Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Butcher
tag
válasz
Vérboci
üzenetére
update: Depressziós lehetett a hóemberem, amiért nem engedtem be a szobába. Levetette magát a párkányról. 4 emeletet zuhant szegény
Lehet mikor nagyon megfacsartad félelem és reszketés született meg benne. Majd pár percig elgondolkozott az öngyilkosságon, majd megtette
Egybk részvétem
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Hát rajta külddj be akkor adatot: [link]
Erdeya kedves: ha kicsit is utánaolvasnál tudnád, hogy az idokep.hu az adatokat metar jelentésekből, illetve hobbimeteorológusok által a www.metnet.hu-ra beírt adatokból veszi Én is szoktam adatbeküldő lenni, és általában amit beírnak az úgyis van, ha nem így lenne, a társaság azonnal kivetné magából...
Ezenkívűl oda van írva, hogy Frissítve: 60 másodpercenként, az elmúlt 2 óra megfigyeléseiből..
Azért ne légy már ilyen hitetlen....
Az adatok egyébként innen vannak szedve: [link]
de ha nekik nem hiszel, akkor próbáld ki az én metar wapom, igaz az ritkábban frissül:
operával működik:
[link]
[Szerkesztve] -
válasz
Vérboci
üzenetére
engem a közlekedési problémák nem különösebben érdekelnek, viszont a városban a havazás nem szép, mert ronda, fekete trutymó lesz az egészből....
meg a bunkó magyar mentalitás szerint kiszórnak párszáz tonna sót az utakra minden télen, szóval szvsz mindenkinek jobb, ha nem esik a hó... gondolj bele, mennyivel környezetkímélőbb...
----------------
Td. : a mellettünk levő teret el is nevezték pár éve rákosmezei térnek, és még emlékmű is van az országgyűlések emlékére...
-
mynames
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hol laksz te valami másik bolygón? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

MADcat