Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Én is most fejeztem be, majd' másfél óráig csak lapátoltam, és mire a végere éretme már kezdhettem volna előről, mert ahol elkezdtem már volt vagy egy centi hó.
Lassan már jöhetne a tavasz, bár ez sem rossz, csak már unom. Legalább nem mondhatjuk, hogy: ''Jajj, de kevés hó esett ezen a télen...'' -
DigitXT
félisten
Hasonló konstrukcióval álltam keresztbe ma az Alkotáson gyök2nél (épphogycsak rákanyarodtam), s még jó, hogy meg tudtam fogni, és nem lett se villamosmegálló, se másik sáv belőle...
Hátul is téligumi, csak kopott: iszonyat labilissá vált a latyakon! Mod2tildy: Eddig nem volt rá szükség - az első balesetig lehet ezt mondani...
De ha most tényleg leparkolod most, és sanyi tavaszig, akkor valóban felesleges.
ON: XII. ker. szépen szállingózik, bentről nézni szép!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Otthon esik még?
)
Lassan már jöhetne a tavasz, bár ez sem rossz, csak már unom. Legalább nem mondhatjuk, hogy: ''Jajj, de kevés hó esett ezen a télen...''
Hátul is téligumi, csak kopott: iszonyat labilissá vált a latyakon! Mod2tildy: Eddig nem volt rá szükség - az első balesetig lehet ezt mondani...
De ha most tényleg leparkolod most, és sanyi tavaszig, akkor valóban felesleges.

MADcat