Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Sipi-
üzenetére
Be is nyomtam webes ajánlatkérést, abban már benne volt, az 1.2mill+FA kezdő befizetés. Így már majdnem könnyű
Cégnek juttatásnak teljesen jó, többnél ki tudja kinek és miért megoldás. Most ha júzer kap havi bruttó 200at, akkor az nettóban nem sok így viszont kiadhatja, júzer nyilván azzal számol, hogy havi mennyi lenne az autó fenntartása. Mellé kap még benyakártyát is és kész. Bár egy rendesebb szervíznél ugyanúgy szívatják vagy áll 2-3 hónapot
Nekem ilyennel sosem kellett foglalkozni, mostani cégnél legalább nem nagyon kell menni semerre, ahhoz eddig autót is adtak, most egy ideje megy a fej vakarás, hogy mivel mi legyen. Nem feszegetem ezt a témakört, akad aki rohangál körbekörbe az orszgában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Hardcore café
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cégnek juttatásnak teljesen jó, többnél ki tudja kinek és miért megoldás. Most ha júzer kap havi bruttó 200at, akkor az nettóban nem sok így viszont kiadhatja, júzer nyilván azzal számol, hogy havi mennyi lenne az autó fenntartása. Mellé kap még benyakártyát is és kész. Bár egy rendesebb szervíznél ugyanúgy szívatják vagy áll 2-3 hónapot
Nekem ilyennel sosem kellett foglalkozni, mostani cégnél legalább nem nagyon kell menni semerre, ahhoz eddig autót is adtak, most egy ideje megy a fej vakarás, hogy mivel mi legyen. Nem feszegetem ezt a témakört, akad aki rohangál körbekörbe az orszgában.