- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: Imádlak Bulgária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Itt lenne a makró:
Range(''A1'').Select
Selection.Copy
Sheets(''Munka1'').Select
Sheets(''Munka1'').Name = Range(''A1'')
Range(''A1'').Select
Application.CutCopyMode = False
Az a nagy bajom, hogy nem tudok munkalapra hivatkozni csak a nevével. Tehát, ha átnevezem, akkor nem tudom már vizsgálni az új nevet... :F Biztos van rá valami megoldás, de nem találom. Ebből adódóan amit én vázoltam fel, az csak egyszer fog működni. Ráadásul gőzöm nincs, hogyan kell ezt Command button nélkül működésre bírni. Remélem kiindulásnak jó lesz, és talán segít is valamennyire. Azért még próbálkozom, mert engem is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- One mobilszolgáltatások
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Huawei P30 - kell ennél több?
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50