- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
Delila_1 #8221 üzenetére
A World körlevél funkcióját szoktam is használni, de most kellene bele tenni egy olyan megoldást amire Worldben nem jöttem rá.
Valamikor régebben itt kaptam egy megoldást arra, hogy egy külső (internetes) linken található képet tegyen be az excel táblába. A linknek van egy fix része és van egy változó, ami szintén a táblában van. A kettőből generálódik az URL amit a makró betesz egy megadott helyre.
Na most is erre lenne szükségem csak a körlevélnél erre nem találtam megoldást, ezért kérdeztem, hogy excelben megoldható lenne-e?Huh, remélem érthető voltam! Ha nem bocsánat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest