- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Szerintem meg egyszerűen megöregedtünk, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy kiöregedtünk az intenzív gémerkedésből. Saját magamon tapasztalom én is a dolgot. Most is megy néha a kockulás esténként, de alig-alig tud valami lekötni. Egy évben van 3-4 játék, ami érdekel. Ezeket jellemzően megveszem, nem pedig letöltöm. Lehet csak belusutultam, de nekem már nincs türelmem a sokszor 8-10 lépéses egyedi "aktivációkra", utána meg olvasgatni a fórumon a több száz hozzászólást, hogy kinek miért nem megy a játék, vagy miért nem indul el. Nem hiányzik, hogy ekkora energiát fektessek be egy olyan dologba, ami igazából marhára nem is érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest