- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
-
WiZARD
veterán
-
törölt tag
-
Memmaao
addikt
-
Memmaao
addikt
Jó lenne egy élő képet látni a pelagos 39 hátlap belső feléről, az eldöntené, hogy miből van. A chatGpt4.0 is titánnak mondja és az egész internetet fel tudja túrni infó után. De csak emiatt nem fogom megbontani. Egy kék pelagos nekem is kéne, de nálam a 40mm a felső határ. Így sajnos kiesik. A dátum nem hiányzik. A jobb kezemen mindig van okos karperec.
-
Memmaao
addikt
Nem értem, hogy hol csúszott el így a kommunikációd, hogy átmentél ebbe a lekezelő stílusba?! A fenti képen egy pelagos 42mm hátlapja van , és az stainless steel. A pelagos 39 hátlapja is gr2 titán. A honlapjukon is látszik. A pelagos 42mm óratok leírása esetén titán és stainless steel szerepel, míg a pelagos 39 esetén csak titán.
A csat is gr2 titán, nincs benne acél, ahogy azt az eredeti kérdésedre megírtam. Aztán jöttél itt a hélium szelepoel, tugós állítással, meg a sértődéssel. Nem is értem. Ez egy teljesen más óra, mint a pelagos. Ebben is van gyors állítás, amiben rugó is van, de teljesen más mechanizmus, mint a pelagos esetén. De hogy jön ez az egész az eredeti kérdéshez, hogy ez most titán vagy SS? ? -
Memmaao
addikt
-
Memmaao
addikt
-
Memmaao
addikt
-
WiZARD
veterán
-
WiZARD
veterán
-
WiZARD
veterán
-
insight
aktív tag
A 44-eshez volt szerencsém élőben, de igaz, a 43-as is megfelelhet, újonnan szeretném vásárolni. A Breitling valóban jóval drágább...
Az órát heti 4-5 napi használatra tervezem venni, hétvégére is, nem csak alkalmi hordásra. Emiatt került fel a listára a Longi, mert annál nem fakadok sírva, ha baleset éri, és valamiért nagyon régóta nagyon tetszik. -
FLx
addikt
-
Tufa_
aktív tag
Ma felprobaltam az SBG285-t es nem teljesen gyozott meg. GS AD itt eleg bena uzletet tart fent. Pocsek fenyviszonyok, semmi napfeny vagy napfeny szeru vilagitas, es hiaba nezegettem, valahogy nem volt semmi "hu ez kene" erzes, ami elotte volt mielott lattam. Augusztus elsejetol kezdik arulni, addig meg gondolkozom rajta..
Ez, full titanium viszont kedvenc lett.. Sajnos £1.5 millios vasarlas elvart hozza hogy felvegyenek a listara.
-
@mriya@
őstag
-
@mriya@
őstag
-
@mriya@
őstag
-
Macyke82
tag
-
Macyke82
tag
-
vadászcsiga
félisten
-
Polarstar
nagyúr
-
phranxinatra
aktív tag
-
dzsi23
addikt
-
Polarstar
nagyúr
-
Bling95
őstag
-
Bling95
őstag
-
@mriya@
őstag
-
Polarstar
nagyúr
-
@mriya@
őstag
-
Fall-N
veterán
Nem hinném. A fake órákban is a standard Myota 82x5A szokott lenni, a koppintó gyártó nem fog svájci szerkezetet beszerezni. Nagyon jó ETA klónok is vannak szemre (!) csak rosszabb minőségű anyagokból van felépítve. Csavarról csavarra ugyanúgy néz ki, de mégsem svejci, hanem dolgos kínai kezek csinálják. Keress rá YT-n, de a kronometer YT csatornán is van videó egy jobb minőségű Rolex hamisítványról, az is tanulságos.
Az erkölcsi része is érdekes. Ki ajándékoz kétes eredetű és hamis órákat másnak? Még egy bevallottan olcsó, de eredeti óra is őszintébb ajándék, mint egy gagyi fake. Hiába "jó minőségű" akkor sem eredeti hanem csak annak mutatja magát. Ez ultragáz emberre vall.
Arról nem is beszélve, hogy 600 $-ért már értelmes órát is lehet venni (Hamilton például) valakinek nem ilyen hamis vackot. Jó minőségű tud lenni egy 30ezeres Casio is, ha érted mire gondolok, mégsincs fasorban egy AP órával. -
@mriya@
őstag
-
vadászcsiga
félisten
-
TakiUZ
tag
-
vadászcsiga
félisten
-
Macika_MC
tag
-
Tulku
veterán
-
@mriya@
őstag
-
Fall-N
veterán
-
Tulku
veterán
-
@mriya@
őstag
-
Polarstar
nagyúr
-
@mriya@
őstag
-
@mriya@
őstag
-
djeperto
aktív tag
-
WiZARD
veterán
-
WiZARD
veterán
-
Tulku
veterán
Azt mindenképpen...

Nekem tavaly 10 ezerért akartak fémet adni, de nekem nem gyere be....
Ez a kevlér vagymilyen házas (Kerámia?....szerintem kevlárból nyomják) egyébként sem a szívem csücske...
De bármit teszel, normális helyen nyittasd ki...annyi ebből a hamis mint égen a csillag.... -
WiZARD
veterán
-
Elvis351
csendes tag
-
Polarstar
nagyúr
-
lenox
veterán
-
pulutodurumo
őstag
-
Macyke82
tag
-
Polarstar
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
Macyke82
tag
-
dud998
őstag
-
K.Andras.Vfx
tag
Megint nem értem, hogy miért kell személyeskedni, és nem akarok nagyképű lenni, de én készítettem reklámot konkrétan a richard mille-nek is, meg egyéb világmárkáknak, és nem olcsón, most ne hogy te itt elkezd már magad rázni , hogy én vagyok itt a csóró gyerek aki csak sajnálkozik?!...

-
dzsi23
addikt
-
phranxinatra
aktív tag
-
Polarstar
nagyúr
-
SOAD19
addikt
-
squir
aktív tag
-
K.Andras.Vfx
tag
Ez inkább egy féltestvér, és sorry, nem bántáskánt vagy ilyesmi, de azért ebben sincs sokkal jobb szerkezet mint egy steinhart-ban, merthogy akárcsak a jobb steinhartokban ebben is egy eta szerkezet van, oké, hogy ez a 7750-es chronometer, de ebben is egy eta van, akárcsak a jobb steinhartokban. Steinhart is az etát tokozza a prémium vonalon, csak azok
top meg elabore szerkezetek, ami picit azért pontatlanabb, de a top ETA 2824-2 szerkezetet azért kár volna lenézni, már csak azért is mert egy kvarc mind a kettőt veri pontosság tekintetében...
-
squir
aktív tag
-
törölt tag
-
FIREBLADE78
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
-
Polarstar
nagyúr
-
FIREBLADE78
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
-
FIREBLADE78
addikt
-
vadászcsiga
félisten
-
WiZARD
veterán
Ez a Tudor mutatószett számomra továbbra is egyedül a Pelagoson működik.
Ott rendben van a fura formájú óramutató és a kis négyzetes másodperc mutató, hisz az indexek is ilyenek.
Eredetileg nem véletlen volt így párosítva, és a kerek indexekhez más fajta mutatószett volt.Nem értem hogy sikerült ilyen elb*szottra összekeverni ezt a BlackBay szériánál, ha már 1x jól ki volt találva. Ez most kb olyan mintha valami fakezű órás rátette volna a nem rá való mutatószettet, hisz mind a kettő Tudor Submariner, akkor jó lesz rá a másik is.
-
phranxinatra
aktív tag
-
WiZARD
veterán
Gratula

Könyvajánló, hogy a topicba könnyen be tudjon majd kapcsolódni

-
Tulku
veterán
-
Mercutio_
félisten
-
consono
nagyúr
-
Tulku
veterán
Hidd el, a meghúzásnál van jelentősége a vájatnak...mert ez a 8 csavar tartja egyben az órát, elég erősen kell meghúzni, a vájat inkább esztétikai jellegű, mint célhardver....arra ott a bergeon...illik ellentartani....a belsejében pedig egy spec 4-es illesztésű célszerszámmal csinálják, erre jön a hátlap odafogató belső menetes anya...
-
dzsi23
addikt
-
Tulku
veterán
Majd nézd meg, hogy működik ez...az eleje beilleszkedik egy hatszögű vájatba, van egy ellenanya a másik végén és még az a csavar tartja a hátlapot is, persze egy spec anya megy rá....ki van ez találva...az AP az AP...
Sinatra: Hát kérem, nem kell ragaszkodni semmihez sem...szép az RO de nekem az már túl finom a méreteimhez...most az árától és beszerezhetőségétől tekintsünk is el...
Rbalint: Igen, nyomorult telefon hordótorzítása elég nagy...
Mackey: Jó lesz az, nem annyira kék az, inkább nagyon sötét, feketébe hajló...beszéltem órással is...ő is javasolta
-
pulutodurumo
őstag
-
squir
aktív tag
-
FIREBLADE78
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4920, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arról nem is beszélve, hogy 600 $-ért már értelmes órát is lehet venni (Hamilton például) valakinek nem ilyen hamis vackot. Jó minőségű tud lenni egy 30ezeres Casio is, ha érted mire gondolok, mégsincs fasorban egy AP órával.
Úgyis lecigánybűnözőztek ma már.