őstag
Raktáron maradt készletek lehetnek, Wiki szerint: "In 2001, it received a licence to produce Revue Thommen watches, which ended in 2014."
-
djeperto
aktív tag
-
lenox
veterán
-
vadászcsiga
félisten
-
nbukta77
addikt
-
djeperto
aktív tag
-
rtivi
csendes tag
-
vadászcsiga
félisten
-
dzsi23
addikt
-
Bling95
őstag
-
Bling95
őstag
Egészen visszafogott kék. Ezen a [kép] -n jóformán feketének tűnik. Összességében eléggé fényes, de jól leolvasható.
Amin meglepődtem, hogy a lünetta nem “klikkes”. Nincsenek rajta dedikált állások. Az indexek is egészen különlegesek, szerint van bennük egy kis ív, nem teljesen laposak.
és persze kicsit sem “buzis”
Macyke82: köszi
búvár, búvár de ez csak 100m. Szóval nagy merüléseket nem ebbe fogok végrehajtani (na nem mintha ilyen terveim lettek volna
) -
Macika_MC
tag
-
pikkubee
tag
-
Bling95
őstag
-
5-ös kezelő
senior tag
Mondhatnám, h nem csak az én csuklóm vékony, hanem még pár száz millió embernek egészen biztosan, és arányosabb lenne a PP, lévén vékony a tok és nagy a számlap a 40 mm-es modellen. De igazából csak egy vélemény volt, és nem matematikai egyenlet - nincs értelme a "helytálló" kifejezésnek. Attól meg nem félek, h az óragyártók olvassák ezt a fórumot, és ellopják az ötleteimet.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
squir
aktív tag
-
djeperto
aktív tag
Fortis F-43 Bicompax
UW51
Sellita SW500 alapú -
Szulita28
senior tag
-
dzsi23
addikt
-
rbalint88
veterán
-
5-ös kezelő
senior tag
-
WiZARD
veterán
-
g0n21
senior tag
-
FLx
addikt
-
consono
nagyúr
-
dzsi23
addikt
Az asszony nem fog örülni, hogy az óráját másolják.
-
Mercutio_
félisten
-
squir
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Bomba ár! HP 250 G7 - Intel N4020 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy én vagyok válogatós, nem tudom
Kíváncsi vagyok egyébként én is, mert nem szeretek látatlanban venni semmit, de itt ugye nem volt opció, hogy megnézi előre az ember.
- de amikor jó volt, akkor annnnnnnyira jó volt
)