Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz djculture #45786 üzenetére
5 eurónál többet nem ér.....single-be vannak jó pillanatok de az AI tönkrevágja az egészet. Multi sztem vállalható (lenne), de nulla változatosság (2 map, 1 játékmód) haverral szoktunk egymásra vadászni, az úgy mókás. Csak azért vettem meg, mert szeretem a mesterlövészes dolgokat, de nem egy sniper elite szintű
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OLED TV topic
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen routert?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok