Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
válasz pulutodurumo #141 üzenetére
Nem tudom, nem láttam élőben, de szokásukhoz híven biztosan jól olvasható.
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
C0RVUS
tag
válasz pulutodurumo #141 üzenetére
Mert ha már meteoritból odafaragták azt a holdat, nehogy már csak egy hónapban egyszer látszódjon.
-
@mriya@
őstag
-
g0n21
senior tag
válasz pulutodurumo #2430 üzenetére
Az is kerdes, hogy az a nem sok vásárló aki hozzájut, hordani fogja-e, vagy vitrinbe kerul. Utóbbi esetben egy darabig nem derül ki a tartósság, előbbi esetben pedig eleg drágán lettek béta-tesztelők -az omega 2500a es b Werk legalabb nem került ennyibe, de ott sem volt fair a vásárlókkal tesztelni.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Tulku
veterán
válasz pulutodurumo #2545 üzenetére
Igen...
-
Tulku
veterán
válasz pulutodurumo #2548 üzenetére
Pont a hifi őrületet akartam ezzel kicsit csitítani
-
biokox
tag
válasz pulutodurumo #2548 üzenetére
Ő a hordozhato cuccok híve már nem igazán van hová elörelépnie közel két milla van a fülében mondhatni ebben a kategoriában a végállomás.
-
TayRol
nagyúr
válasz pulutodurumo #2675 üzenetére
Köszi! Ez sem néz ki rosszul a natoval. Bár kicsit kicsi volt a kezemre.
-
BloodRay
veterán
válasz pulutodurumo #3307 üzenetére
Elmondta, hogy az, de nem az összes variáns, pl amit vadászcsiga mutat, az gondolom azok közül van amelyeken nincs.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Mercutio_
félisten
válasz pulutodurumo #3383 üzenetére
A hír már több napos, de persze nincs kizárva, hogy elseje előtt élesitették a posztokat és g0nzi is vicceskedett vagy nem nekem akartad írni
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tulku
veterán
válasz pulutodurumo #3387 üzenetére
Én viszont bőségesen besz@ptam
-
vadászcsiga
félisten
válasz pulutodurumo #3389 üzenetére
Óriási a japan humor. Vetekszik a bolgárral
-
consono
nagyúr
válasz pulutodurumo #3557 üzenetére
Á, értem Így még menőb
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Nikaré
őstag
válasz pulutodurumo #3567 üzenetére
Köszönöm, utána járok, ha tudok.
-
Tulku
veterán
válasz pulutodurumo #3958 üzenetére
Modulos....egyszer próbáltam, amikor elindult a stopper másodperc, ugrott vagy egy másodpercet a sima másodperc mutató is...persze akár hibás is lehetett...
Meg hát ennek a szervize sem 2 forint...még baráti áron is hat számjegyű...
Na mindegy csak gondolkodom...egyelőre a 8 napos nagy szerelem...
Wizard: Nekem sem tetszenek a 44-esek...ez a régi 42-es kaucsuk nyomógombos bejött, ráadásul ez nem a panda, az nekem már túlságosan nem AP hanem új hullám...ez a tiszta fehér az egyedül vállalható, de kézen megnézném, mert lehet, ott meg a fehér lesz egysíkú...viszont a kontrasztos fekete-fehér nekem már navitimeres számlap, az amiatt esik ki...talán ezzel egyedi leginkább...de a sima RO valóban az igazi, modul nélkül...
-
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #4235 üzenetére
És már megint begyűjtöttek egyet. Pedig megfogadtam, hogy semmire nem klikkelek aminek a címében benne van az ,hogy "elképesztő".
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz pulutodurumo #4405 üzenetére
No lejárt a szerkesztési idő, mire megnéztem....
Pár észrevétel...
Szerintem hiába GMT mindkettő, almát hasonlítanak körtével...egy ízig vérig sport órát egy elegánsnak tervezett modellel...persze nem azt mondom, hogy a roller nem elegáns...sőt...nekem ez a kevesebb él és egységesebb formavilág jobban bejön...
Igazán úgy érzem, a japánoknak sosem volt és lesz egyedi, állandósult formaviláguk...minden egyes termékükkel újat, forradalmit akarnak alkotni, elképzelik, hogy majd róluk beszél a fél világ és ez így is van rendjén...az más kérdés, hogy ez sohasem fog megtörténni...
Ettől függetlenül látható, hogy nagyszerű alkotásokat visznek véghez, elég csak gépkocsi gyártásukra gondolnunk, bár ott is minden egyes modell különbözik, már két Avensis-t sem lehet összehasonlítani, hiába csak folytatása egyik a másiknak...egy BMW-nél én sokkal inkább érzem, látom az egységet, az irányt...remélem ezzel a példával sikerült kissé megvilágítani, mire is akartam célozni...
A másik problémám, hogy egykor kacérkodtam egy ilyen de sötétebb számlapos Seiko megvásárlásával, de elárulom mi rettentett el és tart vissza a mai napig is (azt hiszem már nem is lesz....)....
Nos nem igazán lehet eldönteni, hogy ez most Seiko, GS vagy Grand Seiko...mert mind három ott van a számlapon, számomra ordít a figyelem felkeltés, de kevésbé releváns az egységesség (már megint ugye...)Miért nem csinálják úgy, hogy létrehoznak egy GS logós különálló brandet (mint a Toyota tette a Lexussal, vagy a Nissan az Infinitivel) és akkor minden más felirat lekerülhetne, egyszerűsödhetne...én magát a Grand Seiko elnevezést is megszüntetném, a GS pont megfelelő lenne felülre...épp ügy mint a Rolexnél...egyetlen egyszer a számlapon...
-
WiZARD
addikt
válasz pulutodurumo #4470 üzenetére
Egyetertek. Raadasul horometer mutat egy pillanatnyi, nyugalmi helyzetben merheto erteket, adott felhuzottsag mellett. Ha meg az egesz napi elterest merjuk, az az adott hasznalat melletti viselkedest mutatja.
En forgaton tartom az osszes oram, nem viselkednek lenyegesen mashogy mint hordva. De szerintem ez a normalis. (Kiveve regebben egy 6r15 seikom, amirol kiderult hogy nem a forgato a baja, hanem a szerkezettel vannak gondok)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
@mriya@
őstag
válasz pulutodurumo #4590 üzenetére
Mindegy, az a lényeg, hogy csak márkaszerviz tud "hozzászagolni".
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
vadászcsiga
félisten
válasz pulutodurumo #4590 üzenetére
Igaz. A sok csöcs átka
-
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #4735 üzenetére
Semmi. Kíváncsiság. Csak találgattam ha már nincs válasz. Ez az egyetlen földrajzi hely amit találtam ilyen néven. A másik egy kilátó amit már lebontottak. Gondoltam angol nyelven érdemes keresni a gyártmánya ellenére ,mert nem úgy nevezik a hazájában sem ,hogy Tudor Schwarz die Bucht. A Pelagos egyszerűbb volt.
-
Macyke82
tag
válasz pulutodurumo #4809 üzenetére
Látod ezt akkor nem is figyeltem...
-
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #4809 üzenetére
Én is megpróbáltam megnézni meddig megy a BB, de végül feladtam mert nem bírom ki több mint 3 napig ,hogy ne nyúljak hozzá.
-
WiZARD
addikt
válasz pulutodurumo #5011 üzenetére
Firefox van neki.
Szerk.: Explorer, csak mindig keverem ezeket a böngészőket
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Tulku
veterán
válasz pulutodurumo #5011 üzenetére
Hát a te ábrázatodat mi lelte?
-
xtremetuning
addikt
válasz pulutodurumo #5623 üzenetére
Totál kész vagyok a gongjától, a gyermekem azt kérte, ezentúl erre szeretne ébredni reggelente.
(#5625) Tulku : nem, ez másik, egy éve vette az előző tulaj hordatlanul, de rájött, hogy a Freak mellé kell neki egy Hourstriker, szóval ennek mennie kellett. Alig hordta, úgyhogy egész újszerű bőrben van.
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Tulku
veterán
válasz pulutodurumo #5704 üzenetére
Ez drága...használt pam233 árban gondolkodom
-
vadászcsiga
félisten
válasz pulutodurumo #5872 üzenetére
Tudod hogy én vagyok a hülye viccek nagymestere
tudom régen én is normálisabb voltam
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz pulutodurumo #5929 üzenetére
Egyébként érdekes a cikkben említett Fleurier-Eta párhuzam, ami szerintem azért egy kissé sántít...
Egyrészt, az Eta jó ideig gonosz herpeszes ödönkének is eladott szerkezetet, ha megfizette, másrészt ezt a céget maga a Parmigiani hozta létre (nyilván felvásárolt egy jó nevű szerkezetgyártót, de azért gondolom csak összeülnek bréénsztormingra, ha egy fejlesztésről van szó) nem pedig bevásárol szerkezetet akárhonnan, csak legyen...Most nyilván a szerkezetek egyéb felhasználóiról, azok óraipari helyéről nem is beszélnék...megtette a cikk is...
[ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
válasz pulutodurumo #6539 üzenetére
Az unalmas kivételével igazad van, bár te másról beszélsz, mint Sinatra. A RO úgy jó ahogy van, nem kell azon változtatni nagyban semmit csak apró upgradek.
Új modellvonalakra van szükség náluk, de ezt érzik ők is, más kérdés, hogy eddig nem jött be a próbálkozás.[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #6650 üzenetére
A Watchfinder & Co.-nak bőven belefér a büdzsébe ha valami xar van. Kíváncsiságból kértem tőlük vásárlási/beszámítási árajánlatot egy saját és fiktív órára. Pl. Tudor Pelagos, 2 hónapos ,fóliás full szett. Ajánlat kb. 600k. Oldalon 4 éves 930k.
Faxa a videó blogjuk ,de órát eladni nekik csak ha már az éhhalál küszöbén állok. -
squir
aktív tag
válasz pulutodurumo #6778 üzenetére
"Egy gyűrű mind felett..."😁
Az is egy szép mese😀 -
resool
aktív tag
válasz pulutodurumo #6778 üzenetére
De jo neked, hogy Rolex igy beavat a kulisszatitkokba.
[ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
válasz pulutodurumo #6783 üzenetére
Ugye tisztaban vagy vele hogy az a ref mar kijott tavaly? Csak rendet tettek a hazon belul. Az uj szerkezetrol es kicsit keskenyebb fulekrol nem is beszelve. Persze ezeket ignoralva lehet konnyen puffogni.
Mas brandeket meg persze, hogy konnyu kapni, mert kevesebb embernek kell, mint amennyit gyartanak, mar nem tudnak hova limitalt kiadasnak hivni a modelljeiket.
Az olyan dolgokat meg, hogy pl a Daytona mindig is varolistas volt, vagy hogy nem 2 perc atallni 31xxrol 32xx-re, mar nem is beszelve, vagy hogy minden evben tobbet adnak el is teljesen arra utal, hogy nem adnak a vevoknek orat.[ Szerkesztve ]
-
phranxinatra
aktív tag
válasz pulutodurumo #6783 üzenetére
"Ha még kapni is lehetne..."
Biztos rohannál a butikba megvenni... Egyébként Bázel után 2 héttel még nemigen kaphatók az ott bemutatott újdonságok, ha jól értem, és a jubilees Batmant reklamálod. -
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #6829 üzenetére
Ezzel még szerintem találkozni fogunk valami aukción zsilliárdos áron. Rolex AK-99
Ha Rolex-ről van szó egy döglött légy is kerülhetne az üveg alá abból is valaki milliókat szakítana. -
Veron
addikt
válasz pulutodurumo #6839 üzenetére
Bruce Dickinson reklámozhatná
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
phranxinatra
aktív tag
válasz pulutodurumo #6842 üzenetére
De van, csak a képen nem látszik. (Komoly, nem vicc.)
(#6843) Reverting: Csak amennyire az óra.
-
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #6853 üzenetére
Day date.
Azzal nincs gáz ha retusálnak ezt azt ( pl. por, színek, kontraszt) az természetes. Viszont ha a megmunkálás minőséget is feljavítják PS-al az már zavarna. Nem tudom az javítva van-e ,de ha nem akkor (ha szabad ilyet mondani) ez már GS minőséghez közelít.[ Szerkesztve ]
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz pulutodurumo #7002 üzenetére
"Miért nem kaphat Magyar Termék védjegyet a Milka csoki? "
Azért a swiss made az más, szóval ne keverjük a dolgokat, mondom, úgy az összes olimpiai számot is megnyerhetnék a görögök, ha csak a görögök indulhatnának rajta... Aztán mindenki arra hivatkozna, hogy a görögök a legjobb sportolok a világon és a legnagyobb sportnemzet, hiszen mindig csak ők nyernek azon az olimpián amelyen amúgy csak ők indulhatnak.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz pulutodurumo #7050 üzenetére
Jól mondod, meg ugye az sem mindegy, hogy még egy szénacél bicskával is be tudják oda faragni! Egy rakéta hajtóműnél meg ugye amúgy is csak az számít hogy bírja a hőt, hogy mekkora a szakítószilárdsága és a keménysége az már mindegy, nincs ott semmi tolóerő.
Viktor: Megpróbálom úgy. Bár nem lesz könnyű, mert nekem a titánról vagy mindig a szaturnusz legnagyobb holdja vagy a Thanos jut az eszembe.
De akkor legyen titánium.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz pulutodurumo #7152 üzenetére
gyorsváltósak...ezek nem csúsznak el...ez tuti...volt egy pár...
-
g0n21
senior tag
Ha már sokminden miatt megkérdőjelezhető, hogy tényleg olyan szuper, vagy csak hype az egész Rolex kultusz, vagy melyik milyen arányban létezik a storyban, az egyik dolog, amiben a piac előtt járnak (LOL), hogy náluk nem csúszik a dátumváltás, hanem a másodperc tört része alatt megy végbe, sok-sok werk-genráció óta.
Ha minden gyártó képes lenne ilyen werkeket csinálni (mondjuk nekem a GS Spring Drive fáj ebből a szempontból, meg a coax Omegák), azt legalább annyira üdvözölném, mint hogy a Mazda MX5 negyedik generációjának faceliftjében jelent meg először a 2 tengelyen állítható kormány...(előre hátra fel le) A típus 30. szülinapján.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
phranxinatra
aktív tag
Rolexek így váltanak.
(#7150) WiZARD: Oké, a többit adom, én csak a pip miatt írtam.
[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
válasz pulutodurumo #7205 üzenetére
H2O Kalmar 2 10 Miles
16093 méterre hitelesítve, de teszten kibírt 2530 bar-t is, így igazából ez a "bajnok", bár az óceán mélyére nem küldték le..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
BAti77
aktív tag
válasz pulutodurumo #7210 üzenetére
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Mercutio_
félisten
válasz pulutodurumo #7219 üzenetére
fagyalllo és Asahi-t!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #7219 üzenetére
Bulinak jó lenne, bár nem tudom hogyan viselkedne egy ABS vagy hasonló merev műanyag 1200kg/cm2 nyomás alatt. Lehet már csak 36mm-es lenne az óra ha visszatérne. [link]
-
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #7255 üzenetére
-
swoody
senior tag
válasz pulutodurumo #8059 üzenetére
Annal a 10.000 ft koruli arnal amit en talaltam, azert jobb.
Viszont vele van egy olyan gebasz, hogy valamiert nem tudom felhuzni, megakad amikor tekernem, viszont az orat lehet allitani.
rtivi: elsonek megijedtem, hogy megint ugyan azt az orat rakod be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest