Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz KubanitoS #91695 üzenetére
Én cdgalaxison meg a konzolokból kértem értesítést ugyhogy szerencsére nem vagyok kötelezve semmire. De lehet jobban járunk ha várunk vele, mert megvesszük aranyáron azután kijön egy olyan port hogy isten gépén se fog menni..
Nemtudom elképzelni mire kell 3 plusz hét nekik, nem lehet az alatt világmegváltás csinálni, már régen a végtesztelésnél kellene tartaniuk..
Most azt irják mert bele akarják tenni a rablós módot. De elég hihetetlen azt megjelenés után is hozzá lehet adni ingyen vagy plusz pénzért. Pont elhiszem hogy merő jófejségböl halasztanak.. Mikor volt ilyen jófej a rockstar.. sose..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest