- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Elképesztő ez az időjárás.
Hol leszünk holnapután? -
vizslakutya
senior tag
Szegeden jelen pillanatban -3 fok van és folyamatosan esik a hó,+ egy kis szél is párosul hozzá.
Elég szokatlan ilyenkor ez az időjárás. -
Azért jó gyorsan elolvadt a múltkor esett tíz centi hó. Nyoma sem maradt a városban csak a földeken a belvíz formájában.
Talán a jövő hét vége felé lassan, óvatosan belép a tavasz a Kárpát-medencébe. Jó lenne, ha fokozatosan melegedne az idő, mert így minden kerti munkára lesz időm.Első feladat a fák lemosása!
-
vcsabesz
tag
Győrszemerén szakad a hó. Ja és nagyon erős szél fúj.
-
qtrica
aktív tag
válasz
überfaller #3293 üzenetére
Jó lenne már ha ez off topic lenne a jó idő miatt!
-
überfaller
aktív tag
''nálunk is kemény a víz
''
-
Sárpac
nagyúr
Úgy tűnik távozóban vannak a nagy felhők kelet felé!
Enyhe idő van, de jövöhétre még inkább télies lesz a metnet szerint!
Egyébként az átlag Március 11.-én 8-13C fok ehhez képest még ez is igen hideg! -
qtrica
aktív tag
Dehogy esik! St a nap!
-
raczger
őstag
reggelre esett ónoseső a hóra, és minden lefagyott... de szerencsére van most 10 fok, és olvad
maradjon is így!
-
A Föld billeg a tengelyén, egyszer a déli egyszer az északi félteke biccen a Nap felé. Március 21.-én az északi félteke biccen hivatalosan is a Nap felé, így a csillagunk minket is jobban fog melengetni.
A hideg légtömegek azonban így is okozhatnak kellemetlen idôjárást. De a tavasz el fog jönni.
Egyébként, szerintem is, az évszakok 1 hónapot eltolódtak. Áprilisban itt a nyár.
Debrecenben esik a hó. -
fokukac
nagyúr
a meterológiai tavasz kezdete március 1.
a csillagászatié pedig márc. 21.
én már szeretném, ha tavasz lenne, ma, ahogy a margit hídról végignéztem a városon, hogy nem látszott a túlpart a havazástól, majdnem elsírtam magam.
hát ilyen nincs.
húzzon már el a tél a sunyiba!
csak azért ilyen hosszú, mert idén nem mentem sielni... -
raczger
őstag
Pest megye>Dunakanyar>Tahi
még mindig esik a hó, és friss hóból már van kb 3 centinem kell a tél! decemberben elfogadtuk volna, de így utólagosan nem nyújt vígaszt!
-
lorcsi
veterán
Feletébb hosszú ez a tél, már itt is esik
Idén színte minden nap fehér volt a föld, kezd uncsi lenni. Jöhetne a változás -
Kephamos
addikt
Nyíregyházán is esik, már megint...
-
qtrica
aktív tag
Budapesti hóesést jelentek, most ébredtem.
[Szerkesztve] -
-
nemcso
őstag
Fehérváron most nem esik a hó (remélem így is marad).
-
VoDaFoNe
aktív tag
Itt esik. Ott is?
-
NoLF
veterán
kecskemét, zuhogó hóesés.
grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! mostmár elég legyen... -
Pópa
senior tag
Győrben is esik/esett! Faxa!
-
-
nemcso
őstag
Ne is maradjon meg a hó, legyen végre TAVASZ !
Utálom reggelenként levakarni a jeget a szélvédőről, utálom ellapátolni a havat, utálom a szürke eget, a nyírkos levegőt !!! -
Motion_Blur
félisten
válasz
T. Almeida #3245 üzenetére
Én meg 30
Itt faxán megmarad a hó
-
KrAt
veterán
Kispest, esik a hó. Hál' istennek nem marad meg.. Annyira..
-
raczger
őstag
szakad a hó, 1-2 fok van
tavasz van már! csak az a baj, hogy ezt az időjárás nem tudjaszóljunk neki!
-
Korcsii
őstag
Délelőtt 1-2 órán át estt (elég rendesen) a hó (Baja) (természetesen nem maradt meg)
Hol van a tavasz?
[Szerkesztve] -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
T. Almeida #3241 üzenetére
Fehérvár kivételével mindehol 15 fokot ! ott lehet -80 is
-
Dilikutya
félisten
válasz
T. Almeida #3241 üzenetére
akkor most már decemberig ne is legyen...
-
T. Almeida
senior tag
válasz
Motion_Blur #3238 üzenetére
Csak az a szar, hogy nem marad meg...
Olyan k*jó lenne térdig érő hóban sétálni az erdőben...már évek óta nem volt nagy hó. -
nRu3
addikt
ha igy haladunk van rá esély hogy szép fehér húsvétunk legyen
-
Dilikutya
félisten
Rákóczifalva: szakad a hó. Aztán úgyis eső lesz belőle majd egyszer. Vagy nem. De sár lesz. Kurva főtere (Orbán is megmondta, kell az), meg puccos mindene már van ennek a tetves falunak, de műút az kevés, és a sarkokon a járdákon is áll a sár...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #3234 üzenetére
Még mindíg szakad! Hihetetlen!
-
(ÉN)közPONT
őstag
Buda istenhegy Esik ........már megint
-
kew
senior tag
pesten is nemrég kezdett esni. kis pelyhekben, de elég erőteljesen
-
T. Almeida
senior tag
válasz
Motion_Blur #3234 üzenetére
Hja, én is itt ülök fejér megye közepén...meg bazi huzat van, majd leviszi a fejem a szél, ha kimegyek.
-
Motion_Blur
félisten
Fejér megye:
szintén kora reggel óta szakad a hó, 0 fok van, D-i szél fúj -
erdey_a
addikt
Győrben kora reggel óta szakad a hó.
Az a legrosszabb, hogy vízszintesen esik... -
Motion_Blur
félisten
Itt 15cm esett, szépen süt a nap -
(ÉN)közPONT
őstag
Kissvábhegy hóesés zéró...hómennyiség kb 6-7 cm
mikor lessz ennek a télnek vége?. -
qtrica
aktív tag
Isteni!Szikrázó napsütés, és ezerrel olvad.
-
Retropoint
tag
olvad
-
Pópa
senior tag
Ma keresztülmentem az egész országon, és érdekes volt a helyzet.
Reggel indultam Békés megyéből, ott akkor még esett az eső. (kellemetlen, sűrű szemekkel)
Aztán mentem Szolnok felé (~10:00), ahol tiszta volt az idő, se hó, se eső... olyan nyugis.
Felmentem Pestre (~11:30), ahol már nyomta a havat kegyetlenül... hallottam, hogy késnek a vonatok, suxx az egész.
Ezután téptem tovább Győrbe (M3 a.pálya).
Az út jól járható volt, de a hó esett mint a gép... Mire ideértem, már komoly mennyiségű hótakaró esett.
Pár órája telefonáltam a céghez, és már keleten is esik fehér áldás.
---
Hó, szeretem -
raczger
őstag
válasz
Motion_Blur #3206 üzenetére
de a diót össze is kell szedni, mert az kaja, de a havat nem igazán szokás meginni
-
Shadowfax
addikt
válasz
ladybug #3210 üzenetére
Le is teszteltük délután a lányommal. Pillanatok alatt lehet belőle hógolyót formálni olyan jól összetapad.
Bocs, de először úgy értettem, hogy a lányodból lehet jó hógolyót formálni.
Szegény Borka...(Bár Rékából könnyebb lenne...
)
Oké, oké, befejeztem.Agyamra ment a hó.
-
ladybug
őstag
Nálunk kb 1 órája állt el a hóesés, ÉK Zala.
Hógolyózni ideális. Le is teszteltük délután a lányommal. Pillanatok alatt lehet belőle hógolyót formálni olyan jól összetapad.
[Szerkesztve] -
Kephamos
addikt
válasz
Motion_Blur #3208 üzenetére
Illúzióromboló!
Ráadásul még beteg is vagyok..
-
Kephamos
addikt
Hószünetről nincs valami infó?
Hátha. -
qtrica
aktív tag
Nem semmi!Csak lapátolás, lapátolás.Elegem van a télből.
-
Bubu79
addikt
Üdv mindenkinek!
A Jóisten szorítsa magához Holle anyót, a dunyháit pedig az Ördög vigye magával a pokolba...
Sosem rajongtam igazán a hóért és az eddigiek alapján valószínűleg már nem is fogok...
Nem úgy van, hogy az április a szeszélyes hónap? Remélem ezek után már az a szeszélyesség elmarad, mert már ez a mostani havazás is több a soknál... -
Motion_Blur
félisten
Sajnos ezeknek az embereknek (belvíz kárpsultaknak) nincs választásuk, hogy hol éljenek
-
Slax
senior tag
válasz
Algieba #3201 üzenetére
Ha lett volna előrelátás az emberekben az elmúlt kb 75-100 évben, most tizedennyi pénz kellene csak, és alig lennének belvízkárok. És nem lenne min szórakozni (tehát, mérgelődni). Én laknék folyó mellett vályogházban. Csak megvétel után alápatkolnám, és leszigetelném a falakat (magyarul kapna egy kis alapot). Így a belvíz házra gyakorolt hatását minimalizálnám.
[Szerkesztve] -
És a pénz és elôrelátás hiányában majd nézhetjük minden híradóban a belvízkárokról szóló híreket. Szórakoztató lesz... Az agyam eldobom.
Nem vagyok földtulajdonos, csak egy kicsi kertem van a ''falu'' magasabb részén. Mikor kiköltöztünk a városból, egybôl észrevettem, hogy a falu egyik része mélyebben van, csak pici az eltérés, de ettôl még minden nagyobb zivatar után a falu mélyebb részén bokáig ér a víz. Ezt már gyerekként észrevettem a kánikulai nyárban, és örültem, hogy leendô kertem magasabban van.Ott lent nincsenek gyümölcsfák a kertekben, nem bírták a magas talajvizet, nálam meg vannak.
Nem élnék vályogházban folyó közelében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest