- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
Hantossal es a Fortis szervizzel is van sok tapasztalatom. Mind2vel csak jó. Régebben Laci olcsóbban dolgozott (a WDL a márkaszerviz), most már nem tudom, hogy állnak.
Én kérnék mindhármuktól ajánlatot, és az alapján döntenék, amelyik olcsóbb és/vagy rövidebb határidővel dolgozik (amelyik a fontosabb).
Min. egy százas lesz, arra azért készülj. -
Szulita28
senior tag
Ja, látom, köszi.
-
Szulita28
senior tag
Jött egy meghívó nekem jövő csütörtökre, a Breitling butik újranyitására (?, "Grand Opening party"). Tudja vki, mi ez pontosan? Ill megy innen vki?
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
Mennyi ennek a listaara?
-
Szulita28
senior tag
Nem tesz jót a szerkezetnek, de a csatnak sem a csatt..
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
Köszi mindenkinek. Én is ezt tippeltem.
Így mondjuk érthető a 4500 ajrós MSRP. Ami amúgy egy vicc szvsz.. -
Szulita28
senior tag
Szakik, ez milyen werk lehet?

A honlap szerint:
"Fortis WERK 13. Automatic Manufacture Calibre of the highest level. It boasts a weekend-proof power reserve of 70h, a bi-directional rotor system and a traversing bridge fixed at both sides to improve resistance to shocks and vibration."
Csodálkoznék, ha in-house werket fejlesztett volna a Fortis
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
A fehér volt előbb. És a fekete csak WR300
No meg kvarc. -
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
A táblázatban úszás és snorkellezes van. Az már min wr100. Nem beszélve arról, hogy kinek mi a snorkellezes... De megelőzve a vitát, akinek mindegy, az használja nyugodtan a wr50est

-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
Szakik, mi lehet ez? Tán Hublot?
[Hanga Ádám kosaras..]
-
Szulita28
senior tag
Jaj...

Állítólag 3800 ajró
-
Szulita28
senior tag
Köszi! Bár ezek inkább a szabályt erősítő kivételek...szerintem.
Kicsit amúgy is fura, mert tudtommal a 2892-A2-re teszik rá a DD-modult, nem a 2824-re. -
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
A Steinhart melyik modelljében van TOP ETA?
-
Szulita28
senior tag
A classic B42-es MM és Off. Cosm. nekem is nagyon tetszik, szerintem az egyik legjobb everyday watch a kategóriájában [akinek nem nagy és bejön a stílus..]. Tavaly valami befektetőcsoportot is szereztek, csődközeli helyzetről csiripeltek a verebek. Nem nagyon tudják szerintem, merre tovább, kicsit megrekedtek. Pedig csak rá kéne nézni a Laco új búvárjaira az ihletért..vagy néhány microbrandre
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
Szakik, vajon milyen órában villognak a sztárok?

-
Szulita28
senior tag
montredo.com-mal kapcsolatban van tapasztalat? Rendelt már valaki tőlük?
Akár Chrono24-en is. -
Szulita28
senior tag
Valamelyik régebbi Őszintén órákról részben volt egy 10-15 perces fejtegetés e témában Dávidtól. Gonzi talán tudja, hányadik számú rész volt. Ott eléggé kivesézték a témát. Ha pedig a fifikáns megoldások is érdekelnek, nézd meg az utolsó előtti, percütős Edox részt. Nagyon érdekes műszakilag.
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
Jah, sorry, az elkerülte a figyelmemet.
Az, h eredeti-e, Babósék is megnézik (szerintem díjmentesen). De ők bezártak tudtommal. Bár egy telefont megérhet, mert a szalonok rémlenek, h zárva lettek; ha van óra, a szervizt könnyű fenntartani "zárva" is.
Dzsana is csinálja még az ipart (úgy tudom). -
Szulita28
senior tag
Hárommal alattad megpróbáltuk Gonzival promótálni az új szervizt, ezek szerint nem sok sikerrel
Semmit nem jelent, de ezt az órát nehezen tudom elképzelni, h hamisítanák. Nyilván nem kizárt, de túl "bonyolult" a kinézet, és sem a márka, sem - főleg - azon belül ez a típus nem egy népszerű termék. Ha meg gagyi hamisítvány, azt kb. laikus is látja ránézésre.
Vidd be Hantoshoz, fogad (még) órát. Vagy a WDL, ha még nyitva vannak. Vagy Gonzi (sorrend nem lényeges) -
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
Óóóó bakker
Nagy grat! Utállak 
Sose tetszett az SMP-d, százszor inkább ez (csak hogy beálljak a másik oldalra melléd
). És a gondolatmenetedre is +1 (ezt sose gondoltam, h le fogom írni
) -
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
Mindegy.
-
Szulita28
senior tag
De legalább nem adták 2x annyiért
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
Szerintem ez azt sugallja, de lehet tévedek

A topik elején olvastam, hogy itt vannak olyan emberkék, akik esetleg tudnának segíteni barátibb áron történő beszerzésben, ha találok valamit, amibe beleszeretek.Köszi a linket. Ezt én is ismerem, de ez sajna nem 300e. Még alkuval se. De az kétségtelen, hha ebbe szeret bele, akkor talán akörül beszerezhető.
Squir, neked is köszi.
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
Lassú vagyok

-
Szulita28
senior tag
A klónoz az már egy sokkal elfogadhatóbb jelölés, mint a kvázi hamisítványt gyárt, de szerintem pedig pont nem így van, ahogy írod (a homage-ról)
De úgysem fogunk egyetérteni 
Az a baj, hogy a logikád mentén vissza lehetne vezetni azt is, hogy minden gyártó csak másolja Bregeut papát és a kortársait, merthogy ők találták ki a mechanikus werkeket pár száz éve. Ami meg nyilván egy vicc.
Elengedtem a témát. -
Szulita28
senior tag
jöttment noname brandek
Mint a Grand Seiko?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt mindenképp, hogy nem "kvázi hamisítványokat" gyártanak.

-
Szulita28
senior tag
Szerintem mindenki tisztában van ezzel gonzi.
Eddig pedig nagyon nem ezt bizonygattátok (
és akkor a személyeskedéseket meg ide se veszem)..Sinatra
Írd már le, légyszi, miben és hogyan téved Gonzi (a személyeskedéseket ismét nem figyelve). Szerintem itt sok követőt/olvasót érdekelne a te tényszerű véleményed is. -
Szulita28
senior tag
Homage-nek hívják az ilyet, de ezt te is pontosan tudod.
És a levezetésed alapján csak a Rolex gyárthatná ezt a(z egyébként már semmilyen szabadalommal és jogi fronton nem védett) formát, ezért minden, ami hasonlít erre, kvázi hamisítvány, függetlenül attól, hogy vmi távol-keleti silány másolat Rolex felirattal, vagy Davosa, Glycine, Squale stb. Swiss Made gyártó által készített nagyon fasza kis órák. Jól értem? -
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
Okés, lépjünk túl ezen.
Tehát akkor miért kvázi hamisítvány a Davosa Batman?
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Precision 5570 - i7-12800H - 32 GB RAM - 1 TB SSD - 4GB GPU - 27% ÁFA
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

No meg kvarc.

).

Nagy grat! Utállak
Nekem inkább Sinn 206 Arktis+különbözet