Hirdetés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Hát gyerekek, én személyesen írtam a Muve-nak hogy adják már vissza a pénzem, szívesen visszadobom nekik a játékot, ha van rá lehetőség.
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Crytek #128900 üzenetére
Gondoltam, hogy valami gyenge VR-ba nézhettél maximum csak bele, hát nem igazam lett... Egy 50k-s VR szemüveggel megállapítottad, hogy az összes szemüveg fos, beleértve a 200-300k VR-okat is. Gratulálok, jár a keksz!
Legközelebb nem állok le vitázni ilyen emberekkel. Itt abba is hagytam, mert ez a szint ez nevetséges...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz s7evcsenko #128882 üzenetére
Minden mondat után fogom a fejem, meg mondom hozzá hogy 'what?'.
Reklám és rábeszélés nélkül én is vettem egy 4000 Ft-os VR szemüveget a mobilomhoz, kipróbáltam és szintúgy eldöntöttem, hogy ez kell nekem nagyban és profibb minőségben és azóta is azt gondolom, hogy életem egyik legmegtérülőbb kiadása volt ez a 150k. Olyan újszerű élményt adott, amit nem tapasztaltam szerintem már 10-15 éve. Abszolút egy szintlépés a mi játékokhoz képest a VR világa és hiába van sok játékom steamen, ami kijátszásra vár, már nem nagyon érdekelnek úgy, mint VR előtt.
Na már most van egy ketyere, ami reklám nélkül is terjed, organikusan. Nekem nem kellenek cikkek ahhoz, hogy lássam, ebből így nem igazán lesz lufi sehogy sem.
Egyetlen egy hátráltató tényezője van a VR terjedésének, és azok az ehhez hasonló, hozzá nem értő, buta hozzászólások olyan emberektől, akik arra nem képesek, hogy a véleményeik, cikkeik írása előtt lemászanak a sarki gamer kocsmába és kipróbáljanak egy rendes VR szemüveget. Hogy tapasztalatuk is legyen már, ne csak a levegőbe böffögjenek.
A PS VR sehol sincs egy értelmes VR szemüveghez képest, de hát erről minek beszélünk, azt se tudjátok milyen szemüvegek vannak és melyiknek hol a helye, célközönsége...[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz FunPro #128872 üzenetére
Jelenleg azért nem terjed gyorsabban mert néha hiánycikk, nem gyártanak eleget.
Nemrég pl 220k volt az Oculus Rift S, most jött szállítmány, lement újra 150k környékére.
Olcsóbbanmeg elvileg nem tudják már adni a felhasznált technika miatt, de ez már kitudja mennyire igaz :)[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz FunPro #128867 üzenetére
Az asztali gépes játékok évek óta a McDonaldsra hasonlítanak: vannak olcsó és drága tételek, de alapvetően sose laksz jól egyikkel se, mert semmi tápláló nincs benne. Extra, különleges ízt kereshetsz, de sincs egyik kajának se.
A Vr az egy olyan étterem, ahova a barátnődet viszed vagy a családod ünnepelni: tudod, hogy nem fogsz mellélőni, finom lesz, laktató és maradandó élmény.Én speciel csak részegen járok mekibe, de még piásan is rühellem.
Étterembe viszont bármikor, ha van rá megfelő alkalom.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz cskamacska #128859 üzenetére
Én csak azt nem értem, valaki miért kezd el okoskodni és baromságokat mondani olyan dologról, amihez nem ért.
Nincs játék rá, meg sokba kerül... 1 hónapja van vr-om és eddig csak 6 eurót költöttem. Előreláthatólag a következő 1 hónapban még mindig elleszek tök ingyen úgy, hogy közben nap 3-4 órát használom.
Akinek van VRja, az mind szereti és aki szereti, megmutatja haverok megveszik, stbstb.Hol itt a lufi?
Ha nem tudsz beruházni rá, ne kezdj el szánalmasan irigykedni a halálát kívánva. Amit nyújtani tud, ahhoz képest ez az ár semmi. Alapból spórol nekem havi 10000-et, hogy nem kell mellette edzőterembe járnom.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Ha HumbleBundlen vásárolok egy játékkulcsot Steamre, beaktiválom és játszok vele, utána azt tudom refundolni, ha mégsem tetszik?
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Az NBA 2k széria nagyon trágyának tűnik, azzal nem is akarok próbálkozni. Akkor marad a reménykedés, hogy EA kiad valami NBA játékot.
Köszönöm mindenkinek!
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
NBA játékot keresnék, ami friss, új, ropogós és jó. Na már most meglepődtem, hogy Originen nincs ilyen egyáltalán, még régi se. Steam-en meg jelenleg olyat találok, ami nagyon le van húzva annyira sz.. .
Akkor most egyáltalán nem is létezik ilyen játék ezek szerint?
We are only Stardust...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Horgász topik
- Könyvajánló
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Star Trek
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.