- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye 4.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
Feltételes formázással lehet szöveget kvázi átírni?
Van egy táblázat Google Drive profilomban, amibe naponta ír egy weboldal egy sor adatot (pár cellába számokat és szövegeket). Nincs velük semmi gond, de arra gondoltam, hogy a szövegeket lefordítanám. Feltételes formázással próbálkoztam: Csak adott tartalmú cellák formázása --> Megadott szöveg --> Tartalmazza --> "Fordítandó szöveg"
Formázásnak pedig valahogy azt akartam, hogy a cellának más legyen a szövege, de nem sikerült.Az a lényeg, hogy az adott cellában fordítsak. Ne kelljen új cellát létrehoznom ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50