- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
nemesik
-
hemaka
nagyúr
Győr, eső esik
-
E-Maxx
tag
válasz
.:Kristian:. #5188 üzenetére
Nemrég jöttem meg hatvanból, 30-ason végig, az út mentén, direkt néztem, megálltam, kiszálltam, és már! több mint 10cm hó van(nyílván nem a szélén, hanem a járdán, ahova a kotró, seprű, lapát, stb... nem vitte oda, direkt érintetlen részt néztem, több mint 10cm a hó, ahova meg odalapátolták, simán 20cm, ropogós, friss, megkeményedett hó van kint).reggelre ha nem áll el, 20cm is lehet szerintem!
-
máyköl
veterán
Hány órája esik már?? Nem áll el, és már az úton is megmarad.
-
Mr.Grincs
veterán
Ma szépen kapott budapest havat, de kár hogy egy csomó elolvadt....Remélem a héten kapunk beleőle rengeteget
-
Dr.Én
veterán
válasz
ígyvanferi #5190 üzenetére
Az szép lenne,én Sopronba megyek kötözésre..bizok benne hogy szép fehér lesz a táj
-
TexT-BoY
addikt
Ónos eső esik.
-
Dr.Én
veterán
válasz
.:Kristian:. #5188 üzenetére
Remélem nálunk is esni fog, egyenlőre az eső esik sajnos itt a Kisalföldőn
-
.:Kristian:.
addikt
Most mondták a híradóba, hogy akár 10cm-es hó is lehullhat reggelig.
-
nemma
addikt
XI.ker-ben még esik, sőt meg is marad, bár gondolom reggelre már nyoma sem lesz
-
Picco
addikt
gyöngyös- kb 2 oraja tart, de a fonokom meg mindig hulye
-
addikt
Barcikán ismét esik
de hamar el fog olvadni, 5°C van
-
kem
addikt
itt csak latyak van
/székesfehérvár -
MmDorian
őstag
Hójelentés :
18.kerbe esik mint állat, de csak kis szemekben.
-
raczger
őstag
Nálunk is szépen esik már kb 1 órája!
-
Orsyka
tag
11. kerben is nagyon esik
-
mindfreak
őstag
Látom itt sokan szeret(né)nek havat seperni!
-
NoLF
veterán
14kerben igencsak rákezdett.
-
Hujikolp
őstag
Göd, megint rákezdett
-
littlelion21
addikt
Orosháza: itt még mindig SEMMI...!
-
Kephamos
addikt
Miskolcon most állt el.
-
Mr.Grincs
veterán
Van hó még Bicskén de nemtudom meddig fog megmaradni
Remélem esn fog még a héten.
-
Orsyka
tag
Nálunk egész 2-ig olyan hóesés volt, hogy nem lehetett kilátni. Most meg megfagyott az egész ami még megmaradt és nem olvadt el
-
ChromeX
addikt
szigetszentmikloson is esett kb egész nap így: esik--nem esik--süt a nap---esik---nem esik--süt a nap, én szeretem a havat de fönn a hegyekben és nem a városokban aohol mindenkinek csak bosszankodást és problémát okoz
-
ádyz
addikt
válasz
.:Kristian:. #5168 üzenetére
Megelőztél.
Mellesleg a hőfok az ablakomon -1°C-ot mutat.
-
máyköl
veterán
Ma pesten többször is szakadt a hó. Egyszer fehér lett a kék pulcsim. Hóviharba kerültem...
-
addikt
Kazincbarcika: esett a hó, de sajna csak pár percig.
-
N4r4ncs
aktív tag
Kiskunság: csillagos az ég
-
Kephamos
addikt
Miskolc-Egyetemváros: Apró pelyhű havat hord a szél
-
PrinczA
őstag
Juhhúúúúú, Dunakeszin ma délben zuhog a jó.
Csak maradjon meg ugy 2.3 hónapig.
Video itt.Mindenkinek van téligumi a kocsiján, motorján, kerékpárján, rollerén, ...?
-
raczger
őstag
Reggel mikor felkeltem szállingózott, aztán hóvihar, havazás, szállingózás most megint havazás.
-
feka007
veterán
Vácon hóvihar van
-
MmDorian
őstag
Üdv Fórumlakók !
A 18. kerületbe HAVZIK
-
blokad
senior tag
Tegnap este BP illetve Szekszárd havazás volt, ma Szekszárdon napsütés és két fok.
-
littlelion21
addikt
Orosháza: még mindig semmi...Hihetetlen.
Csak hideg van meg fúj a szél. -
törölt tag
Sződön is esett a hó, szép fehér minden.
-
ladybug
őstag
Zala: az éjjel esett eg kevéske hó, de nagyon minimális. Most felhős az ég, és hideg van.
-
Mr.Grincs
veterán
Leesett az első hó, ami meg meg is maradt. kb 2 cenit de nagyon szép látvány
-
Mr.Grincs
veterán
Nem esik a hó bicskén
De a szél nagyon fúj...
-
-
Orsyka
tag
Wá ne is mond, meglepő élmény volt... nem szeretek csúszkálni, de sötétbe legalább nem lát senki, ha éppen alkotok egy hatalmas zakózást
Kinéztem az erkélyen, és sima hóesés, csak annyira fúj a szél, hogy úgy néz ki, mintha havaseső lenne. De már kezd megmaradni ez is. Itt is apró szemű és nagyon durván. -
-
hemaka
nagyúr
Győrben is esett, meg is maradt most éjszakára.
Pedig már kezdtem aggódni, hogy idén nem lesz hó. Habár én azt szeretném, ha karácsonykor szakadna, mert az úgy kell és jó. -
máyköl
veterán
Éjjel Pesten fog esni?
-
máyköl
veterán
Közben nem voltam itthon, de Rákoscsabán is zuhogott a hó. A pólusba voltunk, ott jég volt, majdnem elcsúsztam.
-
Mr.Grincs
veterán
Esetleg a romániai időjárásról tud valaki valamit?
-
14adam
addikt
Tabon (Siófok mellet) is esik.Már kb 1 centi
-
Zozzant
addikt
Szekszárdon is elkezdett most esni egy kis hó
, egész nap semmi nem volt, csak szél és napsütés.
-
Kékesen 2 centi hó, közelben lakók mehetnek szánkózni
-
ladybug
őstag
Zala: A nap folyamán többször is esett. Hamar elolvadt, nem maradt meg.
-
C4mp3r
addikt
Siófok, nagy szél és hóvihar.
-
Mr.Grincs
veterán
Bicskén úgy fúj a szél.....félelmetes és hideg is van....hó már nincs de szerintem az éjjel fog esni.
-
deicide
veterán
Sukoró, szél és hóvihar...szeretem.
-
DeadMeat
nagyúr
Vácon is most volt egy rövidke hóesés.Elég sürü volt,de hamar elállt.
-
Az egy jó hely volt. Biztosabb volt ha az ember (jó egyensúlyérzékkel) végigcsúszott rajta, minthogy le-fel sétáljon a csúszós jégen. Jókat csúszkáltunk ott mi is reggelente (meg néha délután).
Egyébként a MÁV "tulajdona" az aluljáró, tehát nekik kellett volna takarítani. De sokszor a katonaságtól jöttek ki és szórták be homokkal vagy sóval.
Esést is láttunk párat (én szerencsére egyszer sem estem el ott).Itt is esett a hó, de nagyon apró szemekben, ritkán és nem is maradt meg belőle semmi. Csütörtökre mondanak nagy havazást.
MOD: Most már esik rendesen! -
Orsyka
tag
Igen, csak nem tudom, hogy hol, milyet... de ez más téma
Nálunk ismét esik a hó, elég rendesen, és úgy tűnik, nem áll el egyhamar, hanem meg is marad egy minimális mennyiség. Attól félek egészen estig fog havazni.
Na kinézek, és a párkányomon már meg is maradt -
Orsyka
tag
Én a Gyáli útra jártam suliba. A sulihoz meg egy aluljárón kellett átmenni, amit szint nem takarítottak és tök jeges volt, lépcső nuku, csak a le-fel-járó vagy nem tudom hogy hívják (
). Két oldal volt, középen egy korlát, amibe kapaszkodott mindenki. Sok csaj meg télen is tűsarkúba rohangál. Hogy azok mekkorákat estek!!! Én meg ugye a kis kárörvendő sírtam a röhögéstől, addig, amíg akkorát nem estem én is, hogy alig bírtam leülni
-
DarkByte
addikt
Szegeden is esik
(My Free Weather szerint 3 fok van)
Már amennyire ezt a mobilom kamerája vissza tudja adni a szúnyoghálón át.Illetve Kiskunfélegyházán is esik/esett, ahogyan talán egy órája írták.
-
most esett egy kicsit de már el is állt
-
copin
őstag
Amikor vizsgázni mentem, akkor volt nagyon vidám a havas tél. Mivel a hegyen van a főépület, 2 helyről lehet csak megközelíteni. Én a rövidebbet választottam. A tapasztalatlanságomnak az lett az eredménye, hogy négykézláb másztam fel a meredek hófalon, ahol normális esetben lépcső van, de sajnos takarítani senki nem tud arrafelé. Ha legközelebb arrafelé járok télen, akkor beszerzek egy jancsiszöges csizmát.
-
Finwe
őstag
Budapest, Zugló: sűrűn szakad a hó, közepes pelyhek, megmarad a földön bár idokep.hu szerint 3 °c van itt.
Finwe
-
Orsyka
tag
A hóesés ennyi volt, amilyen gyorsan jött, úgy el is ment. Tiszta dili.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest