- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
-
WiZARD
veterán
-
WiZARD
veterán
-
vadászcsiga
félisten
-
Macyke82
tag
Köszönöm szépen.
Egyébként abszolút igaz erre a modellre, tele van ha úgy nézzük kicsit baltával faragott de markáns Breitling jegyekkel de ez nekem bejön.
A lünetta a kiálló negyedes osztással ha síkba nézem olyan, mint egy körmöskulcs
, imádom. A szíj iszonyat kényelmes és az én csuklómra ez a 41 mm tökéletes. -
@mriya@
őstag
-
Tulku
veterán
-
Fall-N
veterán
-
Tulku
veterán
Illetve itt úgy láttam, mintha koszos is lett volna a mutató...mintha kiküldték volna Vietnam-ba a mutatókat felrakni (lehet nem állok messze a valóságtól) annyira más minőséget képvisel....
Szerintem külsősöktől veszik a mutatókat (akkor is ha sajátnak hirdetik) és a minőség ellenőrzés is covid-os náluk...és persze nekem is el kell ismernem, hogy ez nem minőség, különösen ebben a szegmensben nem az...simán vissza lehet vinni a butikba megreklamálni....az más kérdés, ki az a hülye, aki egy várólistás darabot visszaad...inkább elviszem Lénárthoz és csodát tesz vele...a 8 naposom 233 mutatóival éppen ezt tette![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tulku
veterán
-
Macyke82
tag
Ezzel én is így vagyok, de látod a világ afelé megy, hogy aki nem csinál saját szerkezetet az beskatulyázódik ebbe a szerepkörbe, ergo bizonyos vásárlói réteg lenézi azt.
Hozzáteszem ez a normális, hogy végre a gyártók is letegyenek valami újat az asztalra, ne csak egy meglévő szerkezetet reszelgessenek és adják el drágán, hisz régen sem erről szólt a fáma.
-
Fall-N
veterán
-
phranxinatra
aktív tag
-
lenox
veterán
-
vadászcsiga
félisten
-
djeperto
aktív tag
Kemény...az. Ha picit változtatna a stílusán nem is lenne gond vele. Mi sem dobálózunk itt googlis mesékkel meg, hogy ki melyik megacégnek esetleg mit épített, csak beszélgetünk (nem ócsárolunk, héjtelünk, trolloskodunk, stb.) órákról. Hogy kinek mi az exclusive az egyéni értékrend szerint változó. Mint ahogy az a topik leírásban is szerepel: "Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is."
Tehát tág a befogadóképessége a topiknak. Olyanok érveit bárki szívesen elolvassa, aki saját tapasztalataiból ír, saját élmény esetleg gondot.
Legyen akkor még egy szép búvár a középkategóriából:
-
dzsi23
addikt
-
Tulku
veterán
-
Tulku
veterán
Így megrendelés után egy nappal már én is így gondolom...de majd meglátjuk....vissza lehet cserélni, aztán majd felrakom elmebayra, ha nem tetszik...most ez így egységes feketével magával ragadó, sosem gondoltam volna, hogy a panda ellenében meg fogom szokni, de egyértelmű előnyöket vélek felfedezni eme számlap kombináció kapcsán, kezdve a leolvashatósággal...
-
vadászcsiga
félisten
-
BAti77
aktív tag
-
squir
aktív tag
-
djeperto
aktív tag
-
djeperto
aktív tag
-
Aladdin
aktív tag
-
consono
nagyúr
-
Aladdin
aktív tag
Ertem, amit mondasz, csak en meg arra akartam ravilagitani, (es itt most az ETA helyett irhattam volna mast is, de ismerunk sok olyan ceget, amelyik ezt tokozza, ugye) hogy X ora egy vasarolt nem tul acelos automata szerkezettel mondjuk 4k usd-ert oke, de ugyanennyi penzert egy in house kvarc, amely esetleg dragabb is lehet, nivosabb kidolgozassal mar nem oke, mert csak egy kvarc. Nekem az ora, az a kulso. Eleg nagy kibaszas az oragyartoktol, hogy a szep orak mechanikusak. Nagyon keves helyrol valogathatok, ha szepet, nivosat szeretnek, de ne mechanikus legyen. Spring drive johet, az pontos
-
TakiUZ
tag
-
Aladdin
aktív tag
-
@mriya@
őstag
-
squir
aktív tag
-
squir
aktív tag
-
rtivi
csendes tag
-
vadászcsiga
félisten
-
rtivi
csendes tag
-
Tulku
veterán
-
rtivi
csendes tag
-
Tulku
veterán
-
djeperto
aktív tag
-
rtivi
csendes tag
-
vadászcsiga
félisten
-
WiZARD
veterán
-
WiZARD
veterán
-
squir
aktív tag
-
rtivi
csendes tag
-
squir
aktív tag
-
Tulku
veterán
-
squir
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
-
belan
addikt
-
aggleány
addikt
-
Spet
addikt
-
Mercutio_
félisten
-
Tulku
veterán
-
chef69
tag
-
djeperto
aktív tag
-
WiZARD
veterán
-
Reverting
őstag
-
Szulita28
senior tag
-
WiZARD
veterán
-
rtivi
csendes tag
-
Tulku
veterán
-
ricsik
őstag
-
flexxx2
őstag
-
Macika_MC
tag
-
Mercutio_
félisten
-
phranxinatra
aktív tag
-
Macyke82
tag
-
Skimaster
senior tag
-
Tulku
veterán
Azért nem annyira elkeserítő a helyzet mint látjátok, életben semmiféle "raj" illetve "lásoj" életérzést nem kölcsönöz, cizelláltabban megfogalmazva nem az a marketig mutatója van az egésznek csuklón, mint egy pitoncipőnek mondjuk a Hős utcában...számomra sokkal kevésbé feltűnő például, mint az alligátor farok...
-
CsigaGyilkos
aktív tag
-
CsigaGyilkos
aktív tag
Köszönöm a lelkesítő szavakat!
Amikor egy éve írtam a fórumba még valóban elég tájékozatlan voltam még a típusokkal kapcsolatosan is, ár/érték arányhoz egyáltalán nem értettem. Nem bántam meg, hogy megfogadtam a tanácsaitokat! Egy csomó órát felpróbáltam mielőtt kiválasztottam a típust! Felsorolni is nehéz lenne hány órát próbáltam fel és néztem meg. Időközben arra lettem figyelmes, hogy amelyik órák megtetszettek azok több mint egy év után is tetszettek. A Planet Ocen egy "véletlen eredménye" lett. De mint tudjuk itt sincsenek véletlenek! PO-t először tavaly láttam egy barátom kezén - szintén fekete, narancs kivitelben - akkor tetszettek meg az Omegak (PO is tetszett természetesen). Utána SMP-t nézegettem sokáig. Azt is szerettem volna, de sajnos nem volt még elérhető belőle az új modell. Utána láttam meg a PO-nak ezt a változatát, nagyon tetszett elsőre és felpróbálva is. Pár napig gondolkoztam, majd eltelt egy hét, de a tetszésem az óra iránt nem csillapodott sőt inkább felerősödött így megrendeltem! 
(#5550) consono: Érdekes kézen felvéve nem érzem annak. Sőt ha utcán sétálok néha megállok megnézni hogy rajtam van e még, mert annyira kényelmes, mint ha rajtam se lenne. Viszont így fotóról nekem is annak tűnik. Érdekes...
(#5552) Tulku: Köszönöm!

Lehet hogy azért nem tűnt eddig nekem nagynak, mert egy 46mm-es Vostok -ot viseltem előtte, meg amikor felpróbáltam.
Vostokot már csak akkor viselem amikor olyan helyen vagyok ahol félteném az Omegat. -
xtremetuning
addikt
-
Macika_MC
tag
rugósfül szerelő
meg egy csipeszt és egy csatszerelő mini satut. -
Macika_MC
tag
-
Macika_MC
tag
-
Macika_MC
tag
-
yodamastah
őstag
-
phranxinatra
aktív tag
-
WiZARD
veterán
-
Macyke82
tag
-
WiZARD
veterán
-
yodamastah
őstag
-
phranxinatra
aktív tag
-
rtivi
csendes tag
-
yodamastah
őstag
-
Tulku
veterán
Ha láttam volna a 36-os DJ-men az időt (szemem rossz, de mondjuk ha acél lett volna és fekete számlap) megtartottam volna...a legkényelmesebben hordható méret...nekem már pl a 44-esek hosszú távon idegesítőek...felette nem is próbáltam....
Én is úgy vagyok vele, hogy a 40+-os őrület majd szépen redukálódik...szerintem 41 környéke az ami hordható és még látványos, de a 36-ossal sincs semmi baj...nekem spec már a 34 az igen kicsi, de lehet velem van baj...majd kezeltetem magam...
A népviseletről pedig annyit, hogy a hímzéses ruhák ünnepi öltözetek voltak rendre, illetve anyagi helyzettől függött az is, ki mit engedhetett meg magának, a nép nagy része azért nem abban járt, hanem egyszerűbb gyolcsokban...mondjuk manapság is széles a tárháza a minél "putrisabb" kinézeteknek....példának említve rögtön a szakadt dolgokat plusz pénzért...mondjuk a régiek erre bizton megrótták volna lekezelően az adott egyént, mondván, még a cérnát sem ismeri, ha nincs pénze...hogy a modern dolgok áldásos hatásainál maradjunk...
-
WiZARD
veterán
-
WiZARD
veterán
-
-Ben-
veterán
-
WiZARD
veterán
Én is fémszíjjal venném, de ha neked ez a gyári gumi tetszik, akkor azért nem árt észben tartani, hogy utólag kb 200k az gumiszíj+csat (A POC-re 2 éve volt 80+80k a "régi fajta", de azon nincs bőr betét)
Utólag a fémszíj még drágább, a speedy fémszíj listaárát pont pár napja kérdeztem, 295kMás olyan gumi meg nem létezik, ami hasonlóan jól illik az órához. Isofrane/Borealis ami minőségben jó, és színben, talán stílusban is illik hozzá, de azzal teljesen más jellege lesz az egész órának.
-
phranxinatra
aktív tag
-
FLx
addikt
-
Macyke82
tag
-
WiZARD
veterán
-
yodamastah
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valójában arról van szó hogy nem tudok megmaradni egynél, és míg régen gondolt egyet az ember és másnap el is vitték, manapság 2x is meg kell gondolni mire megy el egy vagyon. Amúgy is mindig valami utazásba folyik el a pénz
a dátum elhelyezkedéséről mindig felismerhető hogy melyik melyik

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"
és szép is, de én meg a reklámszövegtől, ami rajta van futok ki a világból

A szíj az számomra sem az én világom, de maga az óra nagyon szép!