- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Sipi- #148985 üzenetére
Be is nyomtam webes ajánlatkérést, abban már benne volt, az 1.2mill+FA kezdő befizetés. Így már majdnem könnyű
Cégnek juttatásnak teljesen jó, többnél ki tudja kinek és miért megoldás. Most ha júzer kap havi bruttó 200at, akkor az nettóban nem sok így viszont kiadhatja, júzer nyilván azzal számol, hogy havi mennyi lenne az autó fenntartása. Mellé kap még benyakártyát is és kész. Bár egy rendesebb szervíznél ugyanúgy szívatják vagy áll 2-3 hónapot
Nekem ilyennel sosem kellett foglalkozni, mostani cégnél legalább nem nagyon kell menni semerre, ahhoz eddig autót is adtak, most egy ideje megy a fej vakarás, hogy mivel mi legyen. Nem feszegetem ezt a témakört, akad aki rohangál körbekörbe az orszgában.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- PlayStation 5
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!