Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gycs02

tag

válasz Fferi50 #53812 üzenetére

Szia!

Szokás szerint nem voltam egyértelmű. Azt szeretném, hogy rákérdezzen, de bárhogy állítom, rákérdezni se kérdez rá, s nem is frissülnek le az adatok, nem csinál semmit az újraszámolásra, a munkalap kiszámításra. S azt tapasztalom, hogy azoknál a tábláimnál történik ez, ahol az előzményekben leírt módszerrel aktualizáltam a csatolásokat. Két esetben frissülnek la az adatok, vagy kijelölöm az első cellát az oszlopban és végig másolom a képletet, vagy ha van makró a táblában futtatom azt. :F
    Update!
    Közben csak elkezdtem még tesztelni, s meg is dőlt az elméletem a hivatkozás frissítésről. Nyitottam 2 új munkafüzetet, az egyikben az első sorba írtam adatokat pár oszlopba, a másik első sorába pedig csak egy sima A1=a másik munkafüzet A1-l képletet. Ha mind a kettő meg van nyitva és töltöm fel az első sort adatokkal frissül a másik tábla. Ha bővítem az adatokkal feltöltött cellát, hiába van a másikban ott a hivatkozás, magnyitás után csak akkor frissülnek az adatok, ha a képleteket újramásolom. S itt nem volt hivatkozás csere. :W

Új hozzászólás Aktív témák