- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holnap bunyóznak a légtömegek. A melegfront hiába szalad, mögötte a hideg. A tavasz elmarad, esetleg a nyár is, végig ôsz lesz, aztán újra tél.
Elcsesztük a túl sok szén-dioxiddal a légkört, az idôjárást.
A tél jövô héten is kitart. -
.:Kristian:.
addikt
Ami nálunk a napokban leesett hó annak a nagy része ma elolvadt..
-
tildy
nagyúr
válasz
csapos2 #3093 üzenetére
Köszönöm , hogy fordítottál sátán számára, úgy látom, hiába írtam azt amit utána írtam, azt már nem vette észre
Valami hasonlóra gondoltam. Mikroorganizmusok akkor is lesznek, és szépen keződik minden előlről.
Sátán : egyrészről megelőzhető, de akkor meg lesz más. Ez a természetes körforgása...
[Szerkesztve] -
--TIKI--
tag
nálunk már alig van 1-2cm hó meg van olyan hely ahol nincs is
Zeg -
KrAt
veterán
Ugye már nem fog esni a hó? Nagyon nem akarom
-
tildy
nagyúr
Tegnap este mentem haza 11kor. Elkezdett hullani a hó, esett az arcomra a kabátomra, csodálatos volt, szinte mennyei.
Rájöttem , mennyire szabad a természet, hisz azt csinál, amit akar, csak nagyon kicsit tudjuk befolyásolni.
Pár pillanatra lelki béke és nyugalom töltött el, boldog voltam. -
R@ymonD
tag
hát engem is ez idegesít!
mért nem karácsonykor esett így?! mért pont most március elején amikor már ''elvileg'' jóidőnek kell hogy legyen!
-
szumoo
senior tag
Hát ez baromi jó!
Szakad ez a szemét mint állat itt Szegeden!
Mi a jó égnek esik ez még ilyenkor, az ember meg pár hete örült a kira időnek, most meg tessék ez van! ááá, má naon unom ezt az egész havazást, esett volna karácsonykor így!
Na mindegy csak abba marad már!
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
Esik wazze esik
Délelőtt sütött a nap most meg szakad a hó!
-
Korcsii
őstag
ez jó:
2006. március 02. 18:30 - program: hólapátolás -
piqla
őstag
gyerekek..
szegeden hatalmas pelyhekben esik a ho, es ahogy nezem, nem is fog meg elallni baromi sokaig.. hihetetlen! -
Jégkokó
veterán
Most már tényleg jöhetne a tavssz, unom már, hogy állandóan téli kabátba kell lenni, ami mellesleg úgy koszólódik, hogy ha rászál egy hangya az már meglátszik rajta.Szóval nem túl előnyös
-
raczger
őstag
reggelre esett egy-két centi hó, ami mostanra el is olvadt
-
--TIKI--
tag
nálunk már szinte el olvat
Zeg -
Sátánné
tag
Reggelre 10 cm-es hó esett!
Szerencsére már a nagy része elolvadt!
Most pedig kutya hideg van! -
-
tildy
nagyúr
Idén először fáztam. Majdnem szanaszéjjel fagytam a buszon...
-
piqla
őstag
Akarcsak Szegeden; szinte egesz nap esett a ho, valtozo surusegben...
jelenleg is szall lefele, mar van 2-3 centi friss reteg, kar, hogy mindez nem decemberben volt -
Debrecenben fehér a város, hull a hó. Uncsi.
-
Csimoka
tag
esik a hó....majdnem jobban, mint decemberben.....remélem nem marad meg, mert már majdnem jött a tavasz.....csak ez a fránya hó megint közbeszolt......
-
raczger
őstag
nálunk hó nem esik, de madárinfluenza az van
-
Sátánné
tag
Már megint esik!
-
--TIKI--
tag
sorry el rontotam
-
--TIKI--
tag
nálunk már olvad
JEE
ZEG -
--TIKI--
tag
nálunk már olvad
JEE -
Reménytelennek látszik a helyzet, de nem az. Igazán semmiség ez a kis tél. Majd március 23. környékén ér véget a tél, és attól fogva már a tavasz az úr. Oh, gyorsan elszalad a március is. Jaj, olyan hamar elnyílnak a tavaszi virágok. Már láttam hóvirágot a kiskertekben.
Nálam is kinyílt. De majd a tavaszi ágyásaimra leszek kíváncsi, kb. 150 virághagyma várja a tavaszt.
Szereznem kell barkát, mert már láttam kipattantatt, és mire itt van a Húsvét már régen levirágzik.
Én már a tavaszra gyúrok, bújom a tavaszi virágkatalógust, a gyümölcsfa kereskedések kínálatát, és már érzem a hátamon a permetező masina tartályának a súlyát, és érzem a kénes lemosó vegyszer szagát.Tavasz, tavasz, jön a kerti munka szezonja. Imáááádom.
Ja, egyébként Debrecenben szállingózik a hó. -
Sátán44
addikt
Szegeden megint esik ez a sz@r hó
Elcseszte a tesi órámat
-
Korcsii
őstag
Baj: minden fehér
de nem túl vastagon
-
raczger
őstag
nem esett ugyan a hó, de kb -8 fok van
-
Sátánné
tag
Már megint esett!
Ráadásul le is fagyott! -
Sátán44
addikt
Itt Szegeden egy deka hó nem esett nem mintha bánnám
-
Kephamos
addikt
Nyíregyen is majdnem egész nap esett, de délutánnra már olvadt lassacskán.
-
ronaldo
őstag
Itt is hulladozik. Ha így folytatódik, holnap két szoknyát kell felvennem edzésre, és még így is garantált a megfázódás
-
Sátánné
tag
Nálunk egész délelőtt esett! De nem sok maradt belőle! Csak a sár és latyak maradt utána!
Már én is a tavaszt várom! -
A manóba, az előrejelzés semmi biztatót nem mond. Tél, tél, tél, egész héten. Havazás is várható.
A tavasz már megint egyik napról a másikra fog érkezni. Egyik nap még befagy a sejhajunk is, aztán másnap már mindenki kisgatyában szaladgál.Aki meg nem, az hőgutát kap.
''2005. március 15. kedd 13:00
Az időjárás rendkívül kedvező.
2004. március 16. kedd 18:05
Az időjárás ma is fantasztikus volt. Elég nehezen hihető el, hogy véget ért a tél és itt van a tavasz!''
Csak semmi lehangoltság! Most már nincs sok hátra a télből.Tutira biztos vagyok benne, hogy március végén már a borsót fogom vetni a kertemben.
-
föccer
nagyúr
XI ker.
Ragyogó napsütés; sehol egy felhő.... -
Pópa
senior tag
Győrben még van 2-3 centi... de olvad.
-
raczger
őstag
dunakanyar> tahi: elolvadt az a maradék 2-3 mm hó is
JÖHETNE A TAVASZ MÁR!!! -
KrAt
veterán
Kispest: olvad. Elég rendesen
-
nyucuke
csendes tag
Itt Hajdúszoboszlon megállás nélkül esik a hó
,mikor lesz már jó idő?
[Szerkesztve] -
N1
tag
Megittam 3 deci töményt, erre most esik.. Addig nem bírt, hogy basszameg??
-
KrAt
veterán
Kispest: nagyon esik. Mikor megláttam, olyat anyáztam. Végre tavaszt akarok
-
emitter
őstag
Hihetetlen, ami közlekedésben van!
Most este jöttem haza Óbudáról Pilisszentborzsztóra. A városban végig (Szentendrei út, Bécsi út, mellékutak) lefagyások, néhol tükörjég. Mintha az FKF járművei befagytak volna garázsukba - sózásnak nyoma sem voltCsúszkáltunk is rendesen.
Aztán mikor BP-n kívül lekanyarodtam a Bécsi-útról, onnantól kezdve szépen felsózva, minden extra nélkül feljöttem a faluba, pedig hegyen lakom, legalábbis ha rendes 10-15cm hó esik és nem takarítják, akkor bajos a fölmenetel
Szóval érdekes város ez a Bp.
És nem azért, metrt váratlanul érte volna őket a hó, hisz már 1 napja esik -
Edoca
csendes tag
Az Edinák meghozták a havat!
Mondjuk ez már tényleg nem kellett volna.De bízzunk benne ettől már csak jobb lesz.
-
Dilikutya
félisten
Ez a hó nekem már ne maradjon meg egy fél pillanatig se, sőt a legjobb, ha nem is esik. A hét elején marhára élveztem a napos, meleg időt, erre most megint csupa szar minden. Vannak helyek, ahol bizony se út, se járda normális, és néha nekem is keresztül kell verekednem magam ilyeneken. Bezzeg decemberben, január elején nem volt képes hideg lenni és havazni.
-
Békéscsaba.
Az elôbb kezdett el havazni. Egész nap csak esô szemetelt, majd átment gyönge havas esôbe, és most szakad a hó. Reggel megírom, hogy mi lett a hó sorsa.
A tavasz jobb lesz. -
--TIKI--
tag
Nálunk péntektöl-szombatik eset a hó! Néha meg állt.
Zeg -
tildy
nagyúr
válasz
R@ymonD #3015 üzenetére
Hideg:na az nincs.
Nyálás, gány idő: na az van. Merthogy tökre nem mínuszok vannak, hanem 0 közeli fok. Ezért a hó sem marad meg... a legrosszabb.
Szóval jöjjöna jó idő: - 5 fok és havas tájVagy +5-10 fok ,d e akkor meg napos idő.
sEkli: máskor hívj el engem havat lapátolni. Legalább edződömImádok havat lapátolni, de ezen a suxx Budapesten még azt sem lehet, mert elseprik a ház előtt
Azt hiszem ki kell költöznöm Budapestről, hogy a tél tél legyen, a nyár meg nyár.
[Szerkesztve] -
Kephamos
addikt
Itt, Nyíregyházán tegnap deltől esik a hó, de nem túl sok marad meg belőle. Nem is baj, legalább nem kell lapátolni.
-
Mit kell itt parázni? Útban van a tavasz is, csak most a tél még egyszer próbálkozik. 1 hét múlva melegfront jön.
-
qtrica
aktív tag
Csömörön is esik.
-
NoLF
veterán
heh... kecskemét, 2 napja esik a hó...
meg nem marad, csak nyálkás lesz tőle az út... király. -
Manitou
veterán
válasz
bagyulajuve #3005 üzenetére
jaja, hétközben egész jó idő volt itt Debrecenben. Most meg ez a nyálkás hó meg eső keverék.
-
R@ymonD
tag
Itt Pécsen +1 fok van és egész nap havas eső esik és fúj a szél!
Kb 1 hete meg ilyen 15-16 körüli fokok voltak!
Mostmeg...
újra elővehettem a télikabátot!
-
bagyulajuve
addikt
Debrecenben esik a hó, de azonnal is elolvad, csak néhány hidegebb részen marad meg. Különösebben nem zavar, de jobban szerettem a hét közepei időjárást.
-
Manitou
veterán
Nem bánnám ha márciusban már nem havazna
-
Motion_Blur
félisten
Nálunk kegyetlenül fúj a szél és hordja a havat
-1 fok van, csökken a hőmérséklet!
-
@Töki15
tag
ÁÁÁ!
Nagykőrösön is esik nem lesz ez így jó!Mostmár melegedhetne az idő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged