- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slax
senior tag
válasz
Kephamos #3495 üzenetére
Nem napi 8 órában csinálom, de valszeg azt is élvezném, buli lenne! Szolgálati lakásban lakom, foglalkozásom gátőr. Az őrtelep és az itt lévő raktár megközelítését köteles vagyok megoldani, és ezt csak így lehet. Amúgy még lehet, hogy nem találkoztál ilyen figurával, mint én, mert egyszerűen imádok gépekkel dolgozni, a környezettől/időjárástól függetlenül (munkatársaim szerint nem is vok normális
). A hótolást egy fülkenélküli tz4k14b [link] kistraktorral csinálom (legnagyobb élmény tavaly télen hóviharban, hajnalban, sötétben, a gátkoronán meredek part mellett tolólapozni, imádtam
). Nyáron meg egytengelyes kaszagéppel [link] dolgozom, vagy bozótírtóval, vagy a kistrakival, vagy amit meg tudok csípni kipróbálni (pölö ezt [link].
Nna ez nagyon off lett, bocsi.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Slax
senior tag
válasz
Kephamos #3493 üzenetére
Én is remélem.
A lapátundoromból
kifolyólag én inkább tolólapozom az udvaromat (kb 200m2) meg a házhoz vezető bekötőutat is (450m). Régen lapáttal kellett csinálnom (igaz csak egyszer, de majd 3 napig csináltam, aztán rájött a főnököm, hogy nincs még egy ekkora baromság, és kaptam gépet).
Algieba, tél van, akkor min csodálkozol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest