- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
raskolnikoff #4843 üzenetére
1 centi
Ladybug: akkor én egy nagyra nőtt gyerek vagyok
-
tildy
nagyúr
Olyan gonoszság, hogy már megint BP marad ki
Küldjétek ide a havat!!!
-
tildy
nagyúr
Budaörsön szakad a hó
Múltidő
Tévedtem: jelenídő -
tildy
nagyúr
Autópályán meg jobb a nyári, mint a téli. Tartós 110-120 feletti tempóban legalábbis.
Tapasztalat, hogy hűvös, hideg iőben nem.
Egyszer májusban jöttünk haza németből kocsival, némrt autókon már valószínűleg nyári gumi, miénken még téli, mert az autó még akkor ment ki külföldre, mikor nagyon hideg volt(márc. eleje) .
Lényeg a lényeg, odakinn kb 6-7 fok, az eső szakad, mindenki lassan megy (90-el kb ), meg minden, mi télivel 120-al suhanunk el mellettük... Az autó totál stabil volt. -
tildy
nagyúr
Felsőrákos: havaseső
-
tildy
nagyúr
Itt még nem esik, de akkoris , jipppi!!!!
-
tildy
nagyúr
válasz
Algieba #3522 üzenetére
Emebrtelen mar akinek.
Reggel mentem melozni, husi volt, de annyira nem, hogy felvegyem a kabatom, igy egyszal bluzocskaban flangaltam el a hevig. Gondoltam lehet vagy 12/14 fok, akkor szokott meg sem kottyanni nekem a huvos . Megnezem az egises forgo orat: 4 fok
Gondolom az emberek hulyen nezhetettek, ki ez aki 4 fokban 3/4 es ujju bluzban rohangal....
UGylatszik a hohaztartasom kezd egyre sz...abb lenni -
tildy
nagyúr
Kezdem magam úgy érezni mint Norvégiában
ha még a fizum is olyan lenne, tiszta hawaii lenne
-----------------------------------------------------------------
Hülye gyors -7es sofőr meg fűtött, mint állat, a hátam tiszta víz lett, persze mikor kiszálltma a buszból ,a kkor meg gondolkozhattam, nyitva hagyjam-ea akbátom, és kapjak jó kis tüdőgyuszit, de legalább megszáradjak, vagy behúzzam a kabátom. Annyira hideg hála égnek nincs, de a szél az fúj... Végüla nyitott kabát mellett döntöttem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Budapest 10 centi, és szakad. Lehet ki kéne venni szabadságot, imádunk hóban autózni
Bakker hívjon már el valaki havat lapátolni. Imádom
(Egyébként meg hisztis pulyák vagytok, egy kis hólapátolástól itt hisztiztekNemhogy örülnétek enneka szép időnek
)
ghost : én szívesen
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Esik a hó megint
Tök jó lett tőle a kedvem -
tildy
nagyúr
válasz
csapos2 #3093 üzenetére
Köszönöm , hogy fordítottál sátán számára, úgy látom, hiába írtam azt amit utána írtam, azt már nem vette észre
Valami hasonlóra gondoltam. Mikroorganizmusok akkor is lesznek, és szépen keződik minden előlről.
Sátán : egyrészről megelőzhető, de akkor meg lesz más. Ez a természetes körforgása...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tegnap este mentem haza 11kor. Elkezdett hullani a hó, esett az arcomra a kabátomra, csodálatos volt, szinte mennyei.
Rájöttem , mennyire szabad a természet, hisz azt csinál, amit akar, csak nagyon kicsit tudjuk befolyásolni.
Pár pillanatra lelki béke és nyugalom töltött el, boldog voltam. -
tildy
nagyúr
Idén először fáztam. Majdnem szanaszéjjel fagytam a buszon...
-
tildy
nagyúr
válasz
R@ymonD #3015 üzenetére
Hideg:na az nincs.
Nyálás, gány idő: na az van. Merthogy tökre nem mínuszok vannak, hanem 0 közeli fok. Ezért a hó sem marad meg... a legrosszabb.
Szóval jöjjöna jó idő: - 5 fok és havas tájVagy +5-10 fok ,d e akkor meg napos idő.
sEkli: máskor hívj el engem havat lapátolni. Legalább edződömImádok havat lapátolni, de ezen a suxx Budapesten még azt sem lehet, mert elseprik a ház előtt
Azt hiszem ki kell költöznöm Budapestről, hogy a tél tél legyen, a nyár meg nyár.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
X. ker Felsőrákos: szakad a hav...
-
tildy
nagyúr
válasz
BobChemistry #2893 üzenetére
Legalább izmosodtál
-
tildy
nagyúr
válasz
Sátán44 #2864 üzenetére
Saccperkb jahm. Ha már kezdek fázni, na akkor van -8 fok vagy azalatt...Egyébként meg [link]
Igen , foglalkoztam időjárással is már életemben , a pg weboldalán az én dekódolóm írja kia hőmérsékleti adatokat.
Budapest METAR Távirata
2006 February 09 16:30 -kor
48 perce készült
látótávolság: 0.8 km
Szélirány: DNY (220°)
Szél: 2.6 m/s = 9.4 km/h
fagyott köd
Erősen felhős az ég , felhő 60 méter magasan
Páratartalom 100.0 %
Hőmérséklet: -2 °C, harmatponti hőm.:-2 °C
Légnyomás: 753.8 Hgmm = 1005 hpa
Változás nem várható
--------------------------------------------------------------------------------------------
Debrecen
2006 February 09 16:15 -kor
1 óra 04 perce készült
látótávolság: 4.0 km
Szélirány: NY-ÉNY (300°)
Szél: 2.1 m/s = 7.6 km/h
párásság
Páratartalom 86.1 %
Hőmérséklet: -2 °C, harmatponti hőm.:-4 °C
Légnyomás: 754.6 Hgmm = 1006 hpa
Változás nem várható
----------------------------------------------------------------------------------------
Pécs-Pogány METAR Távirata
2006 February 09 16:15 -kor
1 óra 04 perce készült
látótávolság: 10.0 km
Szélirány: D-DNY (210°)
Szél: 2.6 m/s = 9.4 km/h
Gyengén felhős az ég , felhő 990 méter magasan
Páratartalom 69.8 %
Hőmérséklet: 4 °C, harmatponti hőm.:-1 °C
Légnyomás: 755.3 Hgmm = 1007 hpa
--------------------------------------------------------------------------------------
Ennyi.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
[link]
Nem enged az időképről jól linkelni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
DigitXT #2795 üzenetére
Digitxt: eddig nem votl rá szükslég, mert októberben le lett állítva, mivel vettünk ''új'' autót. Arra, emg hogy ott álljon, semmi szükség új téligumira 40et kiadni. Egyébként is elég parás vagyok még vezetésileg, ezt az 1 hónapot meg majdcsak kihúzom valahogy... Hazafele éreztem , hog ynagyon nem stabil álm az autó... Úgyhogy egyelőre pihentetés..
nru3:egész pontosan fél 11kor.. Akko rindultam.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Algieba #2739 üzenetére
Nekem nem ragadt össze az orrom
Viszont végre érzem, hogy tél is van, fázott a kezemSzó se róla, vasárnap még nem volt pulcsi a nagykabát alatt, csak egy spagettis felső, ma már felvettem egy kötött pulcsit a toppom fölé
VÉGre Hideg van,nem kell azon izgulnom, hogy felszálloka hévre is csurog majd rólam a víz
Még 10 fok lefelé részemről lazán belefér -
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2485 üzenetére
Hol laksz, te hogy ilyen szép a táj, ilyen hófehér minden?
-
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2465 üzenetére
A tök poén, hogy -bár én is készítettem wapra hasonlót, de nekem nem volt ennyi adatom, mivel emtarokból dolgoztam- valamennyire az én progim ''tökéletesített változata''.
Pedig túlképpen semmi közöm hozzá, cspán én is csináltam hasonlót korábban, de közel nem ilyen jót.
Nagyon örülöka taskbaros idokep proginak, gratula a fejlesztőknek. -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
Csimoka #2155 üzenetére
Hát az biztos, hogy egy életre szóló élmény marad.
Képzelj el egy full havas főutat, ahol 5 percenként halad el egy kocsi, oldalról behajló fák, sehol egy település, és közben szakad a hó.
És mi megyünk, párommal ezen a havas úton
Kár , hogy nem volt nálam fényképezőgép.
Ennél szebb karácsonyi ajándékom nem is lehetett volna. olyan boldogok voltunk mindketten -
tildy
nagyúr
válasz
erdey_a #1963 üzenetére
Hát rajta külddj be akkor adatot: [link]
Erdeya kedves: ha kicsit is utánaolvasnál tudnád, hogy az idokep.hu az adatokat metar jelentésekből, illetve hobbimeteorológusok által a www.metnet.hu-ra beírt adatokból veszi Én is szoktam adatbeküldő lenni, és általában amit beírnak az úgyis van, ha nem így lenne, a társaság azonnal kivetné magából...
Ezenkívűl oda van írva, hogy Frissítve: 60 másodpercenként, az elmúlt 2 óra megfigyeléseiből..
Azért ne légy már ilyen hitetlen....
Az adatok egyébként innen vannak szedve: [link]
de ha nekik nem hiszel, akkor próbáld ki az én metar wapom, igaz az ritkábban frissül:
operával működik:
[link]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Budapesten szakad a ho, meg a kerepesi meg a hungaria is havas volt!!!!
Ovatosan a vezetessel. -
tildy
nagyúr
Beindult a hókatlan magyarország keleti végén: [link]
-
tildy
nagyúr
Felsőrákos-Rákosfalva:
nem esik 0% ---------------------------------II-------------------- 100%szakad -
tildy
nagyúr
Jippi havas a taj
Oszinten remelm viszont, hogy estere nem zendit nagyon ra, mert ma hozzuk el az ''uj'' autot, es ha jol tudom, nem rogton van emg ra a casco -
tildy
nagyúr
Holnapra már fehér tájat mond a metnet.
Budapesten sajna ezerágra süt anap
[link]Ajánlom ezt az oldalt -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #1437 üzenetére
Na ja.Én szinte az összes olyan kocsit kitiltanáma belvárosból, de nemcsak onnét, hanem szinte midnenhonnan amiben egy ember ül, és megy munkába.
Miért nem megy motorral?
Reggel is 10 kocsiból 1ben ültek 1nél többen.
Atél meg ne maradjon el.
Akkor már inkább nyár ne legyen 30 fokkal
Legyen tavasz , ősz meg tél, és akkor én boldog leszek
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem hiszem.Eléggé izzadós vagyok, így inkább akkor fázom meg ha bemelegszem a kabátokba.
Én olyan vagyok majdnem mitn fater: ő kb 10 fokban már egyszál atlétában mászkál odakinn.
pár mobilos kép , ami nemzeti ünnepünkön készült a hegyekben, borosjenőn:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Én már el is raktam a nagykabátot.Ma már egyszál farmeringszerű izében mászkáltam.
-
tildy
nagyúr
B@ssz@ meg a qrva hó, hogy nem esik, sőt olvad.
Útálom budapestet , ide még a hó sem teszi be a lábát, vagy ha igen, akkor hamar eltűzik... -
tildy
nagyúr
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
kisninja #1298 üzenetére
Itt megtudod
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
@Töki15 #1246 üzenetére
Emlékeim szerint a leghidegebb ''úgy érzésre'' -10°C volt, a legmelgebb pedig 25°C.
De ott másmilyen a hideg, mert lehet hidegebb volt mint -10°C csak éppen olyan kevés volt a páratartalmo, hogy nem érezted -10°C-nél hidegebbnek.
Sosem fáztam, ezt tudom(Ja és ugyanúgy öltözködtem mint itthon)
-
tildy
nagyúr
Budapest, X. ker, Felsőrákos Hatház utca:szakad a hó
Remélem kitart névnapomig -
tildy
nagyúr
válasz
Gleatcher #1209 üzenetére
Az előrejelzést nem nézem, de az észklelési naplóból mindig látom várható e nálam hó.
Ezt az oldalt viszont szeretem:
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Itt meg esik ez a fránya eső
Ja jászság. -
tildy
nagyúr
Délkelet felől jöna hó.Lásd térkép.
Ja és az omsznek se higyjetek.A metnet tényleg nagyon fasza
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Háztartási gépek
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- NBA és kosárlabda topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest