Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
A Tudor új játéka...
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Srácok, nekem régi Alfa, Lancia Delta Integrale vagy a (Bond) Lotus Esprit kellene..
Nem kell pöcshosszabbító.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Nekem is bejön ez a Bàál. De kevésbé legyen pepsi.
-
nagyúr
válasz K.Andras.Vfx #9333 üzenetére
Érdekes asszociáció. Nekem a MOB (vagy mi) jelmondata, ami nem összekeverendő a Gutt, Besser, Gösser-rel.
-
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #9557 üzenetére
Ezt csak te gondolod így.
Miért gondolod, hogy a 38 millis modellre vonatkozó állításod helytálló??Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Ebben is van ráció!
A "kicsit megszüntetem és nagyobbat adok ki" egy olyan piacon, ahol lassan tényleg kellene már csökkenni a hordott méreteknek gondolom abból építkezik, hogy legyen anyag a kedves vevő kezén. Ez is logikus.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #9583 üzenetére
Ez az 1 millméter ide vagy oda lassan a Cosmopoliten női randi rovata..
-
nagyúr
válasz phranxinatra #9693 üzenetére
Remélem már ők is lekaparták a Visa és MasterCard logókat, ahogy sok vendéglátóhelyről ezek eltüntek és csak kpvel lehet fizetni.
-
nagyúr
Klikkes, vagy nem klikkes?
Szorul és használható gondolom mind a Bretyó, mind a Vostok.
Vostoknál szoros, és rendben megy.
Biztos, hogy Bretyó is. Ennyi. Nem "eleve arra" tervezték a Bretyót.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz Bling95 #9749 üzenetére
A két kérdésre itt nem kapnék választ. De szerintem nem is fontos.
Ellenben!
Egy fekete-kétsoros varrásos levendula kék szíjjal most bevillant, hogy milyen jó lenne. Természetesen csak pillangó csattal, mert az illik neki.
Bocs"máá, hogy megterveztem neked.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz nbukta77 #10163 üzenetére
Nem nagyon tudom, hogy meddig bírja. Vagy 2 lépés vagy más eltérő rendben jelzi a feltűnően lépő másodperc, hogy kifogyni készül az elem.
A kvarc az itt is ugyan azon elvekkel megy, mint a többieknél. A rádió egység szabvány, sugárzott jelet vesz az idő szinkronhoz. De amint látod, itt már van kékfogas mobil szinkron csatlakozás is.
Itthon ez egy vszonylag ritka óra. Szép története van és teljes egészében német fejlesztés.
Egyedi és szokatlan kivitel, igényes megoldásokkal. Menő az üveg hátlap!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Fall-N #10248 üzenetére
Vannak pedig akik egyszerű logikával úgy gondolkodnak, hogy a hasonló, vagy majdnem ugyan olyan is örömet fog okozni az illetőnek. És ehhez nem kell kínainak lenni.
Ez a nagy helyzet.
Szerintem mindenkinek van elegendő ötlete arra, hogy az ilyen kamu akármiket mivel lehetne rendesen pótolni. Még egy jobb szejkó (te úr isten mik hagyják el a fejemet) vagy ne adj isten valami méltatlanul elkerült német-francia-holland-dán márka.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Kompakt vízhűtés
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán