- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gycs02
tag
válasz
Fferi50 #53812 üzenetére
Szia!
Szokás szerint nem voltam egyértelmű. Azt szeretném, hogy rákérdezzen, de bárhogy állítom, rákérdezni se kérdez rá, s nem is frissülnek le az adatok, nem csinál semmit az újraszámolásra, a munkalap kiszámításra. S azt tapasztalom, hogy azoknál a tábláimnál történik ez, ahol az előzményekben leírt módszerrel aktualizáltam a csatolásokat. Két esetben frissülnek la az adatok, vagy kijelölöm az első cellát az oszlopban és végig másolom a képletet, vagy ha van makró a táblában futtatom azt.
Update!
Közben csak elkezdtem még tesztelni, s meg is dőlt az elméletem a hivatkozás frissítésről. Nyitottam 2 új munkafüzetet, az egyikben az első sorba írtam adatokat pár oszlopba, a másik első sorába pedig csak egy sima A1=a másik munkafüzet A1-l képletet. Ha mind a kettő meg van nyitva és töltöm fel az első sort adatokkal frissül a másik tábla. Ha bővítem az adatokkal feltöltött cellát, hiába van a másikban ott a hivatkozás, magnyitás után csak akkor frissülnek az adatok, ha a képleteket újramásolom. S itt nem volt hivatkozás csere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest