- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
phranxinatra #12079 üzenetére
Elkepzelem a fejuket, hogy “jajj mar megint egy rendes orab.zi, nem csak valami gazdag hulye, aki flexelni akar a vackunkkal”
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #12072 üzenetére
Ezt legalább nem kell mindig szervizbe vinni
-
Aladdin
aktív tag
válasz
phranxinatra #12066 üzenetére
Es ahogy mondottad volt, nem ilyen mutatoval 😁😁
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #12059 üzenetére
Szintúgy jár a gratula!
Amikor nekem volt ugyanez a szín emlékszem azt írtad nekem, hogy miért nem a kék vagy a fekete volt a választásom?
De akkor te is látod már, hogy nagyon vad ez a kék/ezüst kombó isWiZARD: az a türkiz számlap szín szerintem überelhetetlen a kategóriában, egyedül a GS tudja felvenni vele a harcot (szintén árkategórián belül)
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #12059 üzenetére
Végre neked is lett egy jó órád?
-
insight
aktív tag
válasz
phranxinatra #11926 üzenetére
Watch 4 Classicot szerintem ott már nem találsz, az 5. generációra eltávolították a bezelt, de - pont a nagy népszerűség miatt - a Watch 6 Classicra visszatért. Ezt meg tudod tapizni bármelyik Samsung Experience Storeban vagy Mediaban, Euronicsban. Watch 6 Classicot még nem fogtam a kezemben, de feltételezem, hogy nem lehet rosszabb a lünetta, mint a Watch 4 Classicon. Azért teszem hozzá, hogy Classic, mert a sima Samsung Watchon nincs lünetta.
Ne erős ropogást várj, hanem finom, de határozott kétirányú lépegetést. Az Audi fém klímaszabályzó tekerőgombjaihoz tudnám hasonlítani, azokat is jó érzés használni, ezért is gyűlölöm a tapiképernyő-mániát, ami az autókban úgy elterjedt mostanában.
Amúgy annyira jó érzés tekergetni, hogy sokszor azt vettem észre, hogy unalomból is tekergetem, ki is kellett kapcsolnom a "képernyőébresztés lünettával" opciót. -
insight
aktív tag
válasz
phranxinatra #11924 üzenetére
Az tény, hogy a Tag stabilitásával az jár, hogy a tekerés kemény és határozott, ezzel szemben a Rolexé kellemes fémes, hangra és érintés alapján is. Lehet, hogy kinevetsz, de a legjobb lünettatekerési élményt számomra a Samsung Watch 4 Classic adja
az valami zseniális mechanika, persze ott más szerepe is van.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #11608 üzenetére
Köszönöm👍
-
Tufa_
aktív tag
válasz
phranxinatra #11574 üzenetére
Decemberben vettem mindkettot BLNR-re, akkor meg egy aron voltak a londoni szervizben (£1600.80/db).
-
yodamastah
őstag
válasz
phranxinatra #11571 üzenetére
Annyival (annyiszor) többet is ér az a Pepsi (sőt...)
-
válasz
phranxinatra #11571 üzenetére
Az eleg soknak tunik, jubilee szokott annyi lenni.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #11534 üzenetére
Pedig szerintem bármelyik OP-t megeszi reggelire
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
phranxinatra #11534 üzenetére
Köszi a vigasztalást. A többiektől meg elnézést kérek, lassan felőröl a hülyeség, ami ömlik rám (is) a mindennapokban.
-
Tufa_
aktív tag
válasz
phranxinatra #11418 üzenetére
3861 szij van rajta, Chronoscope csattal. A szij (kompletten) elado ha erdekel..
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #11339 üzenetére
Na majd ettől 😂
Mission to Moonshine Gold
-
Spet
addikt
válasz
phranxinatra #11339 üzenetére
Akkor latom az agymenesei hiresse tettek
-
Tulku
veterán
válasz
phranxinatra #11328 üzenetére
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
phranxinatra #11316 üzenetére
Kötve hiszem
-
válasz
phranxinatra #11318 üzenetére
Felprobaltam egyebkent ezt a GS-t, nem annyira veszes a vastagsag mint a szamok alapjan gondoltam volna. Sajnos minden GS vastagabb mint kellene, kiveve a kvarcokat es a kezi huzost.
-
válasz
phranxinatra #11316 üzenetére
Nyilvan az ertektartas sehogy nem jon ki jol, de hat ez van.
-
válasz
phranxinatra #11311 üzenetére
En se tudom mar, hogy vagyok-e barkinel is.
De hogy osszevissza beszel mindegyik, az mondjuk tuti. Kicsit meg varok, aztan azt hiszem atviszem a penzemet a Seiko-ba. Unom mar ezt a cirkuszt.
-
válasz
phranxinatra #11309 üzenetére
Teljes a kaosz, van akinek tobb ev alatt se jon semmi, masoknak meg 1-2 honap alatt siman. Nekem egy datejust-ot igergetnek mar augusztus ota, ugy, hogy elotte 1 evet voltam a listan egy masik datejustert ami sose jott meg. Akarmikor rakerdezek, az a valasz, hogy jaj a datejust az gyorsan megjon, mindjart itt van. Decemberben mondtak, hogy meg ev vege elott megjon, aztan utana azt, hogy ev elejen.
Nekem az a gyanum, hogy jo ertekesitot kell kifogni, mert amikor egy masik sracnal voltam, akkor qrvagyorsan meglett minden, most meg eselytelen. Azt viszont tudom biztosan, hogy erkeznek boven orak, abbol is jott sok amire en varok, csak mas kapja. Aki kicsit ugyesebb ertekesito az befoglalja a sajat ugyfeleinek az erkezo orat, amikor meg ide se ert a szallitmany, a tobbiek meg csak lesnek. Legalabbis en az egyiket igy kaptam. Csak sajnos a srac mar nem dolgozik ott.
-
válasz
phranxinatra #11306 üzenetére
...remélem
-
Spet
addikt
válasz
phranxinatra #11301 üzenetére
Áfá-s adócsaló automosó cégtől (hír), Hogy a Rolexeket miért nem takárták ki, jó kérdés.
-
válasz
phranxinatra #11292 üzenetére
A mint green szin 2022 aprilisban jelent meg, 36-osban csak a sunburst van, 41-ben a fluted es a sunburst is. A pesti butikban is volt mar juniusban is belole. Az mas kerdes, hogy sok elado nem latott meg egy rakas orat eloben, mert nincsenek mar bemutato darabok es azt tudjak megnezni, amit esetleg nem vesznek at 1-2 nap alatt. Ha pont akkor vannak szabadsagon, akkor igy jartak. Az egesz uzletet nagyjabol felesleges mukodtetni, lenne egy atvevopont amit hetente egyszer kinyitnak es az is boven sok lenne.
Nem veletlen, hogy mostanaban mar evente tobbszor bezarnak hetekre. vagy mondjuk 1,5 honapra.
-
válasz
phranxinatra #11283 üzenetére
Na igen, sot mar a Datejust is nagyjabol listaaron kezd menni a chrono24-en, aztan megse lehet kapni azt se.
-
válasz
phranxinatra #11279 üzenetére
Voltam ma érdeklődni. Ott tartunk, hogy egy sima Yacht-Master, ami 1-2 éve senkinek se kellett, most 1+ év alsó hangon... Még 2021-ben is könyörögtek nagyjából, hogy hozzam el.
-
válasz
phranxinatra #11279 üzenetére
Jol hangzik.
Mindegy, feliratkozok, aztan meglassuk. Bar meg a datejust se jott meg laza fel ev utan se, pedig igertek mar fut-fat.
-
Gergőke88
addikt
válasz
phranxinatra #11236 üzenetére
Koszonom.
Itthon csak Ft-ban vagy EUR is lehet fizetni? -
Tulku
veterán
válasz
phranxinatra #11226 üzenetére
Pedig tegnap épp a sajátjait ekézte...rendesen....
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #11214 üzenetére
Az a topik ahol nem voltál szakítás óta, és ahová duhajkodni indultál.
-
Tulku
veterán
válasz
phranxinatra #11214 üzenetére
Szerintem egy készülő órás film dramaturgjának egy izgalmas részletét osztotta meg velünk Vadászcsiga
-
Tufa_
aktív tag
válasz
phranxinatra #11199 üzenetére
Mert igy lesz lehetoseg olyan modelleket venni amit mondjuk normal varolista alapjan nem lehetne. Csak tippelek...
Gondolom ha becserelnek egy GMT Master II-t azzal a cellal hogy acel Daytonat szeretnek, elnezve a hasznot pl ezen, lehet konnyebb lesz mint ha neppernek probalnam eladni £9k-ert ugyanezt az orat es utana probalni venni ujonnan.#11198 lenox - Kivancsisag keppen probalj eladni pl watchfindernek (Richemont) orat es nezd meg milyen haszonnal dolgoznak. 30-40% siman.. Luxury Bazaar is lehet videokon ilyen 500-1000 dollar per orakat mond de adtam el orat nekik ami 2 nappal utana hogy atvettek, 30%al tobbet ment fel az oldalukra.
-
@mriya@
őstag
válasz
phranxinatra #11188 üzenetére
Vagy az Omega.
-
Subby8
csendes tag
válasz
phranxinatra #11182 üzenetére
Igen, jelenleg kb. csak kérdések vannak, és abból nagyon sok
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #11176 üzenetére
És akkor ők drágábban adják a használt óráikat mint az újakat?
Azt hittem csak helyre akarják tenni az árakat, hogy a használt olcsóbb legyen mint az új -
BAti77
aktív tag
válasz
phranxinatra #11171 üzenetére
Te kezted ezt a baromságot és keverted bele a kedvenc márkád. Hogy miért, azt te tudod. Engem már rég hidegen hagy, hogy rajongsz érte. Azt gondoltam én is az elején, hogy poén amit írsz is és poénra vettem, de ahogy látom itt neked vannak sérelmeid, mert a poént se akarod érteni.
Az, hogy két évig nem írtam ide, nem tudom miért lényeges számodra.
A kedvenc brandedről, meg konkrétan semmit nem "nyüszögtem". Pl.: a "más márka évfordulójára"-ról, ami meg "márka alatt nyilvánvalóan a Rolexre gondoltam" te írtál. Rémlik?
Na mindegy, részemről lezártam ezt a témát. A többiektől meg bocsi, ha fárasztó volt, de azért remélem volt némi érdekes infó is a posztjaimban. -
BAti77
aktív tag
válasz
phranxinatra #11168 üzenetére
Azon csak mosolyogni tudok, ahogy promotálod itt a Rolexet (de te nem vagy fan
). Azon is csak mosolyogni tudok, hogy mindezt úgy teszed, hogy fikázol más brandet egy olyan marketingért, amit amúgy évtizedek óta folytat (és én vagyok a hater mi?
). Vicces az erölködésed, de szórakoztató....
Ja és hogy teljes legyen a fanyalgásod az eddig kiadott sokadik Bond órából ez már a harmadik jubileumi (40-re és 50-re is adtak ki) és egyik se a Rolex évfordulóra készült, hanem a frachisera.Polarstar
Ez érdekesebb is, mint egy Rolex... -
BAti77
aktív tag
válasz
phranxinatra #11166 üzenetére
Nincs abban semmi butthurt, hogy jót szórakozok az elvakult fanboy-ságon...
-
BAti77
aktív tag
válasz
phranxinatra #11159 üzenetére
Most komolyan azon vergődsz itt, hogy a Bond filmek egyik fő szponzora (micsoda "hullarablás" hogy még pénzt is nyomnak a produkcióba) kiad a karakter 60 éves évfordulójára egy órát? Úgy, hogy 25 éve az ő (és nem a Rolex) termékei szerepelnek ezekben a filmekben és cserébe támogatja azok elkészültét. Micsoda gyalázat kérem! Hát hol van itt a Rolex érdeme?!
-
Tulku
veterán
válasz
phranxinatra #11161 üzenetére
A modern dzsémszbond már nő és
négerizé afro....és ha a dramaturg istent ismer, akkor bilaterálislmbtqwc vonatkozása is lesz a főszereplőnek...Mert ez a hímsoviniszta terminátor képzavar már nagyon idejétmúlt....és remélem a Netflix jegyzi majd....
-
Macyke82
tag
válasz
Majd jön egy másik 007-es
-
válasz
Jaja!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #11159 üzenetére
-
Fall-N
veterán
válasz
phranxinatra #11154 üzenetére
Nem arról van szó, hogy én nem így gondolom. Csak arról, hogy fizet az Omega, így használhatja a James Bond és a 007-es logót. Ha már fizet, akkor a jubileumi kiadást is ők jegyzik. Persze ez vicces mivel tényleg semmi közük nem volt jó ideig a filmekhez, de a Rolexnek sem, mármint nem a Rolexen múlott, hogy szerepelt a filmben. Bár szerintem a Seiko is szponzorálhatta a filmet, máskülönben nem hinném, hogy bekerülhetett volna a filmekbe. Sőt mai szemmel ezek a kvarc órák gagyinak hatnak a legendás nagy mechanikus órák mellett. Bár abban az időben még nem voltak olcsók azok a kvarc órák. Moonfall filmhez még illett, a sci-fi agymenés miatt.
Az viszont látszik, hogy a Rolexnek nem nagyon volt érdeke, hogy szponzorálja a filmeket (régen és ma sem), gazdára találnak anélkül is.
-
BAti77
aktív tag
válasz
phranxinatra #11150 üzenetére
Te kezted itt reszelni a fingott egy olyan apropó alapján, aminek semmi köze a Rolexhez, vagy hogy mi volt Bond 60 évvel ezelőtti órája, mivel az új Omega a frachisenak jubilál. A Gruen annyire jön ide, mint a Rolex: semennyire. De ennyi erővel akkor azt is berakhattad volna...
Az Omega meg úgy került képbe a Bond kapcsán, hogy '95-ben az akkori film jelmeztervezője, Lindy Hemming a Seamastert választotta, mondván az angol haditengerészetnél már a 2.VH-ban is rendszeresített eszköz volt és azután is jópár Omega lett MOD alkalmazásban, így illik a karakterhez.
Az Omega azóta is szponzora a frachisenak, cserébe szerepelnek az órái. Ennyi. Nem is èrtem hogy jött neked ehhez a Rolex... -
Fall-N
veterán
válasz
El kell, hogy keserítselek, de az első pár filmben Sean Connery a saját Rolexét használta nem a film szponzora volt a Rolex. Így egyik márkának sincs sok köze az első filmez, csak később amikor már szponzorként adták az órákat.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Azt hittem eddig hogy viccelsz. Én úgy álltam hozzá.
Ha meg komoly, akkor nem ertem mit nem értesz? Az omega mint jelenlegi jb hivatalos óra márka, készített egy évfordulós modellt. Nincs ebben több. -
BAti77
aktív tag
válasz
phranxinatra #11134 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #11139 üzenetére
Nem kell párhuzamba állítani, önmagukban is gáz
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #11136 üzenetére
A Rolex kitalált sztorikkal promótálja magát, lásd Explorer.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #11134 üzenetére
Ha már a Rolex kihagyta ezt a ziccert.
-
válasz
phranxinatra #11107 üzenetére
Köszi szépen
-
Subby8
csendes tag
válasz
Köszönöm! Legalábbis az Omega nevében.
-
Tulku
veterán
válasz
Hát nem tudom...
Eddig volt a NOmosnak egy saját arca...ez meg nem olyan... -
Veron
addikt
válasz
Csodás darab.
Vajon mikor szokik le a Nomos a rettenető hosszú tokfülről? -
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #11072 üzenetére
Ja, ketyeg
Köszi
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #11067 üzenetére
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #11067 üzenetére
Erre én is kiváncsi vagyok.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #10915 üzenetére
De egy subnál mi a jobb?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #10912 üzenetére
Nem, te a subot vennéd
-
Sragi
őstag
válasz
phranxinatra #10882 üzenetére
Köszönöm
-
válasz
phranxinatra #10829 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10802 üzenetére
Vak voltam és világtalan, de így utólag már látom én is
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #10795 üzenetére
-
válasz
phranxinatra #10795 üzenetére
Ez de király!!!
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #10789 üzenetére
Persze, én is csak azért veszem hogy lássam rajta mennyi az idő
-
ricsik
őstag
válasz
phranxinatra #10783 üzenetére
Ha túl nagy a kereslet és nem tudnak annyit gyártani, akkor mért nem bővítik a kapacitást?
-
válasz
phranxinatra #10783 üzenetére
Jaja, egyszeruen ennyit birnak a gyarak. Valojaban a kereslet nott meg nagyon brutalisan.
-
ricsik
őstag
válasz
phranxinatra #10777 üzenetére
Az azért nagyon komoly, hogy az eladó dönti el, hogy ki hagyhat ott náluk 3-5 millió forintot. Kifordult ez a világ én mondom....
-
Tufa_
aktív tag
válasz
phranxinatra #10760 üzenetére
Kertem az AD-met hogy szerezzen egy Oyster szijjat a BLNR-hez, azt mondta hogy valoszinu konnyebb lesz szerezni egy BLRO-t. Kivancsi vagyok ra hogy lesz-e belole valami a honapban..
Mas. Epp Indiaban vagyok par hetre, es beugrottam az egyik Mumbai Rolex butikba. Meglepoen nagy keszlet (nem kellendo modellek mondjuk), es 4 fegyveres or.
Az elado elso korben megjegyezte hogy a 4 ev alatt miota ott dolgozik, nem latott meg eloben BLNR-t de szerinte eleg valoszinu hogy az enyem hamis, mert tul konnyu. Egy bi-metal Yachtmasterhez kepest nezte, es magyarazta nekem hogy a GMT szerkezet eleg nehez...
Amikor kb 40%al magasabb arat (kb £11k) mondott egy DJ 41 Feherre akkor mar biztos voltam benne hogy itt nem lesz biznisz -
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10764 üzenetére
A legszebb Rolex nekem a Pepsi, ha ez meglenne kilépnék minden órás csatornáról IS
Egyébként pedig volt egy bombajó párosod SUB + kék DJ, na onnan nem is kellett volna tovább menni, azzal a két órával mindent le lehet fedni a hétköznapokban... -
Tulku
veterán
válasz
phranxinatra #10764 üzenetére
Hát az forevör...bár ez a jubilééé nekem nagyon bejött..mondjuk egy sub jubilee-n....
-
Tulku
veterán
válasz
phranxinatra #10760 üzenetére
De imádtam...vagy 3 hétig
-
válasz
phranxinatra #10715 üzenetére
Kaphato szerintem, nekem ugy remlik valamikor felprobaltam. Bar annyi mindent probaltam mar a Seiko-nal, hogy neha magam sem tudom.
-
TayRol
nagyúr
válasz
phranxinatra #10714 üzenetére
Lehet hogy csak azért emlékszem úgy mert az lemez csatos volt.
-
TayRol
nagyúr
válasz
phranxinatra #10674 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #10691 üzenetére
Mindenre van megoldás.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10671 üzenetére
Gratulálok!
Immáron a házon belüli két legszebb sportmodell birtokában vagy, ha még hozzájönne megint egy kék DJ41-es az T.K.O. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Grat! Nem mondanám hogy túl nagy területen mozogsz
-
Szulita28
senior tag
válasz
Mennyi ennek a listaara?
-
TakiUZ
tag
válasz
Akkor külön grat, hogy nem 12 500 EUR-ért vetted
. Mennyit vártál rá? Előző Subhoz képest lehet érezni azt az 1 mm-t?
-
TakiUZ
tag
válasz
Grat. Ez a legjobb. Honnan, hogyan?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #10589 üzenetére
Botka? Úgy tudtam politikus.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10553 üzenetére
B*szki, tök jól összefoglaltad a lényeget 90%-ban ugyanígy gondolom én is.
Az IWC nagyot durrantott, főleg a 41-es kronókkal, mind a kék mind pedig a zöld zseniális lett szerintem.
Bár vélhetően nem lesz BB-m, de a heritage ezüst színe tényleg dob az egészen egy kicsit. -
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10542 üzenetére
Láttam igen, döbbenet, pedig 39 mm-ben az egy tök jó méret volt, és a bikolor is jól állna neki.
36-os órám többet nem lesz, pedig volt idő mikor nem éreztem kicsinek magamon.... -
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #10462 üzenetére
Vagy 3 éve szemezel vele
Nem ezt a modellt ekéztük hogy úgy néz ki mint a dj?Macyke82
Gratulálok!Tufa
Nekem bejön, látszik hogy a mérnökök raertek a karantén alatt -
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10462 üzenetére
Köszi, igen ezt otthon lőttem már róla.
Azért van még értelmes forrás ahonnan be lehet szerezni újonnan, mert ez a modell ugye már discontinued kategória lett. -
@mriya@
őstag
válasz
phranxinatra #10414 üzenetére
Submariner (style).
-
Aladdin
aktív tag
válasz
phranxinatra #10425 üzenetére
En igazabol egy egeszseges felarat toleralnek, hiszen nem kell varni ra, ottvan rogton. Mondjuk a mostani 40% helyett 10-et. Max.
-
TakiUZ
tag
válasz
phranxinatra #10425 üzenetére
Annyiért majdnem platina lünettás Yacht-Mastert kapsz. De biztos van aki azt is megveszi annyiért. Nagyon kiváncsi vagyok meddig megy ez a hype.
Ráadásul Te már vettél náluk több mindent ha jól tudom. -
Aladdin
aktív tag
válasz
phranxinatra #10418 üzenetére
Én nagyon, de nagyon drukkolok, hogy rohadjon rá...
-
@mriya@
őstag
válasz
phranxinatra #10306 üzenetére
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10289 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igazából 3 acél modell tetszik ebből a vonalból, a tradicionális fekete, a vagány kék, és ez a sportos ezüst számlapos.
Célzottan erre esett a választásom pedig másik kettő is nagyon szép. Ha egyszer összefutunk szívesen megmutatom, de neked akkor a Pepsi-be kell jönnöd😂Yoda: thx
-
fagyalllo
őstag
válasz
phranxinatra #10203 üzenetére
Miért van kikockázva a swiss made felirat alatt?
-
@mriya@
őstag
válasz
phranxinatra #10087 üzenetére
Hallottam én azért mást is. :-)
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra #10084 üzenetére
Nálam az OP39 volt ugyanez.
Napi 10-12 óra hordás, aztán mindig azonos pozícióba le.
Kb. 2 hónapig naponta mértem a járáseltérést (applikáción keresztül) és a második hónap végére volt kb +1,5 mp eltérés.
Hihetetlen egyébként hogy volt, mikor -0,4 mp, vagy éppen 0-án futott, vagy +0,6 mp, és ehhez hasonló értékek váltották egymást nap mint nap, 1 mp eltérés fölé nagyon ritkán ment.
Nagyon tetszett ez akkoriban! Persze ez mindig egyénfüggő, lehet másnál ugyanez az óra máshogy viselkedett volna.
Hozzáteszem az én órahordási szokásomból adódóan több ETA 2824 is tudott szép értékeket hozni pontosságban (Tudor, Breitling).
Végül is úgy vagyok vele, hogy ez ma már nem annyira lényeges, DE az óra ettől függetlenül inkább siessen mintsem késsen hosszú távon.Tulku: itt is grat a GS-hez
-
@mriya@
őstag
válasz
phranxinatra #10084 üzenetére
Volt olyan órám, ami átállítástól átállításig 5 másodpercen belül maradt.
Amíg hordva késett 2-3 másodpercet nappal, azt éjjel-lerakva visszasiette. -
@mriya@
őstag
válasz
phranxinatra #10081 üzenetére
De ezt csak úgy maguktól, vagy a pozíciókkal játszadozva?
-
Tufa_
aktív tag
válasz
phranxinatra #10081 üzenetére
Egy platinum-gyemant president volt bent kek szamlappal es bar gyonyoru, a feketevel kicsit konnyebb oltozkodni, ezert dontottem a fekete mellett..
A kek marad a listan, de nem elsoszamu mar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest