Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ma megyek vissza, majd viszem magammal a havat
Egyébként kb 1-2 centi esett, és kezd felszakadoznia felhőzet"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Na most de kár hogy nem vagyok odakinn, északon:
Az elso havat november kozepen kaptuk es sokaig ugy nezett ki, hogy neg is marad. De egy hettel ezelott elolvadt, majd esett ismet egy keves, az is elolvadt.Tegnap meg fekete volt a taj, de ma reggelre kifeheredett ismet.(Norvégiai ismerősöm)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Jásazlsószentgyörgy: na ma már dét sincs, meg annyira hideg se...Hideg van de tegnap durvább volt. Mindenesetre erre olyan koromfekete minden, és ezek a felhők sem hófelhőnek néznek ki
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Jászalsószentgyörgy?
Hát a jászságban
SZolnok -Jászberény útvonalnak pont a felénél.
Bővebben: link
Ja itt is szívesen várjuk a havat, ha itt leesik , nem túl gyakran lesz latyak, mert ez nem pest, ahol 1 nap után már olyan a hó, hogy inkább dagonya.Szala hófelhőket várjuk erre.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Gleatcher #440 üzenetére
A www.met.hu-t nehogy nézzétek már. Olyan hülyeségeket írnak néha, hogy hihetetlen, pedig pont nekik kéne jónak lenniük.
Ajánlom a www.metnet.hu oldalt, az legalább jó
Ammellet a met.hu olyan ingyenes infót ad havi 35 ezer pénzért, hogy én csak lestem...
Tudniillik a metar táviratokat, és a termikelőrejelzést fizetőssé tette. Pedig a hobbipilótáknak ez a dolgo nagyon fontos lenne.Sebaj a metarokat megszerezzük máshogy, és úgy tűnik a termikes dolgokat is.
Az omsz meg elmehet a sóhivatalba kekszet kapálni.Arról már nem is beszélek, hogy sokszor rengeteget késik a radarkép (6 óránként van), hamarabb megszerezhető a félórás radarkép a környező országok metszolgáltatóitól.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Dilikutya #459 üzenetére
Hat igen.PEsten meg a ho sem az igazi. Ha van is, akkor is felnap utan latyak, hp-k elfelejtenek tudni vezetni, satobbi. Elhiszem , hogy nem szereted.
Viszont voltam olyan helyen, ahol hetekig 70 centis ho volt, neha full jegpalya utak, megis tudtak az emebrek kozlekedni...
-
tildy
nagyúr
válasz Dalai Láma #484 üzenetére
Látod ebben igazad van.
Én egyébként pont ilyen dolgok miatt akarok majd jogsiszerzés majd egy kis rutin után ilyen ''vészhelyzetréningre''.Nem olcsó, de hasznos
Ja jászalsószentgyörgy: majdnem tiszta égbolt, százágra süt a nap.Hol itt hó???"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Qorthral #533 üzenetére
Ez semmi, tőlünk 10 kmre csak úgy szállingózik a hó, zagyvarékason, itt meg még egy pihét sem láttam
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Jászalsószentgyörgy: Itt max 3 centi ha van, azt is viszi a szél.
-
-
tildy
nagyúr
jászalsószentgyörgy: szállingózik, itt még 10 centi sem lesz, jó ha 5nél járunk most.
-
tildy
nagyúr
Ezt a párom küldte múlt hét csütörtökön Milánóból:
Magyarországon sem szar mindenütt a helyzet, nálunk jó ha van 3-5 cm hó
-
tildy
nagyúr
Ki kéne menni angyalkát csinálni..
-
tildy
nagyúr
Remélem a repülőgépeket nem törlik. Holnap jöön a párom milánóból, még egy napot nem bírnék ki nélküle
-
-
tildy
nagyúr
Délután ki érne rá pesten hógolyózni?
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Csodalatos ez az ido.
Gondolom szuleimnel meg szebb a taj.
Valahogy ezek a csunya panelek nem illenek a hoeseshez.
Erdo szeli hazat akarok!!!!"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Én is mennék sielni, ha tudnék.
Tényleg nem akar megtanítani valaki síelni?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Pesten nem esik és olvad
-
-
tildy
nagyúr
Nem a weboldalam reklámozom csak a galériát
Másrészről meg 2. eset hogy az aláírásomban ilyet találsz, az első esetben is csak 3-7 napig volt kinn.
-
tildy
nagyúr
Én azért nem vigyorognék ennyire, sőt inkább megkérdeznék egy moderátort.
A válaszasó ugyanis még alig 2 hónapja tagja a phnak, én viszont..az adataimnál...."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
egy időben nem szívesen látott dolog volt ez itt.Én is azért mondtam.
Ha meg te a fényképalbumot a saját vállalkozásom reklámához hasonlítod(ráadásul nincs is az aláírásban még link sem...)...Na mindegy.Ezen ne vesszünk össze.
Ja:
Szal jól gondoltam, de neked is iagazd van.
anaqer
(MODERÁTOR)
Nem éppen szívesen látott, de amíg a három soron belül van addig még elmegy.
(Persze teljesen felesleges, mert hiszen ott van az adatoknál a direkt erre kitalált mező, de ha valakinek az okoz boldogságot hogy ország-világ lássa a gépét, hát lelke rajta. )
-
tildy
nagyúr
Akkor valószínűleg a gurulós smiey miatt vettem magamra.
Holnapra havat mond a weather watcherem.Igaz mára is azt mondott.
(Mondjuk Szolnok környékén esett...)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Nagyon sok jó weather progi van, én kb kettőt használtam eddig, az egyik neve:
wetsock: Ez windowson a taskbarra pakol le egy időjárásnak megfelelő ikont, nagyon jó, nekem tetszett, ez kb jó egy napra tud előtejelezni.
Több magyar várost is tud, azthiszem 3-at.
A másik ez a weather watcher, letölthető innét:
Ez is pakol a taskbarra, szép kis hőmérséklet, és időjárási állapot ikont."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
-0.5 es esett a ho.
Budapest, felsorakos."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
A fenet volt eleg.
Hat mi ez a ho ami itt volt?
Egzik nap leesik masik nap elolvad?
Ez nem ho hanem l.fing.
Hazamentem szuleimhez mult heten, ott ho volt.10 cm.Egy teljes hetig...
Pest:szokasos...errefele mar a honak sincs kedve esni igy hat nem is esik...
Raadasul azt mondom, hogy behavazva meg bp is ugy ahogy kinez....
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Hat nalunk szerencsere nem.Onos eso idejen meg ha jol tudom, salakot szornak ki.
Nem is tudom miota de en meg jegesnek a foutunkat nem lattam..Latyakosnak mar igen, de jegesnek???
-
tildy
nagyúr
Mikor hol.Jovoheten videken.
Sarp: jo a polgarmesterunk Hala egnek mindig jarhato volt felenk a faluban a fout. (bar lehet hogy csak en mentem ritkan arra...)
-
tildy
nagyúr
Délkelet felől jöna hó.Lásd térkép.
Ja és az omsznek se higyjetek.A metnet tényleg nagyon fasza
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Egyébként remélem nem írtam semmi sértőt, csupán érdeklődés volt, mi is volt a baleset oka
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #1148 üzenetére
Jááj. Kellemetlen.
Csak azért kérdeztem mi volt az ok, mert ha majd tanulok vezetni, figyelni szeretnék az ilyen necces helyzetekre, stb..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs