- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Van egy UI-n, ahol adatbevitel történik. A fejléc és sor adatok változni tudnak az egyes elemzésnél, viszont elég nagy táblázatról van szó. Ezért azt találtam ki, hogy az adatbeviteli táblázatot csak külön kérésre frissítem. A frissítés elején lementem az egész tartomány értékeit, és a frissítés után újra kikerestetem egy index(hol.van(),hol.van()) függvénnyel a korábban bevitt adatokat, vissza illesztve az eredeti sor/oszlophoz, ahová tartoznak, így ha a fej és sor azonosítók változnak, szépen visszatöltődik minden a helyére.
Viszont ez ugye UI, ezért a frissítés után a kereső képletet vissza kell írnom az egész táblázatba és ennek az értékét visszailleszteni az UI-re, hogy a felhazsnálók ne lássák, hogy mi történik.
A formula beillesztésénél viszont hibát dob.
Ha kiveszem az = jelet a let elől, akkor megy, de akkor meg csak szövegként illeszti be a cellába, ami nyilván nem jó.
ThisWorkbook.Sheets("alapanyag_arak").Range("K1").Formula = "=LET(a,IFERROR(INDEX(alapanyag_ar_mentes!$C$5:$AX$173,MATCH(alapanyag_arak!$B5,alapanyag_ar_mentes!$B$5:$B$173,0);MATCH(alapanyag_arak!D$4,alapanyag_ar_mentes!$C$4:$AX$4,0)),0);IF(a=0,"",a))"
Mint nem veszek észre?
Köszi!
fg
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest