- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
phranxinatra #10714 üzenetére
Lehet hogy csak azért emlékszem úgy mert az lemez csatos volt.
-
TayRol
nagyúr
Azonnal nem adhatták oda a másikat, mert elvileg az anyacég figyeli őket, de a DJ esetében pár hónap után zöld a lámpa. Amúgy mindkét csattal szerelt volt a fiókban, fel is tudtam próbálni - jubilee lett a kiválasztott.
Azt el tudom képzelni hogy Sub esetében 1/év a limit. -
TayRol
nagyúr
Igen. De korrektek voltak, mert egy Wimbledon DJ-t is szeretnék amire mondták hogy ok, 2 hónapon belül mehetek érte, szólni fognak.
Btw akkor sem vagyok es voltam hajlandó másodkézből megvenni. Így 9100 volt az ára, mint már írták.És igen, a 20 vs 21mm érezhető. Előbbi nekem kényelmesebb volt.
-
TayRol
nagyúr
válasz
phranxinatra #10674 üzenetére
-
TayRol
nagyúr
Üdv!
Nincs valakinek eladó Air Kingje, vagy DJ41-ese (fekete vagy ezüst számlappal), garival, hibátlanul?
-
TayRol
nagyúr
Hali,
Kérdés: a Tudor BB58-asban (amit az idén mutattak be Bázelben, 39mm-es, "M79030N-0001") az MT5402-es az már saját werk?
Danke.
-
TayRol
nagyúr
válasz
CsigaGyilkos #5321 üzenetére
nagyon jó óra, a werk miatt kicsit vastag. ez a szín a legkevésbé keresett (mármint a használtpiacon
), de szerintem is jól néz ki.
minősége tökéletes. -
TayRol
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5039 üzenetére
nyet.
szerk: ja, van olyan, de az újak már nem. plexi/fém - zafír/zafír
-
TayRol
nagyúr
Srácok, kinek mi a véleménye a Moonwatch-ról? 1861/1863-as werkkel? Eszméletlen bele vagyok esve, de az, hogy csak kézi húzós, még nem győzött meg eléggé. Nem volt még ilyen órám és nem tudom, okoz-e, és ha igen mennyi kellemetlenséget a napi hordásnál. Még a forgatóba is feleslegesen tenném be.
Drága a tudásáért, nagyon hype-olva van, vagy netán megéri az árát, mert... ?
-
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah #4969 üzenetére
az egész nem tetszik. a 8800 benne igen, de gagyi. maradok a korábbi smpc-nél - amit te is vettél.
-
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah #4960 üzenetére
megjöttek? múlt héten még nem voltak bent. nagyon kíváncsi vagyok, mert egy újat tervezek, de ha nem áll össze akkor egy régi kék (mint neked) a befutó.
-
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah #4945 üzenetére
nagy szép, gratula!
-
TayRol
nagyúr
nekem rég óta a Rolex volt a célom, de ugye ez érdekes, mivel még sosem birtokoltam, ezért az elmondások, cikkek, és biztosan a hype is közrejátszott benne.
és egy szóval sem mondom, hogy a régi, 12 éves nodate-et az omega mellé rakva, és észérveket felvonultatva nem az utóbbi jobb. de. sőt.ennek ellenére szerettem volna kipróbálni, birtokolni egy rolex sub-ot. részemről egyszerű és nagyszerű. a célom egy új modell, de most pár márka néhány modelljét kipróbálva azt mondom, hogy az omega szorosan követi a listámon, és ha az OP-nél vékonyabb tokban lenne egy in-house werk, sima 3 mutatóval, nagyon elgondolkoznék rajta (valószínű az új smp-re illik a leírás - 210.30.42.20.01.001 -, de ha jól sejtem horror ára lesz).
nem vagyon elvakult fan egyik márkát tekitve sem, de ugyan annyira furcsa (vagy fogalmazzak bárhogy) ha valaki egy adott márkát elfogultan utál.
-
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah #4887 üzenetére
nagyon szerettem ezt az omegámat. piszok jó modell.
-
TayRol
nagyúr
válasz
vadászcsiga #4870 üzenetére
Hú, te, ne is mondd...
Alig bírtuk a stiftet kinyomni az egyik oldalon, hogy egy 19 éves órára valaki ilyen szép, építő jellegű kritikát írjon.
Szerk: bal lábbal keltem.
-
TayRol
nagyúr
köszi mindenkinek. azért bő 500e plusz lett volna egy új kerámiás, majd legközelebb. ellenben ma bementem a Tutu Óraboltba a Westendben feleségemnek egy női órát nézni, a srác nyaka majdnem kitört, úgy nézte, hogy mi van a kezemen. Ennyire azért nem ritka az acél nodate.
-
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah #4857 üzenetére
sajnos nem, mert még a dátumot sem mutatja
-
TayRol
nagyúr
csak egy acél modell újítottam be...
muszáj egy klasszikussal kezdeni, ha nem tetszene, megyek majd kerámiára. -
TayRol
nagyúr
válasz
phranxinatra #4853 üzenetére
igen, láttam azt is, köszi. a breitlinget tőle vettem.
-
TayRol
nagyúr
engem a tokfül és a szíj/csat kombó az, ami eltántorít. a többi még okés.
az előélet, szerviz rendben van. de 2-300e ft, és már egy 1 éves kerámiás is belefér, amivel nem sokkal többet bukok hosszú távon.de az omega is szép darab, egyetlen hátránya a 8900-asból adódó vastagabb tokozás.
-
TayRol
nagyúr
Még pár PO kép, ha érdekel valakit.
Ha valamire, akkor a csomagolásra azért adnak Omegáék.
-
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah #4835 üzenetére
nem. köszi
de nem is lesz valószínű.
-
TayRol
nagyúr
az nem a ferié. a képen láthatónak írtam az árát, kicsit sokallom. csatja már kicsit zörög, szíj nem lóg, de az egyik tokfül kapott egy kis ütést valamikor, és mivel polírmentes a cucc, ezért nekem zavarja a szemem.
pár kép.de igen, a feriét elvitték. már csak a világos számlapos van meg, az meg gmt-s.
-
TayRol
nagyúr
válasz
phranxinatra #4825 üzenetére
hm-hm, jogos.
-
TayRol
nagyúr
válasz
phranxinatra #4822 üzenetére
mi a baj a régebbi rollerekkel? itt most konkrétan a 14060m ugye az áldozat.
-
TayRol
nagyúr
válasz
vadászcsiga #4818 üzenetére
naja. irányár 1.890. és pont azon a véleményen vagyok, mint te. annyira nem vagyok elvakult.
szerk: a lume-ban nem vagyok biztos, hogy nincs...
-
TayRol
nagyúr
Nem tudom, szabad-e itt ilyent, de nincs valakinek új 43.5-es PO-ja, vagy 41.5-es SMP Chrono-ja, új állapotban? Ami eladó.
-
TayRol
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Nem egy öltönyóra, de én nagyon rég óta (több mint 20 éve) szerettem volna egy komoly Tag-ot, azóta fan vagyok mióta anno a F1-ben főszponzor volt, most örülök. minőségre tényleg nagyon rendben van, súlyra sem gyenge, plusz feleségem elmondása alapján ránézésre is tekintélyt parancsoló. bár sosem ez volt nekem a lényeg, sőt.
g0n21: 760e-ért még nem láttam, de szívesen megnézném, dobsz egy linket priviben?
02-esből az Autavia van, illetve a skeleton számlaposok, szóval ha ilyet akartam nem sok lehetőség maradt (főleg 43-as méretben).
-
TayRol
nagyúr
Nem tudom, kivehető-e, de nato szíjjal jobb.
-
TayRol
nagyúr
válasz
vadászcsiga #4583 üzenetére
ettől még vállalható? a fent linkelt omegát cserélném le egy új 42-es Heritage-re.
-
TayRol
nagyúr
Breitling B20-ról mik a vélemények? Tudor alapú werk elvileg.
-
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah #4554 üzenetére
Érdekes Bonddal... De nem rossz.
Macyke82: Nomos-t megnézem, koszi a tippet.
-
TayRol
nagyúr
Hali!
Kérdés: inghez keresek világos számlapos, 39-42mm-es órát, barna vagy fekete bőrszíjjal, 600e-ig.
A kettő közül melyiket vennétek:
Vagy tudtok jobbat esetleg? 600k most a keret, ezeket kb ennyiért tudnám megszerezni.
-
TayRol
nagyúr
válasz
pulutodurumo #2675 üzenetére
Köszi! Ez sem néz ki rosszul a natoval. Bár kicsit kicsi volt a kezemre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Ülőgarnitúra 3-2
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest