Hirdetés
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz pulutodurumo #2675 üzenetére
Köszi! Ez sem néz ki rosszul a natoval. Bár kicsit kicsi volt a kezemre.
-
TayRol
nagyúr
Hali!
Kérdés: inghez keresek világos számlapos, 39-42mm-es órát, barna vagy fekete bőrszíjjal, 600e-ig.
A kettő közül melyiket vennétek:
Vagy tudtok jobbat esetleg? 600k most a keret, ezeket kb ennyiért tudnám megszerezni.
-
TayRol
nagyúr
válasz yodamastah #4554 üzenetére
Érdekes Bonddal... De nem rossz.
Macyke82: Nomos-t megnézem, koszi a tippet.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
Breitling B20-ról mik a vélemények? Tudor alapú werk elvileg.
-
TayRol
nagyúr
válasz vadászcsiga #4583 üzenetére
ettől még vállalható? a fent linkelt omegát cserélném le egy új 42-es Heritage-re.
-
TayRol
nagyúr
Nem tudom, kivehető-e, de nato szíjjal jobb.
-
TayRol
nagyúr
Köszi mindenkinek. Nem egy öltönyóra, de én nagyon rég óta (több mint 20 éve) szerettem volna egy komoly Tag-ot, azóta fan vagyok mióta anno a F1-ben főszponzor volt, most örülök. minőségre tényleg nagyon rendben van, súlyra sem gyenge, plusz feleségem elmondása alapján ránézésre is tekintélyt parancsoló. bár sosem ez volt nekem a lényeg, sőt.
g0n21: 760e-ért még nem láttam, de szívesen megnézném, dobsz egy linket priviben?
02-esből az Autavia van, illetve a skeleton számlaposok, szóval ha ilyet akartam nem sok lehetőség maradt (főleg 43-as méretben).
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
Nem tudom, szabad-e itt ilyent, de nincs valakinek új 43.5-es PO-ja, vagy 41.5-es SMP Chrono-ja, új állapotban? Ami eladó.
-
TayRol
nagyúr
válasz vadászcsiga #4818 üzenetére
naja. irányár 1.890. és pont azon a véleményen vagyok, mint te. annyira nem vagyok elvakult.
szerk: a lume-ban nem vagyok biztos, hogy nincs...
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz phranxinatra #4822 üzenetére
mi a baj a régebbi rollerekkel? itt most konkrétan a 14060m ugye az áldozat.
-
TayRol
nagyúr
válasz phranxinatra #4825 üzenetére
hm-hm, jogos.
-
TayRol
nagyúr
az nem a ferié. a képen láthatónak írtam az árát, kicsit sokallom. csatja már kicsit zörög, szíj nem lóg, de az egyik tokfül kapott egy kis ütést valamikor, és mivel polírmentes a cucc, ezért nekem zavarja a szemem.
pár kép.de igen, a feriét elvitték. már csak a világos számlapos van meg, az meg gmt-s.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
Még pár PO kép, ha érdekel valakit. Ha valamire, akkor a csomagolásra azért adnak Omegáék.
-
TayRol
nagyúr
engem a tokfül és a szíj/csat kombó az, ami eltántorít. a többi még okés.
az előélet, szerviz rendben van. de 2-300e ft, és már egy 1 éves kerámiás is belefér, amivel nem sokkal többet bukok hosszú távon.de az omega is szép darab, egyetlen hátránya a 8900-asból adódó vastagabb tokozás.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz phranxinatra #4853 üzenetére
igen, láttam azt is, köszi. a breitlinget tőle vettem.
-
TayRol
nagyúr
csak egy acél modell újítottam be...
muszáj egy klasszikussal kezdeni, ha nem tetszene, megyek majd kerámiára. -
TayRol
nagyúr
válasz yodamastah #4857 üzenetére
sajnos nem, mert még a dátumot sem mutatja
-
TayRol
nagyúr
köszi mindenkinek. azért bő 500e plusz lett volna egy új kerámiás, majd legközelebb. ellenben ma bementem a Tutu Óraboltba a Westendben feleségemnek egy női órát nézni, a srác nyaka majdnem kitört, úgy nézte, hogy mi van a kezemen. Ennyire azért nem ritka az acél nodate.
-
TayRol
nagyúr
válasz vadászcsiga #4870 üzenetére
Hú, te, ne is mondd... Alig bírtuk a stiftet kinyomni az egyik oldalon, hogy egy 19 éves órára valaki ilyen szép, építő jellegű kritikát írjon.
Szerk: bal lábbal keltem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest