Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan játékokat, amiket egy géppel lehet ketten játszani egymással?
Esetleg gamepados lehetőség is érdekes lenne.PC
-
cskamacska
addikt
Élienvér Aréna: Dreadnought $10 Game Pack Key Giveaway
Sinley Bay´s Elite Pack DLC-t ad, a F2P játékot pedig rögzíti a játéklistában.Ha másra nem is jó, pluszegysornak elmegy ez az űrhajós World of Tanks koppincs. Mint (csapat)játék viszont a Fractured Space a jobb.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #124493 üzenetére
ott van a letöltési linkje torrenten is (humble hostolja)
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
őstag
Miért engedélyezték a Ring Of Elysiumot nálunk? Mert EU-n kívül mindenhol elérhető volt az átlagnál alaposabb európai adatvédelmi törvények miatt ( Tencent édesgyermeke ) , meg jött a soksok malware-gyanús report a telepítés után. Wikipédián még csak NA megjelenésről van infó , rólunk semmi. Amúgy ha valakinek ezen a néven nem ismerős a játék , dec - jan körül még Europe néven lehetett wishlistre tenni.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
i2k
őstag
GMG VIP tagsággal "Sniper Elite 3" = 0 GBP...
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cskamacska
addikt
válasz Executioner #124488 üzenetére
Na, hogy sz@rjanak farfekvéses batz papucsot! Azt hittem hogy ez a GMG VIP csak a szokásos bejelentkezéses-árleszállítós marhaságuk, de nem, ez most vásárlási értékhez kötött, mert 8 éves fiókkal nem engedi megnézni.
más
Van a Humblin Outcast - Second Contact ingyenesen még egy napig.
Mint minden időkorlátos kulcsosztásnál, itt is nyomja a szokásos szöveget:"The redemption deadline is November 29th, 2018 at 10:00 AM Pacific. You have 6 days left!
Immediately after 10AM Pacific on November 29th, the download will magically vanish as if it were just a figment of your imagination, leaving this cryptic message behind in its wake."
Aham, csak ez DRM Free változat, ha a letöltési linkje kifingik, akkor az különbözteti meg a virágbolti GoG változattól, hogy..
Ennyi erővel Gamesessions osztogatásra is lehet jelentkezni.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz pingtest #124487 üzenetére
IG válaszolt hogy ők kifizették. Mondjuk érdekes info, hogy 52USD -t kapott érte a fejlesztő Szóval úgy néz ki Crytek, hogy ebből nem lehet meggazdagodni
-
arty
veterán
válasz micafighter #124471 üzenetére
szerencsére nem - neked minden dinamikusra van állítva?
nekem minden dinamikusra volt állítva, kivéve a fixre belőtt 16xAF (aniso filter), ill. 60fps limit(#124472) echterion : az unalomfaktort a testreszabhatatlan nehézség miatt érzem - én szeretem az ótósjátékok "szokásos" karrierjét, amikor kisautóval indulsz, vásárolsz, feljebb jutsz, egyre jobb kocsik..... akár "ezredszerre" is viszont az nem szórakoztat, ha a 6 körből már a másodikban vezetek, mert olyan lassu az ellenfél... ekkor emelnék nehézséget és restart, de itt fix a nehézség (hiszen mindenki ugyan olyan képességekkel bír, nyilván ) - félreértés ne essék, absz nem vagyok pró, sőt, még igazán ügyes videojátékosnak se nevezném magam, sok autóval mégis "verhetetlenül" megyek a karrierben és sajnos a 3 féle nehézségen letolható árkád szekció is ugyan ilyen ahogyan a korábbi két részben (5-6), úgy itt se fordított figyelmet a poly a részletekre (nem a gfx részletekre ) )
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Executioner
aktív tag
GMG VIP - Quarantine személyre szabott kuponnal ingyenes a készlet erejéig!
Exec
-
warcat
veterán
Ha valaki nagy SSD-re vágyna a sok-sok eredeti játékához:
Crucial MX500 2TB 247.79€ mindennel együtt[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz TheNewDawn #124479 üzenetére
Middle-earth Shadow of War Gold Edition CDKeys - € 11.39
Na ez már egész jó!@tomsolo:
Mindehol azt írják, hogy ugyanaz a content van mindkettőben.armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
tomsolo
addikt
válasz TheNewDawn #124479 üzenetére
11 ojró a Gold, a Definitive 35. - (Hogy most mi a különbség: passz. )
Amiket láttam és érdekesek lehetnek:
PC Building Simulator - 7.69€
V-Rally 4 - 11.39 €
Tekken 7 - 11.39€
Get Even - 5.69€
Elex - 13.69€Viszont ez is jön pár nap múlva, remélem nem szúrják el mert nagyon kéne már egy ilyen _jó_ játék.
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
Az igen, a sokat emlegetett Shadow of War Definitive edition cdkeys black Friday alkalmával 11 euro.
-
tomsolo
addikt
Fallout 76 aztán jól bejöhetett, ha már most kapott 50%-ot.
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #124475 üzenetére
A régi SW játékok jók. Bár az X-Wing széria nekem kimaradt, meg a 99-es Phantom Menace is, annak csak a demójával játszottam, annak is az a fos Lucasarts ikonos telepítője van, mint a Shadows of the Empire-nak és a Racer-nek volt, már telepíteni se lehet, nemhogy játszani vele. Gondolom, egyszer jön majd a Phantom meg a Battle for Naboo is, már csak ezek hiányoznak szerintem a PC-s címek közül a digitális platformokról.
Meg egy Transformers Beast Wars, az első és sokáig egyetlen PC-s TF cím.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #124473 üzenetére
Melyik pálya? Mekkora játék volt anno, még a megboldogult 576 Kbyte c. műsorban láttam a tévében, nem kicsit leseggeltem akkor a Hoth bolygós csatától, amit megmutattak.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cyberkind
félisten
Toltam most két pályán keresztül a STAR WAR: Shadows of the Empire-t, és qrva nehéz még easyn is, régen is az volt, egy bizonyos pálya végén mindig beszoptam, bármi is történjen, másnak ez hogy megy?
-
micafighter
nagyúr
-
i2k
őstag
STEAM-es Far Cry 4 Gold-ot elfelejtettem átírni.
azaz, a helyes állapot:
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
tomsolo
addikt
Igazából nekem a Dirt Rally/Dirt 4 se a szívem csücske.
Az autók marha jók, de nem jó érzés vezetni őket - legalábbis nem okoz örömet, több a frusztráció mint a boldogság.
Amik nem jönnek be nagyon azok a pályák. DR-ben egyre se emlékszem konkrétan hogy mi volt, a finn pályákról is az maradt meg bennem, hogy mekkora szopás ezen a hepehupás 200 méteres ugratókon bohóckodni - ráadásul a finn pályán tolni is kell neki. Elismerem, hogy van a Rallynak is ilyen ága, de nálam nem a csutka gázon való nyekergetést jelenti, közel egyenesekben néha egy-egy kanyarral.
WRC 7-ben is van finn pálya - mondjuk nem a legerősebb pálya - azon is van egy valag ugrató, de 70%-ban inkább arról szól, hogy mit csinálsz a kanyarokban, nem csak határon autózol.
Tessék itt a német pályáról egy videó, ilyen nincs szerintem egy dirtben sem.
-
i2k
őstag
+ 1 db t betű (fenn)
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
-
TheNewDawn
addikt
Tényleg ha valaki szeretne divinity original sin 1et venni, pls dobjon nekem egy PM et, és utaljunk egymásnak, mégiscsak 6.5eurora jönne ki darabja nem 10re.
-
arty
veterán
válasz tomsolo #124452 üzenetére
a gt egy early access, online-only cucc(ként indult)
persze a közfelháborodás ellen folyamatosan tákolják be a készülő tartalmat a karrierbe IS, csakklistán legyen ott is pipa, de se íze, se bűze, nincs sérülés, az AI csonthülye, a nehézség kvázi nem állítható. ugyan az az elavult cucc, mint volt a GT1.
szépnek szép, jó a fizika is, de a tartalom szvsz elég bénácska (HA nem számolod a remek online részt!)(#124463) S1M0N : én pilóta feje feletti nézetből nyomom F1-et és az egész keretet kéne kikapcsolhatóvá tenni gondolom arra viszont nincs mód...
(#124414) cskamacska (igen, megnéztem mind a 4 videot is )
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz tomsolo #124397 üzenetére
Megnyugtató amit írsz, azaz hogy az SLR-t nem bírtad - szerintem se valami jó, pedig eleinte élveztem a karriert (Loeb pályafutása), így felértékelődik a WRC7/VRALLY4 véleményed (mondjuk én belsőből nyomtam, így onnan kevésbé észlelhetőek a leírt problémák)
De megfogadtam, hogy amíg a DirtRallyt se toltam végig, nem veszek SEMMIT (nagyon tetszik, mégse juttatok neki időt? 'nyámat! sajna a forza minden szabadidőt elvisz a modern ótósoktól )
F1 2018 is nagyon vonz, ~6500 gmg-n, de végigtoltam már bármelyik elődöt is, akár? Nem, sose jutottam a szezon végére. És volt amelyiket 11 ezerért vettem (meg eleve zavaró a "kilátástalanság" ezekből az új autókból, pont az openwheel nézet "veszik el" a nagy bukókerettől ha nem lennék ocd-s (kell minden f1), ezt most tuti elskippelném örökre)
-
Lackki
őstag
válasz micafighter #124457 üzenetére
én nem kaptam... szal
*ja a couponok közt van, nem pedig walletként adták hozzá.
[ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
Hokunda
senior tag
Nem látok benne semmi problémát!
Ha a gázszolgáltatód kiszámláz a szokásos 42 ezres számlád helyett egy 420 ezrest, feltűnő értékaránytalanság miatt te is ellenkezel, nem nyeled le, hogy hopp csak egy kis hiba, függetlenül attól hogy a szolgáltatást igénybe vevő és adó szerep is fordított.
-
eami
veterán
nem tudom más is megjegyezte e már, hogy amióta IGN futtatja a humble bundlet, azóta nem hajlandók benyelni egy tévedést sem.
-
_drk
addikt
válasz tomsolo #124452 üzenetére
Az lesz így, mert az is akciós. E 2 játék között vacilláltam. Csak ez olcsóbb meg a Rally valahogy jobban vonz, mint a betonpályák. Ez a szigorú vonalvezetés nincs annyira jelen, a kigyorsítással. Sokkal többet lehet játszani a kocsival a kanyarokban.
Sokkal merevebb az egész szerintem egy F1-ben vagy Gt-ben.
De egy autós játék mindenféleképpen kell. -
_drk
addikt
válasz tomsolo #124444 üzenetére
Tékából kikölcsönöztem, de a gépem már nem bírta. Kis szenvedés után, uninstall lett, viszont annyit láttam, hogy látványilag teljesen korrekt.
Azóta beszereztem olcsón egy használt PS4-et, így arra veszem a játékokat. A kb 2 éve halogatott pc upgrade akárhogy számolgatva minimum 200k lett volna. Ezt megúsztam 45-ből, 2 exkluzív címmel egy jó baráttól.
Sajnos ez lett a nem Master Race-ek sorsa.Csak mivel itt jók a témák, és nagyrészt minden platform érintett így itt ragadtam.
Ui. Akkor nem veszem meg.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Divinity: Original Sin Enhanced Edition - Collector's Edition 2 db van benne így darabja 6.5€
-
Hokunda
senior tag
GTA Vice City meg San Andreas a 4-hez hasonlóan GFWL-es szenvedés vagy fut nélküle simán?
-
tomsolo
addikt
-
_drk
addikt
válasz tomsolo #124438 üzenetére
Most Ps store-ban is 3k black friday miatt. Szemezgettem is vele, hogy a többi rallys game 5k+, de egy ilyen játék csak kéne, hogy meglegyen. Ráadásul egész jókat mondtál róla, így még jobban felkeltette az érdeklődésem.
Egyébként mi van az autós játékokkal? Egyik legnagyobb műfajból, olyan szintű pangás van, hogy hihetetlen.
NFS eléggé megbukott. Horizon-t még dicsérik, de az is csak mintha hiánypótló alkotásként szeretnék az emberek. Igényes rallys játékként csak a Dirt sorozatot emlegetik inkább, meg most ezt a Wrc7-et.
F1-et megjelenés után egy hónappal már 40%-os leárazással láttam. Most stabil 50%. -
Zolás
addikt
válasz cskamacska #124440 üzenetére
Ez ilyen nyomozgatós felfedezős játék?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
cskamacska
addikt
Humbli Boltban 11,24 euró a Call of Cthulhu, ha csak nem zakkantak meg a Focus Home marketingesei, akkor ez bezony elárazás lesz, mert mindenhol máshol ~40 euróig megy le csak az ára.
Volt nemrég szó az Agony csacskaságokról.
No most ünnep előtt fordítva ültek a pacira, mert az Agony árát az Unrated szintjére vitték le, és erre raktak -60% zakciót, így 5 euró a vége.
Az Unrated nem kapott olcsósítást, de az Agony tartalmazza az Unrated változatot is.Ez szerintem nem marad sokáig így, ha nem is árazzák vissza gyorsan(amire van esély), de később kukázzák az eredetit, vagy leválasztják az Unrated-ről.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Zuhan a Fallout 76 ára, az utóbbi 1 napban már vagy 2x esett, 30 euró felettiről 28.29€-re(cdkeys).
Meg van erősítve,hogy hivatalos eladóknál 40 dollár lesz Black Friday-on, PC launch november 14-én volt...
Ezen a ponton szerintem a készlettől próbálnak szabadulni mielőtt rájukmarad és a kulcsbolt alá vág a kiadó árazásban.EA: It's in the crate!
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #124436 üzenetére
"Jah, steamen meg őszi Sale"
-
tomsolo
addikt
Voidu
theHunter: Call of the Wild - €7.49 a WINTERMADNESS kuponnal (2 409 Ft)
Jah, steamen meg őszi Sale
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz Hokunda #124434 üzenetére
Valószínűleg le vannak terhelve tehát nem okvetlenül utal problémára, pl Wow kieg előrendelés megnyitásakor is hasonlóan feltorlódott most meg kb minden akciós a boltban.
Kódot csak akkor kapsz ha ajándékként vetted meg magadnak,bár gondolom ezt tudodEA: It's in the crate!
-
Hokunda
senior tag
Öhm Blizzardnál még nem vettem semmit, de Dio3 Battlechestre most beruháztam. (igaz US shopból)
Az normális, hogy másfél órával is PP-s vásárlás után - pénz levonva - a kód még nem jött meg és queded a státusz?
-
cyberkind
félisten
Wolfenstein 2 DLC-k érnek valamit?
-
tomsolo
addikt
Na kipróbáltam a Dirt 4-et.
Elsőre kicsit megijedtem, mert dettó ugyanúgy kezdődött benne minden a Sebastein Loeb Failban. (Most nem tudom ki koppintott kitől, de tényleg detto ugyanolyan.)
Szerencsére az irányítás nem olyan - most őszintén ha mindent leveszek offra, éne nem sok különbséget látok a Dirt Rally és közte, ha csak azt nem, hogy ő is szereti magától betúrni az orrát a kanyarokba, de máskülönben elég hasonló szósz ez így. Gondolom mindent felrakva meg kb. sínautó a feeling, cserébe alig jár majd a versenyekért della. (Az a Dirt Rallyban is rettentően idegesít, hogy földúton vibrál az egész kaszni ha kell-ha nem - emberek, erre találták a felfüggesztést - , ez itt is van, orvoslandó jótékony hatása van a stability controll 1-re állítása.) Az nagy plusz pont, hogy nagyon részletesen be lehet állítani a nehézséget bár elég idegesítő módon el van dugva.
A tanulómód jópofa - de sajna tét nélküli, ráadásul sok benne a csak videó. Arra azért jó volt, hogy le lehetett demózni a FWD, RWD, 4WD különbségeket, mondjuk a hátsó kerék meghajtású vezetési élménytől nem ájultam el, mert ha ennyire csúszkálnának senki be nem merne ülni(imho).
A pályákat egyelőre nem akarom leszólni - mert kb egy versenyt mentem - az tetszik, hogy itt is van manuális kézifékes start, sajna gui elég szar hozzá, így inkább hangra startolok. Az is tetszik benne, hogy a végén nem elég csak beszórni magunka a célba hanem be is kell állni a pályabíróhoz, hogy rögzítse az eredményt.
-
i2k
őstag
válasz Aljasvip #124428 üzenetére
Szívesen.
//Hát igen, az EA-nak csak a pénz a lényeges, az elv már nem igazán.
-
senior tag
Én meg is vettem, köszönöm az ajánlót!
Nincsenek illúzióim, de ha a kifizetett összeg tizede eljut a fejlesztőkhöz, akkor már boldog leszek.
Remélem viszik majd mint a cukrot és adunk egy kis motivációt a stúdiónak, hogy szedjék rendbe magukat a MEA folytatásra - közben érzem azért, hogy bilibe lóg a kezem. -
tomsolo
addikt
válasz oriic #124424 üzenetére
Jó lesz ez nekem.
Dirt Rally Finland pályák most úgyis ki idegeltek - már Monte Carloban vagyok azért - kell vmi könnyedebb. Egyébként a WRC 7, sokkal jobban bejön mint a Dirt Rally, előbbiben nem volt ennyi pilinckázás, mint ami itt megy. A pályák meg lehet hogy a WRC-ben kicsit szögletesebbek, de sokkal hangulatosabbak, Dirtben az egymás 450 ugyanolyan fenyőfa jobbról balról vhogy nem maradt meg annyira.
-
oriic
HÁZIGAZDA
10 dolláros csomagban Dirt 4.
Live-Die-Respawn
-
i2k
őstag
//DLC-kre:
Srácok: jogos.
A magyar nyelv hiánya engem mondjuk nem izgat, de megértek mindenki mást.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz FunPro #124416 üzenetére
Csak ennyi OFF:
Tudom, hogy irónia volt { }, de voltaképp, tényleg jobb így, valutáért, mintsem Bioware Pontokért vadászni rájuk...
-
i2k
őstag
https://www.origin.com - On Sale:
Dragon Age: Origins DLC Bundle: 50 OFF --- 12,49 € (~4020 Ft)
Mass Effect 2 DLC Bundle: 50 OFF --- 12,49 € (~4020 Ft)
Mass Effect 3 DLC Bundle: 50 OFF --- 14,99 € (~4825 Ft)A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ZsZso #124412 üzenetére
Most jött:
"A Creative Assembly örömmel jelenti be három ünnepelt stratégiai címe – Empire: Total War, Napoleon: Total War, Medieval II: Total War – új definitív kiadását, melyek mindegyike tartalmazza az adott játékhoz megjelent összes DLC-t és kiegészítőcsomagot, ezzel több száz órányi szórakozást biztosítva a különböző korszakokon át.
Ezen felül azok a játékosok, akik már rendelkeznek ezen címekkel, ingyenesen frissíthetnek erre a kiadásra és szerezhetik meg ingyenesen az összes DLC-t."
Live-Die-Respawn
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz KubanitoS #124408 üzenetére
De, elvileg befejezik.
Igazából nem "lekerültek", csak a Steam most nem árulja őket. Szokatlan helyzet, ezért is volt a rossz szóhasználat (igaz a cikkek is jellemzően a remove igét használták), bocsi a megtévesztésért!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem, nem kerültek vissza. Azokat amiket látsz le se vették. Ezeket szedték le:
- Back to the Future: The Game (Ep. 1, 2, 3, 4, 5)
- Jurassic Park: The Game
- CSI: Hard Evidence
- Law & Order: Legacies
- Poker Night 2
- Tales of Monkey Island (Ep. 1, 2, 3, 4, 5)
- The Walking Dead
- The Walking Dead: 400 Days
- The Walking Dead: A New Frontier
- The Walking Dead: Michonne
- The Walking Dead: Season Two
- The Walking Dead: The Final Season
- Wallace & Gromit's Grand Adventures (Ep. 1, 2, 3, 4)armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #124405 üzenetére
Fincsi! Tényleg!
Személyes: a Gigabyte GA-Z97P-D3-m nem tud M.2.-est, bővítőkártyára szorulnék, az nem tudom, hogy ront-e a sebességen.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
Hátha valakit, illetve később megnézhetjük, hogy az itthoni Black (Cock) Friday akciói milyenek lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz ZsZso #124391 üzenetére
korábban kérdezted a telltale játékokat (de lehet h csak a walking deadeket, már nem emlékszem), ahogy nézem a walking deadek kivételével visszakerültek steamre nagyjából
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
ZsZso
Közösségépítő
Sam & Max: Hit the Road is felkerült Steamre, sok más régi LucasArts (Lucasfilm?!) játékkal egyetemben (többek közt. a Monkey Island 3 & 4 is). Ideje is lenne a LucasArts Adventure Pack -ot bővíteni...
Nehéz megmondani, hogy a Day of the Tentacle vagy ez volt az első, ami miatt örökre belopták a szívembe magukat a point & click játékok, de az nem is kérdéses, hogy mindkettő zseniális alkotás (ahogy egyébként a Sierrás játékok is, csak ott ugye már némi stressz is volt, mert el lehetett halálozni). Akkoriban még közöm nem volt az angolhoz, az 576 újság cikkje alapján toltam végig az ilyen kalandjátékokat, mert ott szépen magyarul le volt írva, hogy mi történik .
Személy szerint vergődöm egy picit, mert anno eldöntöttem, hogy régi játékokat Steam helyett GoGon fogom csak megvenni, aztán így vagy úgy de csak beficcent pár a Steam könyvtáramba is. Majd talán, ha a fentebb említett LucasArts Adventure Pack bővülni fog akkor lesz igazán nehéz a döntés .
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
- BenQ ZOWIE XL2540K Esport GARANCIÁLIS monitor
- iPhone 16pro/128/ független! sivatagi titán.
- Lenovo Thinkpad X13 G1 i5-10310U/16GB RAM/512 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop garanciás
- XPG LANCER BLADE 2x16GB DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest