Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- 
			  LOGOUT Esik a hó! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

TexT-BoY addikt nemesik 
- 

hemaka nagyúr Győr, eső esik  
- 

E-Maxx tag válasz  .:Kristian:.

üzenetére .:Kristian:.

üzenetéreNemrég jöttem meg hatvanból, 30-ason végig, az út mentén, direkt néztem, megálltam, kiszálltam, és már! több mint 10cm hó van(nyílván nem a szélén, hanem a járdán, ahova a kotró, seprű, lapát, stb... nem vitte oda, direkt érintetlen részt néztem, több mint 10cm a hó, ahova meg odalapátolták, simán 20cm, ropogós, friss, megkeményedett hó van kint).reggelre ha nem áll el, 20cm is lehet szerintem!  
- 

máyköl veterán Hány órája esik már?? Nem áll el, és már az úton is megmarad.  
- 

Mr.Grincs veterán Ma szépen kapott budapest havat, de kár hogy egy csomó elolvadt....Remélem a héten kapunk beleőle rengeteget    
- 

Dr.Én veterán válasz  ígyvanferi

üzenetére ígyvanferi

üzenetéreAz szép lenne,én Sopronba megyek kötözésre..bizok benne hogy szép fehér lesz a táj  
- 

TexT-BoY addikt Ónos eső esik. 
- 

Dr.Én veterán válasz  .:Kristian:.

üzenetéreRemélem nálunk is esni fog, egyenlőre az eső esik sajnos itt a Kisalföldőn  
- 

.:Kristian:. addikt Most mondták a híradóba, hogy akár 10cm-es hó is lehullhat reggelig.  
- 

nemma addikt XI.ker-ben még esik, sőt meg is marad, bár gondolom reggelre már nyoma sem lesz  
- 

Picco addikt gyöngyös- kb 2 oraja tart, de a fonokom meg mindig hulye  
- 

.:Kristian:. addikt Barcikán ismét esik  de hamar el fog olvadni, 5°C van de hamar el fog olvadni, 5°C van 
- 

kem addikt itt csak latyak van 
 /székesfehérvár
- 

MmDorian őstag Hójelentés : 18.kerbe esik mint állat, de csak kis szemekben. 
- 

raczger őstag Nálunk is szépen esik már kb 1 órája! 
- 

Orsyka tag 11. kerben is nagyon esik  
- 

mindfreak őstag Látom itt sokan szeret(né)nek havat seperni! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

NoLF veterán 14kerben igencsak rákezdett. 
- 

Göd, megint rákezdett    
- 

littlelion21 addikt Orosháza: itt még mindig SEMMI...!  
- 

Kephamos addikt Miskolcon most állt el.  
- 

Mr.Grincs veterán Van hó még Bicskén de nemtudom meddig fog megmaradni  Remélem esn fog még a héten. Remélem esn fog még a héten. 
- 

Orsyka tag Nálunk egész 2-ig olyan hóesés volt, hogy nem lehetett kilátni. Most meg megfagyott az egész ami még megmaradt és nem olvadt el  
- 

ChromeX addikt szigetszentmikloson is esett kb egész nap így: esik--nem esik--süt a nap---esik---nem esik--süt a nap, én szeretem a havat de fönn a hegyekben és nem a városokban aohol mindenkinek csak bosszankodást és problémát okoz 
- 

ádyz addikt válasz  .:Kristian:.

üzenetéreMegelőztél.   Mellesleg a hőfok az ablakomon -1°C-ot mutat. 
- 

máyköl veterán Ma pesten többször is szakadt a hó. Egyszer fehér lett a kék pulcsim. Hóviharba kerültem... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

.:Kristian:. addikt Kazincbarcika: esett a hó, de sajna csak pár percig.  
- 

N4r4ncs aktív tag Kiskunság: csillagos az ég 
- 

Kephamos addikt Miskolc-Egyetemváros: Apró pelyhű havat hord a szél 
- 

PrinczA őstag Juhhúúúúú, Dunakeszin ma délben zuhog a jó. 
 Csak maradjon meg ugy 2.3 hónapig.
 Video itt.Mindenkinek van téligumi a kocsiján, motorján, kerékpárján, rollerén, ...? 
- 

raczger őstag Reggel mikor felkeltem szállingózott, aztán hóvihar, havazás, szállingózás most megint havazás. 
- 

feka007 veterán Vácon hóvihar van  
- 

MmDorian őstag Üdv Fórumlakók ! A 18. kerületbe HAVZIK      
- 

blokad senior tag Tegnap este BP illetve Szekszárd havazás volt, ma Szekszárdon napsütés és két fok. 
- 

littlelion21 addikt Orosháza: még mindig semmi...Hihetetlen. 
 Csak hideg van meg fúj a szél.
- 

#19617792 törölt tag Sződön is esett a hó, szép fehér minden.  
- 

ladybug őstag Zala: az éjjel esett eg kevéske hó, de nagyon minimális. Most felhős az ég, és hideg van. 
- 

Mr.Grincs veterán Leesett az első hó, ami meg meg is maradt. kb 2 cenit de nagyon szép látvány    
- 

Mr.Grincs veterán Nem esik a hó bicskén  De a szél nagyon fúj... De a szél nagyon fúj...
- 

- 

Orsyka tag Wá ne is mond, meglepő élmény volt... nem szeretek csúszkálni, de sötétbe legalább nem lát senki, ha éppen alkotok egy hatalmas zakózást   
 Kinéztem az erkélyen, és sima hóesés, csak annyira fúj a szél, hogy úgy néz ki, mintha havaseső lenne. De már kezd megmaradni ez is. Itt is apró szemű és nagyon durván.
- 

- 

hemaka nagyúr Győrben is esett, meg is maradt most éjszakára.  
 Pedig már kezdtem aggódni, hogy idén nem lesz hó. Habár én azt szeretném, ha karácsonykor szakadna, mert az úgy kell és jó.   
- 

máyköl veterán Éjjel Pesten fog esni? 
- 

máyköl veterán Közben nem voltam itthon, de Rákoscsabán is zuhogott a hó. A pólusba voltunk, ott jég volt, majdnem elcsúsztam.  
- 

Mr.Grincs veterán Esetleg a romániai időjárásról tud valaki valamit?  
- 

14adam addikt Tabon (Siófok mellet) is esik.Már kb 1 centi  
- 

Zozzant addikt Szekszárdon is elkezdett most esni egy kis hó  , egész nap semmi nem volt, csak szél és napsütés. , egész nap semmi nem volt, csak szél és napsütés.
- 

Tüzi veterán Kékesen 2 centi hó, közelben lakók mehetnek szánkózni  
- 

ladybug őstag Zala: A nap folyamán többször is esett. Hamar elolvadt, nem maradt meg. 
- 

C4mp3r addikt Siófok, nagy szél és hóvihar. 
- 

Mr.Grincs veterán Bicskén úgy fúj a szél.....félelmetes és hideg is van....hó már nincs de szerintem az éjjel fog esni.  
- 

deicide veterán Sukoró, szél és hóvihar...szeretem. 
- 

DeadMeat nagyúr Vácon is most volt egy rövidke hóesés.Elég sürü volt,de hamar elállt. 
- 

Az egy jó hely volt. Biztosabb volt ha az ember (jó egyensúlyérzékkel) végigcsúszott rajta, minthogy le-fel sétáljon a csúszós jégen. Jókat csúszkáltunk ott mi is reggelente (meg néha délután). 
 Egyébként a MÁV "tulajdona" az aluljáró, tehát nekik kellett volna takarítani. De sokszor a katonaságtól jöttek ki és szórták be homokkal vagy sóval.
 Esést is láttunk párat (én szerencsére egyszer sem estem el ott). Itt is esett a hó, de nagyon apró szemekben, ritkán és nem is maradt meg belőle semmi. Csütörtökre mondanak nagy havazást. 
 MOD: Most már esik rendesen!
- 

Orsyka tag Igen, csak nem tudom, hogy hol, milyet... de ez más téma  Nálunk ismét esik a hó, elég rendesen, és úgy tűnik, nem áll el egyhamar, hanem meg is marad egy minimális mennyiség. Attól félek egészen estig fog havazni. 
 Na kinézek, és a párkányomon már meg is maradt 
- 

Orsyka tag Én a Gyáli útra jártam suliba. A sulihoz meg egy aluljárón kellett átmenni, amit szint nem takarítottak és tök jeges volt, lépcső nuku, csak a le-fel-járó vagy nem tudom hogy hívják (  ). Két oldal volt, középen egy korlát, amibe kapaszkodott mindenki. Sok csaj meg télen is tűsarkúba rohangál. Hogy azok mekkorákat estek!!! Én meg ugye a kis kárörvendő sírtam a röhögéstől, addig, amíg akkorát nem estem én is, hogy alig bírtam leülni ). Két oldal volt, középen egy korlát, amibe kapaszkodott mindenki. Sok csaj meg télen is tűsarkúba rohangál. Hogy azok mekkorákat estek!!! Én meg ugye a kis kárörvendő sírtam a röhögéstől, addig, amíg akkorát nem estem én is, hogy alig bírtam leülni    
- 

DarkByte addikt Szegeden is esik  (My Free Weather szerint 3 fok van) (My Free Weather szerint 3 fok van) 
 Már amennyire ezt a mobilom kamerája vissza tudja adni a szúnyoghálón át.Illetve Kiskunfélegyházán is esik/esett, ahogyan talán egy órája írták. 
- 

Lenry félisten most esett egy kicsit de már el is állt 
- 

copin őstag Amikor vizsgázni mentem, akkor volt nagyon vidám a havas tél. Mivel a hegyen van a főépület, 2 helyről lehet csak megközelíteni. Én a rövidebbet választottam. A tapasztalatlanságomnak az lett az eredménye, hogy négykézláb másztam fel a meredek hófalon, ahol normális esetben lépcső van, de sajnos takarítani senki nem tud arrafelé. Ha legközelebb arrafelé járok télen, akkor beszerzek egy jancsiszöges csizmát. 
- 

Finwe őstag Budapest, Zugló: sűrűn szakad a hó, közepes pelyhek, megmarad a földön bár idokep.hu szerint 3 °c van itt. Finwe 
- 

Orsyka tag A hóesés ennyi volt, amilyen gyorsan jött, úgy el is ment. Tiszta dili. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Rap, Hip-hop 90'
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

MADcat
 MADcat