Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• föccer

nagyúr

Sziasztok!

Van egy UI-n, ahol adatbevitel történik. A fejléc és sor adatok változni tudnak az egyes elemzésnél, viszont elég nagy táblázatról van szó. Ezért azt találtam ki, hogy az adatbeviteli táblázatot csak külön kérésre frissítem. A frissítés elején lementem az egész tartomány értékeit, és a frissítés után újra kikerestetem egy index(hol.van(),hol.van()) függvénnyel a korábban bevitt adatokat, vissza illesztve az eredeti sor/oszlophoz, ahová tartoznak, így ha a fej és sor azonosítók változnak, szépen visszatöltődik minden a helyére.

Viszont ez ugye UI, ezért a frissítés után a kereső képletet vissza kell írnom az egész táblázatba és ennek az értékét visszailleszteni az UI-re, hogy a felhazsnálók ne lássák, hogy mi történik.

A formula beillesztésénél viszont hibát dob. :( Ha kiveszem az = jelet a let elől, akkor megy, de akkor meg csak szövegként illeszti be a cellába, ami nyilván nem jó.

ThisWorkbook.Sheets("alapanyag_arak").Range("K1").Formula = "=LET(a,IFERROR(INDEX(alapanyag_ar_mentes!$C$5:$AX$173,MATCH(alapanyag_arak!$B5,alapanyag_ar_mentes!$B$5:$B$173,0);MATCH(alapanyag_arak!D$4,alapanyag_ar_mentes!$C$4:$AX$4,0)),0);IF(a=0,"",a))"

Mint nem veszek észre?

Köszi!

fg

Új hozzászólás Aktív témák