- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Hát, ha ő is azokat árul....
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Kár, hogy a Rolexnek nincs is tourbillonja... A Vacheron Constantin meg 100-200k dollárért adja a sajátját pl., szóval a 80k nem is rossz ár...
-
consono
nagyúr
Ez egy baromi jó hasonlat! Ráadásul nem a Rolex van csak ebben a helyzetben, hanem az egész svájci óraműves bagázs... Bár mondjuk a TAG meg a Frederique Constant próbálkozott a modernizálással, de ezek inkább csak kísérletek voltak, meg demonstrációk, hogy ilyent is tudnak.
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Ez legalább hasonlít is a Royal Oakra, de a műanyag...
-
consono
nagyúr
Hát, ez az óra jó befektetés volt

-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Nagyon durva :) Kellene. A kocsi is mellé
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Én nem vagyok Breitling rajongó, de ez tetszik...
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Csini! Ez melyik Omega?
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Zseniális ötlet
Jól kihasználta a lehetőséget... -
consono
nagyúr
Minden hízlal, ha eleget eszel/iszol belőle
És vice versa, csokival és szalonnával is lehet fogyni. Én szalonnával tettem 
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Szép, de nem érzed nagynak?
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Én kék párti vagyok általában, de ebből a kettőből a fekete tetszik jobban. Nem csak a színe miatt, a mutató, meg a számlap is jobban tetszik azon.
-
consono
nagyúr
Én pl. emiatt használom leginkább az okosórát. Le van véve a hang konstans a telefonomról és mégis látom, ha kell foglalkoznom a hívással, üzenettel. Amikor meg nincs meló, akkor felveszem az automatát. Tegyük mondjuk hozzá, hogy én tech közegben dolgozom, itt akinek van óra a kezén, annak ~3/4-e okosóra...
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Pont az endlink?
Hisz a Roli kapcsán is volt pár hete erről vita...
Amúgy meg azt hiszem ez is kinek a pap, kinek a papné szitu. Van akinek a svájciak tradíciója jön be, van akiknek a jpánok esztétikája és újítási képessége, minősége. Elfér mindegyik. -
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Wizard nem azt mondta, hogy nincs a Rolexnek nagy történelme, de ezt te is tudod. Csak kicsit megkapargatta ezt a történelmet, hogy mi is van alatta...
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Á, értem
Így még menőb 
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Szerintem rugós, felhúzható, ha már óra lesz benne

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szép!
Amúgy persze igazad van, meg értem is a Rolex konzervativizmusát.