Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gambit
    őstag

Hmm
    Ugye az idő lineáris, vagyis valóban havonta kell összegezned/vizsgálnod az elért eladásokat.
    Ez mondjuk két egyszerű függvény. Ugyanis most, 2005. április 2-án még nem kell (nem is tudhatod) elemezni a 2005. április stb. havi eladásokat.
    Ugye az életben ez úgy megy, hogy havonta beviszik az adatokat, hülye excel számol, főnök a fejét vakarja, hogy milyen módon csökkenthetné az ügynökök pénzét :((
    Tehát ma már nem érdekes, hogy 2002. februárjában mennyit keresett az ügynök és hogyan, mivel azt akkor kiszámolták, az adoto felvitték a táblázatba.
    Bocs, de ma is munkám van, ha tudok, holnap ránézek. Körlevélnél nem megy a szűrés?

Na jó, de ez így nagyon gagyi lenne. Meg aztán ott van a 7. pont, hogy ''grafikon készítése az ügynökök jutalékáról''. Így csak egymáshoz tudnám őket viszonyítani a grafikonon.

Egyébként igazad van, kicsit tényleg túlbonyolítottam, csinálok majd hozzá sima havi kimutatást is, de szerintem az igazi az lenne, ahogy én szeretném, mert így éves adatokat is tudunk mondani egyszerűen.

A körlevéllel még nem is próbálkoztam igazán, de ma megpróbálom összedobni.

Új hozzászólás Aktív témák