Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Szerintem meg egyszerűen megöregedtünk, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy kiöregedtünk az intenzív gémerkedésből. Saját magamon tapasztalom én is a dolgot. Most is megy néha a kockulás esténként, de alig-alig tud valami lekötni. Egy évben van 3-4 játék, ami érdekel. Ezeket jellemzően megveszem, nem pedig letöltöm. Lehet csak belusutultam, de nekem már nincs türelmem a sokszor 8-10 lépéses egyedi "aktivációkra", utána meg olvasgatni a fórumon a több száz hozzászólást, hogy kinek miért nem megy a játék, vagy miért nem indul el. Nem hiányzik, hogy ekkora energiát fektessek be egy olyan dologba, ami igazából marhára nem is érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest