- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
TakiUZ
tag
Legend Divert is kihozták 39 mm-ben, rövidebb tokfülekkel.
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
Az ugye meg van, hogy ezek kb. 20 éves órák?
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
Szerintem onnantól, hogy a gyártó hivatalosan beszáll a használt piacra, ő fogja az árakat diktálni. Azok az emberek akik nem akarnak várni, szerintem 15 000-ért inkább megveszik a hivatalos, szervizelt órát, legyen az 3 éves, mint a 2 hete kihozott nepper órát (ugye láttunk rá példát, hogy a pár hetes órában hamis volt a szerkezet, mert az eredetit átpakolták egy hamis tokba.) Innentől viszont a nepper csak alacsonyabban tud eladni, alacsonyabban tud felvásárolni mint a Rolex. Közben a Rolex a 10 000-es óra árát megemeli 12 000-re, a 15 000es használt árat meg szép lassan csökkenti 13 000-re és el is lehetetlenült a nepper. Aztán lehet rosszul gondolom és ugyan úgy megveszik a neppertől is, mint a hivatalos helyről.
-
TakiUZ
tag
Most vagy feliratkozol és mikor megjön megveszel egy órát mondjuk 10 000 EURért, vagy neppertől azonnal mondjuk 15 000-ért. Ha innentől hivatalos forrásból is tudsz majd 15 000 ért venni azonnal, szervizelt, biztos eredeti használt Rolexet, a nepper kénytelen lesz olcsóbban adni, hogy tőle vegyék. Na itt majd kiderül a Rolex valódi célja, hogy továbbra is 15 000 ért árulja a használtat és csak azért csinálja, hogy ő is részesüljön ezekből a használt árakból, vagy elkezdi csökkenteni a hivatalos használt árakat, úgymond zárva az ollót, ellehetetlenítve a neppert. Majd kiderül. Az árak csak hasra ütés volt
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
Pont ezért kérdem, mert neten mindenki írja ezt a történet nélkül nem kapsz órát 3-4 hónapon belül. Közben a gyakorlatban meg mást hallok. Haverom a Deepseat 0 történettel vette. Persze nem mind1 mit szeretnél értem. Ezért kérdeztem, hogy SD43-ról van e valakinek tapasztalata. Írásodból az jön le, hogy az után nem érdeklődtél, hisz írtad is, hogy akkor azt biztos nem keresik annyian.
-
TakiUZ
tag
Haveromnak Deepsea Cameronra 6 hónapot mondtak, lemondás miatt 4 hónap múlva megkapta. És az egy népszerűbb modell. SD43-t 3 hónap alatt kapott ismerősöm haverja. Ez mind BP.
Nem kell azért az óra neppereknek mindent elhinni. Meg gondolom az sem segít, ha 4-5 órára iratkozol fel. Nyílván egy Daytona, SUB, Pepsi az más tészta. De SUB se lehetetlen kategória. -
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
Akkor külön grat, hogy nem 12 500 EUR-ért vetted
. Mennyit vártál rá? Előző Subhoz képest lehet érezni azt az 1 mm-t? -
TakiUZ
tag
Grat. Ez a legjobb. Honnan, hogyan?
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
Kinek mi a véleménye a napokban (főleg ma) bemutatott újdonságokról?
Breitlingèk szép kis chronokat hoztak, a Datora nagyon állat, “szegény ember” Patekja
Rolexéknél meglepődtem a 39-es Explorer kivezetésén, a 36-os arany acél Exploreren meg még jobban. Először az ExpII is furcsa volt, hogy csak ennyi, de igazából megkapta a legújabb szerkezetet, ha jobban hozzá nyúlnak, már nem ez az óra. GMT Mastereknél a szíjválasztás lehetősége jó dolog, nem is értem, eddig miért nem volt rá lehetőség. Az új DJ számlapok jól néznek ki.
Tudor: új BB chronok nem rosszak, biztos jól fognak fogyni, nekem az ezüst és arany BB-k is tetszenek, bár aranyból túl sokat nem hiszem, hogy eladnak.
PP: új Nautilus tetszik, sajnos nem érint
10 év várólista kb.
Panerai: imádom a Paneraiokat, de ez a írjuk rá a számlapra, hogy mekkora zöldek vagyunk ez nekem sok. A kedvencem a marketing leírásból: “Recycled white gold hands” Ez aztán az égető probléma, itt felénk is mindenhol fehérarany hulladék hever 😀
IWC: kellemes csalódás, a nagy kedvencem a Pilot Chrono 41-es változata kapott egy normális szerkezetet, 100m-re növelték a vízállóságot, gyors szíj csere rendszer, minimálisan drágult az eddigihez képest. Szerintem igazi siker lesz. Medium Big Pilot, igazából nem rossz, hordható lett a méret, viszont a lényegét a 7 napos szerkezetet herélték ki belőle.
Összességében az IWC Pilot Chrono a kedvencem az új órák közül. -
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
Annyiért majdnem platina lünettás Yacht-Mastert kapsz. De biztos van aki azt is megveszi annyiért. Nagyon kiváncsi vagyok meddig megy ez a hype.
Ráadásul Te már vettél náluk több mindent ha jól tudom. -
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
Kollégámnak Sub Date-re 1-3 évet mondtak 1 hónapja.
phranxinatra #10418
Vicc ami a facebookon megy. Bár abban Wizardnak igaza van, hogy nem a kupec a hibás, hanem aki 1,5 szeres áron megveszi. Mert addig ez lesz. Bár arra kiváncsi lennék, hogy Rolexék mikor érzik majd kínosnak, hogy a legnépszerűbb termékük 10-ből 10-szer mondjuk egy McDonalds parkolóban kerül a végfelhasználóhoz, a butik helyett.Aladdin #10419: minden rosszindulat, irigység nélkül egyet értek veled.
-
TakiUZ
tag
Pesti Rolexben mi az a modell, amit ha bemegyek, akkor reális időn belül elhozhatok (mondjuk 4-6 hónap)? Explorer, Explorer 2, OP41 esélyes lehet? Gondolom sima Sub pont olyan esélytelen mint a Sub Date? Egy kicsit egyébként kezd dühíteni, hogy a Submariner szó kiejtésére a legtöbb Rolexben konkrétan kiröhögnek, a Facéra meg lassan napi szinten rakják fel az új eladó Subokat.
-
TakiUZ
tag
Mint, ahogy írod is, a 321 járt a Holdon. Így nem gondolnám, hogy a 3861 elvenne bármit is a legendából, ellenben kapsz egy modernebb szerkezetet, igaz drágábban. Gondolom az Omega meg majd bevásárolja magát az Artemisz programba, így majd a 3861 is eljut a Holdra. Meg lesz a legenda a következő 50 évre is.
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
A rendes képeken szerintem is jól néz ki az összes, plussz élőben meg még jobban szoktak kinézni általában.
-
TakiUZ
tag
Már több videóban és fórumon mondták, írták, hogy az új Sub kisebbnek hat, mint a régi a keskeny tokfülek miatt.
A nagyobb OP-nek én meg személy szerint örülök, mert mikor próbáltam a 39est, elfogott a húú ez nagyon kicsi érzés
, pedig nem voltak óriási óráim (41, 42). Igazából akinek nagy a 41, annak ott a 36. Max úgy fog állni a kezükön, mint nekem a 39
Mindenkinek nem tudnak kedvezni. Most a nagyobb csuklójúakra gondoltak és úgy gondolom egy ilyen cégnél nem csak hasra ütöttek. -
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
Mármint ha a Tudor Subot hoznák ki, az tuti listás lenne.
-
TakiUZ
tag
Soha nem fogja a Tesó megengedni
Pedig abban a pillanatban mennék feliratkozni a listára
-
TakiUZ
tag
Melyik? Pelagosé kerámia, black bay alu.
-
TakiUZ
tag
Szerintem itt a többség arra gondol, hogy megint nagy visszaszámlálás, meg info csepegtetés volt Tudor részéről, hogy új óra érkezik és közben meg gyártottak egy új színű számlap meg lünetta kombót a BB 58hoz. Nincs ezzel semmi gond, de ne akarjunk többet látni e mögé, egy kicsit tényleg kínos, hogy több szín kiadását el lehet évekre húzni. Közben meg a GMT szerkezeteik dátumváltása 10 ből 8 órában meghal, komplett szerkezet csere után is. Egyébként a haterkedés részedről is meg van Omega felé és ezt lassan minden hozzászólásodba belecsempészed
-
TakiUZ
tag
Vicc egyébként, de bejön nekik.
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
És meteorit gmt master is lett

-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
-
TakiUZ
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest