Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48154) wwenigma válasza .tnm (#48152) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Na már most én a steam accom jelszavát nem fogom odaadni senkinek, még ismerősnek sem. (1-2 kivetellel) Az adakozást eldöntöm a csúszkával és a megadott összeggel, mar elnezest. (ezentul ha kell valami, mindig charity-re megy az egész, tőlem addig egy fillert nem latnak - és még sokan mastol - amig ez igy lesz) Ha arrol szolna hogy mindenki jol jarna, akkor nem maradna talonba felhasználatlan (kiosztatlan) kulcs ami utan ugye nem kell perkálni a bundle cimadoja felé. Most mar csak egy olyan valtoztatas kell hogy 1 honapon belul aktivalni kell a jatekokat mert utana nincs lehetoseg rá - és a kör be is zarult.

Mondtam mar, szimpla profitmaximalizalas nekik. Ez nem a charityről meg az adakozásról szól. Ez arról hogy minnél több pénzt szedjenek össze. (lasd BTA)

Egyebken mi a baj azzal ha hatan vesznek egy csomagot? Az uj rendszerrel és feltételezve hogy pl. 6 jatek van benne és mindenkinek csak 1 hianyzik, az eddigi 6$-ból csinálnak 36$-ot, viszont ugyanugy csak 6 kulcs lesz felhasznalva (ofc ne hozzuk mar megint a "körbejár a steam account" jatekot) Vagy mi van akkor ha az egyiket útálom és semmiféleképpen nem akarom a fiokomon latni, vagy ilyesmi? Pénz, pénz, pénz... erről szól az egész. Az hogy most nekunk , vasarloknak mi a jó, az senkit nem érdekel. De ugy latom, minket, vásárlókat sem érdekel és ez a legnagyobb baj. Remélem akik nem vették be ezt a maszlagot és felemelték a szavukat, elegen lesznek... eddig ugy nez ki, igen.

Humble Bundle G+ -|- Humble Bundle FB
Érdemes olvasgatni. G+-on valahogy több az értelem amugy de az alanti irast facsén postolták. :)
.........

This system is terrible. Sure, it'll stop resellers. But it hurts those who actually PAY for these games so they can GIVE them to friends and family as birthday/Christmas gifts. It hurts YouTube channels and websites who give away PURCHASED games in giveaways/contests.

Not everyone who's "complaining and whining" is a reseller. I've never sold any of my HB purchases. However, I HAVE given my extra keys away as gifts.

Just like Online Passes and always-on DRM, this is yet another measure against resellers and piracy that actually punish those who legitimately purchase games.

I paid HB for my games. The developers got their sale, and the charities got their money. So I should be able to do whatever I damn well please with what I PURCHASED with MY MONEY.

Just like when I buy a BluRay/DVD combo for a movie, I keep the BluRay and give the DVD to my son. The companies producing the discs already got my money, so I should be allowed to do what I want with my legally-purchased product. This is NO DIFFERENT.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.