Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macyke82
tag
válasz phranxinatra #1155 üzenetére
Én tudom én tudom vagy mégse?
De azért elég erős a sejtésem, és ha az amire gondolok, akkor előre is grat.[ Szerkesztve ]
-
Macyke82
tag
válasz phranxinatra #1167 üzenetére
Na igen, pont erre gondoltam én is
Gratulálok, nagyon jó döntés és szerintem is egyenrangú partnere a SUB-nak.
Nyerő páros, vagy mondhatnám dupla dinamit ez így -
Macyke82
tag
Erről a "balhéról" én is lemaradtam anno Yodamaster topiktarstol tudtam meg, hogy van ez az új fórum mikor a Monster-t adtam el neki akkor említette. Hozzáteszem pont azért maradtam le erről az egészről én is, mert részemről untam a másik fórum ellaposodását az utóbbi időben így nem nagyon olvasgattam.
Örülök, hogy van ez az új is, mert itt érdekesebb órákat látok. -
Macyke82
tag
válasz phranxinatra #1194 üzenetére
Azt hiszem ennél az óránál nem is kell szebb/jobb, nálam mindent visz!
Az új szerkezet milyen járást produkál a 3135-höz képest? -
Macyke82
tag
válasz phranxinatra #1197 üzenetére
Az OP annó nálam is nagyon szépen járt (3132).
Átlag 10-12 órás napi hordás utána koronával felfele lerak (valamiért ezt a pozíciót használtam leginkább), és iszonyat pontos volt! Ezek szerint az új szerkezetekkel sem tudnak mellé lőni a koronások -
Macyke82
tag
válasz phranxinatra #1215 üzenetére
Ellent kell, hogy mondjak mert szerintem WR100-nál ez nem jelenthet problémát.
-
Macyke82
tag
válasz @mriya@ #1293 üzenetére
Pont pl az OP-nál volt az a tapasztalatom hogy amíg csak leraktam dobozába és nem forgatóba, addig iszonyat pontos volt szinte nullán járt tényleg álomszerű volt. Miután elkezdtem forgatóba rakni simán volt olyan, hogy napi +5 sec-et összeszedett másnap reggelre. Minden forgasiranyt próbáltam illetve a napi forgásszámot is állítottam, de azt nem sikerült elérnem, hogy pontos maradjon, mintha csak nap végén leraknám tartójába.
-
Macyke82
tag
válasz vadászcsiga #1346 üzenetére
Pazar kép, még pazarabb diver-ek
condy: jó kis gyűjtemény, csodálokzom, hogy most nincs benne rotálás, korábban azért pörgetted őket rendesen
resool: a te gyűjteményedet figyelemmel kísérve nagy szépen szisztematikusan építetted/építed fel, és ami talán még fontosabb, hogy nagyon ízlésesen.
Mindekiéhez gratula egyébként, én a jelenlegi kis ketyerémmel inkább csap lapítok, de ahogy a Terminator is mondta: I'll be back!
-
Macyke82
tag
válasz phranxinatra #1358 üzenetére
Ezzel totálisan egyetértek.
(Azért órabuzi lévén, folyamatosan ott van az a kisördög a fejemben, de most tényleg csak a gyerek és a ház, no meg nyálcsorgatás a fórumon)
t_a_m_a_s: -
Macyke82
tag
válasz phranxinatra #1368 üzenetére
Egyetértek, nyugodtan add át nekem a DJ-t, nagyon szívesen vigyázok rá, utána cserélhetünk a SUB-ra
-
Macyke82
tag
-
Macyke82
tag
válasz phranxinatra #1373 üzenetére
Köszönjük szépen
Vadászcsiga: azért annyira nem adom le, ez egy kerámia lünettás Ternos, elég szép kidolgozással ( no persze ahhoz nem mérhető )
[ Szerkesztve ]
-
Macyke82
tag
válasz @mriya@ #1652 üzenetére
Aki kicsit is "gépész" szemmel nézi az óra műszaki tartalmát az jobban kedveli a mechanikus szerkezetek finomságát a mozgó alkatrészek ahogy teszik a dolgukat, villamos oldalról perzse lehet érdekes az elemes szerkezet is, én mondjuk előbbibe tartozom.
A másodperc mutató ugráló járását nézegetni amikor az órámra pillantok, például már fura lenne már számomra.
(Tudom, pont a mellékelt szerkezet UHF-es és "folyik" az mp mutató, de az esetek legnagyobb többségében nem ez a szerkezet a jellemző). -
Macyke82
tag
Egyetértek Skimaster topiktárssal, volt szerencsém birtokolni több Omega-t (SMP, AT) illetve volt már Rolexem is (OP) ráadásul volt a csuklómon SUB es GMT (Batman) és ezek összevetésben számomra nem lehet kérdés, hogy a Rolex magasabb minőségi szintet képvisel. Nem hangulatkeltésnek és vitaindítónak szántom sőt nem is muszáj egyetérteni vele. Egy a lényeg mind a két gyártó remek órákat készít.
[ Szerkesztve ]
-
Macyke82
tag
válasz 5-ös kezelő #1681 üzenetére
Nemesebb cél érdekében meg kellett váljak tőle, amit egy percig sem bánok.
Jelen pillanatban vannak fontosabb prioritások, de ismét eljön majd az idő mikor abbéli gondolataimat, hogy de jó lenne egy szép és igazán szuper óra, reálisan afelé irányíthatom, hogy ténylegesen vegyek is egyet[ Szerkesztve ]
-
Macyke82
tag
válasz 5-ös kezelő #1683 üzenetére
Pedig legelőször én hirdettem
-
Macyke82
tag
válasz 5-ös kezelő #2229 üzenetére
Az a bizonyos fórumtárs azért vált meg az OP-tól mert az életébe jelenleg az óránál magasabb priorítások jöttek (ház, gyerek) és a magasabb cél érdekében úgymond szükég is volt az OP értékesítésére.
Lassan azonban kezdenek helyreállni a dolgok és a bogár ismételten jobban és jobban kezd zizegni belülHozzáteszem simán lehet élni Rolex nélkül is, de ha annyira vágysz rá és meg is teheted akkor érdemes?
-
Macyke82
tag
Végre kényelmes méretben is gyártják az ocean one-t
-
Macyke82
tag
válasz vadászcsiga #2854 üzenetére
Köszi
Igen Davosa már elkelt (volt/van egy két Seiko kitérő) és most ez lett helyettük.
Egyébként a Ternos tényleg pazar volt ár/érték arányban. -
Macyke82
tag
válasz vadászcsiga #2856 üzenetére
Na igen ezzel nem lehet vitatkozni
-
Macyke82
tag
Amikor egy kedves fórumtárs írásait olvasom és a bizonytalanság leghaloványabb jelét is felfedezem a kommentjében már rögtön tudom, hogy mi lesz az óra sorsa.
Így volt ez squr kollegánál illetve a másik fórumon gipsztigris RT órájánál is.
Tudtam, hogy egyik sem lesz hosszú életűAlapvetően én úgy vagyok vele, ha lehetne 2-3 azonos színvonalú órám mondjuk egy SUB egy GS és egy PO ( ) akkor valószínűleg én is kibírnám évekig, hogy ne akarjak cserélni frissíteni, hisz mindhárom tud ugyanúgy tetszeni, mint a másik, így nem hiányozna a másik kettő, amíg a 3. a kezemen van.
De amíg mondjuk van egy első számú kedvenc és mellette 2-3 "töltelék" óra, úgy abban az esetben ha még tetszik is az alacsonyabb "színvonalú", mindig ott fog motoszkálni hogy az elő számú, a legszebb otthon pihen.
Ezáltal gyorsabban kiábrándulsz ezekből, eladod és újat keresel helyette.
De ez mondjuk én vagyok.Meg persze a birtoklási vágy egy új iránt is mindig egy jó hajtóerő
[ Szerkesztve ]
-
Macyke82
tag
válasz yodamastah #3087 üzenetére
Gratulálok nagyon jó választás.
Seiko vonal is megvan még vagy az "leépült"? -
Macyke82
tag
válasz yodamastah #3091 üzenetére
Megértelek, már akkor is mondtam neked mikor én is próbáltam a Sumo-dat, hogy nem kicsi óra, a Monster ebből a szempontból sokkal kényelmesebb.
Az SMP-t az Fb fórumról vetted? -
Macyke82
tag
válasz vadászcsiga #3092 üzenetére
Fórumóra
-
Macyke82
tag
válasz yodamastah #3106 üzenetére
Bárki bármit mond, vagány az a kis Monster is
Örülök, hogy jó kezekben van! -
Macyke82
tag
válasz yodamastah #3133 üzenetére
De azt sem szabad elfelejteni, hogy több mint 10 év van köztük korban.
-
Macyke82
tag
válasz yodamastah #3291 üzenetére
Na ezt vártam már tavaly is, ez így nagyon ütős lett, nekem minden tetszik vele kapcsolatban.
Félek hogy a szürkeimportos ára is milkó körül lesz -
Macyke82
tag
Tudor is nagyon hasít:
-
Macyke82
tag
A Rolex-nél kicsit olyan az érzetem, mint az iPhone bemutatóknál, várod hogy milyen újdonságok lesznek benne milyen hipermodern lesz, aztán amikor eljön a pillanat, mindig azzal szembesülsz, hogy milyen kevés igazi újdonságot vonultatnak fel.
Mindketten tudnának persze nagyobbat "lépni", de az éhező sznob népnek ez is elég.
Persze ettől függetlenül kérdés nélkül kéne nagyon sok modelljük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest