Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz Dilikutya #82797 üzenetére
6,12 dollar, nem euro. De innen latszik, mennyire izles kerdese egy bundle, ha nekem nem lenne meg korabbrol a Grid 2 es az ETS2, akkor meg 10 dollarert is megvettem volna a BTA pakkot.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
MoVieFaN
aktív tag
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
Dilikutya
félisten
válasz vidaila #82795 üzenetére
Látványra szép, de azért mégis csak egy teherautót kell vezetni, és fuvarozni. Hosszabb távon (első fél óra után kb.) nem lehet túl lebilincselő. Valami 1$-os bundliból az első része ott van a Steam-en nekem is, de egyszer se volt telepítve.
maross: Nem tudom, a Tex Murphy után majdnem meg se néztem a többi videóját.
6,12€ most a BTA. A további hozzáadott játékokra leszek kíváncsi, azok esetleg dobhatnak rajta.
Insurgency 20 példányban se kéne, CS klónnak tűnik, ráadásul multiplayer. CS:GO pedig van már mindenkinek szinte.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
válasz Dilikutya #82794 üzenetére
grid 2, blackguards, ets2 5$-ert, es van akinek nem eleg jo...amazonon lennenek linkelve 5$-ert darabja csak ugy cuppannanak ra az emberek. 4xinsurgency es tex murhpyrol ne is beszeljunk, arra is racuppant volna 2.5$/darabert a nep, az tuti.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Dilikutya
félisten
Ez a Humble Jumbo Bundle 3 elég gagyi. Az alapból egyedül épp az Insurgency ér talán valamit, feltéve, ha nincsen Counter Strike-od. A BTA meg drága, a GRID2 úgyis lesz 5€, a többi meg nem jó semmire. De mondjuk az gáz, hogy többfelé kéregetnek az emberek Insurgency-t, még akkor is, ha ad a Humble 3 extra példányt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
SityiSXT
őstag
válasz djculture #82768 üzenetére
Lords of The Faller híján nem tudom, ott mi a probléma, de én is olvastam, hogy nem épp kielégítő sebességgel fut. FIFA 15 kapcsán ilyet eddig még nem olvastam, és nálam remekül fut. De hát ez is a szép az internetben: mindenki olyan félinformációkat, téveszméket terjeszthet, amit épp nem szégyell... Persze ezzel nem azt mondom, hogy nincs igazad, mert könnyen meglehet, hogy igen, de én azért némi fenntartással kezelném ezeket az informácikat, származzanak bárhonnan.
-
tomsolo
addikt
válasz maddionmax #82772 üzenetére
és ha ide a fórumba szúrok be ilyet hányan nyitnák meg?
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Arkennys
addikt
Jómúltkor nekem is sikerült rámenni óvatlanul egy kamu képlinkre HLTV fórumon, ami állítólag valaki tétje volt, amit néha meg megnézek. Hopp mire pislogok valami exe fájl lejött. Na mondom ez nem poén...rögtön töröltem véglegesen elindítás és teketória nélkül, eset scanner izzít, majd malwarebytes is csökkentett módban. Gond nem történt talán így, legalábbis nem találtak semmit, és azóta sem mászott be senki az accomra (bár tény, steamguard bekapcsolva, és gmailen az sms azonosítás is). Utána írták némelyek, hogy bizony keylogger volt, és egyesek még az exe fájlt is elindították, amit nem értek. Egy óvatlan klikk még érthető, de minek csinálták meg ezt is, fel nem fogom. Csak gondoltam elmesélem, vigyázni kell
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Tsumaas
senior tag
Üdv Skacok!
Nem tudok Dark Souls 2-t jó áron (18 Juró alatt)?
Hard work beats talent.
-
Źşë'
addikt
válasz TESCO-Zsömle #82775 üzenetére
igen, nem árt az óvatosság, még ha valaki azt mondja h ugyan erre ő nem fog rákattolni, majd esetleg a tesója
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Frod
addikt
válasz djculture #82747 üzenetére
Ez azért egy bullshit, mert lehetett tudni korábbi videókból, hogy lesz benne ilyen karakter - plusz Bioware, akiknél ez szinte mindennapos. Csak itt mindenki eljátssza most a hűdenagy felfedezést, meg "jaj akkor szabályozzunk gyorsan". Elébe menni a dolgoknak olyan nehéz? Látom az illetékes erőnél is kellő aggyal dolgoznak odaát...
Do you see the white shadow?
-
szami777
addikt
válasz TESCO-Zsömle #82784 üzenetére
elég egyszer is, hidd el.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz maddionmax #82782 üzenetére
Na de hogy települ fel, ha az exe-t nem nyitod meg? És ha meg is nyitod, az UAC is meegfogja indítás után, szóval legalább 3x kell marhának lenni, hogy egy ilyenbe belefusson az ember.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
maddionmax
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #82781 üzenetére
Ez nem direkt link volt, gy ha kimásoltad és megnyitottad, akkor tudtad "megnézni".
Sajnos a png valószínűleg álca és szoftver futtat a háttérben, ami fel/betelepül. Az ilyen szoftver magától fut.
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz maross #82778 üzenetére
Lényeg az hogy ha beszedtük ezt még véletlenül se irjunk be passworldokat mert azt rögziti. Amúgy én úgy tudom nincs rá orvosság csak a komplett rendszer visszaállitása mentett helyröl vagy újratelepitése az egésznek. Semmilyen program nem találja meg mert steam rendszerfájlként beépül
[ Szerkesztve ]
-
válasz maddionmax #82772 üzenetére
Csak azt nem mondja senki, hogy lehet utana leszedni a geprol, mar egyszer raszantam tiz percet mikor egy ismeros bebukta, es talaltam szaz linket ahol leirjak hogy ne kattints ra, de egyet se ahol esemeny utani tablettat adtak volna.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
regener
veterán
A linkben képfájl szerepel, de exét tölt le, csak módosítva van a link mintha kép lenne.
-
djculture
félisten
Kamu képkiterjesztés mert gyakorlatilag egy keyloggers, felmegy a gépedre utána szépen ha bármikor beirod a jelszavadat már meg is kapja az illető.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz TESCO-Zsömle #82773 üzenetére
Steamen ír a profilodra megjegyzésként, valószínűleg nem ismerkedni szeretne, hanem rádküld valami ártást.
Én is kaptam ma egy ilyet.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
maddionmax
senior tag
Én is felhívnám mindenki figyelmét, hogy érdekes figurák ha hagynak üzeneteket profilon, ne nyissátok meg!
Tudom a többségnek banális dolog, de inkább mondjuk el többször, mint hogy valaki ráfusson.
[ Szerkesztve ]
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz djculture #82765 üzenetére
Deott van a szép új védelem a denuvo ami gyakorlatilag egy spyware és elküldi az egész fájl listát ami van a gépeden egy szervernek.
És ezen még meglepődik valaki? Átlagember elfingani nem tudja magát interneten keresztül, hogy azt legalább 3 szerveren ne rögzítsék "marketing célokra".
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
djculture
félisten
válasz SityiSXT #82767 üzenetére
Darkneten van egykét ilyen oldal ahol kódrészletek is vannak ez egy továbbfejlesztett SecuROM azt irják elég sok helyen. Két féle van valamelyik csak az exét kódolja ki, van amelyik folyamatosan kommunikál. a fifa meg a lords of the fallen az rootkites emiatt csökken is a teljestmény ha futnak ezek a játékok. Úgy olvastam hogy a rockstar már vissza is lépett emiatt ettöl a védelmtöl pedig úgy volt hogy ezzel jön a gta V
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz Dilikutya #82764 üzenetére
Az a vicc hogy nem egyszer olyan 'szom védelem van a játék alatt hogy jobban jár az ember ha vagy szrik a játékra vagy használja a feketét. Nem kell messzire menni most az ac unity is ilyen, kijött egy patch autómatán települ és elszrja a játékot. Pont az ac unity topikban volt róla szó, kiadták az évszazad patch-ét hozzá. Eddig is fos volt most ha ezt felteszed 100%-on jár minden mag és szaggat bármilyen gépen
Deott van a szép új védelem a denuvo ami gyakorlatilag egy spyware és elküldi az egész fájl listát ami van a gépeden egy szervernek.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz #79621120 #82714 üzenetére
Pl. én. Szeretem az új dolgokat, és ha tetszik, miért ne. Windows 7-em egy évig volt, a régi gépemre nem tettem volna fel, a Windows 8-ra kb. 3-4 hónapos korában tértem át, a 8.1-et csak azért nem a Dreamspark-ra kerüléskor telepítettem, mert nem volt időm, így csúszott 2-3 hetet. Egy rövid kört már futottam Hyper-V alatt a Windows 10-el, a felület majdnem Win7-es, de alatta a jóval korszerűbb Win8 megy, mi okom lenne halogatni? Pláne, ha ingyen megtehetem (legálisan). És megteheti más is ingyen, mégha nem is legálisan.
-
bobalazs
nagyúr
Need for Speed: Shift volt valaha akcióban? Honnan esélyes beszerezni jóárasítottan? 15€ sok nekem steamen.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz bullseye #82756 üzenetére
Beteg világban élünk...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
i2k
őstag
Tudom tilos itt meg ingyom bingyom, de hogy tudtok indiain vásárolni?
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
arty
veterán
válasz W.Wilson #82748 üzenetére
+10000000
atomszánalom. azt hittem elfogadóbb a hindi kultúrkör...remélem a farcry4ben nincs biszex, mert még mindig agyalok a megvételén ... (indiai originen a legolcsóbb)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
djculture
félisten
Jó ez a dragon age inquisition, különböző origin oldalakról eltünt pl indiairól mert van benne valami retardált bisexualis főhös plusz történet ami miatt letiltották indiában a forgalmazását ..
Eddig se voltam oda ezért a sorozatért de ilyen baromságot belerakni...[ Szerkesztve ]
-
FrozeN`
tag
Sziasztok!
Nincs itt véletlenül olyan, aki mondjuk a legutóbbi Steam Sale alkalmával beszerzett 1-2 Worms részt, most meg megvette a Humble weekly-t, és lenne egy teljesen felesleges Worms: Armageddon kulcsa?
Most mondhatnátok, hogy szaros $1, de nekem tényleg csak az kell az egész csomagból, így előbb mégis ezzel teszek egy próbát.Ha esetleg lenne ilyen, az légyszi dobjon egy PM-et, nagyon hálás lennék Neki.
-
dokken
tag
-
-
Agyzuzo
addikt
Szubjektív. A külső egy dolog, mindenki Classic Start menüzik nálunk. Engem nem fogott meg, pl. kifejezetten idegesítő hogy próbál biztonságosabb lenni azzal, hogy még ha rendszergazda vagyok se rendszergazdaként indítja a programokat, akkor se, ha kilövöm a k*csög UAC-ot. Hadd döntsem már én el, mit akarok, nem szeretem ha a rendszer rám erőltet dolgokat.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Niczo
senior tag
válasz #79621120 #82739 üzenetére
nem, jelenleg csak 10db
a gog fiókomon mindössze 50 játék van, alapvetően steamre vásárolok (sőt oda már mániákus szinten, bár most ott is kevesebb mint 40db-ból áll a whislistem)
sok régi játék csak gog-on elérhető, de ami steamen van, azokból állítólag soknak problémás a futtatása, így ilyen esetekben a gog a favoritHa nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
$p@rr0w
őstag
80% OFF Runaway A Twist of Fate ha feljasználná vki szóljon , 3 van
50% OFF Frozen Synapse Prime For owning Frozen Synapse - ebből 1Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
törölt tag
Flash Deals :
Carmageddon Max Pack - $1.99 (80%)
Deus Ex GOTY Edition - $2.49 (75%)
Dreamfall: The Longest Journey - $2.99 (80%)
Rogue Legacy - $2.99 (80%)
Mark Of The Ninja Special Edition - $4.49 (75%)
Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut - $9.99 (33%)
Fez - $4.99 (50%)
Omikron: The Nomad Soul - $2.49 (75%)
Master Of Magic - $1.49 (75%)
Witcher 2: Assassins Of Kings, The - $2.99 (85%)
Meridian: New World - $5.99 (60%)
Disciples: Sacred Lands Gold - $1.49 (75%)
Bad Mojo Redux - $1.19 (80%)
Super Time Force Ultra - $9.99 (33%)
Bard's Tale, The - $1.99 (80%)
Samaritan Paradox, The - $2.99 (70%)
Hammerwatch - $1.99 (75%)
Medal Of Honor: Allied Assault War Chest - $2.49 (75%)
Jade Empire: Special Edition - $2.99 (80%)
Botanicula - $1.99 (80%)
Space Colony HD - $2.49 (75%)
Rise of the Triad (2013) - $2.99 (80%)
Oddworld: Abe's Oddysee - $1.49 (75%)
Papers, Please - $2.99 (70%)
Sacred Gold - $1.99 (80%)
Leisure Suit Larry: Reloaded - $3.99 (80%)
Jagged Alliance 2 - $1.99 (80%)
Stronghold HD - $1.49 (75%)
Shelter - $1.99 (80%)
Chaos Engine, The - $1.49 (85%)
Sanitarium - $1.99 (80%)
Beatbuddy: Tale of the Guardians - $1.99 (80%)
Evoland - $1.99 (80%)
Strike Suit Zero: Director's Cut - $3.99 (80%)
BlazBlue Calamity Trigger - $3.39 (66%)
Redshirt - $1.99 (80%)
A Golden Wake - $9.99 (33%)
Race Driver: GRID - $2.99 (80%)
1849 - $4.49 (70%)
Lilly Looking Through - $1.99 (80%)
Longest Journey, The - $1.99 (80%)
Swapper, The - $2.99 (80%)
Inquisitor - $2.29 (85%)
To The Moon - $1.99 (80%)
Two Worlds - $1.99 (80%)
Stronghold Crusader HD - $2.49 (75%)
Consortium: Master Edition, The - $3.99 (80%)
Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena, The - $2.99 (80%)
Kingdom Rush - $2.49 (75%)
Cannon Fodder 2 - $1.49 (75%)
Windforge - $2.99 (80%)
Hotline Miami - $1.99 (80%)
Sudeki - $1.49 (75%)
Sang-Froid: Tales of Werewolves - $1.49 (90%)
Disciples 2 Gold - $1.49 (85%)
Dyad - $2.99 (80%)
Sword of the Stars: The Pit Gold Edition - $2.59 (80%)
Giana Sisters: Twisted Dreams - $2.99 (80%)
Carmageddon Max Pack - $1.99 (80%)
Teslagrad - $2.49 (75%)
AI War Collection - $3.39 (80%)
Jazzpunk - $2.99 (80%)
Miasmata - $2.99 (80%)
Pathologic - $1.99 (80%)
Indie Game: The Movie - Special Edition - $3.79 (75%)
Rogue Trooper - $1.99 (80%)
Driftmoon - $2.99 (80%)
Brutal Legend - $2.99 (80%)
Space Pirates and Zombies - $1.99 (80%)
Ascendant - $2.49 (75%)
Screamer 4 X 4 - $1.49 (75%)
Defender Quest - $2.99 (80%)
Triple Town - $2.49 (75%)
Sacred 2 Gold - $3.99 (80%)
Waking Mars - $1.99 (80%)
Torchlight - $3.79 (75%)
FTL: Advanced Edition - $3.39 (66%)
Deus Ex 2: Invisible War - $2.49 (75%)
Tales of Monkey Island - $3.49 (90% off)
Rune Classic - $1.99 (80%off)
Overlord + Raising Hell - $2.49 (75%)
Spelunky - $2.99 (80%)
Empire Earth Gold Edition - $1.19 (80%)
Real Myst Masterpiece Edition - $5.89 (67%)
Septerra Core: Legacy of the Creator - $1.49 (75%)
Machinarium Collector's Edition - $1.99 (80%)
Two Worlds 2: Epic Edition - $3.99 (80%)
Nexus: The Jupiter Incident - $1.99 (80%)[ Szerkesztve ]
-
Niczo
senior tag
a mostani gog flash sale-ben eddig volt játékok listáját meg tudom nézni valahol?
jó lenne tudni hogy a wishlistemen lévő játékokra várjak-e még avagy se nem.Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Wolverine
félisten
Valószínűleg a Steam kötekszik, vagy az eltérő régiók eltérő kiadói. Aki problémamentesen szeretne magának Witcher 3-at,az úgyis a GOG-on szerzi be, nem a Steamen...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
ricsiii01
tag
-
SityiSXT
őstag
válasz #79621120 #82716 üzenetére
Mi a baj vele? Az offline mód hiánya? Mert Solo mód van benne, ami annyiban különbözik a sima játéktól, hogy nem találkozhatsz más játékosokkal. A fejlesztők viszont azt szeretnék, ha a játékosok cselekedetei mindenki játékára kihatnának, nehogy egy statikus, lemerevített galaxisban kelljen kóvályogni, ehhez viszont muszáj a változásokat letölteni. A jelenlegi béta is csak online megy.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Nekem nem eszi a helyet a Win 7, ismerem már a lelkületét és minden pici zörrenését, jól karban van tartva. A munkahelyen több kollégánál Win 8/8.1 van, ezért azzal is van tapasztalatom, de sose tetszett annyira, hogy váltsak Win 7-ről. Ugyanaz a helyzet mint anno az XP és Vista esetében, nem győzött meg a Vista, a Win 7 már igen. Jelenleg pontosan nulla indok van rá, hogy pénzt adjak egy új op.rendszerért, mikor a Win 7 Prof.-om minden igényt kielégít és minden fut rajta.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
cskamacska
addikt
válasz Hokunda #82718 üzenetére
Állítod mindezt az eredeti játékok topikban.
Téged sem az eszedért szeretnek.A kolbászkerítésen túl nem tétel a legális Windows, brand és prebuilt gépek operációs rendszerrel jönnek, laptopok és mobilabb kütyük szintén, a legózáshoz meg Neweggen anno annyiba került a dobozos Win 7 Home Premium, mint nálunk az OEM, most a dobozos Win 8.1 még olcsóbb.
De az én nonreprezentatív felmérésemben még a ruszki(!) játékosoknak is legális az oprendszerük, mert válogatott malwaret ők sem szeretnek már az oprendszerrel együtt telepíteni.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Frod
addikt
válasz Agyzuzo #82725 üzenetére
De most a 8.1 nem jó Elméletileg ugye az volt a marketing szöveg, hogy ugyanazon hardveren 10-20%-al többet tud kihozni játékok alá, mert jobban van optimalizálva, és nem zabál annyi erőforrást.
Hozzáteszem nekem a 7 szép lassan "ette a helyet": friss telepítés után maradt 75 gb az ssd-n, pár hónap alatt csinált belőle 50-et... (igen, semmit nem raktam fel, max vga meg win frissítések)
W8.1 alatt megmaradt a hely, a 75-ből most van 70 kb fél év után...
Nem igazán értem mire ez a nagy W8.1 ekézés, pláne ebbe már a csempe is átváltható "normál asztalra".[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
Agyzuzo
addikt
válasz #79621120 #82714 üzenetére
Én leváltom szívesen a Win 7-et, ha az új rendszer VALÓBAN jó lesz.
A Microsoftot ismerve minden második rendszerű jó, tehát a patternt követve ez a Win lesz az új etalon. Legalábbis optimista vagyok egyelőre...Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
nagyúr
-
-
törölt tag
Az a baj a játékiparral , hogy elkurvult . Lassan minden nagyobb fejlesztő lefekszik vagy az Nvidiával vagy az AMD-vel és engedik , hogy a hardvergyártók irányítsanak .
-
Hokunda
senior tag
válasz echterion #82719 üzenetére
Nekem szintén legális a win, de a win8 fogyását nem teljesen mindegy, hogy warezolással vagy 120 napos határidőn belüli újrázással akadályozod? Mindegyikkel tökéletesen 0 profitot termelsz Billéknek. Szóval még mindig azt mondom, hogy nem a tizenéves korosztály játékostársadalma fogja fellendíteni az eladásokat op. rendszerek terén, hogy legyen dx12.
-
Hokunda
senior tag
Sejthető volt. Túlzottan népszerű. Nem fogy a 8...
Mondjuk kötve hiszem, hogy a játékos társadalom nagy része a jogtiszta op. rendszerek vásárlói célcsoportja lenne. Kb 10-ből 2-nek ha eredeti a win már sokat mondtam.
-
törölt tag
-
djculture
félisten
Megússza az a windows váltást akinek win8/8.1 van a gépén win7 viszont megy a kukába arra nem készül el a dx12
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
"XCOM Declassified / Darkness II Bundle" - 5 dollár - MAC Gamestore. STEAM.
Valami linkféleA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Ha még aktuális a kérdés: igen, benne van.
Egyedül (és nyilvánvalóan) a Vikinges DLC-t nem adta:A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #82702 üzenetére
De ez nem régebben is így volt? Cseréltem, beaktiváltam Wargame: Red Dragont rögtön előrendelés megjelenése után, egy hétre rá záras lett, aktivált példányok vígan brümmögtek. Cseréltem elővétel megjelenésekor, majd tíz napra rá aktiváltam Men of War: Assault Squad 2-t, rá egy napra(pár órára?) záras lett, felhasznált példányok vígan brümmögtek, fel nem használt példányokkal meg lehetett menni a sóhivatalba.
más
G2A már megint kibabrált velem. Mint kiderült, a hetes akcióik már csak a hétnek a végére szólnak, hétfőn késve megláttam a Starcraft 2/Heart of the Swarm zakciót a hírlevelükben, elkezdtem elmélkedni melyik rész is lenne jobb először, erre egy óra múlva egyik heti ajánlat sem élt.
Ugyanitt van 10 euró körül Wasteland 2 global Steam kulcs 12 euróért Ranger Edition global Steam kulcs
Cédékúcsbót!: A kockázatok és átverések tekintetében használja a józan itélőképességét, vagy kérdezze meg sefterét, cédékúcsbótosát.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
tomsolo
addikt
válasz tomsolo #82702 üzenetére
As noted by Madjoki, there's been an update to Russian gifts. The game is no longer giftable/tradable in Russia unless they use an exploit to do it. However, those of us who traded for this game and ended up with a Russian copy, there's been a change on the SteamDB.
Now: https://steamdb.info/sub/47807/ is "The Witcher 3 RU OLD". This is what you have if you have SUBID 47807.
New copies purchased in the Russian store (https://steamdb.info/sub/54530/) have this: "The Witcher 3 RU Copy"
They're two seperate packages with different SUBIDs. The old Russian tradables have 47807. The new untradable ones have 54530.
If you have already activated the game, you do not have to worry about having 54530. They didn't change already activated copies. If you have one sitting in your inventory, I have no information on what to tell you as I dont know if unactivated copies have been changed. If you want to make sure of what you do have already activated, I posted steps to check via the Steam console in this thread.
My guess: They will add a "onlyallowrunin" tag to the new 54530 SUBID. There are a lot of people that have the 47807 RU Version and I doubt Valve or the dev will want to shut out a huge # of people and deal with that hassle, especially since the RU OLD package did not have the red warning writing, which I believe would cause issues if they shut someone out and there was no warning. My guess is those of us with the old RU version (47807) will be okay once the game is released.
I would advise against getting this game at all anymore via a Russian trader b/c there is an exploit that allows it to be purchased still and you won't know what you're getting until activation. I do not know if the new 54530 SUBID has the red region warning in inventory, in fact its probably impossible to get as a tradable anyway since it cant be purchased as a gift. The worry is if unactivated copies have been affected by this change.
ReplyUnconfirmed, but seems like they still are tradeable despite locks.
You can check which version is in inventory with extension that shows ClassID. (SteamDB extension iirc.)
ROW: 503610743
RU OLD: 531428465Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tomsolo
addikt
Hopp!
Az aktivált Witcher 3 RU-m kapott egy új taget most már
Witcher 3 RU OLD lett
(Ezek még a szabadon aktiváltható jelölésmentes giftek voltak - csak utána derült ki mit cseréltél)
/// lehet mégis megérte 3000 forintért behúzni?
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
regener
veterán
Valaki vesz Humble BTA-t? GRID2-re beszállnék, a többit privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok