- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali
Nálunk szakad a hó
Már vagy egy órája, hatalmas pelyhekben...
-
harry
veterán
Nekem dec 2, épp azért mondtam
És akkor esne folyamatosan egy jó darabig. Szeretem amikor egy kis szép fehér hóréteg fedi az utakat. Azt kevésbé, amikor pár óra múlva tiszta szutyok az egész, elázik benne a gatyám szára meg tiszta sós lesz és hasonlók. De amíg csak esik, meg a meleg szobából nézelődök addig egész jó
-
Móci
addikt
Karácsonyra hó rendel hozzánk is, nagyon kellene már egy igazi, fehér karácsony.
De november végén is eshet, elfér. Vagy akár most. -
tőlem is eshet annyi hó amennyi csak akar, de az utakra, járdákra ne, ja és legyen plusz 20 fok
-
harry
veterán
Remélem hamarosan a környékünkön is jön a hó
Haverokkal szoktunk ilyen Capture the Flag jellegű játékokat nyomni csak hógolyóval meg zászló helyett vmi egyéb tárgy. Jó is az, már áztunk el így párszor, meg biztos meg is fáztunk, már nem emlékszem. Remélem idén is játszhatunk egy jót
-
Lenry
félisten
Szegedre is HAVAT AKAROK!!!!!!!!!
-
7
addikt
Van egy olyan erzesem, hogy az ingazasom (Bp-Szombathely) reven megint sikerul majd folyamatosan kimaradnom a hobol (tavaly is pont ugy jott ossze mindig). Most Szombathelyen vagyok, nem esik semmi.
-
The DJ
addikt
A nincs fűtés a vonaton, leszakad a váltó és társai nem is biztos, hogy a tél hibái, inkább a magyar tömegközlekedés "minőségét" adnám meg a hiba okának
De ebben igazad van, ezek elég kellemetlen dolgok...Én per pill ha tehetném most felköltöznék a hegyekbe és egy nagy szánkóval csúsznék le valami hóval borított hegyoromról
-
(Kolombusz)
veterán
Itt is , itt is!!!
Bár még elég kis szemekben.7600GS: szép sorminta.
-
7600 GS
addikt
A büdös életbe!Kecskeméten egy szem hó se esik!!!!!!Ez az alföld!
Valaki lakik az osztrák alpok felé?Ott esik?
A fórum nem kifestő!!
[ Módosította: Racecam ]
-
old gray
addikt
válasz
.:Kristian:. #4171 üzenetére
Itt is! Anyuuuuuuuuu szánkózni akaroooooooooooook!!!!
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
.:Kristian:. #4169 üzenetére
Egyre jobban esik, már rákezdett
-
The DJ
addikt
A fejemre eshet nyugodtan
Biztos van aki nem várja, de az az ő baja. Ezért van a téligumi, de akik szeretik a kockázatot, azok nyárival rodeóznak
Emlékszem egyszer kivittük a kocsit egy tó mellé, ami épp kiáradt és több 100 méteres szakaszon jéggé volt fagyva a mező. Több se kellett, jégtánc 2500 köbcentivel
Egyébként nekem ez is tetszik a télben. Kicsit minden lelassul, az emberek nem száguldoznak, aki pedig igen az talán láthatja a télapót miközben kirepül az útról a nagy sebesség miatt
-
The DJ
addikt
Az északi területen élő emberkék örülhetnek, ugyanis arrafelé szinte mindenütt esik a HOW
De mi Alföldiek erre még várhatunk,
-
old gray
addikt
válasz
.:Kristian:. #4159 üzenetére
Jelentem elkezdett esni valami fehér, nagyon apró szemekben hulló, hónak tűnő csapadék!
-
rien
senior tag
Egerben esik a hó
-
The DJ
addikt
Csak nekem hiányzik az az igazi jó téli érzéseket előidéző, megmaradó hó, amibe kiskoromban mindig nyakig belesüppedtem?
Az utóbbi években még ha esett is akkor sem ért meg szinte pár napot sem egyből elolvadt. Jó pár éve pedig emlékszem, hogy késtem a suliból, mert reggel akkora pelyhekben esett hogy nem láttam merre megyek és hol vagyok. (Aztán persze megálltam kicsit élvezni a hóesést ez volt a késés valódi oka
)
Lényeg a lényeg: Hiányzik a hó, számomra hozzátartozik a karácsonyi és téli hangulathoz. Nélküle inkább csak valami hideg, borongós, őszi érzésem van
MOD: Hujikolp: Na csak postolnom kellett és a kívánságom teljesült is. Csak nem itt
-
Szobról jövök, ott szakad a hó, ráadásul nagy pelyhekben.
-
RAM
őstag
válasz
.:Kristian:. #4156 üzenetére
nem lesz, csak a hegyekben,
nem kell várni -
old gray
addikt
válasz
.:Kristian:. #4156 üzenetére
Barcikán semmi? Tőletek 10k-re északra sem, bár be van borulva és az idő is olyan.... "hógyanús".
-
addikt
Látom pár helyen már leesett a hó, remélem itt is lesz hamarosan
-
(Kolombusz)
veterán
Itt még nem, de hideg van és borult.
Hátha... -
DeadMeat
nagyúr
Vác. Esik a hó,vagy havaseso vagy miez.
-
eddie17
addikt
Jelentem Bicskén(BP-től 40Km) esik a hó!
-
e=mc²
őstag
eloszor csak havaseso, de mostmar ho esztergomban
-
juliabrilke
veterán
Fehérváron sajnos nem sok jele van a havnak eddig...
-
7
addikt
Hómániákus lévén hiányzik a hav, no meg az esése is... Az a debreceni havas eső eshetett volna oda is, ahol épp vagyok
-
qestion
aktív tag
süt a nap
és géza kék az ég -
Peet210
őstag
válasz
juliabrilke #4137 üzenetére
Debrecen. De ne bánd ez nekünk se kellett volna.
(de most jelenleg szépen süt a Nap)
-
raczger
őstag
nézzetek csak el oda ausztria környékére itt
orr már esik elviekben, ki tudja mikor ér el ez ide
-
nemcso
őstag
Ma reggel már az eső volt a domináns cspadékforma a meterológiai előrejelzésekben + a hét közepétől felmelegedést jósolnak.
-
Gh0sT
addikt
Lehet, hogy ma esni fog...
-
csapos2
addikt
Á dehogy! ;)
-
fokukac
nagyúr
hú, a frászt hozzátok rám...
-
PazsitZ
addikt
Gyerekek ze a topic nem éppen aktuális, a sima időjárásjelentést nyugodtan ide: [link]
Az OFF-ot meg az OT-ba
[Szerkesztve] -
stangli
senior tag
Ha nem is egyébb de a tv tunerem elhavazott... olyan fehér havat dob hogy mingyá befagy minden xar....
-
stangli
senior tag
szívni szívunk mindnyájan, hol ezt, hol azt... de hogy fehér mifélét nem látnak a szemeim az is biztos
kávé? stangli? nyamííí
és mondá az úr hogy kávé szaporodjál mindaddig, amíg mindnyájan örömünket leljük a stangli finom ízében -
stangli
senior tag
Még mindig nincs hó! Vajon miért?
MERT SÜT A NAP!
és hó meg sehol...
itt a világvége? -
Fáraó
őstag
Bp-n reggel felhős, borús idő van, a Déli-pu. környékén szemerkélő esővel.
És hó nincs...
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
miskolcon egész nap meleg, napos idő vala...
-
Pópa
senior tag
Az ország keleti részén ma napsütés volt szinte zavartalanul.
-
törölt tag
Itt ma volt ketszer is eleg heves hozapor, de sajna rögtön elolvadt
[link] -
Zozzant
addikt
itt délen BP-től 140KM-re a Duna mellett, egész nap 10 fok körül volt, eső nem esett (csak reggel kevés), se hó
-
törölt tag
2 kerben elallt mar olyan 1 korul... most latyak van...vagy megfagy es jaj nekunk vagy lucsok lesz...
-
tkazmer
addikt
Solymár: esett kb 5-8cm, de már nem esik. Reggel ónos eső szerű esett. Mondjuk ennek én most nem örülök, mert az ősszel ültetett növényeink már kihajtottak, és most valószínűleg ki fognak fagyni...
-
BlueSkyBoy
tag
Helyzetjelentés Debrecen és közelében ESŐ
-
Peet210
őstag
Debrecen:nem esik a hó, de NE is essen.A fenének se hiányzik már, legy jó idő.
-
törölt tag
ujj én annyira örülök a hónak:] végre
-
troland26
őstag
hát ez nem hiányzott , egész télen (karácsonykor) nuku hó most meg itt esik a szemét
-
addikt
Nálunk (Barcikán) tegnap este esett egy kicsi, az el is olvadt. Azóta semmi
-
stangli
senior tag
esen ez a qrva hó a manónak és nekem...
-
truba
tag
Dejó nektek nálatok esik
Pécs jelen pillanatban nem esik semmi, reggel egy kis eső most meg süt a napocska +9 fok van. -
törölt tag
válasz
Winner_hun #4102 üzenetére
van itt minden, reggel eso szakadt, aztan havaseso, most meg a ho, de kozben meg csomo helyen olvad... eldonthetne az ido, mit akar
-
Winner_hun
félisten
Göd, juppppííííí, esik
Reggel felkeltem akkor még csak jégeső esett -
törölt tag
2. ker, margit hid budai hidfo, helyzetjelentes
szakad a havaseso es fagy is, nagyon hideg van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest