Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
ha a nevemmel-jelszavammal az ugyfelkapu.magyarorszag.hu felől be tudok lépni, akkor ugyanazzal a központi azonosítási ügynökkel (kau.gov.hu) miért nem?
hanyas vagy, te disznó?
-
eattila
őstag
Nincs valakinek 240-250G körüli ssd-je az akciós baráti ár feléért? Valahogy sebességet kéne növelni a notimban, valahogy eléggé akadozik ostanság. Lehet csak restart kéne, de a sebesség nem árt.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
guga
Közösségépítő
Csak nektek, mert szakmaji videó, egyelőre nem nyilvános, mert ma már van notbookdokis, holnap meg újra az RTL jön hozzánk vendégségbe forgatni.
Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
-
npera
addikt
Az ötlet jó, de nem tudom mikor lesz rá tervezhetően (!) időm. Jelenleg néha elindítom, aztán akár meccs közben is lehet rohanni.
De elkezdtem az érdekes és nem túl drága hajókat begyűjteni, ha lehet 2 hajóra ezt mondani. A csatahajók nem érdekelnek, de a rombolók és cirkálók igen.
-
eattila
őstag
válasz hobizoli #1260 üzenetére
32 colon tvzunk. Teljesen eleg. Haloba kissebbet szeretnek, de nem annyival olcsobb, mint a 32-40-es. Viszont nappali vilagossagot csinalna, mert kicsi a helyseg. Igy nem veszek semmit oda. Neha lenne hasznalva amugyis.
-
npera
addikt
Majdnem elfelejtettem. Vettem 47 koriért egy Tier II rombolót.
Seperc alatt nyomja magából a torpedókat, lehet majd mókázni. Vagy csak két lövéssel lecsattantanak a térképről, mivel 7000 pontos az "élete", tehát nem túl acélos. Bádogból hajtogatták....
-
npera
addikt
Holnap svéd nemzeti ünnepnap lesz. Délelőtt kimegyünk a nagy parkba az állatkertes részbe, aztán utána a gigantikus játszótérre. Aztán haza és grillezek. Idén először.
Lesz:
- tarja, már ma este elkezdem pácolni
- szalonnába göngyölt gomba
- szalonnába göngyölt sajttal töltött paprika
- szalonnába göngyölt picit főtt pityókaEstére szerintem már nem jutok el bringázni sehova.
-
veterán
-
hobizoli
nagyúr
lehet, de kicsi a szememnek mar
32" utan persze nagy volt eleinte, de mar megszoktam
a 32" is nagy volt a regi 29"-s CRT TV utan
de az is nagy volt a 22"-s CRT TV utanmonitor is ugyanez a sztori
regen a 14" volt az alap, meg 15" mar űűű, akinek 17"-s monitora volt, na az volt a basszájba
most 19-20" mar egy csak beugro meret, a 24" itt elottem is kicsinek tunik mar, es 27" kenede nézd meg a mobiltelokat, regen a 3.5"-s thaifon is seggre esés volt kb 10 eve, most meg 5.5" alatt csak bovli kategorias uj okostelefonok vannak
vagy a 3310-s Nokia kijelzoje mennyi is volt?
több drón kell ;P
-
-NoVa-
addikt
"In 1799, it was redefined in terms of a prototype metre bar (the actual bar used was changed in 1889). In 1960, the metre was redefined in terms of a certain number of wavelengths of a certain emission line of krypton-86. In 1983, the current definition was adopted.
The imperial inch is defined as 0.0254 metres (2.54 centimetres or 25.4 millimetres). One metre is about 3 3⁄8 inches longer than a yard, i.e. about 39 3⁄8 inches."A lényeg, hogy 100 éve nem volt akkora.
-
chris-77
csendes tag
Az jó. Viszont, akkor nem értem a válaszlevelükkel való többhetes késlekedésüket, amiben kértem őket, hogy legyenek kedvesek olyan FullHD készülékeket felsorolni, ami 49-50 colos és IPS kijelzős..
Mai betelefonálásomra ezt a szóbeli információt kaptam, hogy a felsorolt modellek csak azok..HWSW Fórumra Csatlakozott:2002. szept. 13.
-
chris-77
csendes tag
Bocsi a te válaszod valahogy elsikkadt, pedig az volt előbb..
Szóval
"Köszi. Ezt az oldalt én is megtaláltam, de valami nem stimmel szerintem vele, mert nem találtam olyan 49-50 colos LG Tv-t, ami szerinte nem IPS kijelzős...
Az ügyfélszolgálat szerint pedig a 2017-es modellek között csak az LJ610 LJ614 LJ615 és LJ624 az.
Az meg külön vicces, hogy a saját honlapjukon ezekről nemigazán látom az infót specifikációjukban.. "NOVA
"Rászakadt a munka a szokásos finom adagolásával."Ez őt nem szokta annyira zavarni, hogy ne írjon ide..
[ Szerkesztve ]
HWSW Fórumra Csatlakozott:2002. szept. 13.
-
-NoVa-
addikt
válasz chris-77 #1246 üzenetére
Rászakadt a munka a szokásos finom adagolásával. Közben intézi a háttérben a fórumot is, de ott sem rohannak a dolgok. Azért mutatott már igéretes screenshotokat, csak még jogosultságokra vár.
A másik végéről én is el voltam havazva, úgyhogy nem foglalkoztam már jópár napja sem az archívgyártással, sem a CSS túrással, szóval megfelelően szinkronizálva áll minden
-
Gabibácsi
őstag
nekem két ips LG tv-m van, a kicsit monitornak használom c64/amigához, a nagy meg valami 4k izé
szerintem más nincs is náluk csak oledHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
chris-77
csendes tag
Köszi. Ezt az oldalt én is megtaláltam, de valami nem stimmel szerintem vele, mert nem találtam olyan 49-50 colos LG Tv-t, ami szerinte nem IPS kijelzős...
Az ügyfélszolgálat szerint pedig a 2017-es modellek között csak az LJ610 LJ614 LJ615 és LJ624 az.
Az meg külön vicces, hogy a saját honlapjukon ezekről nemigazán látom az infót specifikációjukban..[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
-
Samott
addikt
válasz chris-77 #1241 üzenetére
Mivel az LG az IPS es az OLED zaszlovivoje, naluk mast nem nagyon kapsz. Ha oled lenne akkor az aran is latszana. esetleg itt
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
chris-77
csendes tag
Honnan a bánatból tudhatom meg 100%-ra, hogy ennek-> [link] a tv-nek IPS-e a kijelzője, azon kívül, hogy az LG ügyfélszolgálata azt állítja?
Jahh és Jahno hova tűnt??!
[ Szerkesztve ]
-
-
eattila
őstag
válasz Bujdy81 #1230 üzenetére
Itt a cégnél hikvision kamerák vannak. Ip az összes. Bekötés az egyszerű, Kell utp aztán heló. Unnantól meg konfigolhatod webes felületen. A mieinkből pár automatán ftp-zi fel a képeket, meg mailt küldt aktív időszakon kívüli mozgáskor.
-
Bujdy81
aktív tag
Hahó,
Tönkrement a kamera rendszer beltéri egysége és már a 700 soros rendszer is elavult, szóval kellene egy zsír új szettet venni. 2 vagy 4 MP-es IP kamerában gondolkodnék. Kérdés, mennyire agysebészet ennek a szerelése?
Pl. ha vennék egy ilyet:
[link]Igazából csak az frusztrál, hogy nem vagyok benne biztos, hogy az UTP kábelt meg tudom rendesen szerelni hozzá, hogy üzembiztos legyen. A 4 MP-es kép vajon hány szálat eszik meg az UTP kábelből?
Ha valakinek van már kamera rendszere és van jobb ötlete, hogy milyet tegyünk fel, szívesen veszem a tanácsot!
-
-NoVa-
addikt
válasz eattila #1225 üzenetére
A 2x szorzóelőtét miatt lesz, a rácsot nem is néztem, csak a madarat. Az viszont rendesen belenagyítva is egész elfogadható.
-
-NoVa-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Bujdy81
aktív tag
Van egy ismerős, aki olyan helyen dolgozik, hogy ha akció van, akkor nekik be KELL menni. Ő a jó fiúk oldalán áll.
Érdekel, hogy mi a szakmai véleménye, hogyan lehet megakadályozni a bejutás?
Kell venni egy alap biztonsági ajtót. Tök mindegy, hogy 3, vagy 333 ponton záródik az ajtó a kerethez, mert panelba pl. úgy mennek be, hogy egy faltörő kossal beütik az ajtót kerettel együtt...
A tuti a hevederzár! Legyen egy olyan, ami akar 10-15 centi hosszan túlér az ajtókereten mindkét irányban és az ajtó biztonságát az szavatolja, hogy mennyire van rögzítve a falhoz a hevederzár szélső végén. Ha az meg van csinálva rendesen, akkor kvázi lehetetlen bemenni. Azt mondta, hogy akkor ők is (akiknek kb. korlátlan pénzük van csiribiri eszközökre) előveszik a nagyflexet és zajonganak, mert nincsen más lehetőség...
-
eattila
őstag
-
-igu-
addikt
jaja, a kisebb ellenállás felé mozdulnak, főleg lépcsőházakban, ahol bármikor jöhet egy valaki
még a 'sokpontos' biztonsági zárakat is szeretik, ha azokat egy zár nyitjaén úgy voltam vele, hogy ha már ajtó, csináljuk rendesen: 40x2.5 zártszelvény keret 160mm hosszú csavarokkal a betonba, 3 zár előre, 3 beforduló kiemelésgátló, az ajtó maga 40-es zártszelvény keretben 20-as zártszelvényrács, kitöltve tűzálló szigeteléssel, azon saválló lemez, azon a fa burkolat, hogy nézzen is ki valahogy
mellé riasztó, ami be van kötve a G4S-hez, pár mozgásérzékelő meg az ajtónyitás-figyelő
csak a mi szintünkön 2 lakást nyomtak fel a 8-ból, az egész házra vetítve kicsit többet[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
npera
addikt
Itt az ötödiken lakó perzsa sráchoz törtek be másfél hónapja talán. Becsengettek valami kamu dumával egy nyuggerhez, az persze beengedte őket és utána seperc alatt felfeszítették az ajtót és utána dolgoztak a lakáson pár órát. Mindent felforgattak, aztán valami combosabb mennyiségű ékszerrel és készpénzzel távoztak.
Mondjuk az ilyet sem értem. Tart otthon egy vagyont, de nincs riasztó, csak egy sima standard ajtó a lakáson. És ráadásul éppen árultak valamit a helyi bolhapiacon és túl sok infót adtak meg képben a lakásról (látszott egy csomó értékes dolog a háttérben). Még azt is beleírták a hirdetésbe, hogy mikor nincsenek otthon.
Gyakorlatilag címre és időre mentek a tolvajok
-
npera
addikt
Megfejtettem, hogy a kazetta leoldásához alkalmas körmös szerszám passzol a féktárcsa leoldásához is. Kegyetlen jó, akkor van szerszámom itthon, hogy lecseréljem a rotort
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest