Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
Aze' ez nem ecceru [link]

hobizoli -
kovsol
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
négyre megyek a moziba na majd nyomok pár képet a városban
de készülj fel, hogy a tiéd semmi lesz ehez képest ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lacafaca
addikt
akkor voltam középiskolás....azt hiszem 1 hét hószünetet rendeltek akkor el, mert aznap reggelre mikor esett 4en voltunk. a többiek vidékről bejárósak. az én emlékeimben is az a csúcs. a város főutcáján derékig ért a hó...se busz se autó nm járt...pffff...mint ha tegnap lett volna.

-
.:Kristian:.
addikt
Itt Borsodban már hó helyett eső esik
és csúszik minden ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Archer
őstag
Reggel vagy két óra volt, mire kiástuk a házat a hóból.
Most is esik, hordja a havat rendesen a szél. Van ahol már a síneket is hóekézik. Északi-part rulez.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
Sanyo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
9 körül jártam arra furgonnal, szép nyugisan hármasban, negyvennel.
Zámoly felől meg sem próbáltam, Lovasberény felöl (akkor) még járható volt. Fehérvár-Csákvár és vissza majdnem 2 órát emésztett fel az életemből, de az áru leadva becsülettel. 
-
Tithian
őstag
Itt keleten bezzeg csak eső esik, de az napnyugta óta...
Ha máshol ugyanennyi a csapadék, csak hó formájában, akkor ebből még komoly hóhelyzet kerekedhet. -
Vérboci
addikt
válasz
mayerlaci
üzenetére
A R***nál dolgozom...
Az irodámban a falon az egyik képen a steiger futóműve és hajtáslánca van robbantott ábrán
Más...
Negyven jármű csúszott össze az M1-es autópálya Budapest felé tartó szakaszán a 112-es kilométerkőnél, Győr közelében pénteken délelőtt; a tömeges karambolban többen megsérültek.
[Szerkesztve] -
-
takinti
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mondjad neki a Rábát ha beindítja akkor az ki is jön mindenhonnan
Amugy nem annyira gáz a helyzet mint ahogy a twiszteres képeket bevágtátok sokan 
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
lacafaca
üzenetére
Én mondjuk utálom az esőt, akkor már százszor inkább hó. Persze nem ilyen hóviharra vágyok, csak ilyen kellemes kis hótakaróra.
Egy jó pár éve ( volt vagy 8 éve) felénk is volt egy kiba##ot nagy hóesés. Kár hogy akkor még nem tudtam megörökíteni.Elmentünk egy dombhoz szánkózni és úgy elsüllyedtünk egy helyen hogy fejünk még kint volt meg a felsőtestből még vagy 10 cm, pedig akkor is már 183 cm voltam szóval elég durva nagy hó volt. Szabályosan úszni kellett a hóban -
Vérboci
addikt
No, már nem sóznak...
Előkerült a vinasz. Nincs jó szaga, viszont jobban olvaszt. Sajnos...
Én szeretem a havat. A nagy havat.
Mondjuk fél háromkor lehet hogy más véleményen leszek
-
Troy.
addikt
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
el sem hiszem ,hogy ebben az országban van mindez.
nálunk semmi sincs 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
''Fejér megyében a már említett Vértesboglárt sem Csákvár, sem Bicske felől nem lehet megközelíteni''
Erről van szó, most mondta haver, hogy faterja egy Rába Steiger-el elakadt a hóban
-
laci06
senior tag
én vmiért irigyelem azokat ahol olyan nagy a hó, ide is el tudnák képzelni 60cmes havat 1,5méteres dűnékkel
szerintetek fehérvárra mikor jön nagyobb hó???
most esett egy 20cm kb, de eshetne még hozzá vagy ennyi
-
lacafaca
addikt
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
ez van sajna. de legalább szép fehér lesz a szilveszter....hamár a karácsony lemaradt róla....csak az szívta + aki ma akart menni vhova bulizni szilveszterre. szegények...

-
Vérboci
addikt
Most rongyolt át egy kissrác a ház előtt a füvön.
Térdig elsüppedt.
A Győri Sütős kocsit 3-an tolták ki a parkolóból, a vérprofi összkerekes terepjárós arc meg gyorsan vette a kanyart és belefúródott a félretolt 1,5 méteres hókupacba. De továbbment
-
lacafaca
addikt
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
azt sem tom hol álljak neki...pedig el kell szórnom, csak azt nm tom hogy hova....amerre nézek 40-50 centi a hó, de van ahol még magasabb hófalat húzott az éjjel a szél. inkább fújna és vinné a francba el, de totál szélcsend van. szal maradt a hólapát.

[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
cornfake
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
es 4 fok van!! +4!agyam eldobom,utalom az esot
-
mayerlaci
senior tag
válasz
bahama bug
üzenetére
Vas megye? körmend fele? vagy hova.
-
Manitou
veterán
Nálunk Debrecenbe is esik, csak nem a hó

[link] -
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
húúúúúúúúú baxod....ez már az ítéletnap nálatok.....szerencse h nálunk +állt már a szél.
-
bahama bug
csendes tag
Nálunk (budaörs) is elég durva a helyzet, mert amit a hókotró eltolt, azt a szél visszafújja. A legrosszabb az, h éppen indulnánk vidékre, de seholsem találok hasznos infót a 8-as útról, pedig fontos lenne. Ha vki esetleg tud vmit írjon. Köszi

-
Csimoka
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szija!
ez komoly, kész ítéletidő..
-
Csimoka
tag
válasz
Loretto
üzenetére
szia Mindenkinek!
én ugyanigy jártam csak nem busszal, hanem gyalog...amit eddig 10 perc alatt tettem meg, az most 25-30 perc volt....
és ráadásul csúszik is.....
bezzeg, ha kicsit előbb jön, pl Szenteste, akkor nagyon örültem volna neki....
MOD: jah és kifelejtettem azt, hogy ráadásul szembe mentem a hóeséssel.....a nózim meg lefagyott
de ugy látom, hogy végre már csak szállíngózik...
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Zalaegerszeg
Most állt el tegnap reggelt ota esett de mint az állat (neha azert most is szallingozik) 60cm kb a hó. A dűnék meg korulbelul 1.5 meteresek. -
Troy.
addikt
nah, enyit a hórol.

-
vcsabesz
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mi a település neve?
-
Vérboci
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hiszen nálatok süt a nap

Alig van hó
-
Motion_Blur
félisten
A legmagasabb hótorlasz 1m10cm az udvarban

A csuklós busz reggel 5 óra óta itt áll.
Jelentem: ez a település is el van zárva a külvilágtól, nem csak az az 5 Zala megyében
-
bagyulajuve
addikt
Itt Debrecenben továbbra is szar a helyzet: zuhog az eső, de mint a gép. Tököm tele van, egész nyáron esett, most egész télen is esni fog az eső? De legalább hideg lenne és a hó esne. Elvileg tél van, nem?

-
R@ymonD
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát az elég király!
Főleg a kapu... Valami azt súgja nem nagyon mentek ti sehova...egy darabig!

-
R@ymonD
tag
Pécs: -2 fok és hóóóóóó!!!
Tök f@sza! Kb most 10 cm hó van és még esik a hó!
Hát mondjuk kicsit késő az időzítés mert karácsonykór kellet volna ilyen hó de mind1, azért még én ennek is örülök hogy lett egy kicsi![link][link]
Gondoltam mutatok pár képet!
Bocsi kicsit nagy felbontású a kép! 
[Szerkesztve] -
Latissimus Dorsi
senior tag
Miskolcon 3 napja esik...
... az eső
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja és akkora hófalak (dűnék) vannak a ház körül, hogy pl. a kerítést egyszerűen nem tudtam kinyitni. Durva.
-
JoHnni
senior tag
egy dunakeszi látkép:[link]

[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Nálunk nem járnak a buszok. Abszolut el vagyunk zárva a külvilágtól. A hó megállíthatatlanul szakad és vagy 80km/h-val fúj a szél. -4 fok van.
Komolyan, én ilyet még nem láttam, kezdem nem annyira viccesnek érezni a dolgot.
Itt a Vértes lábainál kicsit veszélyes most az utcára kimenni még gyalog is.... -
_Hunter_
őstag
Sziasztok. Buszoznom kéne ma egy kisebb távolságot: Zalaegerszeg - Paks
3 lehetőség van. hogy merrefelé menjek. Szerintettek merre tudnék jobban eljutni, kérdés hol nincs akkor hó.
1. Zalaegerszeg - Balatonfüred, 33perc pihi azátn Balatonfüred - Paks. Ez azért volna jó mert csak egy átszállás de nem tudom, hogy a busz nem csúszik e meg laza fél órával. Északi parton milyen idő és közlekedés van?
2. Zalaegerszeg - Hévíz, 1 óra pihi, Hévíz - Szekszárd, 15 perc pihi, Szekszárd - Paks
Félek hogy szekszárdon megszívom, pár éve is hasonló helyzet volt mikor elég nagy hóátfuvások voltak a 6-son. Buszok nem mentek. És most?
3. Zalaegerszeg - Hévíz, 50 perc pihi, Hévíz - Dunaföldvár (déli part) 10 perc pihi, Dunaföldvár - Paks: Dföldváron Bp-i buszra kell várni az mindig szokott késni gondolom most jóval többet szóval itt talán elérhetem.
Szóval ha valaki tud segíteni hogy merre milyen állapotok vannak azt nagyon megköszönném. Északi/déli part, Szekszárd, Dunaföldvár. -
raczger
őstag
Nálunk, mikor kinn bicikliztem kb 1 órája, a volánbuszok (kb 5) szinte egymásután ment a Szentendrei végállomás felé elakadásjelzővel, lehet hogy egy kicsit megbénult itt a közlekedés, vagy csak ennyi romlott el, nemtom, de k*rva sok hó van az már biztos!

-
ToBeY
nagyúr
Nálunk erkkora hósett reggel 9-ig [link]
-
laci06
senior tag
fehérvár:
nagy hó, még nagyobb szél, a térkőn ami 3m széles egyik végén 20cm a hó középen semmi és a másik szélén 50körül, ezt csinálja a szél, a kertben pedig dűnék alakultak ki
egyébként idén állítólag nyakig érő hó is lesz
még a java hátravan;)
anyám volt a városban azt mondja katasztrófa, egyetlen hókotró sem jár(be kellett mennie dolgozni, de már itthon van) -
-
turho
addikt
Itt Szolnok megyében bezzeg az eső szakad, 4-5 fok van, és nagy takony idő....Hó 1 gramm se.
-
_az
senior tag
na most aztán télleg esik a hav! (legalábbis pest déli környékén
) -
Bernardo20
őstag
Nállunk az éjszaka hatalmas mennyiségű hó esett le. Még most is szakad!!! gyönyörű!!!

-
mr.ki
aktív tag
Valamikor 2 után kezdett el esni és még mindig esik. Végül nyert a tél

-
jerry311
nagyúr
Hééé hóóó!
Megint esik, királyság!
Csak apámat sajnálom, valahogy haza kéne jönnie 24h-s szolgálatból, a budai lejtőkön...
-
Vérboci
addikt
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
etilin
aktív tag
Esik
.
Csak a szél miért fúj hozzá
-
keratom
tag
Esik a hó és olvad=locspocs.
Ez így nem ér
-
Loretto
veterán
Pécsett is igen igen erősen támad a hó, kész öröm a buszokat 1-2es fokozatban üveghangon hallgatni.Azt hiszem ma rekord volt - nekem - az egy megálló leglassabb megtétele versenyben. A két megálló közti út megtétele gyalogosan kb 3-4 perc, ma busszal 15-17 perbe került.
Pazar 
-
Troy.
addikt
BAZZE. EDDIG esett az eső DE MOST SZÁLLINGÓZIK !!!

(látjátok, én egy kis szállingózásnak is ,hogy ürölök, nálatok meg 40 centi hó )
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Orkán erejű szél, kb. 40-50cm hó. Minden kivezető út járhatatlan, innen jelenleg nincs kiút. Képek hamarosan.
-
kovsol
titán
az utcán azért nincs anyi mint a kertben
de a járdán hútaposó a limit 
és a házak tetejéről lefúlyta a szél és azt hordja az utakon
[link]
[link]
bocsi hogy ilyen rossz minőség de most ébredtem fel + a szobából nyomtam el ezt a két képet
mert itt jó meleg van ottkint meg hideg 
na egy ráadás most találtam a fényképezőn:
a nyár végi árvízről ami kb 50 éve nem volt erre fele
[link]
megjegyzés ehez: kb egy 3m magas és 20m széles gáton kellett átöntenie ehez ami a házak mögött van és a folyó kb 2m széles alapállpotában -
kovsol
titán
kaposvár:
kb fél méter hó, a játdák járhatatlanok
nyomok fel minjárt pár képet
-
padee
tag
Ajkán katasztrófális a helyzet helyenként.
a kórház elött busz keresztben áll vagy fél órája, kb 30 cm hó hullott eddig,
nemtudom mennyi a friss, mert nagyon hordja a szél és sok a hófúvás is.
A 8as gondolom városlőd környékén nehezen vagy nem járható.
a kukánk valamilyen okból(szél?) földőlt és betemette a hó.

Másmerre mi helyzet?
[Szerkesztve] -
pauly
tag
Itt Érden szakad hó,van már vagy 15-20 cm. A buszok alig tudnak felmenni az M7-esre. Kiváncsi leszek betudok -e jutni a városba napközben. Most asszem bepótolja az időjárás az elmaradt havazást.

-
qtrica
aktív tag
Most mi lesz a pesti utakon délelőtt???Rengeteg ez a hó ami éjjel hullott!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Linux kezdőknek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

lur.nél van

de készülj fel, hogy a tiéd semmi lesz ehez képest ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és csúszik minden
Zámoly felől meg sem próbáltam, Lovasberény felöl (akkor) még járható volt. Fehérvár-Csákvár és vissza majdnem 2 órát emésztett fel az életemből, de az áru leadva becsülettel.

nálunk semmi sincs

mert: január-február......1-2 hónap itt a nyár

MADcat