- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
Precious metal az mindig gyorsan megjon, mert senki nem veszi, foleg amilyen arany arak vannak most. Noi Datejust 1-2 honap alatt jott meg ismerosomnek, ferfi modellek neccesebbek meg most is, foleg a zold szamlapos. Az siman fel vagy 1 ev lehet. Sima OP szinten nagyon sokara jon, foleg a szines szamlapok. Sub nagyjabol 1 ev alatt jot meg egyik ismerosnek. Szoval van azert meg varolista boven. Land Dweller peldaul egyaltalan nem jon...
-
phranxinatra
aktív tag
-
Memmaao
addikt
Nekem pont a Tissot az egyetlen, amelyik nem tetszik ebből a stílusból. Valami zseniálisan rossz érzékkel tolták el ott a lehetőséget, hogy jó legyen. Az LCD túl kicsi, a felirat is esetlen. A Casio alap vintage kérek modellje is köröket ver rá, csak az sajnos krómozott műanyag. A casiotron indokolatlanul túl van árazva. Ez a Timex, az ezüst sunburst számlappal, a jó arányokkal és a maga 55e forintos árával instant get volt nekem.
-
lenox
veterán
-
Memmaao
addikt
-
Šolaire
veterán
-
phranxinatra
aktív tag
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
-
FLx
addikt
-
WiZARD
veterán
Olyan gagyi stiftes a Patek Nautilus is

Én nem látom annyira rossznak a stiftet. Talán egyszerűbb is sérülés nélkül állítani. (Az SMPcnél -amit újszerű, sérülésmentes állapotban vettem - a szíjban majdnem az összes csavar feje meg volt gyalázva)
GS szíj nem rossz szerintem. A csat az típus függően van a gyalázatos gagyi és az elmegy között)
-
FLx
addikt
-
Veron
addikt
-
bigmasterg
addikt
Szaunáztam már mechanikus (régen seiko 5ös), kvarc és garmin sport/okos órával is, egyiknek sem lett baja, de már most inkább oda nem a drágább mecha órát venném fel.
Valóban nem tud átmelegedni fém szíjon sem, a tested lehűti, de akkor is ...
ezért (is) van gshockom is.#11446vadászcsiga:
Szemüveges vagyok és nem látom nélküle hogy hogy áll a homokóra.
Szaunába és merülőbe megint nem túl jó ötlet a szemüveg. Fullra párásodna. -
WiZARD
veterán
-
WiZARD
veterán
Ha így haladunk, akkor előbb-utóbb összeér majd a szürke piaci ár a listaárral

Meglátjuk mennyire megy a listaár alá
(The Rolex Market Index is an indicator of the financial performance of Rolex watches on the secondhand market. It is comprised of the top 30 Rolex models by sales. The index shows the average market price (in USD) of these 30 watches over time.) -
topi66
aktív tag
-
FLx
addikt
-
FLx
addikt
-
WiZARD
veterán
-
zsolee73
tag
Nem fog rárohadni... Lehet, h nem viszik el 4,6-ért de nem sokkal 4 m alatt szerintem nagyon gyorsan. Megvette kb. 2,9 -ért. (8 050 EUR) és még így is keres vele nem keveset.
Ez olyan, mint a szocializmusban, amikor a Ladákra 6 évet (!) kellett várni, de a használt piacon 1-2 naposan brutál áron megvehető volt. És pillanatok alatt meg is vették.
De gondoljuk át:
ha teszem fel megvehetjük/vessszük a Sub-ot, hordjuk néhány hónapig, majd rájövünk, hogy nem ez az az óra, amire vágytunk...
Ti mennyiért adnátok el? Tegyük a szívünkre a kezünket, szerintem mindannyian megnéznénk a használt piaci árakat, és ahhoz lőnénk be nem? Senki sem a saját pénztárcájának az ellensége.
És ebben egyetértek azokkal, akik szerint nem a nepper a hibás.Milyen más lenne a helyzet, ha egy valóban követhető (lekérdezhető, akár megtekinthető) várólista lenne, de az nem tudom, lesz-e valaha.
-
CrAzY88
aktív tag
-
Bling95
őstag
-
Tufa_
aktív tag
Nem tudom hogy epp varolistas vagy sem, ket hete kerdeztem ra hogy van-e nekik, es par nap mulva jeleztek hogy johetek. A szurke szamlapost ajanlottak korabban, kekkel nem talalkoztam meg egyik ADben sem.
Nem egy patek, de amig hozzajutok egy SkyDwellerhez kekben(meg a batman), jo lesz ez a kollekcioba
-
FLx
addikt
-
phranxinatra
aktív tag
-
WiZARD
veterán
-
FLx
addikt
-
@mriya@
őstag
-
dzsi23
addikt
-
consono
nagyúr
-
Tulku
veterán
-
Bling95
őstag
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
-
phranxinatra
aktív tag
-
FLx
addikt
-
Fall-N
veterán
-
Tulku
veterán
-
vadászcsiga
félisten
-
Tulku
veterán
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
-
Tulku
veterán
-
g0n21
senior tag
-
WiZARD
veterán
-
phranxinatra
aktív tag
-
bendeguz76
aktív tag
-
squir
aktív tag
-
rbalint88
veterán
-
Fall-N
veterán
-
rbalint88
veterán
Certina ds first huszadaron megloheto ilyen lunettaval, kvarc (eta 955.112) vagy automata (eta 2824-2), wr200, 40mm, van fem szijas is. Szeretheto

Csak ha hirtelen enyhiteni kellene a vasarlasi lazat
igaz nem exkluziv -
WiZARD
veterán
-
s4tch
veterán
-
Deskdiver
senior tag
-
Tulku
veterán
-
squir
aktív tag
-
Tulku
veterán
-
pulutodurumo
őstag
-
phranxinatra
aktív tag
-
squir
aktív tag
-
Deskdiver
senior tag
-
Macika_MC
tag
Ezeknél az óráknál azért már elvárás, hogy -50 foktól +100 fokig bírják a hőmérségletet. Biztos vagyok benne, hogy a olajnak ezek a fokok meg se kottyannak. Golnolom nem wd40-et használnak.
Meg ha véletlenül nyáron a kocsiba hagyod a órát napon 35 foknál akár, 80-90 fokra is felmegy a hőmérséglet, dobjam ki az órát.
Nem kell agodni a laborba sokkal nagyob teherbírásnak vetik alá az órákat. -
Szulita28
senior tag
-
FIREBLADE78
addikt
-
g0n21
senior tag
-
Macyke82
tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
Empsepo
senior tag
-
Mercutio_
félisten
-
Tulku
veterán
-
yodamastah
őstag
-
g0n21
senior tag
-
WiZARD
veterán
-
CsigaGyilkos
aktív tag
(#5317) FLx Értem, köszönöm a segítségeteket!

Egyébként a Planet Ocean sorozatról mit lehet tudni megbízhatóak? Én úgy tudom, hogy ez az egyik legmegbízhatóbbak az Omegából! Általam kinézett modellről mi a véleményetek? Erről lenne szó: 215.32.44.21.01.001
Felpróbálni már volt lehetőségem, a szíj kidolgozása és a csatja nagyon szép, kényelmes, könnyen állítható a mérete, a csuklómra is passzolt az óra. Azon gondolkozom hogy ebből veszek egyet amíg megérkezik a diver 300. Így lenne viszonyítási alapom, hogy milyen egy ilyen óra, mert eddig nem volt lehetőségem Omega órát viselni.
Már szeretnék egyet kipróbálni! -
CsigaGyilkos
aktív tag
-
g0n21
senior tag
-
WiZARD
veterán
Drágább, és ezért jobban vigyázol rá.
Én a titán GS-t kínáltam meg vasajtóval pár napja. Megnézni is alig mertem, a tokfület 70%ban fedő fekete folt volt rajta. Az ajtóról a festék. Lekapartam, és alatta az óra hibátlan volt

A szálhúzott natoszíjakhoz én is körömbuffert használok. Csathoz, fémszíjhoz garryflex jobban bejött.
-
Veron
addikt
-
Tulku
veterán
-
Toobias
csendes tag
-
Tulku
veterán
-
Tulku
veterán
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
-
phranxinatra
aktív tag
-
squir
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
-
WiZARD
veterán
-
Tulku
veterán
-
squir
aktív tag
-
resool
aktív tag
-
Skimaster
senior tag
-
phranxinatra
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Filmvilág
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- UGREEN USB 2.0 2x1 USB KVM kapcsoló
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ár? 60 milla?
de álmodozni jó