- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
hat adtam be otletet tavaly, arra kaptam 50k-t netto
2-3 eve ezekre meg 5k-t adtak bruttómost a jo otletekre nettó 100k-t adnak mar, meg negyedev legjobb csapata 250k nettó, mondjuk az egesz csapatnak ennyi (4-5fo), de regen pl ez sem volt
2 eve nyaron voltunk az Audi-ban a motorgyarto reszlegen, ilyen fejhallgatos korbevezetes volt a zaj miatt
mondja a no a mikrofonba, hogy otleteket mennyire honoraljak
a legnagyobb kifizetes egy otletre az nettó 11millio volt, de voltak 5-8millios kifizetesek isott volt eppen az tovabbkepzeseket iranyito muki is, néztünk is ra, hogy na, ezt hallottad?
o is csak pislogott, hogy vhol erre igy megy a tema
kovetkezo evtol van ez a megemelt dijazas nálunk, addig ha be is adtal vmi hasznos improvement memo-t (IM) akkor brutto 5k volt, ha at is ment a 3 szűrőn, hogy a naffejuek szerint mi jo es mi nem, meg aztán be is valtaztán egyszer megkerdeztek az egyik all staff meeting-n, hogy a technologian az az IM, ami meg is lett valositva, es kozel 200misit sporolt vele a ceg, arra az a nettó 3500Ft az vmikor ki is lesz fizetve? mert kb 7-8 honapja huzzak, es azert amúgy sincs arányban kb sehogy, de ha jar erte akkor...
ja es ott volt vmi nem magyar fo-fo-fovezer muki is, akinek forditottakott azert volt egy kis magyarazkodas, hogy ez miert is van/volt igy
de kovetkezo evtol mar a erre adhato keret meg lett emelve -
-igu-
veterán
ha vinyót dugok USB-vel a routerre, kell nekem valamit mókolnom, hogy lássák a hálózatban lévő eszközök a tartalmát?
-
npera
addikt
Nova, megoldottam!!!!
Sikerült felrakni a második COM-portos drájvert. Az FC továbbra is tojt rám magasról, amikor boot módban akartam beindítani. A Cleanflight pedig tojt rá, hogy beszéljenek, mivel a board 1.1-es, a Cleanflight med valami 3.2-es talán.
Elindítottam a Betaflightot, benyomtam az expert módot, firmware flasher, kiválasztottam a boardot, a legutolsó stabil firmwaret, load a netről és flash.
És végigtolta és most most friss Betaflight van rajta!!!!!!
És a board működik, forog a kis modell amikor mozgatom. Hát, nem volt egyszerű, de komplikált volt. Most már csak be kell állítani.
-
Piftuka
veterán
Skacok, tudtok megbízható autó gumis webáruházat, ahonnan 1 db abroncsot is lehet rendelni?
Melyik boltokat javasoljátok?
-
npera
addikt
-
hobizoli
nagyúr
-
Samott
addikt
-
Sipi-
őstag
-
-
-NoVa-
veterán
válasz
chris-77 #1976 üzenetére
A sajna résszel nem feltétlenül értek egyet, hiszen Gabibácsinak is sikerélménye volt, még ha csodálkozott is rajta. Bevezető user exerience-nek tökéletes. Meg később is, hiszen a hardcore réteg nem fog sok órát eltölteni egy gyorsan merülő, addig is forrósodó kézicuccal, a casual meg nem akar jópár óra gyakorlattal rutinosabban fejlődni. Elég csak beugrani pár régebben futó online kompetitív lövöldébe, hogy megértse az ember, miért rettenti el a tömeget az egész.
-
-NoVa-
veterán
Vagy másfél hete Jahno mutatott screenshot a zárt elkülönített exhwsw privát csoportos fórumrészről, és az volt a mondás, hogy témanyitási jogra vár. Gondolom ezt azóta is tudja szorgalmasan csinálni, sőt, közben bármi mást is, multitask.
Ellenben azóta kipróbáltam, hogy a Discoord sem az ördögtől való, sőt, egész jól működik a sok csatornás klasszikus IRC jellegű felület, bedobott képekkel meg youtube videókkal mindenféle platformról.
-
-
Bujdy81
aktív tag
Hawaii-on az Ironman VB-n van aki 55-44-es hajtóművel tolja!
Hozzá ugyebár alap a 11-25-ös sor is. Mondjuk ott csak 1700 méter a szint 180 km alatt...Ja, és hajtókarok is rövidülnek, már van aki 165-öst használ, de 170-es már a 180 centi felettiek van csak...
Még annyi, hogy azért a csapat nagy része így is tolja a 40-es átlagot. Persze, spórolósan, hogy a végén egy 2:50 körüli maratonra maradjon idő... UFO-k ezek, vazze!
Én örülök, ha Nagyatádon egy 30-as átlag után (650 szintes a pálya) lesz erőm egy 4:59-es maratonra...
-
eattila
őstag
válasz
Bujdy81 #1965 üzenetére
Érdemes megnézni.
A róka meg az aranysakál el volt bújva, mert baromi meleg volt. De a pelikán etetés jó volt. Meg a vidrák is aranyosak. Kecskéket is simogatott. Viszont fel akart menni a kilátóba, 7 emelet magasra. A poén, hogy nekem is, Szandinak is tériszonya van. De felmentünk, szétnéztünk. Nagyon féltem
-
-NoVa-
veterán
Durva hétvégém volt. Kicsicsaj születésnapi buliját most pótoltuk be, laza 22 gyerekkel a kertben meg a lakásban, ráadásnak másnap másik születésnapi buli játszóházban. Most mindkét gyerek látványonan boldog és kiegyensúlyozott, és imádnak. És nem pusztították el teljesen a házat.
-
Bujdy81
aktív tag
Hangos! Persze, Komlón a bányától 1 km-re is tudtam aludni nagyapámnál, meg a Balatonon is megszoktam, hogy a kanizsai fővonal 40 méterre megy az ágytól, de komfortosabb pl. a klotyóba tenni.
Viszont nekem a 2+4 GB is untig elég bele! Van benne egy 32 GB SSD a rendszernek, meg 3x2 TB HDD és kalap-kabát!
-
Bujdy81
aktív tag
Jelentem blubeszék háza jó helyen van, szépen kifordul balra keróval és lehet combosodni! Nem kell körbemenni a tó körül, mint a sok puhány turista!
(aki nem ismerné a helyet: Velencén a Nadapi úton van a ház, kifordul balra és irány Nadap. Az egy picit emelkedik. Én még sosem bírtam feltekerni ott nagytányéron, pedig csak 50-es...
)
-
chris-77
csendes tag
válasz
BobaHWSW #1900 üzenetére
Köszi hogy megnézted.
Nekem is hasonlóak lettek a tapasztalataim az új FullHD tv-n 720p-s beállításokkal.
Tűrhető, de nem az igazi...Hálistennek az összes játékom fut még olyan 40 fps-el, FullHD-n, ultra beállítások mellett. Remélem ez még sokáig így lesz az új játékokkal is. -
BobaHWSW
aktív tag
-
Frawly
veterán
válasz
didyman #1932 üzenetére
Ez lenne békaember makkája? Nem félsz, hogy lenyel? Szeretik a békákat.
(#1931) Phülöp: ez tényleg ritka ocsmány hal, ilyet még képen sem láttam azelőtt.
(#1936) BobaHWSW: igaza van. Azt kell mondjam tud valamit a dög, ha nem hozol valamit, akkor húzol a fenébe témát tol.
-
-
-igu-
veterán
#sarki kopködő
#comic pictures
-
-
npera
addikt
válasz
Gabibácsi #1924 üzenetére
Betapadt, mint Démon Hill.
Én arra saccolok, hogy kikapcsolták az ESP-t, aztán lepadlózta. A brutális motorteljesítmény miatt a kocsi megfarolt négy kerékkel csúszva gyakorlatilag. Elkezdett szöget bezárni a hossztengelye a haladási iránnyal. A fittipaldinak megjelent a barna csík a nadrágjában és leugrott a gázról. A feleslegesen magas építésű és dögnehéz jármű az elképesztően feszes futóművel és lehetetlenül alacsony oldalfalú, de ragacsos puhaságú és iszonyatosan tapadó abroncsaival megtapadt, mivel már nem pörögtek ki a kerekek. A körforgalom belső részén volt egy kis rézsű, ami a dinamikus terhelésváltással, a betapadó abroncsokkal és a túl magas súlyponttal együtt már túl sok volt. Vitte a lendület a dög nehéz kasznit, alul hirtelen "beakadt", aztán szépen átfordult.
Ahogy a Skoda Octaviát tetőre rakták a kapuban ugyanúgy ezt is minimális sebesség mellett a tereptárgyakat kreatívan használva felborították.
-
npera
addikt
A fittipaldi tevehajcsár megborítja a Mercedes SUV-ot körforgalomban.
Utána mutatnak valami technikás pályát, hogy milyen stabil. Hát, nekem inkább a rettenetes orrtolós radírozás jön le. Iszonyatosan felesleges jármű.
-
npera
addikt
Kábé 80% körül olyan killbillezés van, hogy csak na. A medve méretű csóka a kis válltáskájával (brifkó!) stabilan halad, üt és rúg. Szerintem közelről még harap is, de ilyen messziről az nem látszik.
Külön finomság, hogy a rendőröknek is adnak pár sallert, mert hát minek mentek oda.
-
Gabibácsi
őstag
Ne menjetek az m7-re. Eszetekbe se jusson.
-
npera
addikt
Nova, bajban vagyok. A kis Eachine E010S FC-jét akarom flashelni. Van rajta 2 db kis BOOT terminál. Rohadt pici, alig látni szabad szemmel (öregszem).
Össze kell zárni őket, aztán közben bedugni az USB-t, akkor megy boot módba az FC. Ha boot módban van, akkor nincs piros lámpa. Akármit csinálok ez a kis rohadék nem megy boot módba. Próbáltam összeforrasztani a lábakat, akkor sem.
Csipesszel is érintem, csavarhúzóval is, de mindig normál módban indul. Látja a Cleanflight a lapkát, be is tudok kapcsolódni, csak akkor protestál, hogy régi firmware van rajta.
Mit cseszek el?
Néztem tutoriálokat és azt csinálom amit mondanak. Leemeltem róla a kis kamera/VTX modult, ott van középen a boot lábacska.
-
BobaHWSW
aktív tag
elias, kedvedert ma 35mm f1.8gt vittem:
Elnezest a nagy kepekert, igyekeztem 1k-n tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!