Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolverin666
csendes tag
A következő gondra próbáltam rákeresni, de sem a Google keresőben lévő megoldások nem lettek jók, sem egyéb... Minden legális (Win10+Office 2013) és update-elve vannak a cuccok (Office utolsó 09.12, ez a gyanús). Ma reggel munka indításkor Excel file megnyitásakor először a következő hibaüzenetet kaptam: Hiba-Az operációs rendszer jelenleg nincs konfigurálva ennek az alkalmazásnak a futtatására. (!!). Próbáltam társítást/hozzárendelést változtatni, frissítettem újra az Office-t. Semmi. A doc/docx jó stb. az Office-ból csak az Excel-lel van gond. Ha felkínált Excel 2013-at választom futtatásra, akkor ez van, akár választom az excel.exe-t stb. Jelenleg azt tudom csinálni, hogy a Start menu-ből kirakott Excel 2013-at elindítom és onnan nyitom meg a táblázatokat (a táblázatba ágyazott excel hivatkozást is megnyitja szerencsére stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autós topik
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Fűnyíró topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- LG LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50