Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Az Epicet pedig a CDGalaxis űbereli? Dobozos Metro Exodus: 11.990 Ft
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz micafighter #125698 üzenetére
Egen, viszont ha kevesebbet adnak el ott, mint Steamen, akkor ugyanott vannak, gondolom most mindenki kipróbálja, összehasonlítja az eladásokat, aztán döntenek
(Igazából nagy gáz nincs a Steam szemszögéből nézve, ha nagyon veszélybe érzik magukat maximum csökkentenek ők is az áraikon)„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
gyimger
őstag
válasz warcat #125696 üzenetére
Aki eddig nagyon hirdette, hogy ott nem vesz semmit, tegyen most is így. Az eladások meg majd magukért beszélnek.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
Kiegészítés:
Metro Exodus - "Is the official annoucement about the Epic store exlusivity gone?"
Hozzászólások között linkelve a QA és ott:
" - Will Metro Exodus ever return to Steam?
- Yes - Metro Exodus will return to Steam and on other store fronts after 14th February 2020."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
"Metro Exodus launches on February 15th for £49.99/$49.99/€59.99, now exclusive to the Epic Store.
Those pre-ordering get the soundtrack and a digital art-book as perks.
The game is still available on Steam for £49.99/€59.99/$59.99, but there’s a notification that sales will be discontinued “later today”(u).[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Źşë'
addikt
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Dilikutya
félisten
És mi van azokkal a DLC-kel, amik ott vannak fájlszinten is a lemezen, de csak külön fizetés után aktiválódnak, és még letölteni sem kell? Nem egyszer volt már ilyen, nekem pl. a LEGO Jurassic World konkrétan rémlik.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #125684 üzenetére
Wingamestore-ban is annyi, de a nem-Steam verzió gyakran van akciózva már ennyiért. A Steam-es 14,99€ volt legolcsóbban eddig szerintem. Amúgy egy 4 éves játékról beszélünk, mást ilyenkor már rég 5-6€-ért szórnak ultimate/gold/goty/kutyafasza edisönben is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
arty
veterán
válasz reelc #125655 üzenetére
Azt állítod, hogy 20 éve a 60 dodóért neked kevesebbet kellett dolgoznod, mint ma? Ez hogy sikerült...?
(#125656) i2k
"Az a baj, hogy mostanság, a 21. század negyede felé haladva az a hatvan dodo/júró NEM = teljes játék...
S nem azért, mert a Zember mindent akar hozzá, hanem azért, mert a fejlesztők tudatosan úgy adják ki,"Nem teljes*, de még mindig valószínűleg masszívan több, mint 20 éve.
"- befejezés(?) (nyilván nem, mert kell a kliffhenger, hogy vedd a következő részt is, de legalábbis a Szízön Pesszt a befejezés reményében)"
1-1 kirívó esetben nincs befejezés az alapjátékban, ergo ez általános problémaként nem róható fel az iparnak
"- a sztoriban direkt kihagyott elemek kifejtése (értsd: sztori DLC)"
nézőpont kérdése: ha a végigjátszás után elégedett vagy a kapott élménnyel, nem tudsz örülni, hogy pluszpénzért kaphatsz ugyanabból még egy kicsit többet? és továbbra is javasolt a régi játékok rövidségét szem előtt tartani, amikor mérlegre tesszük, hogy a DLC az plusz cucc vagy kivágott tartalom.
"- beleerőszakolt sztori DLC"
kötelező? a beleerőszakolt az pejoratív jelzőnek tűnik, tehát felteszem itt a "hátam közepére se hiányzott kiegészítőre" gondolsz... akinek meg mégis kell minden csepp, annak egy "jó lehetőség" tovább merülni a játék univerzumában.
"- meg szkinyek, meg ingame csít tárgyak, meg fejlődés búsztok estébé
eladható legyen a gémernek a Szízön Pesszel (amiből jó esetben csak 1 darab van), hogy aztán, valamikor a következő rész megjelenése előtt még kiadjanak olyan tartalmat is (lásd a fenti kategóriák közül valamelyiket), ami nem része a SP-nek, és tejeljen utoljára még a cím egy kicsit."erre is csak azt tudom kérdezni: kötelező? nélkülük a játék élvezhetetlen, alulmarad a 20 évvel ezelőtti játékoknak?
én tényleg azt érzem, látom, hogy az emberek a saját kis OCD-jük által vezérelve rutinból dobják a "régenmindenjobbvoltat", ezzel tovább "betegítve" saját magukat... annyi minden miatt lehet "sírni", nemigaz, hogy nem találni jogosabb problémát (pl ott a komcsi diktatúra epic-sztór-ja, kezdésnek )
*teljes az általában, csak van mégteljesebb.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
tomsolo
addikt
GTA 5-nek is szépen megy le az ára. Most már csak 11 ojró körül megy a Voidun.(kell hozzá a Wintermadness kupon - 3 577,24 Ft)
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
TheNewDawn
addikt
Akit esetleg érdekel , Kingdom Come Deliverance most 18 fontért ( 20 euró) megy GMG en, ennyi még nem volt, illetve de, egyszer GOG on, de ez Steames
-
Agyzuzo
addikt
Ja ebben ők nagy királyak, de a legjobb hogy még abba se biztos hogy minden DLC bekerül, lást legutóbbi NFS.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Csapoati
nagyúr
Az hagyján, ha az Ultimate a legnagyobb, legbővebb kiadás, mert az nagyjából meg is felel a szó tartalmának, de amikor abban sincs benne minden... Na az fáj. Viszont előre goldot én sose veszek. Olyan már volt, hogy az első játékalkalom után megvettem a season passt akciósan valahol, mert jó volt a játék és jónak tűnt a plusz tartalom is, de a zsákbacicákat én se szeretem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
i2k
őstag
válasz Csapoati #125677 üzenetére
Most jöhetnék azzal, hogy hogyan is lett ez 'Gold', amikor még meg sem jelent, és nem is arathatott akkora sikert, hogy kikiálthassanak egy ilyen változatot is belőle", de tudom, hogy manapság már másként működik a marketing gépezet, és lassan már a szuperlatívuszokból is kifogynak, amikor a különböző pakkokat kitalálják -- jelenleg ugye az 'Ultimate' a 'legnagyobb' például a Jubiszoftyéknál...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Csapoati
nagyúr
De hát ez csak egy sima Gold, az még a legyegyszerűbb edisön, nem? Engem azok csesznek fel, amikben nincs benne minden, de ilyen össze-vissza módon tartalmaznak valamit. Legyen egy alap, egy Gold, meg egy Collector's aztán jónapot.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
i2k
őstag
"The Gold Edition includes the Metro Exodus Expansion Pass, granting access to all new adventures in the post-apocalyptic Russian wilderness".
Ezek az 'edisönök' az ideghalálba kergetnek már...
-
AtHoS
nagyúr
válasz Csapoati #125674 üzenetére
Hát aztán a currency-t miért az inventoryban tartod? Vegyed megfele a currency stash tabot aztán dobáljad oda
De amúgy ja, az amúgy ingyenes játék pont arra van kihegyezve, hogy vegyed a különféle stash tabokat, különben nem fogsz elférni a sok szeméttől, amit nem is kellett volna felszedned sem
read-only mode on the forum
-
Csapoati
nagyúr
válasz Agyzuzo #125668 üzenetére
Az inventory engem a Path of Exile-ban qr fel nagyon, amikor a kb 30 féle currency item mind külön helyet foglal és akkor mellé még jön egy 3x2-es helyet igénylő quest item... hát gratulálok.
-
Agyzuzo
addikt
válasz sagem #125670 üzenetére
Mondom, engem az idegesít hogy egy kurva kulcsot nem tudok felvenni, azért ne essünk túlzásokba. Nem hiszem el hogy a kulcsokat ne lehetne külön tárolni és annyit foglalnának mint egy shotgun...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
i2k
őstag
válasz sagem #125670 üzenetére
Szerény véleményem: nem attól szörvájvör valami, hogy szarrá szívatnak a kicsi hátizsákkal...
-
i2k
őstag
válasz Agyzuzo #125668 üzenetére
Szomorú lettem, hogy az Inventory maradt...
Én csak a modern korban ismerkedtem meg a Resident Evilekkel, az elmúlt évek során megvett Remasteredek révén találkoztam például a sima és a 0. részekkel: engem is idegesített a megoldás.Valami hack-mod nem létezik ezekhez?
-
Agyzuzo
addikt
Attól még nagyon patent remaster lett, lassan a felénél járok.
Egy dolog rühellek csak iszonyatosan és következetesen pokolra kívánom miatta a Capcomot és ez az inventory rendszer. Mi a jó szarért erőltetik még mindig ezt, agyfaszt lehet kapni mikor quest itemet nem tud felvenni az ember a csökött inventory szűkössége miatt és lehet rohangálni a ládához, indokolatlan üresjáratokt eredményezve. Eljuthattak volna oda már 15 éve hogy a lőszer-fegyver-first aid ne foglaljon slotot... Ez az amitől konstans felbaszom magam, minden más téren hibátlan lett a remaster - az eredetit vagy 30x kitoltam (90 perces speedrunt mondhatni csukott szemmel) és nagyon sok ponton eltér, de egyáltalán nem baj. Én nem is egy másolattal akartam játszani, hanem egy újraértelmezéssel, amit nagyon jól hoztak a fiúk. Pont a tetü inventory amihez sikerült ragaszkodni - na pont ahhoz nem kellett volna.Amúgy sztem a VRAM kijelzése a játéknak nettó baromság, nekem eleve nem is jó értéket jelenít meg (azt írja 0.03 gigás az 1080-asom). A szokásos szennyeken (depth of field, motion blur, film grain és chroma ökörségek) kívül minden maxon van (kivéve shadows + volumetric lighting ami középen), élmosás természetesen OFF és UHD-ben 60-70 fps-t hoz folyamatosan és bitang jól néz ki (pedig állítólag 11G VRAM-ot foglal, de ez tuti fals érték).
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #125666 üzenetére
"de persze nem mindenkinél"
Különösen azért nem, mert a törzsmag azonnal kiszúrja, hogy a helyszín nem egyezik meg 100%-osan az eredetivel...
-
Csapoati
nagyúr
válasz reelc #125658 üzenetére
Jó, hát más meg 1 milla fölött keres havonta, neki a 2080 Ti is olcsó... Ezért vettem az átlagot, mert ha kijelentünk valamit a játékiparról, akkor nem igazán a saját helyzetünket kell alapul venni, márpedig a túlnyomó többségnek most kisebb költség arányosan egy AAA játék, mint 15-20 éve. Én egyébként tudatosan költök kevesebbet játékokra már egy ideje, idén pl csak az Anthemet tervezem megjelenéskor megvenni.
-
i2k
őstag
"Dead or Alive 6 Director Criticizes Media & Talks About Boob Physics Toggle"
Dead or Alive 6 director Yohei Shimbori has seemingly taken a solid stance as he has mentioned that the game has now gotten a toggle for boob physics; in addition, he has criticized the media for focusing so much on talking of the game’s sex appeal and jiggle physics instead of the actual game.
A new interview revealed the addition of a boob physics toggle, allowing those easily offended by swaying masses of meat to disable the anger-inducing visual:
Shimbori said those who feel too embarrassed to play Dead or Alive 6 should turn the breast physics off in the settings and stick to the default costumes. But he does not consider this mode to offer realistic graphics.“If you’re really embarrassed by it, you can switch it off, and then you basically have 1990s Lara Croft. For me, as someone who built the game and wanted to make it realistic, this is not realistic. This is just stiff. It doesn’t look quite right to me. But, if you have concerns about this, there is always the option of switching it off.”
Such a change was apparently dictated by Koei Tecmo (and Shimbori) realizing that they should appeal to existing fans by providing the sexy outfits and breast physics from previous entries:
“Shimbori told me Koei Tecmo understood Dead or Alive 6 had to make existing fans happy by providing the heavily sexualised female characters and breast physics they’re used to, or they’d simply leave the series behind.”
While it seems the director had previously been trying to appease both those upset at the franchise for its overly sexualized costumes and loyal fans who want the sexiness of the game to remain, Shimbori requested that the media actually focus on what makes Dead or Alive 6 a game rather than trying to devolve the discussion into talk of boob physics and politics:
“But the fact is, we are trying to build a good fighting game with a challenging system. We put a lot of effort into tutorials and the quest mode to make it accessible for beginners. We are honouring the long-term fans and making sure they also get what they expect. We would really appreciate it if the media would focus more on the topic of we are building a good game here and not only focusing on this juggle talk.”
Dead or Alive 6 will arrive onto the PS4, PC and Xbox One come March 1st.
//kapcsolódik az előzőkhöz: "Such a change was apparently dictated by Koei Tecmo"
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #125660 üzenetére
"> mert a fejlesztők tudatosan úgy adják ki"
Úgy adják ki, ahogy a megrendelő(k) kérik.
Ők adják ki (a kezük közül) a szoftvert --- és a kiadó (ha támogatta, reklámozta, akkor a pénzéért belepofázik, elvár, utasít etc.) nem gyártja a játékot... terjeszti (kivételek vannak - Square Enix etv.).
Nem írhatjuk a kiadókat ilyenkor, hanem a fejlesztőket kell emlegetnünk.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
_drk
addikt
válasz Agyzuzo #125659 üzenetére
A megtett út a lényeg, nem a cél. Legalábbis a nagy sorozatjunkie-k ezt mondják!
Mondjuk sorozatokba én is egyre kevesebbet kezdek el mert nagy átbaszás a fele.Viszont játékoknál azért lehet tudni mit kap az ember. Minden multis játékban van valami a középpontban amiért te játszod. Egyértelmű ha nem fog meg semmi akkor nem fogod játszani.
Viszont rengeteg módon be is tudnak ezek húzni:
-Saját magad fejleszted. Lehetnek elvárásaid magaddal szemben. Ez mondjuk elősegít pár pozitív tulajdonságot is például: Versenyszellem,kitartás.
-Társaság.
-Játékbeli eredmények, ranglisták.
-Kihívás. Amit mondjuk most a Dark Souls nagyon jól lovagol meg a sok könnyű játék között.
-Folyamatosan fejlesztve egy játék ami tetszik, mondjuk a WOW már most 15 éve megy, azt folyamat lehet nyomni, vagy csak vissza-vissza térni.Mondjuk sok single-el ez a baj, hiába tetszik, ha vége akkor vége. Sok esetben nincs is új kontent.
Max átviszed még egyszer, de az ugyan az lesz. Míg a multis játékok nagy többségében nincs két ugyan olyan meccs. -
tomsolo
addikt
> mert a fejlesztők tudatosan úgy adják ki
Kiadni a kiadók adják. A legtöbb esetben ők felelnek a lútládás ötletekért meg a többiért. Nyilván vannak kivételek, de nagyjából mégis így van ez. Az ilyen elnyújtott, örökké tartó fejlesztés egyébként nekik se jó, mert a megjelenés utáni marzs egyre kevesebb lesz.
-
Agyzuzo
addikt
Jól beszélsz, én se szeretem ezeket az MMO-okat meg online akármiket pont emiatt. Legyen story, eleje-közepe-VÉGE (!!!) és ne csak egy évekig tartó fejlesztés ami sehova se vezet. Lehet 200 óra csak érezzem azt hogy na, ez jó élmény volt, szép lezárást kapott, jöhet a kövi. Sorozatokba se kezdek bele emiatt csak ha már lefutott a Final Season, különben kidobott időnek érzem.
-
reelc
veterán
válasz Csapoati #125657 üzenetére
Nézőpont kérdése.
Én semmilyen statisztikai átlagfizetéssel nem tudok mit kezdeni, sem a te fizetéseddel, stb., csak az enyémmel.Én nem átlagbérrel számolok hanem az enyémmel, és így nincs igaza. Mindenféle átlagbér alatt vagyok bőven, és még igen sok embert tudok hasonlóan.
Keleti régió.
Ezen felül ahogy írtam a bevétel egy dolog, még lejön mindenféle kiadás, és akkor meglátjuk marad-e valami?
Mindenféle kormánypropaganda ellenére (szép átlagfizetés nettóban, stb.) én (és sokan mások) úgy érezzük, hogy rosszabb, mint pár éve, és az új Cafeteria rendszer olyan szinten betett, hogy nem is látom még, mi lesz idén. 20 EURom van Paypalon, úgy néz ki éves szinten ennyi lesz erre a hobbira (el is megy a Grim Dawn kiegre, meg egy IG bundlira), és nézem az élet többi területét, min kell változtatnom, ami érdekes lesz mert egyáltalán nem élek nagylábon (se cigi, se pia, se szórakozás - ez utóbbi a gép előtt, stb.).
Na de hagyjuk ez már nagyon nem ide tartozik.
A fentiek miatt az ilyen topikok látogatását is bekell fejeznem, mert minek nézzem?[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Szimplán nem neked valóak az MMO-k vagy progress alapú multis játékok, ennyi. Bennem nincs hiányérzet, ha élveztem az eltöltött x órát. De nem csak a játékokkal vagyok így, sosem bánom az "elpazarolt" időt, ha azt élveztem a maga idejében.
reelc: Abban azért igaza van, hogy mondjuk 2000 környékén a 10 ezer Ft-os játékok brutálisan drágának számítottak (40-50 ezres nettó átlagbérekkel...), míg most a 17-18 ezres játékok sokkal kevesebb munkaórába kerülnek a 200 ezres nettó átlagbérhez képest. Persze a legjobb olyan 2009-10 környékén volt, amikor 8-9 ezrekért jöttek az AAA címek a nettó 125 ezres átlagbérhez. Nyilván itt az egyéni kereset is bejátszik, ezek csak az átlagok.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Az a baj, hogy mostanság, a 21. század negyede felé haladva az a hatvan dodo/júró NEM = teljes játék...
S nem azért, mert a Zember mindent akar hozzá, hanem azért, mert a fejlesztők tudatosan úgy adják ki, hogy a
- befejezés(?) (nyilván nem, mert kell a kliffhenger, hogy vedd a következő részt is, de legalábbis a Szízön Pesszt a befejezés reményében)
- a sztoriban direkt kihagyott elemek kifejtése (értsd: sztori DLC)
- beleerőszakolt sztori DLC
- meg szkinyek, meg ingame csít tárgyak, meg fejlődés búsztok estébé
eladható legyen a gémernek a Szízön Pesszel (amiből jó esetben csak 1 darab van), hogy aztán, valamikor a következő rész megjelenése előtt még kiadjanak olyan tartalmat is (lásd a fenti kategóriák közül valamelyiket), ami nem része a SP-nek, és tejeljen utoljára még a cím egy kicsit.S aztán kezdődik minden elölről a "hatvan euró"-ből tengődő szegény cégek számára...
-
reelc
veterán
"ugyan azért a HATVAN dodóért, amiért MA sokkal kevesebbet kell dolgoznod, mint akkor, amikor még minden jobb volt"
Itt jönnek olyan dolgok a képbe, ki mennyit keres, valakinek nettóba nézve a bérét kiteszi nagyjából egyheti bérét a 60-70 EUR, másnak kevesebb napra jön ki. Aki jobban keres nyilván könnyebben veszi, mint aki kevesebbet keres.
Persze számítanak az egyéb kiadások is, megélhetés, rezsi, albérlet stb. és akkor meglátja az ember jut-e hobbira és ha igen, mennyi.
Majd talán pár év múlva kompletten DLC-sen 10EUR-ért esetleg.[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
Itt nincs single rész, ez is olyan mint pl. a Division és Destiny, hogy a küldetéseket letolhatod egyedül vagy co-op-ba haverokkal / randomokkal (gondolom itt is lesz állítható nehézségi fokozat, ahol a nehezebben már kell a 3-4 ember és ott jobb cucc esik).
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
arty
veterán
válasz Csapoati #125652 üzenetére
_BIZTOSAN_ csak az én elmebetegségem, de ha 200 óra után a haverral lenyomjuk a BOSS-t, elégedetten nyugtázom az eltöltött időt.
Ellenben ha a 200 óra eredménye, hogy a karakterem ereje 39, a szépsége 65, van egy csillámos pufajkája és egy kakastaréjos tökfedője, akkor bár a 200 óra telhetett jól, bennem hiányérzet marad..... tényleg ennyi volt a cél, hogy 39es erőm legyen?
Szürke, kicsi életem mindennapjai telnek így, hogy egyre nő a "szintem", aztán a végén bárhanyasként is, de elporlasztanak... a fantáziában had mentsem már meg a világot, legyen valami értelme legalább annak a "sztorinak"
De mondom, ez csak az én hülyeségem, más meg preorderel, meg komplett játékot akar mindenből. Ugyan úgy, mind "szenvedünk" valamitől
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Csapoati
nagyúr
Van multis játék is kismillió, meg single is. Az összes fejlesztő meg csak azt csinálja, ami egyszer x éve ment nekik, mert ez a fejlődés záloga! Jól értem, ugye? Egyébként hogy definiálod a minőségien eltöltött játékidő kifejezést? Ha 200 óra után isten vagy a játékban, akkor az jó, ha pedig 200 órát élvezetesen eltöltöttél és tartasz egy x szinten, akkor nem jó? Érdekes felosztás.
A craftolást nem tudom.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
arty
veterán
ontopikban felmerült megint a régenmindenjobbvolt
- bezzeg régen nem volt fighting game-ben barbizás
de volt kezdetlegesen: ruhaszínt állíthattál), csomó alapkosztümöt ma is kapsz, meg persze van még 1000 atomdrága dlc-ruha is (ignorálni kell!)
ergo ma UGYAN AZÉRT a 60 dodóért többet kapsz - ráadásul a sima árkád mód mellett mára van sztori mód, sokszor animált átvezetőkkel, SOKKAL több karakter, stbszóval miért volt régen minden jobb? mert a fizetésedből a 60 dodó sokkal nagyobb részt vitt el?
- bezzeg régen az autószkinek is ingyen voltak, a sztrít rod volt az isten, mindez dlc nélkül!
a sztrit rodot félóra alatt végig lehett tolni, volt benne vagy három pálya, de tény: át lehetett színezni a kocsid
persze ezt ma is megteheted, pontosabban _PICIT_ többet tudsz ma egy forza horizonban megtenni, pl letölthetsz INGYEN a komjuniti által készített szkinekből vagy HATSZÁZAT a NÉGYSZÁZ kocsira, amit utána körbemutogathatsz onlány, a street rodénál HÁROMSZÁZÖTVENEGYSZER nagyobb térképen, pályán, stb.ugyan azért a HATVAN dodóért, amiért MA sokkal kevesebbet kell dolgoznod, mint akkor, amikor még minden jobb volt
persze nem állítom, hogy nincs kiegészítőDÉELCÉ és a végére nem lehet elvinni a forzát negyven kiadott ezresig, ami már nem hatvan dodó.... DE EZ KÉREM KÖTELEZŐ?
-
-
_drk
addikt
válasz reelc #125644 üzenetére
A két legutóbbi nagyobb címe már abszolút nem sikeres. Ügye az Andromedával meg befürödtek.
De a Dragon Age is meg a Mass Effect igazából csak az első részek voltak igazán jók. Mondjuk én a többivel nem is játszottam, de a vissza jelzések alapján nem is fogok max a Mass Effect 2-vel.De ez az Anthem meg se jelent még, már sokan temetik. A Single részéről nem is nagyon tudunk, mert leginkább a multis részét promózták. Nyílt világú Sci-fi Rpg-ként lehet megállja a helyét, úgy hogy nem is erre épít a játék.
Közben a Sajtó félig térdelve, rajhoz állva készül már, mibe állhatnak majd bele. Mert a megjelenése után ennek lesz a legnagyobb click értéke.
-
reelc
veterán
válasz Csapoati #125645 üzenetére
"lettek kényszerülve (vagy önként, ki tudja)"
Szóval én sem tudom. Nem látok bele a cég működésébe, és nyilván nem fogja azt mondani az EA, hogy most ez a menő és ilyet akartunk tőlük.
De feltételezhetem, nem? Azért lehet sejteni a mentalitásukat, sokmindent csináltak az elmúlt évtizedekben (az EA).Én szeretem beosztani mikor mivel játszok, ha éppen játszok. Nem alkalmazkodom ezzel idegenekhez, nem szenvedek hátrányt mert lemaradok szintekkel, cuccokkal, stb.
Korábban többezer órát öltem a Diablo 3-ba, és ennek elég elenyésző része volt a multi. Márpedig alapvetően az is multis játék.
"most már ebből is negatív sznobizmus alakult ki" akkor kb. 20 éve az vagyok - ez nem "most már" - , sosem szerettem a multit. Próbáltam, de nem jött be. Többször próbáltam, több játékkal. Szóval nálam nem divat az hogy nem szeretem.Tudom nem kötelező játszani vele ahogy semmivel sem - ismétlem azt sajnálom, hogy egy ilyen nagymúltú csapat ilyesmit csinált. Holott kellő tőkével bárki tud multis játékot csinálni - elvégre az is van dögivel, nem?
-
arty
veterán
válasz Csapoati #125645 üzenetére
mert a game as service hoz pénzt, nem az egyszer 60$ ?
mármint úgyérted, hogy a végtelen mmo-like-grind-activityfest multiszarokból leht dunát rekeszteni, ugye?
amivel egyébként 200 óra után se vagy sehol, csak el tudtál süllyeszteni 200 órát, jóesetben élvezted is nagyrészétszerintem a bioware szakadjon csak el mégjobban a kaptafától, csináljanak autósjátékot, nyilván ahoz mégjobban értenk, mint az akciórpg-ből lett végtelen-mmoerpégéhez ....
tényleg, kraftolni lehet anthemben?
-
Csapoati
nagyúr
válasz reelc #125644 üzenetére
De azt honnan tudjuk, hogy a Bioware-t az EA kötelezte arra, hogy egy ilyen jellegű játékot készítsenek, mint az Anthem, nem pedig maguktól szerették volna? Ha erre van forrás, én nem ismerem. Talán nem is baj amúgy, hogy egy kicsit elszakad a Bioware a jó öreg formulájuktól (open world akció-rpg), már az Andromedára kifulladtak ezzel. Ez az egész multis dolog el lett könyvelve az ördögtől valónak, amit nem értek. Én is sokkal többször játszom single címekkel, de ezekből Dunát lehet rekeszteni még így is - simán megférnek a multis cuccok is. Csak nekem úgy tűnik, hogy most már ebből is negatív sznobizmus alakult ki, kb mint a "nekem nincs Facebookom, mert én egyéniség vagyok!" c. dologból. Akinek nem inge, ne vegye magára természetesen, de nekem ez jött le sok gamer megnyilvánulásából. Nem kötelező játszani az Anthemmel, lehet, hogy szar is lesz, de előre temetni... Ráadásul egyedül is játszható marad, lesznek benne nehézségi szintek, easy-n mehet a szóló, jobb cuccokkal pedig mediumon is.
-
reelc
veterán
válasz Csapoati #125643 üzenetére
Ha ebből nem világos: "A számomra elkeserítő az, hogy egy olyan nagy múltú stúdió, mint a BioWare ilyen játékot kellett fejlesszen." nekem az a bajom vele, hogy tudnak ők normális játékokat csinálni, többször bizonyítottak és valahogy multis-lövölde pályára lettek kényszerülve (vagy önként, ki tudja).
Multis játékot ma már csak az nem csinál aki nem akar.
Szóval én ezt nem kifejezetten csak az én bajomként tüntetném fel.A Destiny 2 példád meg a te egyéni dolgod, nem csatlakozik ide, konkrétan a BioWareről van szó mint fejlesztőkről. Nem a multi utálatomról.
Úgy képzeld el, mintha még létezne a Westwood Studios és az EA kiadná nekik parancsba, hogy holnaptól csak Fortnite klónon dolgozhatnának. Ami eléggé távol esne az eddigi munkásságuktól, nem?Ha már ki mivel játszott: tudom milyen játékokat tettek le az asztalra, én valahogy csak a Star Wars: Knights of the Old Republic első részével játszottam, a többi kimaradt. Nagy élmény volt, valamikor majd nekiugrom a folytatásának is.
-
Csapoati
nagyúr
válasz reelc #125642 üzenetére
Ez mind csupa egyéni probléma, a Bioware nem tehet arról, hogy te csak egyedül akarsz játszani. Ott volt a Dragon Age Inquisition, az a mai napig egy kiváló játék szólóban (a Mass Effectekből csak az elsővel játszottam, tudom, be kéne pótolni). Engem a Destiny 2 meggyőzött a coop lövölde létjogosultságáról, pedig addig én sem eröltettem - nyilván ehhez kell legalább egy olyan haver, akivel huzamosabb ideig együtt tudtok játszani. A sztoris DLC-k pedig ingyen lesznek az Anthemhez, a barbizás lesz fizetős, meg ha esetleg új classokat hoznak be. Szerintem ez teljesen elfogadható üzleti modell egy ilyen játéknál.
-
reelc
veterán
válasz Csapoati #125641 üzenetére
Ez az Anthem elkeserítő.
Engem nem érdekel, mert se gépem nincs hozzá se nem érdekelnek a multis lövöldék.
A számomra lekeserítő az, hogy egy olyan nagy múltú stúdió, mint a BioWare ilyen játékot kellett fejlesszen.
Ha sikeres lesz, akkor évekig tolhatják a DLC-t hozzá.
Ha nem lesz sikeres, lehet be is zárja őket az EA. Gondolom nincs elfelejtve a 2 utolsó Mass Effect, szóval most nagyot kell villantaniuk. -
Csapoati
nagyúr
Szerintem meg nem, de majd meglátjuk. Én mondjuk coopban fogom tolni, a "forever alone" mód lehet, hogy nem lesz jó. A jó dolog az, hogy nem kell megvenni a játékot, hanem elég lesz egyhavi Origin Premier Access (vagy mi a neve), aztán ha bukó a játék, akkor nem olyan sok pénz megy a levesbe.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz cskamacska #125631 üzenetére
Procikat már lehet jókat venni, nekem már az első széria is tetszett. Olcsón nem gyenge előrelépés, már a 2-3. generációs Intelekről, amik eddig a legjobb vételt jelentették.
Mostanában bele olvasgattam a milyen gépet topikba, nem is nagyon ajánlják már a régebbi Intel konfigokat, max ha csak proci cserét be tudsz ütni olcsón. Sokkal jobban megéri egy új Ryzen-es konfig, mert a DDR4-es Ramnak is van már előnye, ráadásul a használt Alaplapok is elég drágák, nem beszélve a régebbi i7-es procikról amik ha nem is lassabbak, akkor se éri már meg ezekkel bohóckodni mert amik megérik 40től kezdődnek, ennyiért már ott az új Ryzen.Viszont a videokártyákkal még mindig gondok vannak, rendben hogy lehet már kapni 580-asokat 60ért, de mondjuk most hirtelen rákeresve még mindig legalább 75K. Amit már mondjuk belépőnek neveznék, mert alatta ár/értékben és sajnos teljesítményben is rossz vétel az összes. Már most a 4 gigás rx570nek sincs valami jó jövőképe, még el lehet vele lenni, de ez az időszakosan jó konfig ilyen árakon nagyon bukó. Most megveszed 50-60k már medium csak, év végére már annyit se hoz ki, főleg ha egy jól optimalizált game-el akarja nyomni az ember.
Nagyon kíváncsi leszek mi jön az Nvidiától erre a középkategória alsó részére. 50-90K körül. Ez az 1160 is legalább lesz megint egy 100-as, de ha még mindig csak a 3gb-os példányokat nyomják majd 60-70 körül, akkor azzal meg is ölik ezt a kategóriát.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz Csapoati #125635 üzenetére
Erősen saját véleményem:
Az "Anthem" egy puki-lufi... nagyot fog durranni, de büdös is lesz...
-
AtHoS
nagyúr
-
yozsee11
aktív tag
válasz Csapoati #125635 üzenetére
Biztos nagyon fasza, mert ahhoz képest, hogy VIP demó, tehát csak a fizetős embereknek érhető el, nem tudtak elegendő szervert biztosítani...Olyannyira, hogy az EGÉSZ ORIGIN KLIENS LEHALT, most kb semmi EA játékkal nem lehet játszani, nem mutatja a játékaid listáját...bezzeg ha a mikrotranzakciós bevételt kellene megszámolni...
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
i2k
őstag
válasz echterion #125632 üzenetére
Nekem 8 GB-os R9 390-esm van...
...de nem töltök le demókat.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
echterion
nagyúr
Na most már kíváncsivá tettetek, megleskedem egy 6GB-os 1060-ason mennyit kér.
-
cskamacska
addikt
válasz cskamacska #125628 üzenetére
De hogy ne csak trollkodjak, jelentés a frontról:
AMD Ryzen 7 1700 55000 forint
8 mag/16 szál 3000 alap 3100MHz boost órajel, jár hozzá Wraith Spire hűtő
AMD Ryzen 7 1700X 60-61000 forint
8 mag/16 szál 3400 alap 3500MHz boost órajel, nem jár hűtőAMD Ryzen 5 1600X 44000 forint
6 mag/12 szál 3600MHz alap 3700MHz boost órajel, nem jár hűtő
AMD Ryzen 5 2600 50000 forint
6 mag/12 szál 3400MHz alap 3900MHz boost órajel, jár hozzá Wraith Stealth(kisebb mint a Spire) hűtő
AMD Ryzen 5 2600X 66000 forint
6 mag/12 szál 3600MHz alap 4200MHz boost órajel, jár hozzá Wraith Spire hűtőAmi most megéri az egyértelműen a sima 2600, vagy 1600X kisebb keretből, vagy 1700-as 8 magosok a meggymagokban bízókna, de itt az alacsony gyári órajel egyes(khm Arma 3/DayZ ) i3 függő játékoknál kevés lehet, 2600 enyhe IPC erősödése és magasabb órajele jól jöhet.
i5 8400 ára már megy lefele, volt szegény 80k is, de 61k-ért jobbat is kapni
ugyanitt i5 8600K 82000, i3 8100 39000, 8350K 55000, Ryzen 2200G 31000, 2400G 45000
Többi igazából irreleváns, mert minden i7 piszkos drága, még kapható 4 magos Skylake/kaby Lake prociknak kitartják az árát, 1800X 75k és a többi Ryzen 7 szintén 80k plusz, Ryzen 1400 -1500X 40k körül téblábolnak, de 44k-ért ott a 6 magos 1600X."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #125626 üzenetére
Egy biztos, elég hangulatos. Nekem anno kimaradt az összes rész, meg azóta is mind, egyedül a Nemezis demójával játszottam, meg nyomtam kicsit "csunyában" az afrikai 5. részt, amikor már bírta a gépem, de azzal együtt kezdtem veszegetni is a játékokat, így ment a kukába, hogy majd sor kerül rá egyszer.
Arra jó volt a demó, hogy látom, jól fut, és hangulata is van, de azért 60€-t nem adok érte. Csak azt nem értem, mi 8 GB ezen.Amúgy mennyire függnek össze a részek? Mert ha nagyon, akkor az elsővel (meg mintha lenne 0 is) kéne kezdenem.
-
Dilikutya
félisten
válasz cskamacska #125628 üzenetére
A menüben mutatott memóriaigényre gondolok. Az, hogy futás közben mit szemetel, nem szemetel tele, más kérdés. Nyilván ha van 11 GB Vram, akkor ha másnak nem, cache-nek telerakhatja. Csak arra akartam kilyukadni, hogy nem kell ennek eszetlen sok Vram. Amin elfutnak a játékok 4K-ban, azon ez is fog menni. Továbbra is értelmetlen a Vram hiszti.
-
cskamacska
addikt
válasz Dilikutya #125625 üzenetére
Azt mondod a 4 gigás kártyádon nem evett a demó többet 4 gigánál?
Pláne teljes játékhoz érkező 4K texture DLC-vel?Memóriánál egyszerű házi méréssel nagyon gyorsan be lehet szaladni az erdőbe, mert a mai játékok máshogy kezelik a memóriát mint régen, nem fogja a képedbe vágni hogy kevés a memória a kártyán. Konzoloknál teljesen természetes hogy jelenetektől függően változik a részletesség hogy meglegyen a stabil képkockaszám, ezt megkapta a pécé is, ha kívánta, ha nem.
Amúgy ez hozta azt is, hogy a játékok kihasználják a memóriát, Ti alatt simán ehet valami 10GB-ot, és mégis fog futni 3GB 1060-on is.ayo: Pff, és akkor tomsolo azért vegyen Switchet hogy ne tudjon mivel játszani rajta?
ARK pl jó kezdés, van ahol még némi textúra is akad.
Digital Foundry - Ark Survival Evolved on Switch: Triumph or Tragedy?
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
gejala
őstag
Capcom mindig széttrollkodja a szépen rendezett Steam könyvtáramat.
Nem volt elég, hogy a Resident Evil 5/6 után a resident evil 4 így van írva kisbetűsen, de most ez meg RESIDENT EVIL 2 lett.
De legalább megérdemli a játék ezt a csupa nagybetűt.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Demó alapján a Resident Evil 2 VRAM hiszti baromság. 1920x1080-ban megállt 3 GB alatt, igaz a textúra a két high közül a kisebbiken volt, de azzal együtt is csak 3,7 GB lett volna, amúgy van fps érték bőven. Meg nem az a 120-al rohanó pörgős játék. Kicsit idegesítő volt, hogy a kis irodában a rendőr feje csak nyelte a golyókat. A demó amúgy semmire se jó így fél órára limitálva, fél óra alatt jó ha az irányítást megszokod. Elég jó para hangulata van.
-
ayo
veterán
válasz cskamacska #125621 üzenetére
AMD is szeretné, ha több konzoltulaj lenne
http://jateknaplo.blog.hu
-
Dilikutya
félisten
válasz ZsZso #125618 üzenetére
Nekem egy Stupid Invaders HD kéne, arra nagyon ráférne, mivel anno sem túl korszerű felbontásokban futott. Zseniálisan beteg az a játék. Én akkor, meg a Rainbow Six-ek miatt elkönyveltem a Ubisoft-ot, mint jó játékokat készítő cég, hozzáteszem, azért ma is ők hozzák a ha nem is egyedi, de átlagostól eltérő játékokat. Még egy sokadik Assassins Creed rókabőr is egyedi a helyszín miatt, az ókori görög térséget és Egyiptomot nem nagyon lehetett bebarangolni az első Age of Empires óta.
Meg ami még jó lenne HD grafikával, szigorúan valami rajzfilmes stílusban, a Gobliiins. Különösen az elsőt imádtam, még Androidra is megvan. A folytatásai kevésbé jók, nem annyira viccesek, de a fejtörők már indokolatlanul nehezek, a 4. résznek pedig az olcsó HD nagyon nem áll jól. De azért megvettem azt is, főleg mert mellé adták a régieket is. ScummVM emulátorral. Azt hiszem, a GOG változat is azzal települ. Nagyon jó poénok voltak benne, nem egyszer direkt végigpróbáltam a rossz döntéseket is, abból is kerekedtek vicces dolgok. És egyszer a főgonosz varázsló figyelmét egy üregi pocokból átváltoztatott pucér nővel kellett elterelni.
-
cskamacska
addikt
régen volt már hardveres fingreszelés.rovat
16 GB-os Radeon RX 570 videokártyát hoz a Sapphire
"A Sapphire olyan Radeonnal készül, amire talán senki sem számított. A CES-en már voltak kósza pletykák arról, hogy 16 GB-os középkategóriás Radeont készít egy cég, ami első hallásra hihetetlennek tűnt, viszont a rendezvény előrehaladtával körvonalazódott az is, hogy az AMD olyan szerződéseket kötött a játékokat fejlesztő partnereivel, hogy ne nagyon legyen elég 8 GB-nyi VRAM a teljes textúrarészletesség aktiválásához. Erre példa a Resident Evil 2 (Remake), amely minden beállítást maximumra állítva 13-14 GB-nyi memóriát jelez igényként a felhasználó felé, illetve a Tom Clancy's The Division 2 is 10 GB fölötti igényeket támaszt majd a legjobb részletesség mellett."
Még jó hogy az AMD gondol kisemberekre, bezzeg a zenvidia csak lehúzni akarja őket.
"Ez az AMD részéről érthető, a Radeon VII-nek 16 GB memóriája van, míg a Radeon RX Vega 56 és 64 esetében a HBCC aktiválásával egyszerűen kezelhető a helyzet."
Nem tudom miért írja Abu mindig a HBCC-t valami csoda dolognak, ami a 8GB-os kártyákat hirtelen 64GB-os csodacsacsivá alakítja. HBCC jobb memória kihasználást hoz, illetve a visszatér az AMD HyperMemory feljavítva, a kártya a központi memóriát tudja video memóriaként kezelni, a fedélzeti memóriát gyorsítótárként használva. Ez valamivel jobb mint ha a mostani kártyák simán kifutnak a memóriából, de gyors épp ez sem lesz, pláne nem annyira hogy úgy kezeljük hogy a Vegákon bármennyi RAM lehet.
más
Crucial MX500 2.5 1TB SATA3 SSD 44000 forinttól
más
AMD RX570 8GB 58000 forinttól
heh, megéltük hogy az árak a bányászbékák előtti szint alá süllyedjenek"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
i2k
őstag
válasz micafighter #125619 üzenetére
Egyetértek.
//Személyes véleményem: a F2P talán (!) megmentené a címet... talán...
-
ZsZso
Közösségépítő
Válasz (#27247) Mr.Csizmás
Ahh, tudtam, hogy nem szabadott volna oda OFFolnom. Mindegy elcsesztem.
Nálam nagyobb point & click fant nem nagyon ismersz. Day of the Tentacle -t 576 végigjátszásból toltam végig, mivel nem értettem angolul, olyan fiatal voltam. Az volt az a pillanat amikor örökre szívembe zártam ezt a játékstílust, de már hamarabb megcsapott a szele természetesen, csak az angol miatt nem igazán volt testhezálló, mivel gépelni is kellett hozzá.
Deponia a régi Lucas Arts -os időszakot idézi szerintem ezért akkora királyság.
Útóbbi 10 év egyik legjobb játékának neveztem, emelett elfér több is, bár ha a szívemre teszem kezem, akkor a DoTT, Monkey Island és hasonlók nekem kilencvenes évek maradnak remastered ide-remastered oda, mivel akkor jelentek meg.
(#27248) Agyzuzo
Én szeretnék látni Sierra remake -eket is. Mit nem adnék egy Space Quest sorozatért, egy Kyrandiáért vagy King's Questért. Főleg az első részekből lenne jó ilyen, mert azok nagyon ramaty kinézetűek voltak és az interfész se volt a toppon. Valami olyan kellene mint a Larry 1 -ből.armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
i2k
őstag
-
i2k
őstag
válasz warcat #125614 üzenetére
Nem lesz ingyenes a Fallout 76
"Az utóbbi napokban elkezdtek pletykák felröppenni arról, hogy a Fallout 76 a közeli jövőben free-to-play modellben működhet tovább. A pletykák alapját az adta, hogy Ausztráliában több üzletláncban sem nagyon vannak készletek a játékból, ami sokak szerint arra utal, hogy a Bethesda megpróbálja kipörgetni a még bent álló példányokat, majd ingyenessé tenné az anyagot.
Mindenesetre a Bethesda fülébe is eljutottak a hírek, így most a stúdió egyértelműen cáfolta, hogy erről lenne szó."
-
warcat
veterán
Fallout 76 már csak 8.89€
EA: It's in the crate!
-
FunPro
őstag
Fújmá!
Ti még nőkben gondolkoztok?
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
i2k
őstag
válasz Csapoati #125609 üzenetére
Manapság már minden gamer girlt meg kell becsülni...
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #125608 üzenetére
nekem a stickek meg a triggerek szartak be. dpad használhatatlan volt MK-ra pl. ja és a trigger, túl feszesek, x-ray és csomó minden kellemetlen volt, x-en az is ezerszer jobb. sztem pár hét teszt meggyőzne. ps gamepad is jó, de szerintem pikk pakk át lehet szokni, nekem is sikerült és már soha nem vennék Logit.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz gyantaszuz #125602 üzenetére
Az a baj olcsókkal, hogy az anyagon spórolnak - néha a drágák is - ami pár hónapos élettartamot jelent. Ilyen szempontból a Logitech egyébként nem rossz, - mai napig csodálom, hogy Tekkenezés alatt nem már tönkre - ráadásul nagyon erős a gar kérdés is náluk.
xbox controller nekem már ránézésre nem szimpi - bár tény sose próbáltam milyen amikor a tetején van a dpad - szal nehéz kérdés, bár nem annyira mert sztem egy Sony Playstation 4 DualShock 4 v2 lesz majd.
-
arty
veterán
válasz gyantaszuz #125596 üzenetére
én 360hoz vettem most egyet (csak a fightstickem hitelesítéséhez kell...), szóval elég friss a tapasztalatom:
- anyagminőség, első benyomások jók
- persze minden picit rosszabb, mint a gyári 360ason
- nem xinputos a kontroller, ergo a játékok nagyrésze nem támogatná (szoftveresen kellene áthekkelned, ami van amikor megy és van amikor nem)
- a ravaszok is csak gombok, nem analogok, mint a gyári kontrolleren
- és még a saját nyomorom: x360on nem működik, pedig direkt rákérdeztem a sellernél....."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #125601 üzenetére
Hoppá, azt hiszem, szerelmes tudnék lenni abba a hölgybe
-
ayo
veterán
xbox one szerintem sokkal jobban bírja, én x360-on MK-zni nem is nagyon szerettem. logitech viszont óriási meh a szar dpad és a stick deadzone miatt - nekem mind a 2 logitech tönkrement amúgy.
az utángyártott kontroller számomra mindig csak pénzkidobás volt, mert csak azt éreztette velem mindegyik, hogy kéne már venni egy normálisata jelenlegi xbox one s white nekem még mindig úgy néz ki, mintha ma vettem volna, pedig abban van a legtöbb óra játékom - ennyit a régiek nem bírtak ki. 700 óra MKX, pár száz MK9 (2 logi olyan 500 órát bírt ), 36 óra SFV és akkor még csak pár komoly verekedős játékról beszéltünk...
-
Agyzuzo
addikt
Akkor tényleg nyúzzátok mert nekem még nem sikerült kinyírnom egyet sem. De egyik haverom is ilyen, nem tudom mi a fenét csinál a kontrollereivel mert már a harmadik XONE-ost nyúzza. Nekem még a régi X360 is hibátlan + van két új XO, azok is.
-
gyantaszuz
aktív tag
Koszi a valaszokat! El is engedtem a dolgot. Bar megjegyeznem, hogy az official x360 kontrollerbol is kb. a harmadikat nyuzzuk, nem tul jo minosegu szerintem. A Logitech megoldasaival szemezek meg. hatha lesz mostansag valami jo bestbuy.
-
Dilikutya
félisten
válasz yozsee11 #125600 üzenetére
Ne is mond, karácsony végén csináltunk ilyen baráti összejöveteles több fordulós házi MK bajnokságot. Az este egyetlen hölgy résztvevője nyerte, méghozzá elég nagy előnnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- PlayStation 5
- Billentyűzet gondom van
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest