Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Az alábbi játékok nem megvásárolhatók már (még?!) Steamen:
- The Walking Dead
- Back to the Future
- Tales of Monkey Islandarmegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
warcat
veterán
EA: It's in the crate!
-
reelc
veterán
-
micafighter
nagyúr
válasz cskamacska #124194 üzenetére
RT akkor fog elterjedni, ha a konzol is támogatja, akkor fognak a játékfejlesztők komolyan foglalkozni vele. Viszont konzolban szerintem nem lesz még egyhamar, ha a 2080Ti árát és RT teljesítményét nézzük.
-
cskamacska
addikt
Pascal refresh nem pálya, mert akárhova kapálódzik az nV DX12-t, Vulkant támogatni kell.
Abban biztos igazad van, hogy ha nagyon akarták volna, egy tensor mag nélküli sokkal kisebb Turingot jobban meghajthattak volna, de az önmagában nem biztos hogy elég.Mi nem látunk a kulisszák mögé, simán előferdülhet hogy AMD csak kidob egy gyorsított Vegát, már pedig ha hardver sebességben paritás lesz, a szoftveres téren csuklóból le lesz nyomva az nVidia, azért csak jobban ismerik a saját vasukat AMD-ék..
DirectX Raytracing viszont nem sufni PhysX, nem hogy hivatalos, de már a DX12 része, ezt előbb vagy utóbb AMD-nek is támogatnia kell. Itt viszont lesz a ződeknek minimum egy generációnyi előnye, és várhatóan ott sem lesz teljesen sima az első menet.
RTX irány viszont nekünk csóró szinten azt is jelentheti, hogy vagy nem kapjuk meg, a közép kategóriából kihagyják, és ezzel a RT elterjedése is nehezebb lesz. Vagy baromi drága lesz a 2060-as is, mert ilyen böhöm magokat olcsón nem lehet gyártani.
Én magam azt remélem inkább kimarad a raytracing, viszont a full DX12 kompatibilis 2060 Turnig magában jön 1070 szint környékére, lehetőleg minél olcsóbban. Jelenleg nagyjából ezt lehet remélni, ugye 2080 / 2070 már a piacon van, meg hogy a 7nm ill a fejlesztések felezik-harmadolják az embertelen mag méretet, és 3. genre rendesen elterjed az RT, 4. generációra talán ki is hal a raszterizálás.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
TheNewDawn
addikt
Pillars of Eternity 2 ( nekem kb top 3 kedvencem jelenleg ) CD KEys nél alig fél évvel megjelenés után kemény 12.5 euró 60 helyett
-
arty
veterán
ilyen szempontból, ha valaki, akkor az nv tud érte érdemben tenni, hogy terjedjen egy tech - megvan hozzá a kapcsolatrendszer, a tőke, a piaci részesedés (és ez utóbbi talán a legfontosabb, bár a házikonkurrenciájuk elég veszélyes ellenfél a 1070/1080(ti) képében még egy ideig, amíg ki nem kopnak.... )
amd-nek nincs érdemi terméke gpu-ból, max 580/570 és alatti régiókban 1-1 jó deal, nagy ritkán... le vannak ők most fejezve egyébkéntis ilyen szempontból nem kockáztat az nv.
nagyobb baj, hogy ha a 2080ti ennyire elhasal még az RT/low esetén is, akkor ha triplájára is gyorsul a köv generációs 3080ti, az se nagyon lesz elég (komolyabb effekt + 4k esetén)... miközben a kártya iszonyat sokba kerül, emiatt nehezen terjed, ördögi kör. (de pl a 2070-ben az RT mag gyakorlatilag csak nehezék, ember nem lesz, aki bekapcsolja az effektet, holott kifizette a felárát.... amire persze részben megoldás, hogy mocsokdrágán adják a konkurrens 1080at is, így téve mégiscsak jó vásárrá a hetvenest )
kíváncsi leszek 1-2 év távlatában mi lesz a pécés vga(=géming) biznisszel, a zsugorodás* még tovább emeli-e az árakat vagy jönnek a megmentő 2060-ak / amd navi izé és valami egészségesebb irányt veszünk-e végre.
*egyáltalán, lesz-e zsugorodás? ha rajtam múlik, én aligha költök vga-ra mostanság... de másra se, pedig egy gyors ryzen sok maggal ELMÉLETBEN tetszene, de egyelőre luxus azis (és amúgy is elvagyok a mostanival)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
_drk
addikt
válasz cskamacska #124188 üzenetére
Szerintem a 4k-t még pont kitudná hajtani egy pascal refresh vagy egy új architektúra 7nm nélkül.
Már az 1080ti is alkalmas erre kis kompromisszummal, ezt tudná a 2080.
Ez rohadt nagy reklám lenne, hogy itt az első nem csúcs kategóriás 4k-s kártya a már meglévő monitorhoz/tv-hez.
A 144 fps az gond lenne, mert oda tényleg nagyon nagy kraft kell, hogy stabilan folyamatosan hozza de ez lehetne vagyis ez a jövő zenéje.
Az időzítés az tényleg jó lehetne, Amd jelenleg semmire nem tud válaszolni, de a bányász láz utáni felnyomott árak után kijönni egy ilyen karival, szerintem ezzel mellé lőttek.Szerintem direkt nem akarták Amd-t teljesen kiszorítani, inkább csak stabilizálni a helyzetet a jövőre nézve.
Az ár címkére nézve meg ha iphone-ra kiadnak ennyit az emberek akkor az exkluzivitása miatt erre is kifognak. -
i2k
őstag
válasz akoska07 #124180 üzenetére
"Neked meg mi bajod van ?"
Mi közöd hozzá?
Általános alanyt használtam, nem neveztem meg senkit. Tudod, az a szép magyar nyelv, aminek ez is a része.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cskamacska
addikt
"ami tudja stabilan a 4k-t"
Jó, de milyen játékkal? Ha a fejlesztők úgy akarják, holnaptól akár a 2080, akár a Vega röccenésmentes 4K-t fog hozni a ítéletnapig, max a grafika nem javul, nyilván a One X is így csinálja.
Meg pontosan micsodán is fejlesszenek, hogy meglegyen a szükséges négyszeres képkocka? Órajelet nem lehet az égbe emelni hogy minden gyorsabb legyen, compute egységek halmozását AMD többször is megpróbálta, nem jött be nekik sem. De ha meg is dobják a hardveres részt, akkor nem-e csúszik el a driveren, nem-e lesz valahol API limit(pl DX11-nek van elég), és a végén a játék ki fogja-e rendesen használni. Utolsó a legegyszerűbb, nem, nem fogja, PC-n nincs olyan hogy Ryzen 2700 proci alatt dörmögő GCN5, meg Turing exkluzív cím. Illetve ez nem teljesen igaz, mert van hogy az ajánlott gépigény nem csak marketing eszköz, hanem tényleg csak azon megy jól, a többi konfigon meg vagy elindul, vagy nem.
"Erre itt ez a sugárkövetés amit nem használ semmi, nem is jó még de legalább mocsok nagy felárral is minden második kártya szét megy."
Pont most lehet meglépni, minden más esetben öngyilkosság lenne. A Turing egy baromi nagy lapka, 1080 314 mm2, 2080 545 mm2, 1080Ti 471 mm2, 2080Ti 754(!) mm2, nagy hőleadással, nagy selejt aránnyal, és ezek miatt jó drága is, egyáltalán nem jó vétel.
Egy ilyet nem lehetne bekockáztatni, ha a Vega az 1080Ti-t verte volna és jönne idén a folytatás, kész pénzügyi öngyilkosság lenne. Viszont valahol el kell kezdeni, olyan nincs hogy majd belerakjuk később. Hogy a valósidejű ray-tracing el is terjedjen, ahhoz masszív támogatás kell, melynek alapja hogy legyen valahol futtatni, és nyilván az sem ártott hogy a MS is felkarolja a dolgot, ha már így nyakukra mászott a Vulkan minden másban.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Mert az nem lenne nextgen, az persze más kérdés, hogy a 7nm előtt ez az RTX totál felesleges. De nem kell aggódni, ha minden igaz a gyártástechnológia miatt ezek az árak olcsóak, és egy 1080TI-n jóval nagyobb volt a haszon mint most, úgyhogy jövőre a mérleg ismét megbillen. A szinte minden konzolport idején nem sokan értik ezt az egészet, ha pedig idővel megmarad olyan featurenek mint a physx meg a többi, akkor meg pláne nem volt értelme, de ez még a jövő zenéje.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Én most az Nvidia-t nem értem. Miért nem tettek le az asztalra egy normális 2080at, ami tudja stabilan a 4k-t. A 2080ti meg Még többet a jövőre való tekintettel.
Mindezt normális áron.
Úgy is ez a lényeg most és ezt lehetne promózni is. Az Amd-t gyakorlatilag lefejezve lehet piac uralkodó. (szerintem ezért nem)
Erre itt ez a sugárkövetés amit nem használ semmi, nem is jó még de legalább mocsok nagy felárral is minden második kártya szét megy. -
cskamacska
addikt
-
nagyúr
Neked meg mi bajod van ?
#124179 Csapoati :
Igen,ez a legnagyobb gond a fórummal (sok a magát megmondónak képzelő user) ,mindenki nevében szeretnének beszélni,pedig az csak az ő véleményük és egyáltalán nem biztos,hogy bárki egyet ért azzal.
Illetve elég sokan szenvednek üldözési mániában.
Mindenkit meg/és vissza kell támadni.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
i2k
őstag
válasz cskamacska #124177 üzenetére
"i2k: Magadra vetted, majd elmúlik."
Nem vettem én magamra semmit.
Tényleg Index.hu-san, képzavarokkal okoskodsz a hozzászólásaidban, és az embernek elmegy az életkedve is a wall of textjeidtől.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #124160 üzenetére
Áh mostan modern idők jőnek, már nem kell két hétig renderelni. Épp azelőtt hallottam hogy a zAI már pár fénysugárból, meg egy csupor kávézaccból jelenetet tud
számolnijósolni, hogy az nV bejelentette volna az RTX-et.i2k: Magadra vetted, majd elmúlik.
arty: Teljesen jogos amit írsz, de itt feltételezve van, hogy a DirectX ugrás az mindig egy minőségi váltás előre, és mint hogy a DX12-é a GCN-en alapul, ezen minőségi előrelépés mindenképp az AMD iránya.
Valójában a videokártya gyártók általában a maguk feje után mennek, nem is tehetnek mást, mert nem fél év a tervezés, aztán vagy jobban,vagy rosszabbul sikerül ezt az aktuális DX-hez igazítani, mert az MS is a maga feje után megy, és vagy figyelembe veszi a jelenlegi hardverek képességeit, vagy elvárja hogy majd menjenek őutána.3D is teljesen más irányt vehetett volna, ha az nV NV1-es Dreamcast chipje terjed el, nem tette, irtó nagy bukta lett , mert nem volt a Voodoo világgal kompatibilis. Ha Microsoft Talisman projektje révbe ér az Imagination Technologies lett volna messze a vezető vidkártya gyártó a PowerVR kártyáival, és ki tudja, lehet jobban is jártunk volna. Miután kiszorultak a PC/konzol piacról mobilban fél wattokból hozták el a GTA3 portok korát, miközben előttük a Nokia kígyó volt _a_ mobil játék. Matrox G400 tudott környezeti bump mappinget, kihasználva 2-3 év múlva már a shaderes időkben lett. ATi Radeon 8500 tudott TruFormot, mint kezdetleges tesszeláció, aztán ezt jól hidegre tette a PC ipar 2010 környékéig.
Végülis amit akarok mondani, hogy ez a lenézés nem járja, nem a jó gyártók és a rosszak harcolnak a mi lelki üdvünkért. DX12 2015-ben jelent meg, GCN nyilván jól támogatta, de az nV-nek ekkor már kint volt 3 DX11 generációja, Pascal épp tervezés végén, (poor) Volta és Turing meg tervezés közben. Ehhez képest nV adott a Ferminek is DX12 támogatást, így Keplerrel és Maxwellel együtt részlegesen támogatták. Pascal már használhatósági küszöbön(nem átlépve ), Volta és Turing pedig rendesen támogatja. A konkurencia feature készletét..
Mármint ahhoz képest, hogy a GCN 1-2(a Kepler és Maxwell párjai) is lassan legacyba csúszik tényleges DX12 támogatásban, az AMD HD5000 és HD6000 DX11 kártyák ami a Fermi és részben a Kepler párjai voltak, azok nem hogy DX12 támogatást nem kaptak, de legszívesebben még a létezésüket is tagadnák , kaptak egy bétás Win10 meghajtót DX12 nélkül, aztán kalap, kabát.
És olyan is elhangzott, hogy ha igazi fullextrás DX12 címeket akarunk, akkor az ott kezdődik hogy Vega és most a Turing, _esetleg_ a Polaris, minden más leves.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
heti beat'em up ajánló....
River City Ransom Underground - 3 EUR, -85% off!
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
i2k
őstag
válasz Csapoati #124169 üzenetére
Lehet fura lesz: nem olvasom a gamepod-ot...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Csapoati
nagyúr
válasz micafighter #124173 üzenetére
Igen, ami a Forsaken miatt van.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz micafighter #124171 üzenetére
Destiny 2-ből a kiegészítő van ott, az meg állítólag tényleg jól sikerült.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
i2k
őstag
válasz gyimger #124167 üzenetére
És a CoD BOIIII-et se hagyd ki...
De amúgy: igenA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Olyan hosszú, még képen is, hogy így LINK mögé tettem a TELJES listát: "The Game Awards 2018 Nominees Announced"
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
arty
veterán
válasz cskamacska #124157 üzenetére
igazabol a dx12t az nvidia dx9 hardvereire kellett volna irni, mi? mar azok is olyan bazifejlettek es eloremutatoak voltak...
sajna a penzestasi miatt a jatekok ugyan jobbak voltak vidian, de a todozottfodozott fermipascal nemigazan lett volna jo alap a jovo direktXere... orulj neki, h vegre kenyszerbol a jovobe is toltak egy kis lovet es felzarkozni latszanak dx12 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
A csattanó az egészben hogy a PH cikke alapján a BF megoldása az RTX-re "költséghatékonynak" számít, nyilván itt a költség az erőforrás.
Szóval egy optimális megoldásnál is köhög a legerősebb kártya, 60fps is alig van meg, mármint amikor működik a kártya
A 4k meg még kanyarba sincs.
Ja és eddig az első dolog amin a fejlesztők "spóroltak" erőforrás tekintetében (ha faragni kell a grafikán hogy több FPS legyen )az az árnyék volt.
Erre én is csak azt tudom mondani, hogy ,,it just works"
Mondjuk kíváncsi vagyok, a space invaders RTX ON-nal hány FPSel megy
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Mondjuk éne alapból nem értem a létjogosultságát játékba tenni realtime mert igazából ez egy örökké számítható folyamat. Keyshotban ha ott hagyom rendelrelni - gombot se kell nyomnni - és elmegyek két hétre majd visszajövök még akkor is számolja mert hátha kell még egy foton vhova
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
i2k
őstag
Fárasztóak az írásaid, a legtöbbjét negyedéig bírom.
-
cyberkind
félisten
Szépek is a nedves de üres álmok, kár, hogy én ebbe bele se nőttem.
-
cskamacska
addikt
PéHán jobb cím született: Majdnem harmadolja a teljesítményt a DirectX Raytracing a Battlefield V-ben
"2080-tulajok: Lehet sírni"
Mert az RTX teljesítményét közbehugyozza az Xbox One, vagy valamelyik integrált Vega?
Valójában a sugárkövetés a grafika nördök nedves álma már jó 30 éve, nV meg ugyan kezdetleges formában, de elhozta ide kis ölünkbe, ehhez képest most a mutogatás megy hogy faszé nem megy 144 Hertzen 4K-ban. Szerintem meg a károgók egyenek szart, már elnézést a franciámért.
Pedig sokkal egyszerűbb lett volna ha lehagyják a tensor magokat, baromi nagy lett a chip tőle, mint ugye kiderült még hibára hajlamos is, és az Intel bebukott 10nm-es nyúgjével ellentétben ezt a rizikót önként és dalolva vállalták fel, pedig hagyni kellett volna a francba az egészet, jó nekünk a raszterizálás mindörökre.
Mert ha maradunk is ott, DX12 fronton feljöttek mint a talajvíz, működésképtelen Vega DSBR-el ellentétben nV Maxwell óta tile alapon renderel mintha Imgtec-nek képzelné magát, Vega megváltó NGG primitive shaderjei mellé ott task-mesh shader. DX12 különösen poén, mert nem túl takargatott módon a GCN-re írták az Xbox miatt, a Vulkan mint tudjuk meg az AMD helyre pofozott Mantle API-ja. Ha ez 2002 környékén történik, hogy a DX9-et és OGL 2.0-t direkte Radeon 9700-ra írják, kifinganak mint a desktopos PowerVR meg a Matrox kártyák, nem csak meginganak.
Persze ez az előny nem jött rosszul, mert az AMD proci és GPU üzletága 1-1,4 milliárd dollár környéki kutatás-fejlesztés forrást kap, nVidia idén ehhez képest 2 milliárd felett fog költeni, Intelnek meg lesz vagy 14(!) milliárd is. AMD-nél esélyes hogy ennek nagyja részét is a Ryzen kapja, GCN-t meg pofozgatják amíg lehet.
-
i2k
őstag
válasz Gabor99 #124154 üzenetére
Regisztrálást követően, hírlevélben kapsz is VIP ajánlatokat.
Mondjuk, én évek óta náluk vásárolok, így precízen már nem tudom megmondani - nekem egyenesen természetes, hogy VIP szekció van az oldalukon.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
válasz Gabor99 #124154 üzenetére
Gondolom valamennyi összegű vagy mennyiségű vásárlás kellhet hozzá. Nem jön be nálad a VIP menü? Privát böngészési módban látom.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Fallout76 béta kulcsa nincs valakinek elfekvőben?
köszihttps://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124151 üzenetére
Hát ja, amikor majd a VGA-kon is 128 GB VRAM lesz...
-
i2k
őstag
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124148 üzenetére
Nem egy RTX generáció fog kelleni a "glorious sixty"-hez 2160-ban, erősen mozgás- és (játékos)teljesítmény orientált játékban, az már biztos.
-
i2k
őstag
//Angol. https://www.techpowerup.com/
1920*1080 - "sok" VGA
2560*1440 - "sok" VGA
3840*2160 - "sok" VGA[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124145 üzenetére
A 10 órásra vágottat nem bírnám belőle... azzal kínozni lehetne
De igen, pontosanA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
2080-tulajok: Lehet sírni ****
"Megjelentek az első sugárkövetéses Battlefield V benchmarkok"
Úgy tűnik, maximális képminőség mellett nagyjából a felére esik vissza a sebesség."Jó sokáig kellett várnunk az augusztusi bejelentések után, hogy megjelenjen az első olyan játék, ami kihasználja az Nvidia sugárkövetéses technológiáját, de végre befutott a Battlefield V képében (az RTX-hez kell ugye az October Update is a Windows 10-hez ráadásul, amit pont most indítottak ismét útjára)."
"Ez azt jelenti, hogy 1080p-s felbontáson még egy RTX 2080 Ti is örül, hogy tartani tudja a 60 FPS-es sebességet, a kisebb kártyákon ehhez már csökkenteni kell majd a beállításokon. Szerencsére a DICE fejlesztőcsapata néhány köztes lépcsőt is beépített, így a teljes RTX funkcionalitás és a kikapcsolt mód közé egy alacsony, egy közepes és egy magas szint is bekerült – a legmagasabb a fentebb említett ulra mód."
//Plusz:
"A beszámoló szerint sajnos vannak még problémák, azaz néha-néha instabil a tesztrendszer és az alkalmazás-összeomlás is gyakori vendég a tesztek során – utóbbinál fekete kijelzőre vált a rendszer, a videokártya hűtőventilátorai pedig 100%-os fordulatszámon pörögnek.
A legfrissebb szoftverek használata viszont nagyon ajánlott minden BF V játékosnak, mert a DirectX 12 alatt akadozik a játék nélkülük az eddigi tapasztalatok szerint. A mai driverrel és a legfrissebb BF V patch-csel megszűntek ezek a beakadások."
// **** = ha nem lenne egyértelmű: ez "csak" Full HD. 2560/3840 mellett vajon mennyi lehet az az érték.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
-
i2k
őstag
GreenManGaming VIP kóddal --- emailben kapod a tájékoztatást róla --- a Toybox Turbos (STEAM) ingyen a tiéd lehet:
Videó róla: KLIKK RÁM!
-
Agyzuzo
addikt
válasz tomsolo #124139 üzenetére
Fel van rakva, szóval teszek vele próbát. Bár én arra számítottam, hogy ez inkább kormányos téma lesz, de hát akkor whatever.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tomsolo
addikt
Hű, ezt nem gondoltam volna, de ez a WRC 7, egy marha jó árkád, autós játék. Ha Agyzúzó sikítófrászt kapott V-Rally/Dirt Rally párostól, tegyen ezzel is egy próbát.
Baromi jól lehet irányítani kontrollerrel, nagyon jól lehet érezni az autót, jól reagál mindenre - ha fel lehet hozni vmit ellene, hogy még kikapcsolt segítségekkel is túl kezes(imho).
A karrier mód jópofa, de vannak hülyeségei - mindenestre korrekt cuccnak tűnik - az első szerződéshez kapott Ford elég lófütty, de szokható. Ajánlom a felmérés után a Quick Racet, mondjuk egy Hyundai i20-al, vmelyik erdős pályán kipróbálni.
A pályák nagyon hangulatosak***, a grafika elfogadható.
***(Lengyel pályák kb. mintha Ormánság rallyt tolnék. )
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Köszi, maradok távol tőle akkor
Nemrég kipróbáltam az olcsón berántott Redout-ot, hát régen toltam ilyen se íze-se bűze versenyzős játékot.
-
válasz tomsolo #124130 üzenetére
regebb nagyon szerettem, de azota tul sok jelent meg, es eleg vegyesek lettek az ertekelesek. amivel en jatszottam, alapvetoen time trialok, minel jobbat menni viszonylag rovid palyakon, akar magyar akar vilagviszonylatban.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
tomsolo
addikt
Ezek a Trackmániák milyenek egyébként? Még életemben nem próbáltam egyet se. Van vmi sztori, vagy bajnokság benne? Vagy csak ilyen multimóka?
-
ZsZso
Közösségépítő
Quidco -n 2.5 GBP fölött 2.5 GBP visszajár zakció, este 6ig (UK idő). G2A, GMG, Voidu -ra ellőhető!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
i2k
őstag
válasz micafighter #124125 üzenetére
"Más: miért lenne annyi a dotának? Vagy csak valami nyelvbotlas volt a forumtarsunktol az on topikban?"
Én úgy értelmezem, hogy a kérdés az előtte írónak van címezve, úgy, mint egy nagy DOTA-s gémernek, aki most vett PS4-et és konzolossá lett... azaz, mostantól mellőzni fogja a DOTA-t.
-
micafighter
nagyúr
válasz horvathd #124122 üzenetére
Igen, de az csak az előfizetőknek jár, ingyen nem Ettöl még nagyon hasznos funkció olyan helyen, ahol valószínűleg úgy se fogsz újra vásárolni. Egy g2a, kinguin vagy cdkeyen inkább elmenteném a virtuális kártyám kényelmi szempontok miatt, és akkor tranzakció előtt aktiválnám csak a kártyám. Nyilván attól is függ milyen rendszeresen vasarolsz ilyen helyeken, de mondjuk ha csak evi 3-4 alkalommal, én akkor se akarnám minden alkalommal beirkalni a kártya adatokat. Ettől még hasznos funkció
Más: miért lenne annyi a dotának? Vagy csak valami nyelvbotlas volt a forumtarsunktol az on topikban?
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
És még most is leesik 1080p-ben 70fps-re, 2160p felbontáson meg 80 a teteje: [link]
Mindezt 1080Ti/i7-6700 társaságában.Már nem is érzem magam hülyén, hogy az én gépemen ezeknek max a fele lehet, vagy még annyi se.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Źşë'
addikt
Crysis első része ma 11 éves, tyű de elment az idő
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
horvathd
senior tag
válasz micafighter #124121 üzenetére
Revolutnal van lehetoseg olyan virtualis kartyara is, ami minden vasarlas utan uj szamot kap.
"The Kid just rages for a while."
-
micafighter
nagyúr
Igen, mondjuk ezekből a fiókok közti ingyenes utalás akkor lesz érdekes, ha már elterjedtebb lesz, paypalnak ugye nagy előnye még a nagy felhasználó bázis.
Paypalban mondjuk jó dolog, hogy az elofizeteseidet (subscriptions) könnyen tudod kezelni, ilyet nem láttam a revolutnal. Viszont revolutnal meg 2 gombnyomás a kártya aktiválása és deaktivalasa, tehát ha akarod, akkor mindig csak egy adott tranzakció előtt aktiválod, így máskor semmi nem tud levenni róla pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz micafighter #124119 üzenetére
fiókok között tudsz ingyenesen utalni. fel tudod tölteni ugyanúgy. korrektebb áron vált. webes kártyájuk is van igen, a búnusz hogy fizikailag is kaphatsz kártyát és a bundleből dőlő "milliókat" fel tudod venni kp
-
micafighter
nagyúr
Azt se tudtam hogy eddig ingyenes volt balanszrol az utalás
De már úton a revolut kártya
Mondjuk a paypalt nem tudom hogy váltja ki. A webes kartyajukra gondolsz?
Azért kérdezem, mert nyilván a legtöbb helyen tudsz bankkártyával is fizetni, de pl egy g2a, kinguin, cdkeys és társainak nem szívesen adom meg a bankkártya adataimat, én ezért használtam eddig ilyen helyeken paypalt.
-
eami
veterán
válasz micafighter #124117 üzenetére
csak régión belül ingyenes az utalás balanceról. régiók között jutalékot szed, nem is keveset. át kell állni revolutra
-
Crytek
nagyúr
válasz cskamacska #124114 üzenetére
Nem HH-ozok már ,csak abból amibe van legalább 1-2 game ami érdekel. Sajnos nincs annyi EU user és a paypal váltás miatt már nem éri meg minden bundleból csinálnom...A paypal tönkretette az üzletet
Next PC Upgrade: 2022
-
micafighter
nagyúr
válasz cskamacska #124114 üzenetére
A legjobb egerekben 40-50 millió klikkre hitelesített kínai Omron kapcsolókat használnak általában, ezt a szakik cserélni szokták párszáz forintos japán omron kapcsolóra, ami "csak" 5-10 millióra van hitelesítve, de a tapasztalatok szerint jobban bírja mint az 50 milliós kínai.
Egyébként már 5-10ezerert kapni nagyon jó egereket. 20 fölött max akkor kell rá költeni, ha vezeték nélkül szeretnél játszani, mert egyenlőre csak a Logitech lightspeednek van olyan késleltetése, ami játék alatt használható, és ezért elkérik a felárat.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz micafighter #124109 üzenetére
Egér ügyekben lemaradtam, de ez komoly hogy még a 40-50 ezres csúcsegerekből is kispórolják a pár száz forintos rendes mikrokapcsolókat? Mert hogy 10k alatt örüljön az ember hogy egyáltalán nem magának kell összeraknia, de 40k-ért sem adnak egeret aminek a fő alkatrésze időtálló lenne?
IndieGálán épp most LLL retrózás megy
Leisure Suit Larry Encore Bundle
Happy Hour ocsításhoz tessék Cryteket keresni.
-
ZsZso
Közösségépítő
Hmm, ezt csak most vettem észre: Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry. A review -k is elég jók, úgyhogy nagyon várós. A 30 € -s árcédula az szerintem vicc, de lesz ez még olcsóbb (21 € -t karcolta felülről már GamersGate -n, úgyhogy komoly esély van rá, hogy hamarosan elérhető áron lesz).
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
i2k
őstag
válasz Renok #124111 üzenetére
Én mondjuk anyatejen.
//Witzz vótam.
-
senior tag
válasz BoneDragon #124107 üzenetére
RIP Stan Lee.
A Pókember képregényeken nőttem fel.
-
Cheesus
senior tag
Bár a játék nálam lehet el se fog futni, azért ezt a szobrot el tudnám otthol képzelni a polcon a megjelent könyvek mellett
https://www.twitch.tv/csehla
-
reelc
veterán
válasz BoneDragon #124107 üzenetére
Sajnálom.
Nem sokkal élte túl a feleségét.Az öröksége amit hátrahagyott hatalmas, megyek olvasok Pókembert, amit még ő írt.
-
BoneDragon
veterán
RiP Stan Lee
-
warcat
veterán
válasz Csapoati #124104 üzenetére
3 Nagám lett "jobbklikkes", különböző évjáratokból/revisionből, nem hajlandóak a kapcsolót japóra cserélni pár száz forint pluszköltségért, ezen a ponton garantáltan tervezett elavulásként értékelem a teljesítményüket.
Deathaddernél a bal egérgomb kezdett el döglődni...
Nyilván nem veszek többet semmit tőlük,de a Naga eléggé pótolhatatlan volt míg WoW raidekkel foglalkoztam,így újra fel kellett ülni szopórollerre.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Csapoati
nagyúr
válasz warcat #124102 üzenetére
2+ éve van meg a Naga Hexem, probléma nélkül, ráadásul eszméletlen jó használni. Elhiszem, hogy sok embernél van gond, de ne vegyük úgy, hogy defaultból mindenkinél.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz micafighter #124100 üzenetére
Az más dolog hogy Razer elmehet az anyjába, mert megígérte hogy most hétvégén lerántja a leplet a cuccaikról, erre XO18 rendezvényen annyit mondtak hogy viszlát a CES-en.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest